Nyproduktion

Rödöns Prästbord 205

Rödön, Krokom Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 010 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Antal besök
1 001
Dagar på Hemnet
8
Nyproduktion

Unik möjlighet att tillsammans med arkitekt Hans Murman få rita upp just Ert drömboende!

Idylliskt område med öppna landskap och naturen runt knuten. Visionen är ett charmigt bullerbyområde där husen styrs av ledord som: låg energiförbrukning, hög standard och sammanhängande arkitektur. Utöver dessa punkter kan drömmar och visioner om husets planlösning, funktioner och storlek flöda fritt. Vad är viktigt i just Ditt hem?

Att bo i ett arkitektritat hus betyder inte enbart att huset är visuellt attraktivt, det har så många andra fördelar. Husen på Rödöns Prästbord är designade av arkitekt Hans Murman och husägarna för att passa in i landsbygden de står i med genomtänkta val från första penntaget. Husen har en tidlös modern arkitektur med lugna harmoniska former, sunda materialval och en hög teknisk standard. Husen är även byggda med miljön i fokus och en väldigt låg energiförbrukning. Ni minskar inte bara ert ekologiska fotavtryck genom att bo här - utan även driftskostnaderna sjunker rejält.

Efter att ha spånat idéer och husplaner med arkitekten får ni en offert på ert nyckelfärdiga hus med allt klart så som finplanerad tomt, grusad uppfart och fiber indraget. Grundidén är en totalentreprenad med vill man istället utföra delar av entreprenaden själv finns inget hinder för det. Entreprenaden tecknas via separat avtal där byggherren står för all kontakt med byggarbetarna för att förenkla processen ytterligare för er. Handpenning 10% på tomt+entreprenad betalas vid kontraktsskrivningen och resterande del av köpeskillingen erläggs vid tillträdesdatum.

OBS: Tomten säljs endast i kombination med tecknat entreprenadavtal för att få samma arkitektur på området. Det går alltså inte köpa endast tomten och själv välja en egen husleverantör.
Riktpris för tidigare hus 150 kvm med hög standard, bastu, braskamin och dubbelcarport med förråd är 4 795 000 kr. Detta kan både under-och överstigas beroende på just Era val.

Rödön går rakt in i hjärtat och här garanteras trivsel för både gammal och ung med fantastisk natur, Storsjön, fjällen och öppna landskap. Ett stenkast från området finns både skola och förskolor. Storsjön med badplats nås med en kort promenad och upplyst elljusspår ligger på andra sidan vägen. Rödön ligger lantligt beläget med lagom pendlingsavstånd både till Östersund, Krokom och flygplatsen.

Kolla gärna in det första huset i 360 grader för att få en uppfattning av de material och färgval som används i standardutförandet: https://roundme.com/tour/81109/view/206002/
Mer av arkitekt Hans Murman går att se på www.murman.se
För mer information se gärna hemsidan www.boparodon.se

Välkommen hem till Rödön!

Läs mer om bostaden
Bostada

Kontakt

Visningstider

  • 27
    sep
    Sön 27 sep kl. 14:00–15:00
    Varmt välkomna att träffa mäklaren och byggherren på plats i området! Möjlighet finns att kolla in färdigbyggt hus på adress Rödöns Prästbord 204 för att se standard i originalutförande. Möjlighet att ställa frågor om både tomter och hus.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.