Kundservice för fastighetsmäklare

Vad gäller för en årsbokning av Mäklartipset 2024?

En årsbokning innebär att mäklarens kontor bokar en av platserna för Mäklartipset i sitt valda område. De får då en garanterad plats på Mäklartipset varje vecka.

Med en årsbokning får kontoret 40% rabatt på de ordinarie priserna. Kontoret får även 40% rabatt på alla veckobokningar, i samtliga områden, som de gör under perioden som årsbokningen är aktiv. 
Veckobokningar behöver inte göras i samma område som årsbokningen för att bli rabatterade.

Tillgängliga platser går att årsboka när som helst efter det årliga släppet. Kostnaden för årsbokningen justeras utifrån hur många veckor som finns kvar till periodens slut, för 2024 är det onsdag 25 dec.

De första årsbokningsbara platserna av Mäklartipset för 2024 släpptes onsdag den 8 november i Kundportalen. Vid detta släpp hade kontoret/din koncern möjlighet att boka 1 av totalt 5 platser per annonsområde.

Resten av de lediga platserna för samtliga annonsområden släpptes onsdag den 15 november. Kontoret har fr o m detta släpp möjlighet att boka upp till sammanlagt 5 platser per annonsområde, i mån av tillgänglighet.

Tre viktiga saker att tänka på inför din årsbokning:

1. Kolla så du har rätt behörighet i Kundportalen

För att kunna göra en årsbokning av Mäklartipset behöver du ha rätt behörighet i Kundportalen. Endast följande behörigheter kan årsboka: “Kontorsansvarig”, “Administratör” eller “Mäklare och anställd”. Personer med rollen “Kontorsansvarig” kan ändra alla behörigheter. För alla övriga roller krävs det samma eller högre behörighet för att kunna ge utökad behörighet.

2. Se till att du är medlem i rätt organisation

Du behöver vara medlem i organisationen i Kundportalen som ska göra årsbokningen. För att bli medlem i en ny organisation behöver någon ansvarig i den organisationen lägga till dig i Kundportalen. Om du är medlem i flera organisationer - säkerställ att du har valt rätt i rutan “organisationen” när det är dags att boka.

3. Kontrollera fakturauppgifterna för ditt kontor

För att kunna genomföra en årsbokning krävs det att kontorets fakturauppgifter är inskrivna i Kundportalen. Du ser över och ändrar ditt kontors fakturauppgifter i Kundportalen, under rubriken “Kontor och kollegor”.

För mer information se Hemnets kundportal - Mäklartipset Årsbokning

 

Fick du svar på din fråga?

Kundservice

Öppettider

Måndag - Fredag kl. 8-19

Lördag - Söndag kl. 10-14

Övriga helgdagar har vi stängt