Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Alekärr 123, Diseröd, Kungälvs kommun
  • Ons 1 maj kl 13:00

Alekärr 123

Villa
Diseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
5 195 000 kr
166 m²
6 rum
2 398 m² tomt

Huset är idylliskt beläget i en grönskande och lantlig miljö med både ängar, hästhagar och skog som närmsta grannar och på kort promenadavstånd ligger Romesjön som om sommaren är uppskattad badsjö och om vintern är det skridskorna som får snöras på och kaffetermosen som får packas i fikakorgen... Detta 1-planshus har välutnyttjade ytor och kan antigen bjuda på hela fem sovrum eller fyra om du så önskar och då få ett extra allrum utöver det stora vardagsrum med en öppen planlösning in mot köket som finns redan idag. Det lättmöblerade vardagsrummet har en härlig braskamin som ger både skön komfort och en uppskattad mysfaktor! Själva köket är klassiskt vitt och bjuder på fina arbetsytor och en köksö som delar av mot vardagsrummet. Praktiska ytor såsom de två badrummen, hall och tvättstuga är väl tilltagna för att klara vardagslivet för hela familjen. Hela Romelanda bjuder på underbar natur med fina ridvägar, närhet till både sjöar och skog i Svartedalens naturreservat och Lysegårdens golfklubb. För den fiskeintresserade erbjuder Svartedalens naturreservat flertalet utmärkta fiskevänliga små sjöar eller varför inte bara ströva runt eller plocka svamp i den underbara miljön, då Svartedalen är känt för sin storslagna natur. Diseröd som ligger på promenadavstånd är ett trivsamt samhälle som växer och det råder en positiv anda där antalet invånare växer, förskolan, centrumhus med mataffär, pizzeria och bibliotek byggdes nytt för några år sedan. Skolbussen går vid tomtgränsen. Det tar ca 10 minuter med bil in till centrala Kungälv från Diseröd, reguljär bussförbindelse och fin cykelbana mellan Diseröd och Kungälv ger ytterligare alternativ. I Kungälv finns all service du behöver med ett stort nybyggt köpcenter, Kongahälla, med ca 100 butiker och restauranger.

  • Plus
Lundby, Kareby, Kungälvs kommun

Lundby

Tomt
Kareby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 650 000 kr
1 124 m² tomt

Välkommen till två fina plana tomter i Kareby nära Ingetorpssjön. Nu finns en av två tomter kvar. En fin attraktiv tomt redo för byggnation utanför detaljplanerat område, där positivt förhandsbesked finns för uppförande av enbostadshus med garage/carport. Det soliga sydvästläget är något utöver det vanliga, rofyllt läge med vacker vy och natur runt omkring samt aktivt djurliv. Kort promenad från badsjö och vacker natur. Tomtstorleken är dessutom generös och skapar alla möjligheter för att få plats utan kompromisser. I förhandsbeskedet har man ansökt om enskilt vatten och gemensamt avlopp. För dig som önskar bo i ett trevligt område med vacker natur med närhet till Kareby och Kungälv centrum, barnomsorg, hav, badsjöar och golfbana! Området är populärt bland barnfamiljer, omtyckt mysig skola och aktiv idrottsförening. Kareby centrum ligger endast ca fem kilometer från Kungälvs centrum en stadsdel som växer, nu står även det nya köpcentrum klart. Ingetorpssjön är en populär fin badsjö som ligger på kort avstånd samt Svartedalens naturreservat. Kareby har ett utbud av matbutik, bageri, pizzeria, skola upp till årskurs sex. Bussen tar ca 15 minuter från Kareby in till centrala Kungälv och det finns även cykelväg in till Kungälvs centrum från Kareby. Tomten är inte knuten till någon husleverantör men det finns husförslag och kostnadskalkyl att få på förfrågan.

Gamla Kungälvsvägen 10, Grinden, Kungälvs kommun
  • Ons 1 maj kl 11:00

Gamla Kungälvsvägen 10

Villa
Grinden, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
4 295 000 kr
59 + 59 m²
4 rum
974 m² tomt

I en uppväxt trädgård med knotiga äppleträd och fina planeringar ligger detta charmiga hus med fin utsikt över området. Huset upplevs litet och nätt från utsidan med de välplanerade ytorna ger plats för 2-3 sovrum, ett välplanerat kök samt ett ljust och trivsamt vardagsrum. Det finns två badrum, ett placerat på vart plan i huset och källaren ger dessutom smarta förvaringsutrymmen. I anslutning till huset ligger en stor nybyggd altan där det finns rum för såväl grill, matplats som sköna solmöbler. På baksidan huset ligger den delen av altanen som har ett skyddande tak vilket är skönt om sommaren både de dagar det är lite osäkert väder och för att slippa släpa dynor ut och in.... Området är detaljplanelagt och det finns utrymme kvar för att bygga ut huset eller kanske det står ett garage på önskelistan.... På en kort promenad når du de centrala delarna av staden och den nya gallerian Kongahälla center. Det stora utbudet med butiker och restauranger erbjuder något för alla. Vill du ändå ta dig vidare mot Göteborg finns här ett nytt Resecentrum på promenadavstånd och ett stenkast bort finns busshållplats och vill du ta tåget i Ytterby når du det på kort cykelavstånd. I den direkta närheten finner du både skola, förskola och matbutik och i såväl Kungälv som Ytterby finns mängder med aktiviteter med både träningsanläggningar, ishall och simbad. Grinden angränsar mot ett stort naturområde med fin motionsslinga som är upplyst till 22.30 och på lagom avstånd finner du även älven med fina promenadstråk.

  • Plus
Selma lagerlöfs gata 5, Centralt, Kungälvs kommun

Selma lagerlöfs gata 5

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 695 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/7
7 683 kr/mån
39 731 kr/m²

Varmt välkomna att kika in Selma Lagerlöfs gata 5! Ett hem med öppen planlösning, dubbla balkonger, rymligt badrum, gäst-toalett och tre välplanerade sovrum. Ett hem där man valt material med känsla och medveten stil. Grått kök, stilrent integrerade vitvaror, trendigt kakel och grå bänkskiva. Badrum med kakel och klinker i fina toner, tvättmaskin och torktumlare samt ovanliggande bänkskiva vilket skapar en skön arbetsyta. Här njuter ni av två rymliga balkonger med fint solläge från morgon tillkväll! I avgiften ingår värme, vatten, tv , bredband och telefoni. Läget är riktigt bra med ca fem minuters promenad till både gamla centrala Kungälv med sina mysiga kullerstensgator och restauranger, samt nya stadsdelen vid Kongahälla center där också resecentrum är beläget. Önskar ni komma ut i naturen så ligger Fontins motionsområde bara en kort promenad bort. Här finns olika längder på promenad/löpspår, utegym, och "kottens" café.

  • Balkong
  • Hiss
Krokebäcksvägen 7, Kareby, Kungälvs kommun
Krokebäcksvägen 7, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Krokebäcksvägen 7, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Krokebäcksvägen 7

Radhus
Kareby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 795 000 kr
121 m²
5 rum
6 785 kr/mån
31 364 kr/m²

Fint nytt hus om 121 kvm som är beläget i första delen av området vilket ger närhet till förskola, skola, bussar samt affären. Väljer ni att bosätta er här så får ni ett bekymmerfritt boende i ett trivsamt område med gott om barnfamiljer. Detta hem har gavelläge och en tomtarea om 210 kvm med trevligt solläge. Den välkomnande hallen har en praktisk garderobsvägg och ligger precis intill entrévåningens badrum med dusch. Fortsätt rakt fram för att komma till det öppna vardagsrummet med dörr ut till uteplatsen. Till vänster finns kök, matplats och tvättstugan med egen grovingång. På övervåningen finns husets tre sovrum, ytterligare ett badrum, här med badkar, samt ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum. I familjeidyllen Kareby Äng finns gott om plats för lek och bus. Här finns träd att klättra i, plats att sparka boll och flera lekplatser med gungor, klätterställningar och annat skoj. Ett grannskap med modern Bullerbykänsla växer fram, där barnen kan springa fritt bland hallonbuskar och äppelträd. Ring gärna redan nu får att boka in en visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ingegatan 4R, Iskällan/Centralt vid älven, Kungälvs kommun

Ingegatan 4R

Lägenhet
Iskällan/Centralt vid älven, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 425 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 2/2
3 634 kr/mån
29 688 kr/m²

Varmt välkomna till Ingegatan 4R och denna välplanerade och rejäla etta. Detta hem har riktigt hall och kök med plats för stort köksbord, gott om förvaring samt ett rum med sovalkov där ni med enkla medel kan sätta upp en vägg och på så sätt skapa ett sovrum. Ni erbjuds en härlig takhöjd och ett fint genomgångsljus. Originalparkett med fiskbensmönster samt originaldörrar ger en unik känsla och charm till lägenheten. Förutom en väldigt bra planlösning kan ni använda framsidan som en balkong vid den egna entrén, här kan ni ha ett mindre möbelset. Med närhet till både centrum och natur har bostaden ett helt perfekt läge, på några minuter når ni centrumkärnan och Kongahälla. Runt om i närområdet finns fina strövområden och vackra promenadstråk längs älven. Närmsta busshållplats är nästan rakt utanför dörren och på kort gångavstånd når ni Kungälvs resecentrum. Strax under 30 minuters restid till Göteborgs universitet. Här finns även möjlighet till p-plats eller garage. Föreningen erbjuder förråd, cykelförråd och tvättstuga. Tillträde möjligt från 17/5!

Prästvägen, Kareby, Kungälvs kommun
Prästvägen, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Prästvägen, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Prästvägen

Tomt
Kareby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 600 000 kr
1 617 m² tomt

Två lättbyggda tomter som ligger högt, fritt och soligt med ett perfekt läge precis i utkanten av Kareby. Angränsande mot natur och fina strövområden. Tomterna är inte knutna till någon husleverantör och inga begränsningar eller uttalade riktlinjer finns uttalade kring byggnation då platsen ligger utanför detaljplan. Förhandsbesked för bygglov av enbostadshus finns. Vardera tomt blir ca 1600 kvm och annonserat pris avser en tomt. Vatten och avlopp anläggs lokalt på tomterna i enskild lösning och fibernät finns i området. Det går bra att besöka platsen på egen hand när det passar, tomterna är belägna innan Prästvägen 320. Karebys med sin fina service, bra kommunikationer, barnomsorg, skola, bageri och affär. Fin natur, närhet till badsjö och 10 km till havet. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för intresseanmälan, mer information och visning. Arntorp 2:48 1617 kvm Arntorp 2:49 1607 kvm

  • Premium
Tegskiftegatan 46, Ytterby, Kungälvs kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Tegskiftegatan 46, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Tegskiftegatan 46, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Tegskiftegatan 46

Villa
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
6 695 000 kr
184 + 54 m²
8 rum
865 m² tomt

Välkommen till en stor tvåplansvilla på totalt 234 kvm i populära Tega i Ytterby som bjuder på en helt unik arkitektur, en takhöjd utöver det vanliga och stora härliga fönsterpartier med fri utsikt över området. I huset finns en separat lägenhet som går att nyttja för uthyrning! Huset har välplanerade ytor, där ovanvåningen bjuder på 3 sovrum med nyrenoverade ytskikt i fin finish och badrum i egen flygel, kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med fantastisk rymd som tillsammans utgör en perfekt yta för umgänge och familjeliv. Att dessutom ha ljusinsläpp från tre väderstreck och en vacker utsikt att vila blicken på gör detta till något unikt! Från vardagsrummet nås en stor altan i sydvästläge, perfekt för grillning på eftermiddagen, medan köket har en glasad dörr mot balkong i östlig riktning med härlig morgonsol. Souterrängplan är uppdelat i två delar, där ena delen består är av en stor välkomnande huvudentré med gott om förvaringsutrymme, ett allrum, en tvättstuga och ett stort förråd. Andra delen är upplagd som en lägenhet som nås antingen via den egna ingången. Perfekt att hyra ut om man vill dryga ut hushållskassan eller driver egen verksamhet! Önskar man kan man även integrera denna ytan med övriga huset genom att enkelt öppna upp i den stora hallen på entréplan. Lägenhetsdelen består av kök, sovrum, gillestuga/allrum, WC, Dusch och Tvätt, förråd och pump/maskinrum. Huset har låga driftskostnader med både bergvärme och solenergi och kommer med ett stort uppvärmt dubbelgarage på 42 kvm med vatten, avlopp och el. Huset bjuder på många möjligheter, generationsboende eller egen verksamhet eller kanske bara stora ytor för den stora familjen. Bo i ett av Ytterbys mest attraktiva områden där grönområden, lekplatser, tennisbana och vackra promenadvägar finns direkt utanför dörren. På gångavstånd når du såväl flera förskolor som Sparråsskolan. På kort cykelavstånd finns ytterligare två skolor samt service såsom vårdcentral, apotek och matvaruaffär. I från Ytterby finns enastående kommunikationer där pendeltåget tar 17 minuter till Göteborg C.

  • Premium
Fräkne gränd 3, Centralt, Kungälvs kommun
  • Tor 2 maj kl 12:30
Fräkne gränd 3, Centralt, Kungälvs kommun, bild 2
Fräkne gränd 3, Centralt, Kungälvs kommun, bild 3

Fräkne gränd 3

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 695 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/14
5 743 kr/mån
46 772 kr/m²

Ljus och luftig 3:a med hörnläge på våningsplan 5. Lägenheten är väldigt ljus och härlig tack vare att den har rikligt med fönster åt två väderstreck. Två sovrum, helkaklat badrum med komfortvärme, egen tvättavdelning med praktisk arbetsbänk och väggskåp för förvaring. Extra WC och klädkammare, plus två skjutdörrsgarderober. Kök/vardagsrum på ca 35,5 kvm med utgång till inglasad balkong om 8 kvm i sydvästligt läge. I föreningen finns förråd, gemensamhetslokal med uteplats, övernattningslägenhet, hobbyrum, 2 cykelrum, 4 barnvagn/rullstolsrum. Det finns flera mobilitetslösningar som tillgång till bilpool samt cykelpool där det erbjuds både 3 vanliga elcyklar och 2 lådcyklar. Parkering för medlemmarnas egna cyklar blir i husets cykelförråd. Paketboxar i varje trapphus. I trapphusen kommer det sitta digitala skärmar där du kan se bussarnas avgångar på resecentrum, som ligger i närheten av föreningen. Tillträde 2024-03-06

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trekungagatan 17, Komarken, Kungälvs kommun

Trekungagatan 17

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 850 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
6 132 kr/mån
23 718 kr/m²

Här erbjuds ni en välplanerad trea i ett område där de boende trivs fantastiskt bra. 78 kvm är fördelade på generöst vardagsrum, två sovrum, ombonat kök, inglasad balkong och totalrenoverat helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Bostadens läge högst upp i huset gör den extra ljus och fri från insyn. Här bor ni i en stabil och välmående förening med fina gemensamma utrymmen som gästlägenhet och föreningslokal. Lummiga bilfria gårdar med lekplatser, fina grönytor och grillplatser. Ett boende nära Kungälvs nya stadskärna Kongahälla som nås via en kort promenad, här finns också resecentrum med direktbuss till Göteborg med täta avgångar! Väster ut promenerar ni i natur, längs älven och landsbygden, helt klart beläget med varierande miljö! Det perfekta boendet för den som söker enkelhet, trygghet och god ekonomi. Hör gärna av er för med information och möjlighet till förhandsvisning. Snabbt tillträde är möjligt!

  • Balkong
Tvetgatan 233, Tveten, Kungälvs kommun

Tvetgatan 233

Lägenhet
Tveten, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 695 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 4/5
5 780 kr/mån
24 388 kr/m²

Väldisponerad tvåa om 69,5 kvm i populära Tveten. Detta mysiga hem erbjuder snyggt kök, fräscht badrum, stor balkong i bra solläge, klädkammare, kontor och stort sovrum. I anslutning till Tveten ligger naturområdet Fontins välbesökta och fina motionsslingor, utegym, temalekplats och nybyggda "Kotten" som erbjuder bastu, omklädningsrum samt café. Gym, föreningslokal samt bastu finns även att tillgå i föreningen och i husen intill lägenheten. Några minuter bort ligger välsorterade närbutiken ICA Skafferiet och centrala Kungälv nås på ett skönt promenadavstånd. Vid Kongahällatomten har ett helt nytt resecentrum precis slagit upp dörrarna, som en ny samlad knutpunkt för Kungälvs kollektivtrafik. Intill detta finns även köpcentrum "Kongahälla Shopping" som kommer att ge staden ett riktigt fint lyft i i form av affärsutbud, restauranger och service.

  • Balkong
  • Hiss
Granvägen 7, Ytterby, Kungälvs kommun

Granvägen 7

Villa
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
4 995 000 kr
93 + 54 m²
3 rum
623 m² tomt

Med ett högt och härligt läge på omtyckta Enekullen i centrala Ytterby hittar du detta charmiga och välvårdade hus fördelat på tre plan om tillsammans ca 145 kvm. Här är de större renoveringarna gjorda såsom tak, värmesystem och dränering. Nyrenoverat kök med fin utsikt över området, vardagsrum i vinkel med utgång till stor altan samt två sovrum med möjlighet till tre. Bra biutrymmen i källaren med tvättstuga, duschrum och fina hobby- eller förvaringsutrymmen. Mysig trädgård med möjlighet till både odling, lek för barnen och avkoppling! Stor härlig altan delvis under tak där det finns gott om plats för både matgrupp och solmöbler. Bakom huset ligger ett uppskattat grönområde med fina promenadvägar, skridskodamm som är uppskattad vintertid och om sommaren vacker grönska att ta en joggingtur i eller en skogspromenad med barnen. Skola och förskola ligger på kort promenadavstånd liksom övrig service. I Ytterby finns välsorterad matbutik, bageri, apotek, vårdcentral, tandläkare etc Kommunikationerna är samtidig mycket goda, där det bara är 10 minuter promenad från huset till både tågstation och direktbussar in till Göteborg. Tåget tar endast 17 minuter vilket gör att du kan ta dig från hemmet till centrala Göteborg på bara ca 30 min. Enekullen ligger i nära anslutning till Kungälv, det är bara ett grönområde skiljer områdena åt.

Håffrekullen , null, Kungälvs kommun
  • 4 lediga bostäder

Håffrekullen

Tomt
Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
fr. 1 550 000 kr
1 899 m² tomt

En kort körsträcka längs trivsamma landsvägar ut mot Romelanda skapas nu ett helt nytt villaområde - Håffrekullen. Området som ligger precis utanför Diseröd kommer byggas upp till ett modernt och tilltalande villakvarter. I Håffrekullen finns möjligheten att bygga nytt hus tillsammans med A-hus där du är med och bestämmer utformningen. Priserna är framtagna för olika förslag på nyckelfärdiga hus inklusive tomt men det är fritt att välja andra husmodeller från A-hus och samtliga bilder ska ses som inspirationsbilder. En nyproducerad villa ger trygga ekonomiska förutsättningar med minimalt med underhåll, låga driftkostnader, fri från fastighetsavgift dem första 15 åren och möjlighet till amorteringsfrihet på bolånen! Bosätt dig i ett område där livet är enkelt. Praktiskt avstånd till allt som kan önskas samtidigt som du har naturen precis inpå, underbart! Diseröd centrum finns inom promenadavstånd och här byggs det för framtiden. Nya bostäder, skolan byggs ut och renoveras, bussförbindelser förbättras och livsmedelsbutiken Tempo välkomnar dig i sin renoverade lokal. Här kan du helt enkelt bo i ett mycket trivsamt område. Från Håffrekullen kan du ta bussen tar till Kungälv resecentrum på endast 15 minuter och det finns även cykelväg hela vägen till Kungälv. I närområdet finner vi bland annat golfbana, badsjöar och Svartedalen naturreservat. Romelanda UF är en omtyckt och engagerad ungdomsförening i området som erbjuder massvis med olika idrottsaktiviteter för barn och unga! Håll dig uppdaterad om vad som händer i ett av Kungälvs mest intressanta och familjära område. Anmäl ditt intresse redan idag för att få löpande information om projektet.

  • Nybyggnadsprojekt
Munkegärdegatan 219, Munkegärde, Kungälvs kommun
  • Borttagen före visning

Munkegärdegatan 219

Radhus
Munkegärde, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 895 000 kr
112 m²
4 rum
vån 1/1
6 941 kr/mån
25 848 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Prästvägen 525, Kareby, Kungälvs kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Prästvägen 525, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Prästvägen 525, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Prästvägen 525

Villa
Kareby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
8 995 000 kr
171 m²
5 rum
1 119 m² tomt

Ett hus som talar för sig själv och är unikt i sitt slag. Anpassat efter sin omgivning och naturen, för att senare på kvällen då belysningen tänds stiga fram i rampljuset med sin vackra arkitektur. Här möts du av genomgående påkostade och genomtänkta detaljval ihop med stora fönsterpartier och en slående takhöjd om 6 meter som skapar rymd. Den lantligt belägna tomten med trädlinjen mot baksidan gör att man känner en harmonisk närhet till den yttre omgivningen inifrån huset. Ett förtrollande hem där glaspartierna mot skogen bildar en ny tavla att beundra för varje årstid som kommer. Hus och fönster är samtidigt strategiskt placerade för att begränsa insyn. Vackert planerad tomt med bevarad stenmur och nybyggt altandäck som löper runt hela boningshuset. Beläget i ett lugnt grannskap med lantlig omgivning av skog och hästhagar. Spännande och väl genomtänkt planlösning, oändligt med extra tillval och stilsäkra material- och färgval. Detta är huset för dig med höga krav där allt ska vara noga planerat och genomfört. Läs rumsbeskrivningen för mer detaljerad information! Utöver boningshus finns ett påkostat garage om ca 120kvm med en ovanliggande lägenhet om 2 rum och kök på ca 65 kvm i golvyta. Komplett och fint inredd lägenhet med kök och helkaklat badrum som rymmer tvättdel vilket gör den perfekt för uthyrning. Garaget har totalt tre portar varav en högport vilket möjliggör för smidig förvaring av exempelvis husbil, husvagn och båt. Helt klart ett hem som måste upplevas! Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information och visning.

  • Premium
Klintegatan 6, Centralt, Kungälvs kommun
Klintegatan 6, Centralt, Kungälvs kommun, bild 2
Klintegatan 6, Centralt, Kungälvs kommun, bild 3

Klintegatan 6

Villa
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
7 195 000 kr
115 + 69 m²
6 rum
939 m² tomt

Vill du bo nära naturen, nära Kungälvs centrum, nära Fontinskolan, nära motionsspår och sportanläggning i Fontin? Nära allt! Nu har du snart möjlighet att förvärva en synnerligen väl omhändertagen och påkostad villa i ett av Kungälvs mest attraktiva lägen. På dryga 180 kvm totalt fördelade på tre plan erbjuds på entréplan en välkomnande hall, stort sovrum, kök i öppen planlösning med vardagsrummet och direkt access till stor balkong i bästa solläge, badrum. Vidare upp på övre plan erbjuds två rejäla sovrum stora nog att dela av om familjens behov ändras över tid, möblerbar hall som med enkla medel kan byggas om till ytterligare ett sovrum samt ett stort helkaklat badrum med både duschhörna samt badkar. Lägg därtill gott om förvaringsmöjligheter och platsbyggda garderobslösningar. Källarplan i sin tur bjuder på praktisk och rymlig tvättstuga, allrum, förråd mm. Trädgården med flertalet uteplatser talar för sig självt! Stor terrass som löper runt huset i olika etager som rymmer både matbord för stora sällskap, loungemöbemang under pergola, soldäck i anslutning till baksidan av huset och den insynsskyddade trädgården. Spännande hus som ger många möjligheter. Ett boende som helt klart måste upplevas. Välkommen på visning! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information. Kungälv ligger ca 2,5 mil norr om Göteborg och karaktäriseras som småstaden mitt emellan havet och storstan. Här finner man det mesta, allt från historik i någon av kommunens två fästningar eller kultur och nöje på biografen eller Mimers hus. Det är en härlig blandad bebyggelse med vackra sekelskifteshus och toppmoderna lägenheter. Det finns sex förskolor i centrala Kungälv. Floraparken, Fridhem, Fridhemskullen, Hattstugan, Solängen och Ängsblommans förskolan. Fontinskolan ligger halvvägs upp på Fontinberget med utsikt över Kungälvs centrala delar. Skolan har elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Thorhildskolan är en högtadieskola för elever i årskurs 7-9. På skolan finns en idrottsprofil som erbjuder en fördjupning i ämnet Idrott och Hälsa. Det finns även ett flertal friskolor som du kan läsa mer om på kommunens hemsida www.kungalv.se Det är mycket goda kommunikationer från centrala Kungälv. Från den nya knytpunkten Resecentrum går det bussar till Göteborg var 5:e minut och resan tar ca 25 minuter. Kungälvs kommun har ett brett utbud av fritidsaktiviteter med bland annat vandrings- och cykelleder och sju golfbanor. Här finns även flera gymanläggningar och idrottsgymnasiet på Mimers hus.

  • Premium
Ställets Bygata 44, Stället, Kungälvs kommun

Ställets Bygata 44

Lägenhet
Stället, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 550 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/2
6 120 kr/mån
30 723 kr/m²

Fräsch trea med trevligt hörnläge! Ljusinsläpp i tre olika väderstreck. Ni finner mycket välplanerade kvadrat, bostaden kan enkelt göras om från trea till en fyra tack vare en smart uppdelning av ett utav sovrummen. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd och carport beläget strax utanför. Här bor ni i en mycket omtyckt och välskött förening med mysig innergård. Familjärt område med trevliga grannar i blandande åldrar. Skola och förskola finns på kort gångavstånd. Utomordentligt bra kommunikationer med buss och tåg. Till GBG går tåget kontinuerligt utan någon mellanliggande hållplats. Närmaste busshållplats ligger ca 100 meter från bostaden.

  • Balkong
Östra Porten 35, Ytterby, Kungälvs kommun

Östra Porten 35

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 495 000 kr
87,2 m²
3 rum
vån 1/2
6 761 kr/mån
28 612 kr/m²

Områdets bästa läge! Här ser ni en härlig trea i markplan med fint gavelläge och vältilltagen altan i soligt sydväst. Väl disponerad planlösning med möjlighet att skapa fler "sovrum" än de två som finns, renoverat kök, badrum med badkar, separat tvättstuga och ett fint ljusflöde från hela tre väderstreck. Belägen i centrala Ytterby med endast ett par minuters promenad till bra kommunikationer. Härifrån tar tåget endast 17 minuter in till Göteborg, perfekt för den som pendlar. Föreningen erbjuder garageplats eller p-plats. Ett plus i kanten är att det finns tillgång till både föreningslokal och gemensam grillplats samt att odla. Ett perfekt läge för dig som uppskattar närhet till goda kommunikationer, natur och stad. Ett mysigt och familjärt område samt en bostad med härlig radhuskänsla. Ett riktigt bra boende som bör upplevas på plats!

  • Uteplats
Tyftervägen 24, Diseröd, Kungälvs kommun

Tyftervägen 24

Villa
Diseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 895 000 kr
160 m²
5 rum
572 m² tomt

På lugn återvändsgata i populära och barnvänliga Diseröd erbjuder vi nu ett välplanerat kedjehus fördelat på två plan med carport i anslutning till huset. Här bor ni centralt där ni finner såväl förskola, skola som en välsorterad matbutik på kort gångavstånd. I entréplan ligger såväl kök, tvättstuga och badrum som tre sovrum och ett stort allrum med utgång till altanen. På ovanvåningen finns ett stort vardagsrum om hela 45 kvm som kan delas av till både två sovrum och ett bra allrum/vardagsrum. På framsidan huset sträcker sig en härlig uteplats längs gaveln och på baksidan huset ligger en trivsam altan under tak. Kring huset ligger en lättskött trädgård med plats för odling och där barnen kan springa och leka. Diseröd är ett trivsamt samhälle omgivet av underbar natur med fina ridvägar, närhet till både sjöar och skog i Svartedalens naturreservat och Lysegårdens golfklubb. För den fiskeintresserade erbjuder Svartedalens naturreservat flertalet utmärkta fiskevänliga små sjöar eller varför inte bara ströva runt eller plocka svamp i den underbara miljön, då Svartedalen är känt för sin storslagna natur. Sommartid är Romesjöns badplats med både sandstrand och bryggor ett populärt utflyktsmål. Samhället växer och det råder en positiv anda där det också nyligen byggts fler bostäder och på senare tid har även centrum gjorts om med nya lokaler för såväl affär, pizzeria och bibliotek och i framtiden kommer det även stå en ny idrottshall på plats. Det tar ca 10 minuter med bil in till centrala Kungälv från Diseröd och vill du cykla finns cykelbana hela vägen in till Kungälv. I Kungälv finns all service du behöver i vardagen med ett stort nybyggt köpcenter, Kongahälla, där det ryms många butiker och restauranger.

  • Plus
Ställets Bygata 60, Ytterby, Kungälvs kommun

Ställets Bygata 60

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 195 000 kr
120 m²
5 rum
vån 2/2
7 170 kr/mån
26 625 kr/m²

Välkomna till Ställets bygata 60 och en bostad om hela 120 kvadratmeter. Ett hem där ni erbjuds både högt härligt läge med utsikt över närområde och ängar. En charmig insynsskyddad baksida med stor altan (solläge mellan ca 9-18:30) och naturnära läge, perfekt för grillkvällar och sommarhäng. Från balkongen erbjuds ni vackra solnedgångar. Kök och badrum är renoverat och hela bostaden har mer eller mindre uppdaterade ytskikt och fint underhållna material. Bostaden fördelar sig på två våningar vilket kan ge barnen en egen oas på övre plan med sovrum allrum, klädkammare och eget badrum. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd och carport med installerad elbilsladdare, beläget strax utanför. Här bor ni i en mycket omtyckt och välskött förening med mysig innergård. Familjärt område med trevliga grannar i blandade åldrar. Skola och förskola finns på kort gångavstånd. Utomordentligt bra kommunikationer med buss och tåg. Till Göteborg går tåget med täta avgångar utan någon mellanliggande hållplats. Närmaste busshållplats ligger ca 100 meter från bostaden. Missa inte en utav områdets absolut bästa och sällan återkommande lägenheter!

  • Balkong
  • Uteplats
Ingegatan 4P, Komarken, Kungälvs kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00

Ingegatan 4P

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 495 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/2
2 891 kr/mån
35 595 kr/m²

Välkomna till Ingegatan 4P! En hemtrevlig 1:a med uteplats på loftgången, egen entré, ombonat kök, möjlighet till sovalkov, högt i tak och låg avgift. Både kök och vardagsrum har snedtak vilket ger fantastisk rymd. Kaklat badrum med badkar. Med närhet till både centrum och natur har bostaden ett helt perfekt läge, på några minuter når ni centrumkärnan och nya Kongahälla. Runt om i närområdet finns fina strövområden och vackra promenadstråk längs älven. Närmsta busshållplats är nästan rakt utanför dörren och på kort gångavstånd når ni Kungälvs resecentrum. Här finns även möjlighet till p-plats eller garage. Föreningen erbjuder förråd, cykelförråd och tvättstuga. Flexibelt tillträde!

  • Plus
  • Balkong
Barfotsgatan 8, Iskällan/Centralt vid älven, Kungälvs kommun

Barfotsgatan 8

Villa
Iskällan/Centralt vid älven, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
5 985 000 kr
141 + 141 m²
5 rum
1 030 m² tomt

Nu erbjuds ett tillfälle för dig som vill vi bo på en lugn och skyddad plats längst upp på eftertraktade Iskällan med skogen och härliga omgivningar som närmsta granne. Huset som är ett enplanshus med källare och härlig trädgård i bästa sydväst läge erbjuder inte mindre än totalt 282 kvm fördelade på två plan. Underbart vardagsrum som badar i ljus från stora fönsterpartier ut mot trädgården och utsikten ner över älven och Bohus Fästning, modernt kök i öppen planlösning mot allrummet med vacker kamin strategiskt placerad för att kunna njutas av från flera håll, fyra väldimensionerade sovrum, snyggt helkaklat badrum, gästtoalett, bra planerad och väl tilltagen tvättstuga. Lägg därtill gott om förrådsmöjligheter och det fristående garaget som även rymmer bla snickerverkstad. Fastigheten är i ett mycket gott skick och har blivit uppdaterat och underhållet kontinuerligt. Mer information kommer inom kort! Helt klart ett hus som måste upplevas! Iskällan tillhör ett av Kungälvs mest populära områden, perfekt för barnfamiljen med god grannsämja och närhet till Kungälvs hela utbud av service och pendlingsmöjligheter från Kungälvs nya resecentrum. Bebyggelsen är blandad och omgiven av natur, älven och motionsslingor. Här har man också flera skolor på behändigt promenadavstånd i närområdet. Närmaste skola är Sandbackaskolan som har klasser mellan klass 1-6. Till denna hör Iskällans förskola, Rödhakens förskola, Blåmesens förskola, fritidshem och fritidsklubb. På promenadavstånd ligger också högstadium; Thorildskolan, en av tre grundskolor i Kungälv med klasserna 7-9. I Komarken finns också Strandskolan, som är en montessoriskola, med både förskola samt låg, mellan- och högstadium. Mimers hus är kommunens gymnasium och har ett brett utbud av programval och erbjuder kommunens största bibliotek.

Rubinvägen 7, Kode, Kungälvs kommun

Rubinvägen 7

Villa
Kode, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 995 000 kr
96 + 63 m²
4 rum
1 421 m² tomt

Mitt i ett barnvänligt område ligger denna välhållna bostad med en stor härlig trädgård. En genomtänkt planlösning som är fördelad på två bostadsplan samt med en praktisk källare där utöver. Entréplanet bjuder på generösa sällskapsytor med direkt anslutning till en stor altan. Här finns även ett sovrum samt ett läckert helkaklat badrum. På ovanvåningen ligger två stora sovrum samt en nyrenoverad toalett. Källarplanet rymmer bra förvaringsmöjligheter, tvättstuga samt plats för hobbyrum. Här bor man i hjärtat av Kode med god grannsämja, många barnfamiljer och fina lekplatser. Dessutom med omedelbar närhet till samhällets hela utbud av omtyckta skolor, mataffär, fritidsaktiviteter och riktigt fina pendlingsmöjligheter. Kode ligger 12 km norr om Kungälv, passeras av E6 och har hållplats på Bohusbanan med 26 min till Göteborg C. Både vid buss- och tågstopp finns det bra pendelparkeringar. Kode erbjuder mycket god barnomsorg med tre kommunala och två fristående förskolor, samt skolgång upp till sjätte klass i Tunge skola. Allt i en vacker lantlig miljö med en av Västsveriges finast skolgårdar, där eleverna har tillgång till en stor fruktträdgård, ängsmark och bergsknallar. Kode ligger också med närhet till kusten där det erbjuds härliga salta bad med ett flertal badplatser. Ett drömboende för den som vill bo naturskönt och rogivande i en barnvänlig miljö, men ändå kunna ta del av allt som Kungälv, Göteborg och Stenungsund har att erbjuda!

  • Plus
Ingetorp 162C, Kode, Kungälvs kommun

Ingetorp 162C

Radhus
Kode, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 100 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/1
6 363 kr/mån
26 087 kr/m²

Välplanerat och fräscht radhus i ett mysigt område med väldigt trevliga grannar. De som bor i området är rörande överens om att man inte kan bo bättre. Om man inte vill vara hemma på sin vindskyddade uteplats och njuta av livet så kan man spela golf, ta en promenad genom skogen till Ingetorpssjön för ett kvällsdopp, handla ekologisk potatis, ägg och mjölk på någon av gårdarna intill eller varför inte ta en cykeltur via den nya gång/cykelbanan in till Kungälv eller Kode? Vintertid finns många ställen att åka pulka på och gott om bär och svamp att njuta av under sommar och höst. Själva hemmet bjuder på öppen planlösning, fina mörka plankgolv, två rejäla sovrum, två badrum varav ena med egen tvättstuga, påkostade nya altaner i samt genomgående fina ytskikt i hela bostaden så här kan du bara flytta in och njuta av livet. Om du pendlar så tar tåget 30 min från Kode till Göteborg, alternativt så finns direktbuss därifrån. Ett bekymmersfritt och smidigt boende med livskvalitet!

  • Uteplats
Åkergatan 2B, Centralt, Kungälvs kommun

Åkergatan 2B

Radhus
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 495 000 kr
81,5 + 30 m²
5 rum
vån 1/1
7 011 kr/mån
42 883 kr/m²

Varmt välkomna till Åkergatan 2B! Ett fantastiskt kvadratsmart radhus med fyra till fem sovrum mitt i centrala Kungälv. Här erbjuds ni lyxigt en parkering direkt utanför dörren samt altan med absolut bästa solläget. Härligt lugnt läge långt ner i området. Samtliga rum är renoverade i stilrena material och kulörer. Här finner ni de sociala ytorna i entréplan med kök och vardagsrum i nära anslutning till varann, direktutgång till altan och trädgård. Altanen har ett superhärligt söderläge med soltimmar från lunch till sen kväll. Övre plan har tre sovrum samt helkaklat badrum. En trappa ner finner ni sovrum/allrum, hobbyrum/förråd. Fastigheten har energiklass B vilket innebär att ni kan ansöka om "grönt bolån" och därmed få bättre ränta hos banken vid köp. Fin HSB förening med god ekonomi. Förmånlig avgift med näst intill allt inkluderat, värme, vatten, ,nätavgift, parkeringsplats, fiber samt tv. Här bor ni i en trevlig miljö med blandad bebyggelser av villor, radhus och lägenheter. Centralt läge med närhet till Kungälvs nya stadskärna som växer fram vid Kongahälla. Runt husknuten ligger ICA Skafferiet och i närområdet finns mycket vacker natur och fina promenadstråk/löparspår. Dessutom ligger utmärkta kommunikationer via resecentrum endast en kort promenad bort.

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 46