Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södra Skogsvägen 13A, Handskeryd, Nässjö kommun

Södra Skogsvägen 13A

Lägenhet
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 175 000 kr

100 m²

4 rum

5 137 kr/mån

11 750 kr/m²

Välkommen till höjden av Nässjö, bostadsområdet Handskeryd och föreningen HSB Orion. Här tillsaluförs en av dem bäst planerade 4:orna som finns på marknaden om hela 100 kvm med tillkommande inglasad balkong där härlig utsikt från tredje våningen erbjuds. Bo modernt med fräscht kök samt badrum. I hushållet finns även tillgång till gästwc. Så till området. Ett mycket eftertraktat och stilla bostadsområde med förskolor och skolor runt hörnet. Till stadens stadskärna och handel är det heller inga större avstånd. Värt att lyfta är även den välskötta föreningen som faktiskt i dagsläget är Nässjös största med många fördelar. Ett tillfälle, hjärtligt välkommen på visning!

Karinlundsgatan 22, Åker, Nässjö kommun

Karinlundsgatan 22

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 200 000 kr

78,5 m²

3 rum

3 246 kr/mån

15 287 kr/m²

En välskött och renoverad hörnlägenhet finns nu till salu! Här bor du riktigt bekvämt och stilfullt på första plan i en solid brf-förening, där en av fördelarna är den låga månadsavgiften 3 246 kr. Interiören är ljus och välkomnande med fönster åt två väder sträck. Lägenheten är social med öppen planlösning och även med större storlek på sovrummen. I närområdet hittar du Skogsvallen, förskola, skola samt trivsamma promenadstråk i naturen. Varmt välkommen på visning !

Norra Hiarum 6, null, Nässjö kommun

Norra Hiarum 6

Villa
Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

975 000 kr

202 m²

6 rum

1 614 m² tomt

Norra Hiarum 6 är fastigheten med ett ståtligt läge i den Småländska naturen, med närhet till såväl Malmbäck samt Fredriksdal. Byggnaden som står på plats, redo att övertas och förvaltas vidare av nästa ägare, erbjuder alla grundförutsättningar för att bygga vidare och göra detta till ett toppenboende. På två boendeplan fördelar sig generösa ytor om totalt 202 kvm. Lägg därtill också en källare om 89 kvm och du har ett väldigt rymligt hus att nyttja för många år framöver. Uppvärmningen i detta hus sköts smidigt via bergvärme. Framtidens uppkoppling har man också säkrat upp via fiber, ett stort plus på landet. En möjlighet för dig som vill ta dig an denna välbevarade bostad och skapa ditt egna boende för framtiden, välkommen på visning!

Björklidsgatan 7, Handskeryd, Nässjö kommun

Björklidsgatan 7

Villa
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

2 350 000 kr

186 m²

6 rum

1 030 m² tomt

I eftertraktade Handskeryd finner du nu denna välskötta och moderna 2-familjsvilla med inredd källare. Adressen är Björklidsgatan 7 och erbjuder gångavstånd till Handskerydsskolan, Ica Kvantum samt centrala Nässjö. Huset har under senare år genomgått större åtgärder där man bl.a. dränerat källargrunden samt installerat två nya kök och genomgående nyare fönster. Även källaren är inredd med kök och badrum, perfekt för tonåringarna i familjen att flytta ner till. Uppvärmning sker via fjärrvärme. Möjlighet för nästa ägare att disponera huset efter önskemål. I dagsläget är en av lägenheterna uthyrd till en hyra om 8500 kr/mån. Varmt välkommen på visning!

Lorensbergsvägen 31, Forserum, Nässjö kommun

Lorensbergsvägen 31

Villa
Forserum, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 975 000 kr

93 m²

4 rum

1 278 m² tomt

Härlig familjevilla med ett attraktivt och efterfrågat läge. Den ljusa och renoverade entrévån erbjuder en perfekt och öppen social yta mellan kök/vardagsrum. Boendet är optimalt planerat och inrymmer en rymlig gillestuga och även ett sovrum/kontor i nedre våningsplan. Det härliga och praktiska köket står i centrum och vardagsrummet är extra rymligt med mycket ljusinsläpp. Nuvarande ägare har även bekostat både tak, fönster och en effektiv uppvärmning via bergvärmepump. Villan har en fin utemiljö och på baksidan ansluter trädgården mot skogen. Ett toppen läge med bara några steg upp till elljusspåret och nära promenadavstånd till förskola, fotbollsplan, näridrott/padel och badplats. Välkommen till ett fint villaboende !

Hembygdsgatan 4, Centralt, Nässjö kommun

Hembygdsgatan 4

Övrigt
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

4 500 000 kr

336 m²

1 265 m² tomt

Nu finns en hyresfastighet som är lättskött och som erbjuder en högre standard. Fastigheten har ett gott skick och god driftsekonomi vilket gör din förvaltning enklare. Adressen är attraktiv och hyreshuset är fördelat av lägenheter med 3-Rok i båda våningsplanen. Hyresintäkter 395 856 kr/år fördelat på 4 st lght om 3-Rok och 84 kvm. Lägenheterna har öppen planlösning, rymliga balkonger och 3 st lght har egna tvättpelare med TM , TT. Utöver finns en fristående garagelänga med 3 st garageplatser och ett förråd vilket kan disponeras för ny köpare. I källarvåningen finns ett extra rymligt garage (uthyrt) och även en separat del med wc, handfat och duschrum. Driftnetto: 305 134 kr/år Visas ! Tisdag 28/3 kl 15:00. Bokad visning. Anmälan till: [email protected], mobilnr: 076-1121700. Övrigt: Fastigheten Rot-renoverades 1989 med nytt V/A, Fasad, omändring av planlösning, fönster, dörrar, ventilation, trapphus samt källare byggdes om. Därefter har samtliga fönster och balkongdörrar bytts ut år 2012. Uppvärmning sker via fjärrvärme och den totala driftskostnad (uppvärmning, v/a, renhållning och fastighetsel) är 90 722 kr/år. Försäljningen sker som fastighetsöverlåtelse och tillträde kan ske under våren/sommaren 2023.

Västra Långgatan 26, Anneberg, Nässjö kommun

Västra Långgatan 26

Villa
Anneberg, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

450 000 kr

51 m²

3 rum

1 188 m² tomt

Välkommen till Västra Långgatan 26, nära till skola, förskola och fotbollsplan. Villan erbjuder ett vardagsrum med valv mot ett matrum. Ett ljust kök med bra förvaringsutrymmen såsom lådor och skåp. Ett sovrum och toalett. Inredd vind och källare med förråd, pannrum mm. Här bor man nära naturen och en stor tomt. Från Anneberg är det bra pendlingsavstånd till både Eksjö och Nässjö. Varmt välkommen till visningen!

Västanbogatan 3A, Västanbo, Nässjö kommun

Västanbogatan 3A

Lägenhet
Västanbo, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

420 000 kr

43,5 m²

1 rum

2 574 kr/mån

9 655 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla, välplanerade 1:a om 43,5 kvm. Stabil förening och närhet till skolor och centrala Nässjö. Bo bekvämt och med stort förråd på samma plan. Bra månadsavgift där hushållselen, vatten, värme, renhållning samt tv/internet ingår. Ska ses!

Erkabovägen 17, Erkabo, Nässjö kommun

Erkabovägen 17

Villa
Erkabo, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 750 000 kr

115 m²

5 rum

769 m² tomt

Tegelvilla med efterfrågat och attraktivt läge. Ett boende som erbjuder härlig rymd och rikligt med ljusinsläpp. Villan som har planlösning i vinkel innehåller även det rymliga vardagsrummet som många efterfrågar. Källarvåningen är genomtänkt och praktisk med sovrum, hobbyrum och goda förvaringsutrymmen. Rymlig altan och låg driftskostnad med bergvärmepump är ytterligare fördelar. Välkommen på en intressant visning!

 • Plus
Skärvövägen 9 och 11, Stensjön, Nässjö kommun

Skärvövägen 9 och 11

Villa
Stensjön, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 850 000 kr

98 m²

5 rum

3 010 m² tomt

Idyllen Stensjön visar sig ytterligare en gång från sin bästa sida då denna härliga fastighet med dubbla sjötomter nu erbjuds ut på öppna marknaden. Totalt 3010 kvm som sträcker sig ned till sjön Stensjön där bryggan väntar på dig för att ta ett dopp. På tomten står idag ett hus på två plan med stor potential och möjlighet att själv sätta sin prägel på. Här finns kommunalt VA indraget för din bekvämlighet. Huset fördelar sig i övrigt på två plan och har totalt fem rum att nyttja efter behov. Från samhället Stensjön har du ett strategiskt bra läge med närhet till flera orter. Värt att nämna också är flera fina sjöar som nås med gångavstånd. Ett verkligt tillfälle som du bör uppleva på plats!

Kanalgatan 8, Ingsberg, Nässjö kommun

Kanalgatan 8

Radhus
Ingsberg, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 475 000 kr

87 m²

3 rum

102 m² tomt

Bekvämt och lättskött radhusboende i Ingsberg. Bostaden har ett lugnt läge nära vår fina Stadspark och Ingsbergssjön. Boendet har låg driftskostnad och är bekvämt med härligt solläge från både altan och balkong. Rymligt vardagsrum och öppen planlösning i entréplanet. Ett läge som är lugnt och skönt men ändå centralt nära stadskärnan. Garage och förråd finns intill det egna boendet. Välkommen på visning!

 • Plus
Runedalsgatan 8, Åker, Nässjö kommun

Runedalsgatan 8

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

675 000 kr

56,5 m²

2 rum

3 199 kr/mån

11 947 kr/m²

Tillfälle ! På första våningen erbjuds nu den här välplanerade 2:an med hörnläge! Ljus interiör med gavelfönster. Härligt balkongläge och låg månadsavgift om 3199 kr/mån. Här bor man bekvämt med närhet till det mesta såsom Almenäs köpcentrum, resecentrum, skola/förskola och busshållplats. Gång/cykelvägar som tar dig tryggt till centrum och dess utbud.

 • Balkong
Tallgatan 22, Bodafors, Nässjö kommun

Tallgatan 22

Villa
Bodafors, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 075 000 kr

108 m²

4 rum

816 m² tomt

Drömmer du också om att bosätta dig i det lugna villakvarteret där barnen kan springa fritt i området så har du nu möjlighet till detta välskötta hus på Tallgatan 22 i Bodafors. Huset som fördelar sig på ett plan samt källare om rymliga 108 kvm boarea samt 108 biarea kan benämnas som den perfekta familjevillan. Genom åren har större åtgärder utförts i huset vilket borgar för en bekväm framtid. En annan bekvämlighetsfaktor är uppvärmning via fjärrvärme med bra energivärden samt internetuppkoppling via fiber. Till huset har man också en väldigt trevlig trädgård och en inglasad altan att spendera tid. Carport finns också att tillgå. Samhället Bodafors erbjuder det mesta man kan önska vad avser den dagliga servicen. Skola erbjuds upp till årskurs 9 vilket är ett stort plus för dem yngre i familjen. En inbjudan för dig att uppleva huset på plats, varmt välkommen!

Centralgatan 16, Åker, Nässjö kommun

Centralgatan 16

Villa
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

2 250 000 kr

142 m²

5 rum

1 092 m² tomt

Charmigt blått trähus med röda knutar finner du i populära Åker. Ett hus som verkligen passar för såväl den mindre som den större familjen. Totalt i huset har man fem rum varav fyra sovrum. Härliga sällskapsytor och en genomgående god standard i huset. Genom åren har flertalet större åtgärder klarats av såsom installering av bergvärme, byte av yttertak samt fönster och modernisering av kök. Till detta hus har man även en inglasad altan som erbjuder fint solläge och en stor trädgård med fina möjligheter. Dra också nytta av läget då du har kortare avstånd till förskola och skola, handel samt centrala Nässjö. Ett hus som ska upplevas på plats, boka dig till visningen redan idag!

Nyhemsgatan 5B, Nyhem, Nässjö kommun

Nyhemsgatan 5B

Radhus
Nyhem, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 475 000 kr

104 m²

4 rum

241 m² tomt

Mycket välplanerat och välskött radhus med attraktivt läge och närhet till stadskärnan. Här bor man både centralt och ändå lugnt med egen lättskött täppa. 3 st sovrum i samma våningsplan, rymligt vardagsrum, både dusch och badrum samt en generös altan finns som extra plus. Goda förvaringsutrymmen och eget garage gör boendet bekvämt. Närhet till affärer och resecentrum gör vardagen smidigare. Välkommen att boka in dig på visning !

Karlslundsvägen 5, Grimstorp, Nässjö kommun

Karlslundsvägen 5

Villa
Grimstorp, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

895 000 kr

92 m²

4 rum

943 m² tomt

Vill du bo smidigt med allt samlat på ett plan och njuta av vacker sjöutsikt? Det är nämligen bland annat vad Karlslundsvägen 5 i samhället Grimstorp erbjuder. Bortsett från liten tillbyggd källardel är allt i detta boende samlat på ett plan och håller genomgående en modern standard med renoverat kök och badrum. Huset fördelar sig på totalt fyra rum varav tre sovrum. Tvättstuga samt badrum även det på boendeplan. I tidigare tillbyggnad finns mindre källardel. Trivsam uteplats mot baksidan samt vacker sjöutsikt mot framsidan. Från Grimstorp har du närmare avstånd till såväl Nässjö samt Bodafors. Välkommen att uppleva ett genomtänkt och praktiskt boende på plats!

Karinlundsgatan 18, Åker, Nässjö kommun

Karinlundsgatan 18

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 100 000 kr

67 m²

3 rum

3 042 kr/mån

16 418 kr/m²

På Karinlundsgatan 18 i HSB Timmermannen erbjuds nu en otroligt trivsam och trevlig 3:a. Här blir du bortskämd i en oerhört ekonomiskt trygg förening med låg månadsavgift och god standard. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, renhållning samt bredband. Bostaden i sig fördelar sig på smarta kvadratmetrar om totalt 67 kvm på tre rum och kök. Balkong erbjuds också med härligt solläge att njuta av under kommande vår och sommar. Köket har inte många år på nacken och erbjuder en neutral ton. Från bostaden har du gångavstånd till det mesta vilket också är en fördel. Välkommen på platsvisning!

 • Balkong
Äskhult 1, null, Nässjö kommun

Äskhult 1

Fritidshus
Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

350 000 kr

30 m²

1 rum

1 304 m² tomt

Mellan Nässjö och Eksjö, omringad av naturen finner man detta rofyllda hus. Med närhet till Sjunnarydssjön och badplats. Ett trivsamt hus lagom stort att koppla av och njuta i. Dessutom stor och fridfull tomt med skogsparti på baksidan. Ett tillfälle, varmt välkommen!

Mellangatan 17B, Åker, Nässjö kommun

Mellangatan 17B

Villa
Åker, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

2 100 000 kr

149 m²

5 rum

1 404 m² tomt

Finn den härliga och väldisponerade familjevillan på Mellangatan 17B, bara en kortare promenad från centrala Nässjö samt den samlade handeln i Almenäs köpstad. Villa står ståtligt på denna tomt som möter drygt 1400 kvm vilket ger utrymme för mycket. Huset fördelar sig på två plan och erbjuder totalt fem rum varav fyra sovrum. Entréplanet är väldigt trivsamt tack vare sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum där ditt sällskap inte behöver trängas. Nyttja även kaminen samt kakelugnen som en mysig detalj i huset. Uppvärmningen sker smidigt via fjärrvärme som borgar för en jämn och stabil uppvärmning. På tomten finns även en gårdsbyggnad för den händige att inreda och inreda för diverse egen hobbyverksamhet. Ett verkligt tillfälle som upplevs bäst på plats, missa inte visningen!

Kyrkogatan 20, Centralt, Nässjö kommun

Kyrkogatan 20

Tomt
Centralt, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 250 000 kr

1 445 m² tomt

Här finns nu en unik möjlighet till att kunna köpa en byggbar tomt. Läget som är ett av Nässjös bästa ger dig både den lugna och vackra omgivningen tillsammans med tillgången till de centrala delarna av staden. Miljön med vackra hus, närheten till hembygdsparken och skola ger dig de rätta förutsättningarna för att bygga ett drömboende. Tomtens storlek är 1 445 kvm vilket ger goda förutsättningar för att förverkliga dina planer. I kyrkogatan finns V/A , fiber och el för att ansluta. Under dokument finns detaljplan och under bilder finns tomtkarta. En av de få tomter som finns till salu med rätt storlek och ett mycket intressant läge ! Som ett extra plus .... För dig som vill sälja din bostad först finns även möjligheten att kunna hyra ett bra boende under byggnadstiden!

Ljunggatan 11, Handskeryd, Nässjö kommun
 • Mån 27 mar kl 17:00

Ljunggatan 11

Villa
Handskeryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 495 000 kr

85 m²

4 rum

815 m² tomt

Nytt pris ! Ny visning ! Här finns den trivsamma tegelvillan från 1957 med hörntomt i Handskeryd. Flexibel planlösning med inredd vindsvåning och trevliga umgängesytor. Rymlig altan och en källare med relaxdel som extra plus. Mycket attraktivt hörntomtsläge med närhet till både förskola och skola. Fjärrvärme. Välkommen att boka in dig till en intressant visning!

 • Plus
Sturegatan 36D, Runneryd, Nässjö kommun

Sturegatan 36D

Lägenhet
Runneryd, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

750 000 kr

85 m²

3 rum

4 339 kr/mån

8 824 kr/m²

Har du alltid önskat att bo bekvämt där det mesta sköter sig självt men ändå ha en grästäppa att gå ut på? Här finns nämligen en unik möjlighet att förvärva en bostadsrätt om hela 85 kvm med tillhörande uteplats. Lägenheten nås nämligen från markplan vilket är ytterligare en smidighetsfaktor för dig som har det behovet. Bostaden i sig erbjuder rymliga rum varav två av dem är sovrum. Modern helkaklat badrum och välplanerat kök. I månadsavgiften ingår det mesta såsom värme, vatten, kabel-tv samt bredband. På föreningens mark finns även parkeringsplats att nyttja kostnadsfritt. Välkommen att uppleva detta toppenboende på plats!

 • Uteplats
Västanbogatan 4A, Västanbo, Nässjö kommun

Västanbogatan 4A

Lägenhet
Västanbo, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

475 000 kr

43,5 m²

1 rum

2 574 kr/mån

10 920 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1:a om rymliga 43.5 kvm. Här har du många fördelar såsom låg månadsavgift där värme, vatten, renhållning, tv/internet samt hushållström ingår. Stabil förening och närhet till centrala Nässjö. Lägenheten i sig håller en modern och fräsch standard rakt igenom vilket ökar dina trivselmöjligheter. Bo smidigt på andra plan och få tillgång till stort förråd i anslutning till bostaden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Tomas Altun, 076-3211218 för visning!

Rödjegatan 4, null, Nässjö kommun
 • Budgivning pågår

Rödjegatan 4

Övrigt
Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

7 900 000 kr

9 822 m² tomt

I ett av Nässjös viktigaste industriområden där flertalet stora aktörer och arbetsgivare finns samlade finner man denna välskötta industribyggnad. Spännande möjlighet att förvärva en fastighet som lämpar sig såväl till produktion/lager som verkstad av olika slag. Byggår 1987 med tillbyggd del år 2002. Total yta om ca. 1500 kvm. Kallager under tak med goda avlastningsmöjligheter. Möjlighet till uppdelad yta för flera verksamheter. Till fastigheten finns också lastkaj. Två högportar samt ytterligare port finns att tillgå. Genomtänkt entré/mottagning med rymlig yta avsedd som kontor inkluderat mötesrum m.m. Byggnaden har en generös invändig takhöjd upp till ca. 8 m. Tomtens yta är på knappa 1 ha. Affären sker genom bolagstransaktion. Tidpunkt för övertagande sker enligt överenskommelse med befintlig ägare. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information kring överlåtelsen och ta i god tid innan eventuell visning kontakt med din bank. Visning sker efter överenskommelse med ansvarig fastighetsmäklare Tomas Altun, 076-3211218.

Skungelidsvägen 65, Norrboda, Nässjö kommun
 • Budgivning pågår

Skungelidsvägen 65

Villa
Norrboda, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 795 000 kr

112 m²

5 rum

1 032 m² tomt

Familjevilla med optimal planlösning. Öppna ytor i kombination med 3-4st välplanerade sovrum. Rymlig gillestuga och ett stort hobbyrum som är perfekt för spel och aktiviteter. Fjärrvärme för den bekväma driften. Vidbyggt garage och gott om praktisk förvaring.

 • Plus
Cecilias väg 14, Sandsjöbaden, Nässjö kommun
 • Budgivning pågår

Cecilias väg 14

Villa
Sandsjöbaden, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 495 000 kr

58 m²

3 rum

1 132 m² tomt

Drömmer du om en egen pärla med ett härligt läge i naturen så kan detta vara precis vad du söker. På Cecilias Väg 14 hittar du nämligen denna fastighet som genom åren rustats upp till att idag genomgående hålla en väldigt hög standard och erbjuder dig möjligheten att spendera tid här året om ifall önskemålet finns. Den inglasade altanen förlänger också säsongen och är ett perfekt utrymme att samla det större sällskapet i. Lägg därtill att man kopplat på sig till det kommunala avloppet. Livet blir också enklare tack vare bekväma avstånd till större städer. Unna dig också lyxen att med kortare promenadavstånd antingen besöka Sandsjöbadens restaurang eller ta ett kvällsdopp i Uppsjön. Välkommen på visning för att få den rätta känslan av huset!

Per Hörbergs väg 30, Bodafors, Nässjö kommun

Per Hörbergs väg 30

Villa
Bodafors, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

1 375 000 kr

97 m²

5 rum

750 m² tomt

På Per Hörbergs väg 30 i Bodafors finner du den ultimata familjevillan där du bereds möjlighet att lämna en intresseanmälan och uppleva huset på plats. Huset har genom åren moderniserats till att idag hålla en väldigt jämn och god standard på såväl boendeplan samt källarplan. En perfekt familjevilla med flertalet sovrum samt inredda rum på källarplan för tonåringarna i hemma. Njut också av en trevlig baksida med inglasad altan och trädäck. Låga energivärden med energiklass B. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Tomas Altun för mer information!

Klappa Norra Gärde 2, Vid Klappasjön, Nässjö kommun
Klappa Norra Gärde 2, Vid Klappasjön, Nässjö kommun, bild 2
Klappa Norra Gärde 2, Vid Klappasjön, Nässjö kommun, bild 3

Klappa Norra Gärde 2

Tomt
Vid Klappasjön, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nässjö

700 000 kr

Nu erbjuds tomter med sjöutsikt vid Klappasjön. Ett naturskönt och härligt läge på toppen av det småländska Höglandet. Tomterna( 2st) är belägna vid sjöns västra sida kommer att försäljas med vatten och avlopp som är inkluderat i priset. Båtplats. Storlek från 1200 kvm - 1 800 kvm enligt bifogad skiss. Vid Klappasjön (100 m) finns fin badplats med hopptorn, brygga och servering i kiosken sommartid. Avstånd från Malmbäck ca 4 km, Från Nässjö 18km, från Jönköping 40 km, ca 30 min bilväg. Tomterna kommer att avstyckas och förrättningskostnaden kommer att ingå i försäljningspriset.

 • Premium

Visar alla 28