Bjurfors Staffanstorp

Bjurfors Staffanstorp

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Konsertvägen 2, Symfonibyn, Staffanstorps kommun

Konsertvägen 2

Villa
Symfonibyn, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
5 500 000 kr
132 + 133 m²
9 rum
822 m² tomt

Välkommen till detta gedigna stenhus på Konsertvägen, beläget i barnvänliga Symfonibyn. Med sina generösa 265 kvadratmeter och genomtänkta planlösning är detta hem perfekt för den stora familjen eller för er som önskar extra utrymme att leva och trivas i. Den stora och lummiga tomten omfamnar huset och erbjuder trevliga uteplatser med gott om soltimmar. Här kan ni njuta av sommarkvällarna med vänner och familj. Läget är perfekt med närhet till kommunikationer och endast en kort promenad till busshållplatsen. Dessutom har ni alla bekvämligheter inom räckhåll, såsom skolor, förskolor och mataffärer. Tillträde till huset kan ske runt månadsskiftet oktober/november.

Trombongränd 1, Orkesterbyn, Staffanstorps kommun
  • Budgivning pågår

Trombongränd 1

Radhus
Orkesterbyn, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
4 195 000 kr
153 + 20 m²
6 rum
473 m² tomt

I lugna Orkesterbyn ligger detta familjevänliga och trivsamma radhus. Huset är på 153 kvm fördelat på 6 rum och kök varav 5 sovrum. Entréplan med ett lätt möblerat vardagsrum. Stora fönsterpartier och utgång till trädgården i soligt västerläge. Kök med en matplats för fyra till sex personer. I anslutning till köket ligger även tvättstugan med egen groventré. På entréplan finner man också ett rymligt sovrum och ett av husets badrum. Ovanvåningen erbjuder idag 4 sovrum. På detta plan finns även husets andra badrum samt en stor klädkammare. Är man inte behov av 5 sovrum till familjen är det lätt att öppna upp och skapa ett större sällskapsrum. Hörntomten som är på 473 m² har sin huvudsakliga del med insynsskyddade gräsytor bakom huset i soligt västerläge. Trädgården bjuder på ett inbjudande trädäck med bra utrymme för både sittgrupper och möbler för avkoppling, ett växthus på ca 12 kvm och en badtunna att koppla av i.

Frostavägen 14, Häradsbyn, Staffanstorps kommun
Frostavägen 14, Häradsbyn, Staffanstorps kommun, bild 2
Frostavägen 14, Häradsbyn, Staffanstorps kommun, bild 3

Frostavägen 14

Villa
Häradsbyn, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
3 595 000 kr
99 + 31 m²
5 rum
501 m² tomt

Bra beläget på lugn återvändsgata i Häradsbyn hittar vi denna trevliga villa. Här erbjuds ett perfekt boende för både det äldre paret och den unga barnfamiljen med ett bekvämt boende på ett plan. Väldisponerade och funktionella ytor fördelat på tre sovrum, vardagsrum, allrum (ca 10kvm extra utöver de 99kvm), kök samt både badrum och gästtoalett. Tomten som är på 501 m² har sin huvudsakliga del med insynsskyddade gräsytor bakom huset i soligt västerläge. På tomten finner man även ett uterum samt en stensatt uteplats. Här bor man med promenadavstånd till skola, dagis, busshållplats, affärer och centrum.

  • Premium
Vikhems bygata 108, Vikhem, Staffanstorps kommun
Vikhems bygata 108, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Vikhems bygata 108, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Vikhems bygata 108

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
2 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/6
5 223 kr/mån
31 987 kr/m²

Upptäck denna magiska gavellägenhet med hemtrevlig atmosfär och fantastiska ljusinsläpp. Belägen i en fastighet med insynsskyddat läge, ger denna trevliga trerummare dig möjlighet att uppleva det allra bästa av bostadsliv. Som gavellägenhet har den fördelen att det naturliga ljuset strömmar in från flera olika vinklar, vilket inte bara skapar en känsla av rymd utan även ger en varm och inbjudande karaktär. Vardagsrummet är hjärtat av hemmet och perfekt för umgänge och avkoppling. Här kan du njuta av panoramavyer över omgivningen, vilket gör detta till den ultimata platsen att ta det lugnt och avnjuta din morgonkaffe eller kvällssolen. Köket är välutrustat och med gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap. Det finns även två rymliga och rogivande sovrum. Här kan du skapa din egen privata oas med gott om plats för en dubbelsäng, garderob och kanske till och med en arbetsplats om så önskas. Slutligen erbjuds en underbar inglasad balkong i åtråvärt västerläge. Lägenheten har en utmärkt placering, vilket gör det enkelt att nå allt du behöver i din vardag. Med närhet till skolor, butiker, parker och smidiga kommunikationer blir din vardag både enkel och bekväm. För bilägare finns möjligheten att hyra garageplats inom föreningen. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en riktig pärla med sin smarta planlösning och bekväma läge. Det är en möjlighet du inte vill missa!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nämndemansgården 9C, Nämndemansgården, Staffanstorps kommun

Nämndemansgården 9C

Lägenhet
Nämndemansgården, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
1 750 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/2
5 628 kr/mån
21 341 kr/m²

Trevlig lägenhet på plan två med öppen planlösning, stor inglasad balkong och rymligt kök. Här bor man centralt i Staffanstorp och har nära till service, butiker, skolor samt busshållplats till både Malmö och Lund. Nämndemansgården bjuder också på en lugn och vänlig miljö med fina gårdar en bit från trafikerade gator.

  • Balkong
Vinningevägen 146, Grevie, Staffanstorps kommun

Vinningevägen 146

Villa
Grevie, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
2 495 000 kr
62 m²
2 rum
309 m² tomt

Detta charmerande, lantliga hus är perfekt för den som längtar efter en naturnära tillvaro. Med sitt söderläge på en tomt om 309 kvadratmeter kan du njuta av soliga dagar på landsbygden samtidigt som du har närheten till Staffanstorps centrala delar och dess utbud. Huset, som är på 62 kvadratmeter, erbjuder två rum men som enkelt kan bli fler om man sätter upp en extra vägg i den möblerbara hallen samt i sovrummet. Det är ett perfekt hem för den som uppskattar det enkla livet och vill bo i harmoni med naturen. Det lantliga läget ger dig möjlighet att njuta av promenader i omgivande grönområden eller ta cykeln och utforska den vackra omgivningen. Här kan du verkligen koppla av och njuta av lugnet samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Ge dig själv möjligheten att bo på landet med detta charmiga hus! Huset har både kommunalt vatten och avlopp samt fiberanslutning finns i huset. Tomten är i söderläge och erbjuder möjligheter till soliga dagar och trevliga utomhusaktiviteter. Med en yta på 309 kvadratmeter finns det gott om plats för trädgårdslekar eller kanske en mysig uteplats att njuta av sommarmånaderna på. Läget är lantligt och lugnt, men ändå nära Staffanstorps centrala delar och dess breda utbud av service och bekvämligheter. Här kan du njuta av det bästa av två världar - den fridfulla naturen och samtidigt ha allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Välkommen till Vinningevägen 146, där du kan skapa ditt drömhem i en idyllisk miljö.

Blidvägen 6, Västanbyn, Staffanstorps kommun

Blidvägen 6

Villa
Västanbyn, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
3 495 000 kr
151 + 60 m²
6 rum
889 m² tomt

Här erbjuds ett perfekt boende för barnfamiljen med ett bekvämt boende på ett plan. I ett barnvänligt område och på lugn återvändsgata ligger denna trevliga enplansvilla. Huset bjuder på både rymligt vardagsrum och extra allrum/tv-rum, stort kök med rejäl matplats, tre sovrum, badrum, gästtoalett samt tvättstuga med egen groventré. Från tvättstugan når man ytterligare ett stort rum som passar utmärkt som hobbyrum eller arbetsplats. Tomten som är på 889 m² har sin huvudsakliga del med insynsskyddade gräsytor bakom huset i soligt söderläge med utmärkt och lugnt läge mot grönområde. Trädgården bjuder på stora ytor för barnen att leka på samt ett mysigt inglasat uterum. Huset är trevligt belägen i lummiga omgivningar med skola, förskola och matbutiker på bekvämt avstånd.

Vikhems bygata 106, Vikhem, Staffanstorps kommun
Vikhems bygata 106, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Vikhems bygata 106, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Vikhems bygata 106

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
4 595 000 kr
143 m²
5 rum
vån 5/6
8 451 kr/mån
32 133 kr/m²

Upplev Vikhems pampigaste lägenhet med genomgående planlösning och oslagbar utsikt. Denna nyproducerade etagelägenhet erbjuder modern lyx och praktiska lösningar som gör vardagen enkel. Tre rymliga sovrum, ett ljust allrum med takfönster och en elegant inglasad balkong är bara några av fördelarna. Köket från Ballingslöv är noggrant planerat med gott om förvaringsutrymmen, det helkaklade badrummet är inrett med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en gäst-wc som kommer väl till pass när gästerna är på besök. Ytorna med dess stora fönsterpartier fyller varje hörn med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. På golven ligger dekorativ ekparkett och väggarna är enhetligt vitmålade. Byggnaden är utrustad med moderna säkerhetsfunktioner och bekvämligheter som höjer livskvalitén. Här finns hiss, parkeringsmöjligheter och faciliteter på föreningens gemensamma ytor som som gör dagarna underhållande. Läget är perfekt med närhet till både Lund och Malmö för den som pendlar eller vill ha extra puls i livet. Du har bekväm tillgång till butiker, skolor, parker och allt annat som området har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vikhems bygata 108, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhems bygata 108

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
1 195 000 kr
38 m²
2 rum
vån 6/6
2 802 kr/mån
31 447 kr/m²

Missa inte chansen till denna magiska lägenhet på unikt läge! Bostaden har förmånen att ligga högt upp i fastigheten, vilket innebär att du kommer att vakna upp till en panoramavy varje morgon. Utsikten från de stora fönsterna är oslagbar och läget bidrar till att ljuset flödar fritt genom rummet. Det är en plats att känna sig inspirerad och energifylld varje dag. Lägenheten är smakfullt utformad med modern finish och högkvalitativa material. Köket från Ballingslöv är väldisponerat med arbetsbänk i kvartskomposit, ljusa och släta skåpsluckor samt toppmoderna vitvaror i form av kyl, frys, induktionshäll, ugn och spisfläkt. Den öppna planlösningen med generöst allrum är den centrala delen av hemmet. Här skapas underbara sociala ytor med kök och vardagsrum som är sömlöst integrerade. I och med vardagsrummets tilltagna yta kan du med fördel dela av rummet till en naturlig sovalkov om så önskas. Ytorna är prydda av parkett och ljusa väggar samt goda förvaringsmöjligheter. Det moderna badrummet är ljust kaklat och inrett med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. På föreningens gemensamma ytor erhålls en boulebana, grillplatser, odlingsmöjligheter och ett härligt orangeri. Beläget i det trivsamma området Vikhem erbjuds för övrigt trevliga grönområden och parker samt goda förbindelser till både Lund och Malmö. I närheten finns även allt du kan önska så som affärer, gym, vårdcentral m.m. Varmt välkommen till din nya bostad!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Annerovägen 11, Staffanstorp - Centrum, Staffanstorps kommun

Annerovägen 11

Lägenhet
Staffanstorp - Centrum, Staffanstorps kommun
Bjurfors Staffanstorp
2 390 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
6 486 kr/mån
32 297 kr/m²

På Annerovägen 11 ges nu ett sällsynt tillfälle att förvärva en lägenhet med en fantastisk fri och rogivande utsikt över Roos damm! Med sitt underbara läge med en magisk utsikt från lägenheten och sin placering högst upp i huset är detta boende något ut över det vanliga! Njut av en lägenhet i absolut toppskick med en modern öppen planlösning och stilfulla materialval. Lägenheten är även belägen på gavel och här bor man helt fritt från insyn! Bo i familjär förening och populärt område med närhet till Staffanstorps centrum och all daglig service som matbutiker och skolor. Pendlingsmöjligheter med motorvägspåfart och kommunikationer med buss till Lund och Malmö finns på kort avstånd. Ett boende i toppklass som måste upplevas på plats!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10