SkandiaMäklarna Karlstad

SkandiaMäklarna Karlstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra Staketgatan 25B, Centrum, Kristinehamns kommun
  • Tis 9 apr kl 16:30
Södra Staketgatan 25B, Centrum, Kristinehamns kommun, bild 2
Södra Staketgatan 25B, Centrum, Kristinehamns kommun, bild 3

Södra Staketgatan 25B

Villa
Centrum, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 995 000 kr
146 m²
6 rum
622 m² tomt

Varmt välkomna till Södra Staketgatan 25B och denna familjära 1½-plansvilla om 146m² belägen i centrala Kristinehamn. På entréplanet ryms duschrum, kök, ett mycket stort vardagsrum som enkelt kan delas av för ett extra sovrum om man önskar. I anslutning till köket finns tvättstugedelen/groventrén med utgång till förråd/garage. På övre plan finns tre rymliga sovrum. Från master bedroom finns utgången till en rymlig balkong i söderläge - naturligt ljusinsläpp och härlig eftermiddagssol! Vidare finns en garderob samt duschrum med bastu. På husets baksida finns en uteplats med trätrall. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj eller för den mindre familjen som vill ha mer utrymme, perfekt beläget i Kristinehamns hjärta. Varmt välkommen till visning, vi ses!

  • Premium
Granstigen 5, null, Kristinehamns kommun
  • Lör 6 apr kl 13:00
Granstigen 5, null, Kristinehamns kommun, bild 2
Granstigen 5, null, Kristinehamns kommun, bild 3

Granstigen 5

Villa
Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 695 000 kr
122 + 21 m²
5 rum
678 m² tomt

På det populära bostadsområdet Djurgården har vi nu äran att presentera denna eleganta enplansvilla! Huset på Granstigen 5 uppfördes under 2012 och har bekvämt avstånd till Ica butik med postombud, Djurgårdsskolan F-9, Björkvallens idrottsplats och du når lika enkelt och snabbt skogsområdet. Husets väl uttänkta planlösning ger möjlighet till stort och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köksdelen, hela fyra sovrum, badrum, mindre wc samt tvättstuga. Utöver detta har du även tillgång till inglasad altan i söderläge, samt träddäck i väst för att få tillgång till många av solens timmar. Trädgården ger möjlighet för spring och lek samt trädgårdsarbete för den med gröna fingrar. På tomten finns även ett attefallshus som fungerar utmärkt som hemmakontor, extra sovrum eller förvaring. På uppfarten har du även tillgång till egen laddstation för el-bil. Anmäl ditt intresse eller kontakta mäklaren för att få veta mer, samt få löpande uppdateringar. Varmt välkommen!

  • Premium
Herrhagsgatan 21, null, Karlstads kommun
  • Tor 4 apr kl 17:00
Herrhagsgatan 21, null, Karlstads kommun, bild 2
Herrhagsgatan 21, null, Karlstads kommun, bild 3

Herrhagsgatan 21

Lägenhet
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 236 kr/mån
23 545 kr/m²

Varmt välkomna till Herrhagsgatan 21 och denna välplanerade och välvårdade tvåa med balkong! Man välkomnas in i en hall med goda avhängningsmöjligheter och klinker på golvet. Härifrån tar man sig vidare till lägenhetens alla rum. Här finns ett snyggt och stilrent kök med gott om förvaring, ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till en trivsam balkong med västerläge samt ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och möblering. Vidare finns även ett duschrum med tvättmaskin. I avgiften ingår värme, vatten, basutbud tv och källarförråd. Herrhagsgatan ligger i de centrala delarna av Herrhagen med gångavstånd till förskola och skola, matvaruaffär samt flertalet restauranger. Cirka 10 minuters promenad till centrum med all service och bekvämligheter. I motsatt riktning finner ni Lamberget med vackra promenadstråk kring vattnet och grönområden. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
EXKLUSIVT LÄGE INVID KLARÄLVENS VATTEN, Haga, Karlstads kommun
  • 5 lediga bostäder

EXKLUSIVT LÄGE INVID KLARÄLVENS VATTEN

Lägenhet
Haga, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
fr. 1 900 000 kr
46,2 m²
1,5 rum
2 612 kr/mån

Med sitt exklusiva läge i centrala Karlstad är Kvarteret Hyttan planerat med stora bekvämligheter, flera övernattningslägenheter och gemensamhetslokaler. Parkeringsplatser finns i garage för både bilar och cyklar. Alla lägenheter är i grunden ljusa, luftiga, lättmöblerade och planeras med stora inglasade balkonger. Planlösningar har utformats med fokus på funktionalitet som ska stå sig över tid och för att, till så stor del som möjligt, dra nytta av de fantastiska möjligheterna till en härlig utsikt. Här bor du i en av Karlstads mest exklusiva bostadsrättsföreningar granne med Klarälvens vatten och den anrika gamla stenbron. Huset omges av vackra och naturnära promenadstråk och Stora torget nås med endast med ett par minuters promenad. Gemensamt i huset finns en samvarolokal med kök och möblemang samt en separat gästlägenhet. Lägenheterna håller en hög klass med påkostade materialval, där du som köpare kommer kunna välja mellan olika designlinjer. Kökbänkskivor i kompositsten, helkaklade badrum, vinkyl och spotlights kommer exempelvis som standard. Här erbjuds 1,5 rok om 46,2 kvm i ett fantastiskt läge på sjunde våningen och inglasad balkong med infravärme. Kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Huset kommer att stå klart för inflyttning under Juni-Aug 2024 och du köper din lägenhet till ett fast pris. Endast ett fåtal lägenheter kvar! För mer information, besök https://hyttankarlstad.se/bostader Välkommen hem!

  • Nybyggnadsprojekt
Malménsgatan 2E, Sundsta, Karlstads kommun
  • Tis 2 apr kl 17:00
Malménsgatan 2E, Sundsta, Karlstads kommun, bild 2
Malménsgatan 2E, Sundsta, Karlstads kommun, bild 3

Malménsgatan 2E

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 150 000 kr
52,7 m²
2 rum
vån 1/3
3 495 kr/mån
21 822 kr/m²

Varmt välkomna till ett av Karlstads mest populära stadsdel Sundsta och en välplanerad bostad om två rum och kök, samt en fantastisk inglasad balkong. Här bor ni ett stenkast från Klarälven och på bekvämt avstånd från city med närhet till matbutiker, restauranger och annan service. Endast en trappa upp, så detta är ett ypperligt tillfälle för gammal som ung. Lägenheten erbjuder ett ljust kök med ett härligt ljusinsläpp, sovrum i bra storlek som rymmer dubbelsäng och tillhörande möblemang. Vidare finner du ett väl tilltaget vardagsrum och härifrån når du en underbar inglasad balkong västerläge. Populärt läge i välskött bostadsrättsförening. Föreningen är ansluten till Telias fibernät för moderna medialösningar. Både bredband och digital-TV ingår i månadsavgiften. Till lägenheten följer två lägenhetsförråd. I föreningen finns möjlighet till p-plats, tvättstuga och cykelförråd. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

  • Premium
  • Balkong
Stavgatan 6, Västra Lersätter, Kils kommun
  • Mån 1 apr kl 16:00
Stavgatan 6, Västra Lersätter, Kils kommun, bild 2
Stavgatan 6, Västra Lersätter, Kils kommun, bild 3

Stavgatan 6

Villa
Västra Lersätter, Kils kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 995 000 kr
117 + 10 m²
5 rum
1 282 m² tomt

Varmt välkomna till Stavgatan 6 på trygga och lugna Västra Lersätter i Kil! Denna enplansvilla med sina välplanerade 117 kvadratmeter är det perfekta boendet för livets alla kapitel! Ett välskött hus beläget på en återvändsgata och med stor och härlig insynsskyddad tomt. Uteplatsen på baksidan inbjuder till oändlig kvalitetstid med familj och vänner och med sitt sydvästliga läge är detta en perfekt plats för soldyrkaren! Här står även en vedeldad badtunna för den som önskar ta sig ett dopp.! Man välkomnas in i en hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare kommer man in i köket där man har öppnat upp och skapat härliga sociala ytor att umgås på. Vardagsrummet och matsalsrummet ligger vidare till höger där vi har stora ljuvliga hörnfönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp! Vidare förbi köket åt andra hållet hittar vi tvättstuga, badrum och ytterligare ett vardagsrum med fungerande braskamin. Här har vi också utgången till den stora altanen på baksidan där man byggt vindskydd runt delar av altanen. Från vardagsrummet med braskaminen kommer vi också åt de tre sovrummen i huset. I Västra Lersätter bor man bekvämt med närhet till förskola, Sannerudsskolan med årskurserna f-9, idrottsplatser, vårdcentral, mataffärer, restauranger och kollektivtrafik. Bor man i Lersätter har man också ypperliga pendlingsmöjligheter med endast 20 minuters bilfärd in till centrala Karlstad.

  • Premium
  • Uteplats
Horsensgatan 10, Rud, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår
Horsensgatan 10, Rud, Karlstads kommun, bild 2
Horsensgatan 10, Rud, Karlstads kommun, bild 3

Horsensgatan 10

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 395 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
4 626 kr/mån
17 012 kr/m²

Välkommen till Horsensgatan 10 och denna smakfullt renoverade trerummare högst upp i huset! Här erbjuds en lägenhet med fina ytskikt och bra planerad planlösning. Inglasad balkong i härligt söderläge med lummig utsikt över grönområde. Lägenhetens 82 kvm disponeras över två sovrum i bra storlek varav ett med utgång till balkongen. Här har vi dessutom ett renoverat kök med diskmaskin, bra arbetsytor samt förvaringsmöjligheter och ett stort luftigt vardagsrum. Ytterligare plus är att lägenheten har två toaletter, ett större helkaklat badrum med tvättmaskin samt en mindre WC. Stort ljusinsläpp i hela lägenheten tack vare fönster i två väderstreck. I HSB Brf Rud bor ni i en av Sveriges största föreningar där vatten, värme samt parkeringsplats ingår i avgiften. Inre reperationsfond finns! Föreningen erbjuder samlingslokaler, bordtennisrum, bastu, fräscha tvättstugor samt övernattningslägenhet. På omtyckta Rud bor man med närhet till allt man kan tänka sig. Bara ett stenkast bort finns mataffärer, apotek, vårdcentral, restauranger, motionsspår, förskolor och skolor. På området finns även goda bussförbindelser till Karlstad centrum samt Karlstads universitet. Här erbjuds en lägenhet att trivas i! Varmt välkommen hem.

  • Premium
Rapsvägen 2, Östermalm, Kristinehamns kommun
Rapsvägen 2, Östermalm, Kristinehamns kommun, bild 2
Rapsvägen 2, Östermalm, Kristinehamns kommun, bild 3

Rapsvägen 2

Villa
Östermalm, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 695 000 kr
154 m²
7 rum
622 m² tomt

Ljus och trevlig familjevilla i 1½ plan med rymligt vardagsrum och kök i entréplan. Fem sovrum finns i bostaden med tillhörande badrum och wc-rum samt separat tvättstuga. Uteplatser i antal två varav den ena är under tak . Väldigt trevlig trädgård och praktiskt garage för bilen. Populärt, barnvänligt och lättskött boende i ett omtyckt område med närhet till Maxi, förskola, skola, lekplats och buss. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tymans väg 18, Tynäs, Hammarö kommun
Tymans väg 18, Tynäs, Hammarö kommun, bild 2
Tymans väg 18, Tynäs, Hammarö kommun, bild 3

Tymans väg 18

Villa
Tynäs, Hammarö kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
10 295 000 kr
165 + 57 m²
7 rum
1 276 m² tomt

Endast privat bokad visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Välkommen till Tymans väg 18 i det mest eftertraktade området i Hammarö - Tynäs! Läget på denna bostad är perfekt för den som söker en insynsskyddad tillvaro vilket ger en extra dos av integritet och ro i vardagen samtidigt som du slipper känna dig 'mitt i smeten'." Det här är en bostad där modern lyx möter omsorgsfull design, och där varje detalj bidrar till en högre boendekvalitet. Steget in i detta hem tar dig först till en öppen och välkomnande hall med smarta avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderober. Härifrån leds du vidare till husets hjärta, det generösa köket. Med ett Ballingslöv-kök, induktion med inbyggd fläkt, dubbla ugnar och integrerade vitvaror av hög kvalité är detta en plats för såväl matlagning som umgänge. Fönsterdörrar i flera väderstreck garanterar dessutom en naturlig övergång till uteplatserna och den imponerande poolen om 8x4. Mycket genomtänkt planlösning som fungerar optimalt för den moderna familjen. Följ med till sovrummen där komfort och funktion går hand i hand. Varje rum är en privat oas som ger utrymme för både vila och personlig tid. En genomgående ekparkett från Kährs, modell Ek Pale, skapar en sammanhängande atmosfär genom hela huset. Badrummen står inte tillbaka för något. Det ena med dubbeldusch, specialbeställda duschväggar och inbyggd bastu, det andra med alla nödvändigheter för en snabb uppfräschning. Bland annat pryds det med exklusiv granitkeramik från Bricmate och innovativa ljuslösningar som lyfter hela upplevelsen. Slutligen, ta en titt på den praktiska tvättstugan. Här hittar du skåp från Epoq och vitvaror från Electrolux, allt för att göra vardagslivet lite enklare. Som en extra bonus kommer huset med ett uppvärmt garage (57 m²), utrustat med en luft-luftvärmepump och installerad laddbox finns vid garaget. Teknologin, med ett styrsystem från Plejd och ett säkert dörrlås från HaboTribe med fingertrycksavläsning. Ute har man inte sparat på något; en rymlig pool (8x4), vacker fasadbelysning, stort trädäck och påkostad stenläggning (70x70) ramar in detta exceptionella hem. Appstyrda screenmarkiser som erbjuder stil, skugga och bidrar till bostadens genomtänkta utomhusmiljö. Det här är ett hus som verkligen bör upplevas på plats! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Under sommaren kommer sommarvatten dras in till samtliga fastigheter och sköts via en gemensam samfällighet där man även har tillgång till en yta nere vid Vänern där man kan bada. Husen har energiklass C vilket kan kvalificera för Grönt Bolån hos de flesta bankerna som erbjuder bolån.

  • Premium
  • Uteplats
Gruvgången 89, Gruvlyckan, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår
Gruvgången 89, Gruvlyckan, Karlstads kommun, bild 2
Gruvgången 89, Gruvlyckan, Karlstads kommun, bild 3

Gruvgången 89

Lägenhet
Gruvlyckan, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
395 000 kr
39,8 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 323 kr/mån
9 925 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade etta i populära Brf Gräsdalen! Bostadens 39,8 kvadratmeter disponeras med kök, vardagsrum med fransk balkong samt duschrum. Här bor du i en ljusoch välplanerad lägenhet med bra förvaringsmöjligheter och sociala ytor. Den härliga balkongen bjuder på många soltimmar och utanför balkongen grönskar träden sommartid och skapar en lugn oas. I månadsavgiften ingår parkeringsplats och grundutbud till tv samt bredband 1000/1000 genom Bahnhof. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Graningevägen 15, null, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår
Graningevägen 15, null, Karlstads kommun, bild 2
Graningevägen 15, null, Karlstads kommun, bild 3

Graningevägen 15

Villa
Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 495 000 kr
142 + 142 m²
7 rum
1 581 m² tomt

På bästa läge i Molkom, endast tre mil från Karlstad, finner ni denna rymliga villa med hel källare i direkt närhet till Molkomsjön med dess möjligheter till bad, fiske och vinteraktiviteter. Gångavstånd till skola, vårdcentral och annan samhällsservice bidrar också till det attraktiva läget. På entréplanet finner ni fyra sovrum, ett ljust och hemtrevlig kök, rymligt vardagsrum i vinkel, bibliotek, helkaklat badrum samt en gästtoalett. Utgång från vardagsrum och sovrum till stor altan/balkong i söder med härlig sjöutsikt. I källarplanet finns en ljus gillestuga med öppen spis, ett stort rum som lämpar sig för lek, träning och kanske pingis, bastu med dusch, tvättstuga med torkrum, toalett och förvaringsmöjligheter. Dessutom finns två extrarum för övernattande gäster eller tonåringen. Ett dubbelgarage, som också nås inifrån, ger även goda förvaringsmöjligheter. En modern bergvärmepump säkerställer låga driftskostnader och bidrar till ett hållbart boende. Ny dränering lades runt hela huset 2009 och i samband med detta skapades en stenlagd uteplats som låter er njuta av kvällssolen. Huset är beläget vid återvändsgata och har en stor härlig lekplats som närmaste granne. Tomten består till hälften av uppvuxen trädgård och till hälften av naturtomt, där ni kan plocka liljekonvaljer på våren och kantareller på hösten.. Huset har fungerat väl för samma ägare i över 50 år. Byggnaden har energiklass B vilket kan kvalificera för Grönt Bolån hos de flesta bankerna som erbjuder bolån. Har ni några frågor rörande besiktningsprotokollet eller den byggnadstekniska biten är ni välkomna att kontakta besiktningsmannen Daniel Ebrath på telefonnummer 073-949 49 33 (kostnadsfritt). Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Landviken 530, Segerstad, Karlstads kommun
Landviken 530, Segerstad, Karlstads kommun, bild 2
Landviken 530, Segerstad, Karlstads kommun, bild 3

Landviken 530

Villa
Segerstad, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
6 950 000 kr
140 + 40 m²
4 rum
1 328 m² tomt

Fantastisk nybyggd villa om 140 kvm i ett plan med fantastisk utsikt över Vänern i sydväst. Otroligt låga driftskostnader med solpaneler. Utvändigt är det en träpanel behandlat med sioo-x som ger friska och naturligt silvergrå träytor som håller under en mycket lång tid. Hela trädgården har med omsomg förberetts och anlagts med trädgårdsarkitekt. Allt är i minsta detalj planerat för platsen och har en känsla av harmoni. Invändigt finns två gästrum, tvättstuga, ett master bedroom med walk-in-closet och en-suite duschrum. Utanför finns ett större badrum med kakel och klinker i moderna lyxiga färger och badkar Kök och vardagsrum är i öppen planlösning med högt till tak. Solskydd i sällskapsdelen Köket är från Marbodal av varianten Malevik mörk, påkostade bänkskivor och vitvaror. Utsikt över Vänern från rummet. Varmgarage ger bekvämligt. Ansluten till fiber. I framtiden finns möjlighet för gemensam brygga och bryggplats nedanför huset. Segerstadhalvön är känd för sitt varierande landskap och som utpost mot Vänern. Hit kan man komma utan båt men ändå få uppleva en skärgårdsmiljö med öar, hällmarktallskogar, granskogar, lövskogar, öppna gläntor och kulturlämningar. Sedan finns även flertalet närliggande sandstränder, klippor, badplatser, grillplatser, stigar och motionsspår inom naturreservatet. Endast ca 16 min till Bergvik köpcenter och ca 20 min till centrala Karlstad.

  • Premium
  • Energieffektiv
Axelines väg 218, Skutberget, Karlstads kommun
Axelines väg 218, Skutberget, Karlstads kommun, bild 2
Axelines väg 218, Skutberget, Karlstads kommun, bild 3

Axelines väg 218

Fritidshus
Skutberget, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 595 000 kr
30 + 20 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Endast privat bokad visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Varmt välkommen till denna charmiga sommarstuga belägen i ett av Karlstads mest eftertraktade områden, där Vänerns klara vatten möter Skutbergets udde. Här kan du njuta av en lugn och avskild oas bara några meter från vattnet, omgiven av natursköna miljöer och en rad bekvämligheter i närheten. Denna pärla på 30 kvm består av en huvudstuga och en separat sovstuga. Huvudstugan bjuder på en öppen planlösning med kombinerat kök och sällskapsutrymme, samt ett mysigt sovloft. Här finns även en gjutjärnskamin, spis och ugn, samt sjövatten tillgängligt via egen pump. Det vackra inglasade uterummet ger dig möjlighet att njuta av den omgivande naturen även på regniga dagar. På utsidan av stugan finner du en utomhusdusch med sjövatten, perfekt för en uppfriskande dusch efter en dag vid vattnet. Sovstugan rymmer en sovdel med plats för två sängar och en separat WC med separett. Dessutom finns ett tvättrum med rinnande vatten. Byggnaden är belägen på en arrendetomt. I området finns allt du behöver för en minnesvärd och bekväm semester. Strax intill stugan erbjuds löpspår, badplatser, ett café och en busshållplats. Endast en kort promenad bort hittar du Skutbergets motionscentral, där du kan njuta av en utomhuspool, bastu och café. Bilväg leder ända fram till stugan, vilket gör ankomsten smidig. Unna dig en oförglömlig sommaridyll - Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Lunden Burmansgården, Koppom, Eda kommun
Lunden Burmansgården, Koppom, Eda kommun, bild 2
Lunden Burmansgården, Koppom, Eda kommun, bild 3

Lunden Burmansgården

Villa
Koppom, Eda kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
3 795 000 kr
310 m²
7 rum
6 300 m² tomt

Välkommen till fantastiska Burmansgården i Koppom. En gård med anor från 1700-talet. Huvudbyggnaden är om 310 kvm i två plan. Pga av en sotskada för snart 20 år sedan genomgick huset en totalrenovering, Allt mycket omsorgsfullt gjort. Så som bevarande av de gamla trägolven, något är nyare, liggande 1700-tals paneler, trätak, tapeter i tidstypiska mönster och färger. All el är ny från den tiden, även rör för vatten och avlopp samt bergvärme Här finns delvis fungerande öppna spisar och vedspis i köket. På gården finns lillstuga med allrum/sovrum samt stort kök och inredningsbar ovanvåning. Lillstugan har även ett rum som kan återanslutas som ytterligare ett rum till bostaden. Detta rum har under nuvarande ägares tid använts som hobbyverkstad. Ett från tiden magasin i tre plan och carport, byggnadsyta 70 kvm, jordkällare samt vedbod finns även här att finna. Gården ligger vackert beläget med öppna landskap i vacker del av västra Värmland. Här har man närhet till naturen och allt vad den har att erbjuda, såsom paddling i ett otal vattenleder, närmast ligger Kölaälven ett par kilometer från gården. Sjöar med badmöjligheter, vandringsleder och cykelleder, listan kan göras lång. Valfjällets skidanläggning ligger på t en mils avstånd, likaså Eda golfklubb. Gården har ingen egen jakträtt, är man fastboende finns möjlighet till plats, om plats finns, i jaktlag för älg. Glaskogens naturreservat ligger några mil bort och erbjuder upp till 30 mils vandringsleder. Grannsämjan och intresset för bygden är stort, här arrangeras bl.a. by loppis, tipspromenader, och vandringar. Som närmaste granne ligger Lundsbergs bygdegård, i vilken har möjligheter hålla t.ex. konferenser. I den intilliggande lillstugan finns övernattningsmöjligheter. Man omges av fina grannar, sämjan är mycket god och alla hjälper alla, vid behov. Närmaste butik finner man i Kopppom, ca 5 km från gården. Charlottenberg med dess stora köpcenter, där så gott som allt finns, vilken ligger endas dryga två mil bort. Det här byggdes med anledning av närheten till Norge. Till Oslo kör man på under två timmar. Till Karlstad är det ca 11 mil och Arvika tre och en halv mil. Hela Värmland sjuder av kultur och kulturhistoria. Arvika som är känt för sina konstnärer, Rackstamuseet, Klässbols Linneväveri är ett måste, Sunne hela Värmlands kulturvagga, Selma Lgerlöfs bygd och i dag vida känt för sin Berättarlada och Västanå Teater. Listan kan göras lång, och första meningen i Värmlandsvisan är Ack Värmeland du sköna...är bara att samtycka, i det finns ingen osanning.

  • Premium
Trubadurgränd 6, Kristinehamn, Kristinehamns kommun

Trubadurgränd 6

Villa
Kristinehamn, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 895 000 kr
164 + 34 m²
6 rum
1 121 m² tomt

Äntligen ett fint familjehus på Trubadurgränd ligger denna trivsamma villa i barnvänlig miljö. Här finner ni en praktisk och trevlig bostad i ett plan med inredd gillestuga i soutterängplanet. Praktiskt kök med anslutning till det rymliga och luftiga vardagsrummet. Välplanerat inre med flexibel planlösning. Härlig altan samt balkong längs hela husets framsida med härlig utsikt över nejden. Granne med naturen, motionsspår och lekpark på gångavstånd. Nära till förskola och Djurgårdsskolan 1-9, Björkvallens idrottsplats och service utbud. Garaget i sutterängplanet. Varmt välkomna till en trivsam visning, vi ses!

  • Plus
Sjöviksgatan 19, Stenfallet, Kristinehamns kommun
  • Lör 6 apr kl 11:30
Sjöviksgatan 19, Stenfallet, Kristinehamns kommun, bild 2
Sjöviksgatan 19, Stenfallet, Kristinehamns kommun, bild 3

Sjöviksgatan 19

Villa
Stenfallet, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
6 495 000 kr
175 + 85 m²
9 rum
2 156 m² tomt

Nu ges en unik möjlighet att förvärva ett rymligt hus samt en svårslagen tomt på över 2 000 kvm i synnerligen trevligt sydväst läge i direkt anslutning till Vänerns glittrande vatten! Det rymliga huset erbjuder en boyta på 175 kvm samt en biarea på 85 kvm vilket ger gott om plats för hela familjen. Under de soliga dagarna sitter du i lugn och ro och blickar ut över Vänerns vatten på terrassen som sträcker sig runt huset i söder samt västläge. Stor sjötomt om hela 2 156 kvm ger gott om plats för lek, trädgårdsarbete samt lugn och ro. Via den stenlagda gången tar du dig direkt ned till sjöstugan och vattenlinjen. Muddrad vik vilket ger enkel framkomlighet för båt. Här finns även möjlighet att montera din egen flytbrygga På husets baksida finner du ett uppvärmt dubbelgarage om cirka 50 kvm med plats för 2 bilar samt gott om utrymme för förvaring. Cirka 100 meter från huset finner du en mysig båthamn, utöver detta erbjuder området fantastiska promenadstråk, lugn boendemiljö samt närhet till alla förnödenheter. Ta chansen att förvärva denna pärla, välkommen hem!

  • Premium
Karlskogavägen 13D, Liljebäck, Kristinehamns kommun

Karlskogavägen 13D

Lägenhet
Liljebäck, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 873 kr/mån
9 000 kr/m²

Fin och fräsch tvåa i markplan i centrala Kristinehamn med balkong. Här välkomnas du till en välplanerad och ljus lägenhet som är i bra skick. En social tvåa med ljusinsläpp från två väderstreck och här är det lättmöblerade rum, modern utrustning och fint ljusinsläpp. Här saknar du inget! Här finns det fin innergård med lekplats och gemensam uteplats. HSB BRF Liljebäck i Kristinehamn är en stabil och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, cykelrum, gästparkering och parkeringsplats. Här ingår källarförråd, el, värme och vatten. Välkommen hem, Vi ses!

  • Balkong
Hjälmarsnäsvägen 46C, null, Kristinehamns kommun
  • Budgivning pågår

Hjälmarsnäsvägen 46C

Villa
Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
350 000 kr

Härlig tomt för byggnation av villa/fritidshus i omtyckta Hybble. Närhet till bad och båt läge. Varmt välkomna, Vi ses!

Oxlyckegatan 24, Östermalm, Kristinehamns kommun
  • Budgivning pågår

Oxlyckegatan 24

Lägenhet
Östermalm, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
945 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/2
6 300 kr/mån
9 643 kr/m²
  • Uteplats
Rudsbergsvägen 40, Rudsberget, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår
Rudsbergsvägen 40, Rudsberget, Karlstads kommun, bild 2
Rudsbergsvägen 40, Rudsberget, Karlstads kommun, bild 3

Rudsbergsvägen 40

Lägenhet
Rudsberget, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 895 000 kr
60 m²
3 rum
vån 8/8
4 590 kr/mån
31 583 kr/m²

Välkommen till en fantastisk trea på Rudsberget med balkong i söderläge och slående utsikt från våning 8 - högst upp i huset. Utsikten från detta hem är verkligen imponerande. Oavsett om du njuter av din morgonkaffe vid soluppgången eller slappnar av med ett glas vin vid solnedgången, kommer du att älska att ha denna panoramavy över Karlstad. Bostaden är i nyproduktionsskick då den varit obebodd merparten av tiden. Bostaden känns väldigt mycket större än 60 m². Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en inbjudande atmosfär. Två bra planerade sovrum och ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Närhet till Norrstrand med matbutiker, restauranger, apotek och service samt närhet till Rud centrum. Högst upp i huset med hiss. Välkommen på visningen! Huset har energiklass B vilket kan kvalificera för Grönt Bolån hos de flesta bankerna som erbjuder bolån. För mer information: https://www.brfrudsberget.se/

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sydvärnsgatan 3, Våxnäs, Karlstads kommun
  • Idag kl 18:30
Sydvärnsgatan 3, Våxnäs, Karlstads kommun, bild 2
Sydvärnsgatan 3, Våxnäs, Karlstads kommun, bild 3

Sydvärnsgatan 3

Lägenhet
Våxnäs, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 150 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/9
4 026 kr/mån
20 536 kr/m²

Nu erbjuds en topprenoverad tvåa på Våxnäs, den finaste i hela området? Den inglasade balkongen ligger i skönt söderläge med utsikt in mot den gräsbelagda innergården med dess uteplatser och lekpark. Hiss från markplan! Här flyttar du in i en helt nyrenoverad tvåa där duschrum, ytskikt och kök är nytt. Bra planlösning med gott om ljusinsläpp, enhetligt golv i hela lägenheten! Fullutrustat smakfullt kök med gott om förvaring samt fullstor kyl/frys. plats för matgrupp. Rymligt vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp. Stort sovrum med skjutgarderob. Helkaklat duschrum förberett för TM, golvvärme. Här bor ni i ett bra område med närhet till Våxnäs centrum samt goda kommunikationer till både Bergvik och centrum. Nära till skola, förskola & idrottsanläggning. Välskött och stabil förening med både TV & bredband som ingår i avgiften! Till lägenheten tillhör ett vindsförråd, tvättstuga i samma byggnad. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brogatan 1, Sundsta, Karlstads kommun
  • Idag kl 17:45
Brogatan 1, Sundsta, Karlstads kommun, bild 2
Brogatan 1, Sundsta, Karlstads kommun, bild 3

Brogatan 1

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
3 095 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/7
3 139 kr/mån
54 298 kr/m²

Här bor du i en av Karlstads mest exklusiva bostadsrättsföreningar, endast ett stenkast från Klarälvens vatten och några minuters promenad till stora torget. Högst upp i huset finns en gemensamhetslokal med fullt utrustat kök och matsal, gym, bastu, dusch samt soldäck med jacuzzi och grill, där sol finns från tidig morgon till sen kväll. Vidare finns även två övernattningslägenheter i samma standard som de övriga bostadsrättslägenheterna, cykelrum och sopsortering. Bostadsrätten har ett stilrent kök med hög kvalité i öppen planlösning med vardagsrummet och stora fönsterpartier vilket skänker ljus till bostaden. Skjutbar glasdörr ut mot den stora inglasade balkongen med utsikt mot Klarälven, Sundsta tjärn och domkyrkan. Infravärme, öppningsbara fönsterpartier. Sovrum med garderober. Kök med alla bekvämligheter så som fullstor kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin, vinkyl och inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd. Helkaklat och rymligt duschrum med duschvägg i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Ett boende som bör upplevas på plats, välkommen hem!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Hiss
Apelvägen 10, null, Filipstads kommun

Apelvägen 10

Villa
Filipstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 295 000 kr
144 + 42 m²
8 rum
940 m² tomt

Varmt välkommen till denna familjevänliga villa om 144 + 42 kvm belägen på återvändsgata i lugnt och trivsamt villakvarter på populära Åsen! Via husets entré tar du dig snabbt vidare till det luftiga vardagsrummet med braskamin samt passage till husets bakgård och uteplats. Här spenderas sommarkvällarna med vänner och bekanta, samtidigt som de yngre deltagarna får chans att springa av sig. Vidare på husets entréplan finns ett ljust kök med vita snickerier, wc, enklare spaavdelning med bubbelbad och bastu, tvättstuga, groventré samt ett rymligt sovrum. Stort plus för det nyligen uppbyggda garaget som du enkelt når från husets insida. Övervåning ger dig ytterligare tre, alternativt fyra sovrum varav det stora sovrummet erbjuder en balkong i söderläge med plats för utemöbler. Här finns även ett duschrum i äldre stil samt klädkammare med gott om plats för förvaring. På Apelvägen bor du med närhet till fina promenadstråk och skogen ett stenkast bort. Åsenskolan ligger endast ca 500 meter från bostaden! Huset är besiktat. Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ekliden 1, Skived, Forshaga kommun
  • Tor 4 apr kl 17:00
Ekliden 1, Skived, Forshaga kommun, bild 2
Ekliden 1, Skived, Forshaga kommun, bild 3

Ekliden 1

Villa
Skived, Forshaga kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
1 795 000 kr
112 + 112 m²
9 rum
1 145 m² tomt

Varmt välkomna till Ekliden 1 och detta fina familjehus beläget på ett av Forshagas populäraste återvändsgator i lugna Skived. Här bor du i villaområde bland åker och ängar, med närhet till aktiviteter som lekpark och dagis bara ca 100 meter bort. Detta hus har en enastående potential och otroligt många ytor och rum. Fint Härjedalskök från ca 2008 med plats för rejält matbord och två badrum där det ena, nere i källaren är helt nyrenoverat 2023. Stor härlig tomt med plats för odling och trädgård. Luftigt hus med mysig planlösning och renoverade ytor. Stort plus för dubbelgarage och asfalterad uppfart! I Forshaga bor du i närheten till mataffär, skola och bekvämligheter som bussförbindelser. Utöver detta finns Hembygdsföreningen för skidåkning på vintern och löpning på sommaren. Ca 4 km till närmsta ridklubb! Bara ett stenkast bort från centrum och smidig transportsträcka som tar dig till Karlstad på 20 minuter. Möjlighet med tillträde till sommaren. Detta är en guldkorn för dig som vill göra en riktigt bra bostadsaffär!

  • Premium
Norra Kyrkogatan 1A, Tingvallastaden, Karlstads kommun

Norra Kyrkogatan 1A

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad
2 595 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/6
4 761 kr/mån
36 549 kr/m²

Vi har nu fått nöjet att förmedla denna rymliga och helt fantastiska trea med centralt läge på en av Karlstads mest eftertraktade gator! Med hiss, balkong och innergård är detta ett ypperligt boende för både gammal som ung. Här bor du mitt i Karlstad stadskärna med närheten till allt du kan komma att behöva. Ett stenkast från Klarälven som bjuder in till ett uppfriskande dopp och härliga promenadstråk. Bostaden erbjuder en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Rummet har en charmig vinkel och ett underbart ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier. Du når även härifrån en härlig balkong. Vidare finner du ett rymligt sovrum med gott om förvaring i både garderober och en klädkammare som idag används som ett mysigt litet krypin för barnen. Fräscht duschrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare, välkomnande hall med stor garderob bakom skjutdörrar. Ett mindre sovrum perfekt som barnrum, gästrum eller kanske kontor. Källarförråd, cykelrum, övernattningslägenhet och innergård med plats för grillning och fikastunder finns att nyttja. Varmt välkommen att anmäla dig till visning! Vi ses.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 62