Nyproduktion

Smesa Eriks väg 3

Sätila, Marks kommun Se på karta

4 180 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
679 m²
Uteplats
Ja
Nyproduktion

Om inte allt för länge så kommer det finnas ett nytt villaområde med 14 tomter mitt i centrala Sätila. Här bor ni med ett perfekt läge med Lygnerns fina badplatser i din närhet och med gångavstånd till skola och övrig service.

Här på Smesa Eriks väg köper ni först en tomt och därefter så tecknar ni entrépenadavtal för byggnation av huset med lokala firman BIMAB. Bostäderna som kommer att byggas är på 5 rum och kök med kök , vardagsrum, tvättstuga, badrum och förråd på entréplan och en trappa upp finns tre sovrum, badrum, allrum och klädkammare. Bostäderna får noga utvalda material genomgående för att göra ditt boende så bekvämt som möjligt och underhållen så få som möjligt.

För att lättast se vilka tomter som finns kvar till försäljning och för att läsa mer om bostäderna som kommer att byggas så gå in på BIMABS projektsida www.gunneostra.se

Tillträdet på tomt kommer att ske före byggstart och bostäderna kommer att kunna tillträdas om ca 1 år, höst/vinter 2022.

Tomterna är något mindre för att vara lättskötta men ändå ge dig tillgång till utomhus-aktiviteter och närhet till grannarna i området.

Låter det intressant?
Lämna din intresseanmälan så återkommer vi till dig!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Kinna

Kontakt

Karin Nydén

Fastighetsbyrån Kinna
Mäklare Karin Nydén, Fastighetsbyrån Kinna
070-2761257