Ostnäs 425

Ostnäs, Umeå kommun Se på karta

3 590 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 998 m²

Välkommen till det vackra och populära Ostnäs, 28 km från Centrala Umeå.

Projekt Nötviksunden i Ostnäs erbjuder vi avstyckade fritidshustomter med närhet till havet och möjlighet till båtplats. Här får ni möjlighet att bygga er drömstuga eller villa utifrån era önskemål! Detaljplanen anger en byggrätt på 150 kvm,

I Ostnäs på strandnära tomt finns nu möjlighet att bygga Hjältevadshus modell Vitsippan 128. Huset har en traditionell planlösning men en modern touch och smarta lösningar. Här får du plats med hela familjen och alla aktiviteter. Med plats för släkt och vänner som kommer på besök. Gör till ert eget genom att välja tillval och utrustning efter familjens behov Vitsippan 128 har modernt och rymligt kök med plats för hela familjen. Du får ett genomtänkt högkvalitativt hus med mycket låga driftkostnader. Huset kan kombineras med carport/garage.

Området har fått en öppen och trevlig karaktär med mycket sol, det kommer även att tas ned mer skog mot haven i öster

Tomt säljs med entreprenadavtal på ett Hjältevadshus, du som kund har dock möjlighet att byta husmodell om så önskas.

Anslutning till el ca 37 500 kr/tomt, Umeå Energi
Anslutning till bredband ca 21 000 kr per tomt
Vatten anslutning ingår i priset
Möjlighet till båtplats

Hjältevadshus är husleverantör i projektet och dom upprättar en produktionskostnadskalkyl utifrån den husmodell som ni önskar bygga. Ni har ett flertal husmodeller att välja på.
Ostnäs med närheten till stan är ett perfekt och trevligt område där ni enkelt kan pendla till och från jobbet i stan.

På de blockiga stränderna växer bland annat gultåtel och havtorn. Fågellivet är rikt. Vid de små tjärnarna kan du höra både storlom och smålom. Det är även populärt att pimpla på vårisarna kring Ostnäs.
Tomterna är mellan 1 840m2 – 2379m2. Avstyckningen har skett i enlighet med byggnadsplanen 2480K-P SÄBY A1/32, 3 kap. 2§ 1 st FBL. För samtliga styckningslotter sker utfart vid den nybildade gemensamhetsanläggningen Ostnäs G8 som sträcker sig genom planområdet.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Helen Norrman

Boporten AB
Mäklare Helen Norrman, Boporten AB
0720509351