Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Villavägen 37, Kåbo, Uppsala kommun
Villavägen 37, Kåbo, Uppsala kommun, bild 2
Villavägen 37, Kåbo, Uppsala kommun, bild 3

Villavägen 37

Lägenhet
Kåbo, Uppsala kommun
Notar
1 495 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/3
2 331 kr/mån
53 393 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning! Stig in och känn lugnet i detta noggrant utformade boende på Villavägen 37 med en underbar uteplats! Här möter ni en bostad som verkligen gör det bästa av varje kvadratmeter, med en rymlig uteplats omgiven av blommor och grönska under de varmare dagarna på året. Här finns gott om plats för att njuta av soliga dagar med nära och kära, skapa minnen och uppleva livets små glädjeämnen. Bostaden har golvvärme, ett genomtänkt kök och härliga fönster som släpper in ljuset från två väderstreck. Här finner ni en trivsam matplats, en avslappnad sällskapsdel och en fridfull sovplats. Dessutom väntar ett stort, helkaklat badrum med dusch och kombimaskin för extra bekvämlighet. Detta boende är perfekt för den som söker närhet till stadslivet samtidigt som man omges av den lugna atmosfären i ett villakvarter. I det fridfulla kvarteret har ni närhet till grönområden, serviceanläggningar och restauranger. Ett optimalt läge för den som vill kombinera stadslivets pulserande energi med den avslappnade känslan av grönska. Med närheten till Uppsala universitet och stadsskogen blir detta boende både hemtrevligt och lockande. Smidigt tar ni er ner till stadskärnan till fots, på cykel eller med buss. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Juvansbo 55C, Björklinge, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Juvansbo 55C, Björklinge, Uppsala kommun, bild 2
Juvansbo 55C, Björklinge, Uppsala kommun, bild 3

Juvansbo 55C

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Notar
2 895 000 kr
124 m²
5 rum
6 423 kr/mån

Nu saluförs denna moderna och inbjudande bostad med ljusa och luftiga rum, belägen i populära Björklinge. Hemmet erbjuder entréplan med ett stilrent kök i öppen planlösning mot den fina matplatsen och vardagsrummet med rikligt ljusinsläpp från de stora fönstren. Från vardagsrummet når ni den härliga altanen som passar utmärkt under sommarens alla varma dagar. Vidare på denna plan finner ni ett fräscht badrum och en praktisk tvättstuga. På övre plan finns det tre trivsamma sovrum, ett allrum samt ett badrum med badkar. Läget i området är ett av de bästa, här kan ni njuta av ett högt läge med vacker utsikt över skogsmark. Här kan solens strålar lysa rakt in i huset utan något som hindrar från att solen ska nå den härliga uteplatsen eller husets alla rum. Huset är i högsta klass och flera utmärkta tillval har gjorts, snygga golv, markis, moderna val av klinker/kakel, handdukstorkar, fullhöjd i kök, integrerad kök, bänkskiva i stenkomposit, spotlights och mycket därtill! Denna bostad upplevs definitivt bäst på plats. I området har många barnfamiljer valt att bosätta sig, det blir här enkelt att finna nya vänner att umgås och leka med. För de vuxna och äldre barnen finns många roliga aktiviteter att tillgå inne i Björklinge. I Björklinge finns förskola och skola tom årskurs nio och skolskjuts finns. Vid centrum finner ni barnavårdscentral, tandläkare, veterinär, frisör och Hemköp som är mycket uppskattat av Björklingeborna. Långsjön kommer vara en fin plats att spendera tid vid. Hoppa på cykeln och njut av en lantlig färd till Sandviksbadet vid Långsjön - en av Upplands absolut finaste sjöar med riktigt bra vattenkvalité. Här kan ni njuta av bad, volleyboll, frisbeegolf och mycket annat. I närhet till Sandviksbadet finns motionsspår med längdspår vintertid och en skidbacke. Nu under vintern har liften varit öppen så fort vädret tillåtit med åkning både vardagskvällar och helger. Detta tack vare de fina ideella arbetet som många gör i Björklinge inom olika föreningar. Som boende här har ni även möjlighet att bada vid Sjöhagsbadet. Föreningslivet i Björklinge är starkt med idrotter och aktiviteter för alla och omfattar innebandy, tennis, hockey, gymnastik, mountainbike, yoga och mycket därtill. För den hästintresserade är det nära till ridhus. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Smålandsvägen 24, Sävja, Uppsala kommun

Smålandsvägen 24

Radhus
Sävja, Uppsala kommun
Notar
2 495 000 kr
95 m²
4.5 rum
8 018 kr/mån
26 263 kr/m²

Stig in i en värld av modern elegans och tidlös charm på Smålandsvägen! Detta imponerande radhus kombinerar det bästa av både nutid och tradition, med sina fräscha linjer och klassiska detaljer som en vacker kakelugn. Välkommen till ett hem där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en atmosfär av både stil och bekvämlighet. Med två våningar att utforska finns det gott om plats för hela familjen att sträcka ut sig och trivas. Tre rymliga sovrum erbjuder är en fristad för vila och återhämtning, medan det generösa vardagsrummet lockar till avslappnade stunder tillsammans. Men det är utomhus där detta radhus verkligen skiner! Med inte mindre än två uteplatser har du möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll, med gott om utrymme för utomhusmiddagar, grillkvällar eller bara en lugn stund med en god bok. I Sävja finner ni många fina grönområden perfekt för lek och en aktiv fritid. Här finns grundskola, förskola, lekplatser och idrottsplatser, Sävja IP erbjuder bl.a. ett utegym samt fria områden för en aktiv livsstil för hela familjen. I närområdet finns också Ica, apotek, vårdcentral och pizzeria. Med nära till hållplats och en kollektivtrafik som kör täta turer är det lätt att ta sig till Centralstationen och stan och det är inte långt till Boland City för ytterligare shopping. Vill ni snabbt förflytta er från staden till vildmarken kan ni besöka naturreservatet Norra Lunsen som gränsar till Sävja. Det är ett stort och vilt skogsområde med ett nät av kilometerlånga stigar genom barrskogar och våtmarker. Snörika vintrar spåras det även skidleder. En annan plats som är fin att besöka är grillplatsen vid Stordammen alldeles söder om Sävja. Från det här hållet går också stigar in till Lunsens innersta delar. Oavsett om du drömmer om en modern livsstil med bekvämlighet och stil eller om du söker en plats att kalla hem. Kom och upptäck din nya drömbostad idag!

  • Uteplats
Alriksgatan 6A, Höganäs, Uppsala kommun

Alriksgatan 6A

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Notar
1 895 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2
2 682 kr/mån
47 975 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Alriksgatan 6A i charmiga Höganäs! Denna stilrena lägenhet erbjuder en perfekt balans mellan modern elegans och bekväm vardag. Med sina smart planerade 39.5 kvadratmeter är denna bostad optimerad för att maximera varje utrymme. Det nyligen renoverade, ljusa köket är verkligen hjärtat i hemmet och utstrålar en modern atmosfär med sina stilrena detaljer. Här finns gott om plats för både matlagning och trevliga middagar med vänner och familj. Det rymliga vardagsrummet välkomnar dig med en inbjudande atmosfär och ett fylligt ljus som strömmar in från den härliga balkongen. Perfekt för avkoppling eller samtal med nära och kära. Dessutom ligger balkongen i bästa solläge, vilket gör den till den ultimata platsen för en avkopplande stund i solen. Att befinna sig på andra våningen ger inte bara en härlig utsikt utan skapar också en känsla av lugn och privatliv som är svår att hitta någon annanstans. badrummet är stamrenoverat i helkaklat utförande med bekvämt badkar är en extra bonus för avkoppling. Till lägenheten hör både ett större vindsförråd samt en matkällare nära till hands. Brf Höganäs är en välmående bostadsrättsförening med flera större renoveringar gjorda. Gemensamma utrymmen som tvättstuga med torkrum i källaren, mötesrum och cykelförråd. Bo i hjärtat av Höganäs invid härliga Höganäsparken, nära välsorterad mataffär, tåg- och busspendling, Uppsala Konsert & Kongress, bilpendlare har nära till påfarter och en rask promenad till allt vad Uppsalas stadskärna har att erbjuda! Varmt välkomna!

  • Balkong
Södra Storgatan 23, Tärnsjö, Heby kommun

Södra Storgatan 23

Villa
Tärnsjö, Heby kommun
Notar
1 795 000 kr
127 + 66 m²
6 rum
1 160 m² tomt

Vi på Notar är glada att få presentera detta unika och graciösa hem som nu kommer häpna marknaden. Det är ett få förunnat tillfälle när ett sådant fint hus i Tärnsjö. Huset talar för sig självt men behöver upplevas på plats för att verkligen kunna förmedla det magnifika uttryck som huset besitter. Detta boende är något utöver det vanliga som kommer ge en hög levnadsstandard för hela familjen. Här får ni inte bara ett fantastiskt hus utan även en härlig trädgård med äppelträd och blommande buskar som enkelt blir den perfekta platsen för hela familjen. Tädgårdsentusiasten finner utrymme för egna odlingar och rogivande trädgårdsarbete. För andra plats att bara slappa i en hängmatta och njuta. På gården finner ni vidare ett uthus med diverseförrådsutrymmen, snickarbod, större garage, altan i trädäck med inbyggd bubbelkopp och en stor pool där hela familjen kan svalka sig under sommarens soliga dagar. Den välplanerade ytan om 193 kvm med både bi och boarea inräknat fördelar sig på en välkomnande hall med plats för avhängning, gäst wc samt ett stort och öppet kök i lantlig stil med rejält utrymme för tillagning av goda måltider samt förvaring. Tilltalande matrum i en öppen planlösning där hela familjen får plats för middag och trevliga tillställningar. Vidare finner ni ett större vardagsrum med utrymme för större soffmöbel och tv-hörna. På övre plan finner ni tre stora sovrum med ett härligt ljusflöde. Här finner ni plats för möblering av bland annat sängmöbel, arbetshörna och byrå. Mellan sovrum två och tre har ni ett öppet allrum som för närvarade är inrett som ett sällskapsrum. Här finns även finns ett badrum med utrustat med dusch. Nere på källarplan som ni når via hallen alternativt via groventrén finns bostadens tvättstuga, pannrum och större sovrum. Tärnsjö är en ort som ligger några mil nordväst om Uppsala. Här bor ni i det natursköna Östa-området granne med naturreservat med vackra vandrings och cykelleder samt Daläven. På ortens finns grundskola åk 1-6 samt förskolor och fritidshem. Grundskola åk 7-9 finns i närliggande Östervåla. Till närmaste förskola är det ca 50 m och till Tärnsjöskola ca 200 m. På orten finner ni även livsmedelsbutik Ica, optiker, klädbutik, frisörsalong, café m.m. För sport/fritidsaktiviteter finns sporthall, gym, fotbollsplan, friidrotts- och tennisbana samt även ett elupplyst motionsspår som på vintern även fungerar som skidspår. Till- och från Tärnsjö kan du ta dig med UL-bussar. Varmt välkommen hem!

Kungsängsgatan 53C, Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun

Kungsängsgatan 53C

Lägenhet
Kungsängen - Industristaden, Uppsala kommun
Notar
5 495 000 kr
127 m²
5 rum
vån 1
5 119 kr/mån
43 268 kr/m²

Välkommen till Kungsgatan 53C! Här bor du i en topprenoverad lägenhet med mycket av gammal charm bevarad. Lägenheten består av två våningsplan. Entréplan bjuder in med stor hall, gästtoalett, fint kök med vedspis och full maskinell utrustning samt plats för matbord, vardagsrum med kakelugn och sovrum med kakelugn och klädkammare. Källarplan erbjuder tre väl tilltagna sovrum med egen förvaring, förrådsutrymme och ett fräscht badrum. Från källarplan tar man sig enkelt till föreningens gemensamma tvättstuga. Föreningen har en gemensam trädgård med planteringar, utemöbler och grill. Här bor ni i ett lugnt närområde med direkt närhet till allt Uppsala har att erbjuda. Ta en kort promenad till Stadsträdgården och Studenternas samt strövområden längs med Fyrisån. På samma avstånd finns Uppsala C för pendling vidare ut i världen och cantrums utbud av restauranger, service och nöjen.

Malma bergsväg 13, Norby, Uppsala kommun

Malma bergsväg 13

Villa
Norby, Uppsala kommun
Notar
6 295 000 kr
112 + 112 m²
9 rum
761 m² tomt

Nu har vi glädjen att meddela att en familjevänlig och rymlig villa om 112+112 kvm nu saluförs. Bostaden fördelar sig på plan, entréplan och källarplan. I båda planen är det gott om rum och sovrum. Det finns även fina ytor för sociala umgängen. I huset finns det flertalet våtutrymmen och även möjlighet att påverka sin egen boendeekonomi genom uthyrningsdel i källaren. Norby är ett lugnt och familjevänligt område som ligger ca 3 km väster om Uppsala centrum, intill Hågadalen-Nåstens naturreservat och Stadsskogen. På bara några minuters promenad finner ni fantastiska utflyktsmöjligheter, elljusspår, utegym och upplysta motionsstigar som under vintertid förvandlas till skidspår. Ta en långpromenad till Kung Björns hög och njut av naturen i mysiga Hågadalen. För den träningsintresserade finns Friskis & Svettis nära till hands vid Ekeby bruk eller USIF Arena, med gym, tennis- och padelbanor ett stenkast bort i Rosendal. Boendet ligger nära både Svamptorget och Västertorg, två stadsdelscentra där ni finner all tänkbar service som matbutiker, restauranger, apotek och vårdcentral mm. För barnfamiljer finns förskolor och skolor upp till högstadium. Några att nämna är Småfolkets Förskola, Eriksbergs- och Hågadalsskolan. Bussförbindelserna är goda och bussen går regelbundet från Norbyvägen. Ni kan ta buss nr 7 ner till Stora torget på bara några minuter.

Viggvägen 13A, null, Enköpings kommun

Viggvägen 13A

Villa
Enköpings kommun
Notar
4 995 000 kr
200 m²
6 rum
413 m² tomt

Ditt drömhem väntar på dig – Sjönära parhus i Haga, Enköping! Drömmer du om att bo i ditt egna paradis vid Mälaren? Nu har du chansen att förverkliga den drömmen med en stor parhusenhet om 200 kvm boa med tillhörande förråd! Belägna i en idyllisk sjönära miljö, erbjuder huset en oslagbar möjlighet att skapa det perfekta boendet för dig och din familj. Med endast 10 minuters avstånd till Enköpings centrum, 50 minuter till Uppsala och 60 minuter till Stockholm, ger läget dig närhet till stadslivet samtidigt som du kan njuta av lugnet och skönheten i den omgivande naturen. Upptäck det historiska Haga slottet med sina vackra konferensanläggningar och omgivande miljöer. Försäljning av tomt och parhusenhet om 200 kvm sker även på Viggvägen 13B, Knipvägen 1A och 1B. I angivet pris ingår ett nyckelfärdigt parhusenhet och tomt , byggt med totalentreprenad enligt separat material och leveransbeskrivning samt anslutningsavgifter för el, vatten/avlopp och fiber. Förråd i gemensam byggnad och en bilplats ingår. Inflyttning förväntas ske ca 4 månader från byggstart. Villan produceras av Byggvestor AB med höga standard i basutförandet men går att göra tillval på merparten av materialvalen. Finns även möjlighet att göra ändringar på icke bärande väggar. Bilder är skisser och inte verklighet utan är tagna från Byggvestors tidigare projekt. Observera även att Notars uppdrag gäller endast försäljning av tomterna. Separata entreprenadkontrakt görs tillsammans med Byggvestor AB. Missa inte denna möjlighet. Varmt välkommen!

Murargatan 8F, Sala backe, Uppsala kommun

Murargatan 8F

Lägenhet
Sala backe, Uppsala kommun
Notar
2 495 000 kr
86,6 m²
5 rum
vån 1/3
5 418 kr/mån
28 811 kr/m²

Sällan denna klass av bostäder kommer ut på marknaden! Här är det bara att flytta in och trivas ifrån start. Stig in i en värld av modern elegans och bekvämlighet i denna fantastiska 5rok på Murargatan 8F. Med sina generösa 86,6 kvadratmeter erbjuder denna pärla ett perfekt utrymme för både avkoppling och underhållning. Det rymliga vardagsrummet lockar med sin öppna och ljusa atmosfär, perfekt för mysiga kvällar eller glädjefyllda sammankomster med vänner och familj. Njut av lugna stunder eller ta del av den friska luften på den inbjudande balkongen, som ger er lugn och ro. Det påkostade köket är en mästare i stil och funktionalitet med sina exklusiva materialval och moderna design. Med hela fyra sovrum, toalett och ett badrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Ett av sovrummen kan enkelt omvandlas till en elegant matsalsdel/arbetsrum, vilket ger dig flexibiliteten att anpassa utrymmet efter dina behov och önskemål. Brf Målaren är en mycket stabil förening med endast en belåningsgrad/kvm på 1703kr. Här har även det större renoveringar såsom stamrenovering, fönsterrenovering, tak och el redan utförda. Sala Backe är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Lägenheten är optimalt belägen med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och cafeer både i stadskärnan och vid Gränby centrum. I det direkta närområdet finns flera restauranger, butiker, barnomsorg och härliga parker. Några personliga tips är Restaurang Paesano som har mat från Italiens hörn samt Konditori Brantingstorg som rankas till ett av Uppsalas bästa konditori. Under fredagar och lördagar kan ni njuta av en black rock-middag på restaurang Ragusa. Stora välskötta parkområden finns på gångavstånd såsom Källparken, Skomakarberget och direkt utanför porten finns en liten park där ni kan avnjuta en bok eller bara sitta och ta det lugnt. Sala Backe bjuder på flera livsmedelsbutiker såsom ICA och Willys. För pendlaren finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en cykeltur bort. Detta kan bli ditt!

  • Balkong
Moga 210, Almunge, Uppsala kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Moga 210, Almunge, Uppsala kommun, bild 2
Moga 210, Almunge, Uppsala kommun, bild 3

Moga 210

Fritidshus
Almunge, Uppsala kommun
Notar
1 395 000 kr
66 m²
3 rum
1 455 m² tomt

*** FAST PRIS *** Bostaden säljs till ett FAST PRIS, möjlighet till snabbt tillträde. Denna charmiga fastighet om 66 kvadratmeter erbjuder den perfekta balansen mellan modern komfort och naturnära avkoppling. Med två sovrum, potential för ett tredje är detta hem idealiskt för familjen samt som en fristad för dig som söker en paus från stadens stress. Bostadshöjdpunkter: Fristående garagebyggnad: Här har du gott om utrymme för din bil eller extra förvaring. Dessutom kan du omvandla det till ditt eget verkstadsutrymme eller hobbyrum. Gäststuga med potential: Bakom huset finner du en gäststuga som öppnar dörrar för spännande möjligheter. Bygg din egen bastu, konststudio eller använd det för dina gäster - valet är ditt. Fräscha ytskikt: Detta hem har uppdaterade ytskikt som ger en modern och inbjudande atmosfär. Söderlägesaltan: Slappna av på din egen altan i söderläge, perfekt för morgonkaffet eller kvällsmiddagen. Njut av solen och frisk luft direkt utanför ditt hem. Naturnära tomt: Den mysiga trädgården är hem för bland annat plommonträd och omges av naturskön omgivning som ger dig lugn och ro i vardagen. Moga 210 erbjuder ett harmoniskt boende som omfamnar både modern livsstil och naturlig skönhet. Om du drömmer om att bo nära naturen eller söker det perfekta fritidsboendet, tveka inte att utforska denna möjlighet. Bo i Moga och nå Almunge på endast 10 minuter. Området erbjuder skolskjuts och en rad bekvämligheter, inklusive mataffär, förskola, skola F-9, simhall, bibliotek, tandläkare och badplatser. För pendlare tar det cirka 30 minuter att köra till Uppsala, 36 minuter till Arlanda och ungefär en timme till Stockholm från Almunge. Denna plats erbjuder bästa av landsbygdens lugn och bekvämligheter.

  • Premium
Apelgatan 3A, Sala backe, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 14:00
Apelgatan 3A, Sala backe, Uppsala kommun, bild 2
Apelgatan 3A, Sala backe, Uppsala kommun, bild 3

Apelgatan 3A

Lägenhet
Sala backe, Uppsala kommun
Notar
1 795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2
3 955 kr/mån
29 426 kr/m²

Välkommen till en ljus, rymlig och väl underhållen bostad! Här presenterar vi en mycket trevlig och rofull gavellägenhet med ljusinsläpp från tre väderstreck. Lägenheten har en smart planlösning vilket ger en luftig atmosfär. Alla väggar i lägenheten är vitmålade. Genomgående så är det ekparkett i lägenheten medan den välkomnande entréhallen har ett praktiskt klinkergolv. Innerhallen som förbinder sovrum, kök och vardagsrum med varandra är stor samt har gott om förvaringsutrymmen. Det rymliga, ljusa och på sommaren svala sovrummet har rejäla förvaringsmöjligheter i och med de integrerade garderoberna i fullhöjd. Det gemytliga köket med röd mosaik i fond, ljusa luckor och lådor samt bänkskivor i trä, har även ett genuint skafferi. Invid matplatsen i köket finns ett stort dekorativt gavelfönster. Det ljusa och stilrena vardagsrummet erbjuder många möbleringsalternativ. Golvet är slipad originalparkett. Från vardagsrummet går du ut på balkongen som har eftermiddags- och kvällssol. Från balkongen kan du se Uppsalas stadsprofil med Uppsala Slott, Domkyrkan och UKK. Är du sportintresserad så finns till exempel Studenternas, IFU Arena samt UTK-hallen inom cirka 10 minuters cykelavstånd. Likväl som med närheten till sportanläggningar så har du med cykel raka vägen ner till Fyrisån där du förutom den vackra Stadsträdgården kan uppleva alla sorters livemusik under sommarmånaderna. Ett par busslinjer trafikerar området och det finns flera busshållplatser alldeles i närheten. Pendlarläget är ypperligt med närhet till både centralstationen och påfart till E4. Den som gillar shopping har förutom stadskärnan två stora handelsplatser inom behörigt avstånd, Gränbystaden samt Boländerna, där du hittar allt från byggvaruhus till fågelmat Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Vaksalagatan 32, Höganäs, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 14:10
Vaksalagatan 32, Höganäs, Uppsala kommun, bild 2
Vaksalagatan 32, Höganäs, Uppsala kommun, bild 3

Vaksalagatan 32

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Notar
3 650 000 kr
90 m²
3 rum
vån 4/4
7 801 kr/mån
40 556 kr/m²

I samma fastighet ligger Kvarnen galleria med all tänkbar service, frisör, ICA, postombud, Systembolaget, parkeringsgarage för att nämna några butiker. Denna fina bostad om 90 kvm fördelar sig på ett rymligt sovrum med fint ljusinsläpp, ett trevliga vardagsrum med gott om plats för sällskap. Köket är stort och har bra med arbetsyta vidare från köket finner ni matrummet. Dessutom är bostaden utrustad med två kakelugnar. För den som pendlar kan läget knappast bli bättre. Med endast 5min promenad till Uppsala Resecentrum behöver man inte stressa till tåget på morgonen. Höganäs är ett lugnt och vackert område i centrala Uppsala. Perfekt läge för pendlaren med bekvämt gångavstånd till Centralstationen. Här bor ni med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. I ert närmsta kvarter finner ni flertal restauranger, café, livsmedelsbutiker, apotek m.m. Höganäs är ett populärt område av många anledningar och av människor i alla åldrar.

  • Premium
Byggmästargatan 5A, Sala backe, Uppsala kommun

Byggmästargatan 5A

Lägenhet
Sala backe, Uppsala kommun
Notar
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/4
2 896 kr/mån
31 981 kr/m²

Välkommen hem till denna smarta och tilltagna bostad belägen i det grönskande området Sala Backe. Med ljusa och fräscha ytskikt erbjuder denna lägenhet en inbjudande atmosfär och bekväm boendemiljö. Från entrén kommer du till den praktiska hallen som välkomnar dig med stilrena klinkergolv och gott om förvaringsutrymme i garderoben, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Det stilrena köket imponerar med sitt moderna utseende och funktionella design, komplett med integrerad diskmaskin och generösa förvaringsmöjligheter för att underlätta vardagens sysslor. Här finns utrymme för att skapa en trevlig matplats med tillhörande matbord och stolar. Sovrummet intill bjuder på en rymlig layout och en lugnande atmosfär med dess harmoniska gröna väggfärg. Dessutom finns det inbyggda garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och tillbehör. Det generösa vardagsrummet är perfekt för umgänge och avkoppling, med gott om plats för hela sällskapet att trivas. Från vardagsrummet leder en dörr ut till lägenhetens balkong där du kan njuta av solens strålar, skapa din egen oas för avkoppling och sociala stunder med utsikt över Uppsala Slott. Det badrum som erbjuds i lägenheten är helkaklat, stamrenoverat och renoverat ytterligare för att hålla en modern standard. Med en väldigt fräsch och stilren look erbjuder badrummet en praktisk och funktionell plats för vardaglig användning. Här finns också plats för en tvättmaskin och andra bekvämligheter. Som boende i Brf Hasseln har ni förmånen att tillhöra ett av Sala backes bästa föreningar med en skuldsättning per kvadratmeter på endast 1 725 kr. Här är de större renoveringarna utförda, och avgifter samt skuldsättning är låg. Detta lägenhet är centralt beläget med endast 8 minuters cykelväg till centralstationen och närhet till restauranger, frisörer och servicebutiker, vilket gör vardagen både bekväm och smidig. Med sin kombination av praktiska finesser och charmig atmosfär är denna lägenhet ett perfekt val för den som söker ett bekvämt och trivsamt boende i en attraktiv del av staden. I det direkta närområdet finns flera restauranger, butiker, barnomsorg och härliga parker. Några personliga tips är Restaurang Paesano som har mat från Italiens hörn samt Konditori Brantingstorg som rankas till ett av Uppsalas bästa konditori. Under fredagar och lördagar kan ni njuta av en black rock-middag på restaurang Ragusa. Sala Backe bjuder dessutom på flera livsmedelsbutiker såsom ICA och Willys. För pendlaren finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en cykeltur bort. Varmt välkommen hem!

  • Balkong
Torgny Segerstedts allé 34, Rosendal, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 11:30
Torgny Segerstedts allé 34, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts allé 34, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts allé 34

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Notar
2 095 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3
4 382 kr/mån
36 435 kr/m²

Välkommen till din framtida oas i Rosendal - en 2:a som förenar modern elegans med en nära koppling till naturen. Denna lägenhet erbjuder en fantastisk atmosfär med sina fräscha ytor och stilfulla detaljer. Stig in i en värld av komfort och stil, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk helhet. Den ljusa och luftiga planlösningen ger dig gott om utrymme att leva och trivas i. I centrum av hemmet finner du det moderna köket. Den underbara inglasade balkongen låter dig förtrollas av den fridfulla atmosfären. Här kan du njuta av morgonkaffet eller njuta av kvällssolen. För den naturälskande individen är läget perfekt. Med stadsskogen som granne har du omedelbar tillgång till vackra promenadstråk och grönområden där du kan utforska naturens skiftande skönhet året runt. Samtidigt är du inte långt från stadspulsen - med goda förbindelser in till centrum kan du enkelt ta del av allt som staden har att erbjuda. För studenter är detta en idealisk plats att bo på, med närhet till flera av universitetets viktigaste campus. BMC, Ångströms, Ekonomikum och Ulltuna ligger alla inom bekvämt avstånd, vilket gör pendlingen till föreläsningar och seminarier till en smidig och enkel upplevelse. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet i Rosendal det bästa av två världar - en modern och stilfull bostad med närhet till både stadsliv och naturens lugn. Missa inte chansen att kalla detta för ditt hem - kontakta oss för att boka en visning idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Verkmästargatan 17, Sala backe, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 13:30
Verkmästargatan 17, Sala backe, Uppsala kommun, bild 2
Verkmästargatan 17, Sala backe, Uppsala kommun, bild 3

Verkmästargatan 17

Lägenhet
Sala backe, Uppsala kommun
Notar
1 595 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 693 kr/mån
27 739 kr/m²

Ljus och hemtrevlig 2:a i lummiga Salabacke! Varmt välkommen till Verkmästargatan 17 och denna mycket välplanerade tvåa. Bostaden som både har fräscha ytskikt och väl tilltagna ytor erbjuder ett trevligt kök med goda förvaringsmöjligheter och plats för matplats, stort och rymligt vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp samt utgång till den trevliga balkongen. Vidare har du ett stort sovrum med god förvaring i inbyggda garderober, stamrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin och välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Bo i lugna områden med fina innergårdar som erbjuder grillplatser och stora gräsmattor. Salabacke har länge varit ett omtyckt område av människor i alla åldrar och stadier i livet. Närhet till både stadskärnan och expanderande Gränby centrum. Ett perfekt läge med närhet till flera livsmedelsbutiker, restauranger samt caféer. Bra kommunikationer med buss till stan samt fina cykel/promenadstråk för den aktive! Gott om grönområden och större parker med lekplats och möjligheter för en aktiv livsstil! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Källparksgatan 22, Sala backe, Uppsala kommun

Källparksgatan 22

Lägenhet
Sala backe, Uppsala kommun
Notar
1 895 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
4 010 kr/mån
24 610 kr/m²

Med ett attraktivt läge, i ett lugnt och barnvänligt område har Notar nu nöjet att erbjuda er ett trevligt hem där paret såväl som lilla familjen kan flytta in och trivas från dag ett. I direkt närhet finner ni grönskande parker, Uppsala city ligger 10 minuter bort med cykel och den närliggande Gränbygallerian som är Uppsalas största köpcentrum ligger 400 meter bort. I närområdet finns förskola, skola, gym, fotbollsplaner och lekparker. Gillar ni långa promenad och djur? I närheten finns "4H", en djurpark där ni tillsammans med barnen kan se lamm, får, killingar, höns, grisar, tupp och kaniner. Bostaden har en funktionellt flexibel planlösning och ett bekvämt och attraktivt läge. Väl inne i bostaden möts ni av ljus och en trivsam känsla. Här finner en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett stambytt badrum samt två sovrum som erbjuder bra förvaring samt naturligt fint ljus. Från det ena sovrummet kan ni tar er ut till den härliga balkongen som vetter mot föreningens lugna innergård. Vardagsrummet är trivsamt och har ett härligt ljusinsläpp. Vidare finner vi hjärtat i bostaden och det är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer att samlas för en trevlig kväll med nära och kära. Brf Brittgården är en representativ förening med ett flertal av renoveringar som blivit genomförda. Några att nämna är fönsterbyte och stamrenovering. Därav den låga månadsavgiften om 3153 som inkluderar värme, vatten, bostadsrättstillägget, kabel-TV samt bredband. Föreningen disponerar över faciliteter som tvättstuga med torkrum, mangelrum, barnvagnsrum och pingisrum. Skyddsrum fungerar som cykelförvaring. Det finns också ett övernattningsrum som de boende kan boka för sina gäster. Till lägenheten hör två förråd, ett i källaren och ett större på vinden. Sala Backe är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Lägenheten är optimalt belägen med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och cafeér både i stadskärnan och vid Gränby centrum. I det direkta närområdet finns flera restauranger, butiker, barnomsorg och härliga parker. Några personliga tips är Restaurang Paesano som har mat från Italiens hörn samt Konditori Brantingstorg som rankas till ett av Uppsalas bästa konditori. Under fredagar och lördagar kan ni njuta av en black rock-middag på restaurang Ragusa. Stora välskötta parkområden finns på gångavstånd såsom Källparken, Skomakarberget och direkt utanför porten finns en liten park där ni kan avnjuta en bok eller bara sitta och ta det lugnt. Sala Backe bjuder på flera livsmedelsbutiker såsom ICA och Willys. För pendlaren finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en cykeltur bort.

  • Balkong
Luthagsesplanaden 24B, Luthagen, Uppsala kommun

Luthagsesplanaden 24B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Notar
2 195 000 kr
73 m²
2 rum
vån 3/4
4 265 kr/mån
30 068 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska 2:a med en yta på generösa 73 kvm, belägen i det eftertraktade området Luthagen. Här finner ni allt ni kan önska er för en bekväm och trivsam livsstil i Uppsala. Denna lägenhet erbjuder enastående fördelar, inklusive en härlig balkong där ni kan njuta av soliga dagar med vännerna. Vidare finner ni ett helkaklat badrum med tvättmaskin och dusch, ett rymligt sovrum med klädkammare och ett charmigt kök med bra arbetsyta. De generösa sällskapsytorna i vardagsrummet och matrummet ger gott om plats för middagar med vänner eller avkopplande kvällar framför TV:n. Läget är oslagbart - bara ett stenkast från stadskärnan, vilket ger er närhet till alla bekvämligheter och aktiviteter som Uppsala har att erbjuda. Här finner ni ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker och grönområden inom bekvämt gångavstånd. Bostaden ligger belägen i stadsdelen Luthagen. Luthagen är bland flera ansett som Uppsalas mest attraktiva område. Det som speglar Luthagen är de pampiga våningarna, gröna områden, blandad bebyggelse, flertalet parker och vackra hus i klassiska stilar. Det var även därför Luthagen tidigare vann Uppsala Nya Tidnings omröstning som "Uppsalas bästa stadsdel". Här bor ni nära flertalet välsorterade mataffärer och ett brett restaurangutbud. Dessutom finns gågatan endast en kort promenad bort längs Fyrisån och åt motsatt håll är ni lika snabbt vid Fyrishov. Det är även nära till Ekonomikum, grönskande parker och flertalet nationer. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Detta är ett strålande läge även för den som önskar att pendla, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt. I området finns även många av Uppsalas bästa förskolor och skolor. Området är perfekt för allt från studenten som söker sin första bostad till den stora familjen som vill bo i ett barnvänligt kvarter. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 22C, Höganäs - Centrum, Uppsala kommun

Storgatan 22C

Lägenhet
Höganäs - Centrum, Uppsala kommun
Notar
1 995 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 4/5
4 008 kr/mån
29 776 kr/m²

Välkomna till ditt nya hem på Storgatan 22C! Nu erbjuds möjligheten att ta del av denna underbara bostad på en av de mest attraktiva adresserna i Uppsala, med en charmig balkong mot den lugna innergården. Lägenheten sträcker sig över 66,2 kvm med 2,5 rum och kök. Genom entrén kommer du in i en inbjudande hall som öppnar upp till ett stort kök med utgång till den härliga balkongen. Vidare in i bostaden har ni ett sovrum med gott om plats för garderober samt en walk in closet precis utanför sovrummet. Vardagsrummet är stort och öppet med ett härligt naturligt ljusinsläpp. Bostaden har en större klädkammare som kan även kan användas som kontor. På Storgatan bor ni på en central adress i Uppsala med hela stadskärnan några minuter utanför er port. Ett bra läge för den som pendlar då Resecentrum ligger endast några minuters promenad bort. Med närhet till Uppsala konsert och kongress om du vill gå på ett evenemang, närhet till Vaksalatorg med lördagsmarknader samt säsongsmarknader. Ett stenkast från stadens alla mysiga caféer, restauranger och underhållning. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Höganäsgatan 6B, Höganäs - Centrum, Uppsala kommun
  • Borttagen före visning

Höganäsgatan 6B

Lägenhet
Höganäs - Centrum, Uppsala kommun
Notar
1 895 000 kr
42,2 m²
1.5 rum
vån 1
2 350 kr/mån
44 905 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Torkelsgatan 18B, Fålhagen, Uppsala kommun

Torkelsgatan 18B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Notar
1 695 000 kr
41,5 m²
1.5 rum
vån 2
2 255 kr/mån
40 843 kr/m²

Varmt välkomna till Torkelsgatan 18B - En kvadratsmart 1,5:a med med låg avgift, hiss och balkong i sydväst läge! Bostadens planlösning fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, i direkt anslutning till hallen finns en klädkammare och ett helkaklat badrum med kombimaskin. Köket är väl tilltaget och erbjuder goda arbetsytor. Vidare har vi ett rymligt rum med praktisk sovalkov samt plats för en större soffa och tillhörande möblemang. Från rummet når ni även bostadens balkong med bästa solläge! Brf Torkelsgården är en förening från 50-talet som har hunnit utföra många större renoveringar och har i dagsläget en låg belåningsgrad. Till denna bostad tillhör ett vindsförråd och källarförråd. Till de boendes förfogande finns även en fantastisk takterrass med loungemöbler, matgrupp och utsikt över Uppsalas vackra silhuett. Fålhagen har kommit att bli ett av Uppsalas mest attraktiva områden med närhet till det mesta så som affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och systembolag, Vaksalatorg där det bedrivs torghandel på lördagar och bl.a. höst- och julmarknader, Uppsala Konsert och Kongress med olika evenemang och föreläsningar. I området finns flera restauranger, parker och fina promenadstråk. Gångavstånd från stadskärnan där du har all tänkbar service. För den hurtige har ni närhet till både Fålhagens IP med dess motionsslinga och nu till vintern kommer ni även att fina skidspår, samt även till det vackra årummet som erbjuds i centrum. Fålhagen är även perfekt för den som pendlar då resecentrum ligger en kort promenad bort. Väljer du bilen ta dig via Tycho Hedéns väg ut på E4:an! Detta är ett boende som passar perfekt för dig som söker ett första boende, ska börja studera eller vill ha en pendlarlägenhet. Här bor du centralt med närhet till stadens puls och universitetets nationer men ändå i ett lugnt och fridfullt område! Välkomna på visning

  • Balkong
  • Hiss
Stenrösvägen 49, Stenhagen, Uppsala kommun

Stenrösvägen 49

Lägenhet
Stenhagen, Uppsala kommun
Notar
1 295 000 kr
75,5 m²
3.5 rum
vån 1
6 043 kr/mån
17 152 kr/m²

Varmt välkomna till Stenrösvägen 49 och denna välplanerade 3,5:a med stor uteplats i söderläge! Här finner ni en trivsam gavellägenhet som erbjuder ljusa och luftiga rum samt generösa sällskapsytor för alla behov. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, två väl tilltagna sovrum, en klädkammare som gjorts om till ett barnrum och ett badrum med med tvättmaskin samt torktumlare. Vidare finner ni hjärtat av bostaden vilket är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer att samlas för en trevlig kväll med nära och kära. Vardagsrummet ligger i en halvöppen planlösning mot köket vilket maximerar sällskapsytorna och ger utrymme för alla att få plats. Med sina stora fönsterpartier ges detta rum både ljus och rymd. Här får ni inte bara ett boende utan även en uteplats med utrymme för aktiviteter. Trädgårdsentusiasten finner utrymme för egna odlingar och rogivande trädgårdsarbete. För andra en plats att bara slappa i en hängmatta och njuta av solen. I Stenhagen bor ni i ett trivsamt område. Här befinner ni er som närmsta granne med naturen och strövområden, och med motionsspår samt svampplockning precis utanför dörren. I området finns skolor, förskolor och bibliotek, gott om serviceutbud så som ICA Maxi stormarknad, Willys, systembolag, apotek och träningsanläggning m.m. Uppsala centrum når ni via 5:ans buss som går endast ett par stenkast från huset eller med en smidig cykeltur på endast 15 minuter på fina cykelbanor. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Folkungagatan 4C, Svartbäcken, Uppsala kommun

Folkungagatan 4C

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Notar
2 195 000 kr
59,3 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 005 kr/mån
37 015 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostad på Folkungagatan 4C i populära Svartbäcken! Belägen högst upp i huset i en välskött förening, erbjuder denna lägenhet en perfekt kombination av äldre charm och moderna bekvämligheter. Därmed upplevs bostaden bäst på plats! Med en belåningsgrad/kvm på endast 2992 kr kan du känna dig trygg och få en ekonomiskt stabilitet med att bosätta er i brf Krake nr 1. Med denna bostad finns möjlighet att sätta din egna unika prägel på med att antingen göra om matplatsen till ett sovrum/arbetsrum eller låta idéerna flöda. Se alternativa planlösningen. Föreningen avser att renovera balkongerna med start under våren (Ingen avgiftshöjning är planerad). Dessutom finns föreningens parkeringsplatser precis utanför porten för endast 200Kr/mån, i dagsläget finns det lediga plaster. Det lugna läget nära centrum ger dig närhet till stadspulsen samtidigt som du kan njuta av ro och frid. Med en gedigen takhöjd och ljusinsläpp från tre väderstreck får du en luftig och ljus bostad som känns både rymlig och mycket inbjudande. Planlösningen är genomtänkt och välplanerad med en välkomnande hall, ett rymligt sovrum komplett med skjutdörrsgarderob, samt ett stilrent kök och helkaklat badrum. Det luftiga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge, med utgång till den härliga balkongen i söderläge kan ni verkligen njuta av soliga dagar och vacker utsikt över omgivningen, medans ni kan avnjuta soluppgången ifrån både badrummet och köket medan solnedgången kan betraktas från vardagsrummet/sovrummet. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad på Folkungagatan 4C en fantastisk möjlighet att bo bekvämt och trivsamt med en perfekt balans mellan äldre charm och modern touch. Till bostaden hör två förråd, ett vanligt och ett "potatisförråd", vilket ger gott om förvaringsutrymme. Föreningen har även cykelförråd och ett "bytesrum" för möbler och saker du inte längre behöver, där boende kan lämna möbler och diverse som ej används längre som andra boende kan ha användning för. Svartbäcken är ett omtyckt område inpå stadskärnan men ändå i naturskön miljö med fina rekreationsområden och motionsspår i Röbo. En liten promenad bort finner ni Torbjörnstorg med bla matbutiker, blomsterhandel och konditori. Fyrisån finner ni endast 400 meter från bostaden vilket bjuder på fina promenadstråk att promenera längst med ån. Söderut finns det både badbryggor och beachvollybollplan som bjuder in till sköna sommardagar. Det är inte ovanligt att man ser några äventyrare som även tar ett kallbad under vintern. Norrut finner ni Tunabergskolonin där man kan njuta av vackra trädgårdar. Till city tar ni er enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna alternativt med buss som har täta avgångar, även fördelaktigt pendlarläge till Stockholm via E4:ans påfart. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Balkong
Hällbygatan 43, Luthagen, Uppsala kommun

Hällbygatan 43

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Notar
1 850 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 3/5
3 137 kr/mån
52 857 kr/m²

Sällan såhär pass väll planerade 1.5:or kommer ut på marknaden i ett mycket eftertraktat område! Därmed är detta en bostad som upplevs bäst på plats. Väljer ni att bosätta er här får ni en fantastiskt lägenhet med närhet till både stadskärnan och naturen. Här finns hiss från källarplan, fräscha ytskikt och rymlig sovalkov. Bostaden som nu saluförs erbjuder en hall med gott om förvaring iform av skjutdörrsgarderob, ett ljust och luftigt vardagsrum, vidare finner ni ett stilrent kök med utgång till en fantastisk balkong som passar utmärkt för sommarens alla varma kvällar. Sist men inte minst finner ni ett helkaklat badrum med kombimaskin, handukkstork och dusch. Det som gör detta boende till en riktigt pärla är den kvadratsmarta planlösningen och stora balkongen. Här kommer ni garanterat att trivas en lång tid framöver. Bostaden ligger i Luthagen som är ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Det är grönt, lummigt, med blandad bebyggelse och flera parker samt många vackra hus i klassiska stilar. Det var bland annat därför som Luthagen 2017 vann Uppsala Nya Tidnings omröstning som "Uppsalas bästa stadsdel". Här bor ni med direkt närhet till Mimmi Ekholms plats där det finns restauranger, mataffär, gym och annan service. För den aktive är det nära till Stabbyskogen. Här finns ett bra motionsspår och vintertid finns möjligheter att åka längdskidor. Till lägenheten hör även ett rymligt och lättåtkomligt källarförråd som ni når med hiss. Här bor ni även med närhet till flera skolor och förskolor. Den nybyggda Tiundaskolan klassas av många som Uppsalas modernaste skola och rankas som en av stadens bästa. Det är ett bekvämt avstånd till Uppsalas stadspuls samtidigt som du befinner dig i ett lugnt och trivsamt område. För dig som pendlar tar det cirka 10 minuter att cykla till Resecentrum och därifrån tar direkttåget till Stockholm 30 minuter. Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

  • Balkong
  • Hiss
Geijersgatan 18A, Luthagen, Uppsala kommun

Geijersgatan 18A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Notar
1 995 000 kr
50 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 229 kr/mån
39 900 kr/m²

Välkommen till denna unika lägenhet, i hus med hiss, i hjärtat av Luthagen! Här erbjuds en mycket trevlig bostad med 2,70 i takhöjd och flera originaldetaljer bevarade, bland annat köksinredningen och fiskbensparketten i vardagsrummet. Lägenhetens 50 kvm erbjuder en generös hall som kan användas som sovrum eller kontor. Vidare finner vi köket som har gott om förvaring samt plats för ett mindre matbord. Vardagsrummet är ljust och rymligt med utgång till den trevliga balkongen. Badrummet är helkaklat med badkar. Föreningens gård är mycket välskött med vackra växter, cykelparkering under tak, sittgrupper och grillplats. Ett stort plus är att här finns även åtta parkeringsplatser som får nyttjas gratis av de boende. Luthagen är ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Området är grönt, lummigt, har blandad bebyggelse, flera parker och många vackra hus i klassiska stilar. Det var också därför Luthagen 2017 vann Uppsala Nya Tidnings omröstning om ”Uppsalas bästa stadsdel”. I Luthagen bor ni med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. Här har ni nära till en välsorterad ICA-affär och ett brett restaurangutbud. Dessutom finns gågatan endast ett par minuters promenad bort längs Fyrisån och åt motsatt håll är ni lika snabbt vid Fyrishov. Det är även nära till både Ekonomikum, grönskande parker och ett flertal nationer. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men i ett mycket lugnt och trivsamt område. Detta är ett strålande läge även för pendlaren oavsett om du pendlar med bil, cykel eller åker kommunalt. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 37, Heby, Heby kommun

Storgatan 37

Villa
Heby, Heby kommun
Notar
2 095 000 kr
146 + 64 m²
5 rum
1 347 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva ett vackert hus i vinkel i genomgående hög standard med medvetna val av material. Här har ingen lämnats åt slumpen. När ni kommer till huset möts ni av en rejäl uppfart med plats för flertalet bilar samt ett separat garage. Huset är bra placerat på tomten vilket medför att ni har fin gräsyta på framsidan, plats för en rejäl altan med pool. Invändigt håller huset hög standard, ljusa färgsättningar som passar alla. Utmärkande drag är det fina uterummet, takhöjden, täljstenskamin, sovloft och antalet rum som gör att man kan anpassa huset utefter vilket behov som finns. Heby är ett samhälle som är beläget mellan Sala och Uppsala och är kommunens centralort. I området finns ett antal förskolor och fritidshem. Heby Centralskola med årskurserna F-9. Ett flertal gymnasieskolor finns i Uppsala samt Kungsängsgymnasiet i närliggande Sala. Kommunikationen till Uppsala och Sala är mycket goda med bland annat Upptåget når ni Uppsala på ca 28 minuter och Sala på endast 10 minuter. Täta bussförbindelser med Uppsala och Sala, besök gärna: www.ul.se samt www.sj.se för tidtabell. Från Sala är det ca 1 timme till Stockholm med SJ. Heby erbjuder mängder av olika sportaktiviteter för den aktive, några att nämna är simning, gym, fotboll, innebandy samt brottning. I utkanten av Heby samhälle finns ridanläggning med två ridhus och en mycket aktiv ryttarförening. Arena Tegelvallen drivs i samverkan mellan kommunen och Heby AIF och rymmer två fotbollsplaner varav en belyst plan med konstgräs, omklädningsrum och löparbanor. Kultur och nöjen: En djup ravin med frodig grönska som skapats av Örsundaån som skurit sig genom Enköpingsåsen. På Gårdsjö älgpark i Vansjö kan du åka traktor och vagn rakt ut i den svenska storskogen för att titta på älgar i deras naturliga miljö. Inne i centrala Heby finns Tegelbruksmuseum och konsthall, Västerlövsta hembygdsgård och Heby Folkets Park känt för sin mycket vackra och mysiga atmosfär. Mitt emellan Heby och Sala ligger Sala/Heby Golfklubb med en 18 hålsbana och en 9 hålsbana. I centrala Heby finns en biograf i folketshus som brukar uppskakats av de boende. Livsmedel kan ni handla på ICA-Supermaket och Coop Konsum. Vill ni festa till det och bjuda familjen på något riktigt gott? I Heby finner ni ett flertal pizzerior, grill och ett välbesökt värdshus. Gillar ni färskt bröd och goda bakelser? – Besök det populära bageriet med caféverksamhet. Inne i samhället finns även banker, blomsteraffär, järnhandel, optiker och flera frisörsalonger. Fördelar att bo här är många välkommen hem!

Visar 1 - 25 av 102