Kundservice för fastighetsmäklare

Varför syns inte min annons? - Jag kan inte hitta annonsen

Om du inte hittar på annonsen när du söker efter adressen i nyckelord så är annonsen av någon anledning inte publicerad på Hemnet, du kan då fortsätta genom att logga in på Hemnets kundportal. Inne i kundportalen borde du då kunna hitta på annonsen antingen under “Saknar uppgifter”, "Väntande", “borttagna” eller “sålda”.

Saknar uppgifter
Om annonsen ligger under “Saknar uppgifter” så innebär det att säljarens uppgifter inte är godkända ännu, du kan klicka på “saknar uppgifter” så kan du fylla i uppgifterna och godkänna att de är korrekta, när du är klar så får du en kvittens sida som bekräftar att en betallänk har skickats till säljaren.

Väntande

En annons ligger under "väntande" efter att du har godkänt uppgifterna, och innan den publiceras på Hemnet. Det finns tre olika lägen annonsen kan vara i för att hamna här: 

  • Ej betald - Din säljare har inte slutfört köpet av annonsen ännu.
  • Betald, men den schemalagda tiden har inte passerat ännu
  • Betald, men du har inte manuellt publicerat annonsen ännu.

borttagna/sålda
Om annonsen är borttagen eller såld så behöver statusen uppdateras ifrån ditt mäklarsystem, så snart vi får in statusen till salu så kommer annonsen att uppdateras och läggas på “aktiva annonser” istället, då kan du prova igen med att söka efter annonsen på Hemnet.

Om annonsen har varit markerad som såld i mer än 6 månader så blir annonsen låst på såld, kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att låsa upp den!

 

Fick du svar på din fråga?

Kundservice

Öppettider

Måndag - Fredag kl. 8-19

Lördag - Söndag kl. 10-14

Övriga helgdagar har vi stängt