Friliggande villa i Palmanova, Mallorca

Palmanova, Mallorca, Spanien

320 000 euro
VillaVilla

Tomten på 950 m2 ligger i Palmanova på sydvästra Mallorca, inte långt från den stora sandstranden samt områdets alla restauranger, barer och butiker. Möjligheten finns att bygga ett tvåvåningshus som får vara 30% av hela tomtarean där den totala ytan får vara 1,5 m2/m2.

Om du fortfarande är intresserad av tomten efter en visning på plats, hjälper vi dig mer än gärna att sätta dig i kontakt med lokala arkitekter, byggföretag och advokater. Tveka inte att höra av dig till oss!

Området och sevärdheter

Palmanova tillhör Calvia kommun och är en semesterort känd för sina vackra långa stränder. Internationellt, är det är ett av de främsta turistområdena på Mallorca men med många invånare som bor där permanent. Längs den breda promenadsträckan finns 3 separata stränder, en liten marina samt ett fantastiskt utbud av restauranger och barer. Fritidsanläggningar finns på gåavstånd. Guillermo Vilas Tennis Academy ligger i Palmanova och på en 5-10 minuters bilresa kommer man till ett flertal golfbanor. Centrala Palma och den internationella flygplatsen ligger omkring 10-20 minuter bort med bil.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/748702-plot-palmanova-mallorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Tomtarea
950 m² tomt

Statistik

174
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 276 dagar sedan, den 18 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips