MOHV Umeå

MOHV Umeå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rådhusesplanaden 17E, Centrum, Umeå kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Rådhusesplanaden 17E, Centrum, Umeå kommun, bild 2
Rådhusesplanaden 17E, Centrum, Umeå kommun, bild 3

Rådhusesplanaden 17E

Lägenhet
Centrum, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/6
4 137 kr/mån
36 975 kr/m²

Välkommen till Rådhusesplanaden 17E - en gavellägenhet med ett fantastiskt centralt läge i det ikoniska "Bågenhuset"! Här erbjuds du en bekväm och spännande livsstil med nära tillgång till allt som Umeå har att erbjuda. Beläget mitt bland ett stort utbud av restauranger, caféer, shopping och ett stenkast från tågstationen och busstationen, är detta verkligen platsen att vara på. I närheten ligger Norrlandsoperan, vilket ger dig möjlighet att njuta av ett stort utbud av kulturella evenemang utan att behöva resa långt. På andra sidan gatan finner du en mataffär, och i samma byggnad som lägenheten finns flera restauranger där du kan avnjuta god mat och trevliga stunder. Föreningen har en stabil ekonomi och erbjuder bekvämligheter som bastu och relax för sina medlemmar. Det är en trygghet att veta att du har tillgång till avkopplande faciliteter direkt i din egen byggnad. Lägenheten i sig har en trevlig och funktionell planlösning. Ursprungligen med två stora sovrum, varav ett rum för närvarande är ombyggt till två mindre sovrum. Det extra gavelfönstret i det luftiga vardagsrummet ger gott om naturligt ljusinsläpp, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Det trevliga köket har utgång till en balkong i bästa sydvästläge, där du kan njuta av soliga dagar och vackra solnedgångar. Här erbjuds du inte bara en lägenhet, utan en livsstil där bekvämlighet och spänning går hand i hand. Kontakta mäklaren idag för att uppleva allt detta och boka dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Porfyrvägen 3B, Gimonäs, Umeå kommun
  • Idag kl 12:15
Porfyrvägen 3B, Gimonäs, Umeå kommun, bild 2
Porfyrvägen 3B, Gimonäs, Umeå kommun, bild 3

Porfyrvägen 3B

Lägenhet
Gimonäs, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 495 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 6/8
3 701 kr/mån
29 029 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och ljusa tvårummare belägen i lugnt och naturnära område! Lägenheten karaktäriseras med stort ljusinsläpp och sociala ytor. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig samvaro med familj och vänner. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaring genom flera garderober och badrummet är utrustat med dusch och tvättmaskin. För den som söker praktiska fördelar finns det lediga carportplatser. Området runt Gimonäs är känt för sin närhet till natursköna områden med fina skidspår och grönområden. Dessutom har du närhet till populära träningsanläggningar som IKSU, samt universitet och NUS. Med närhet till Strömpilsplatsen och den vackra älvspromenaden finns det gott om möjligheter till både shopping och avkoppling. Dessutom erbjuder området utmärkta busskommunikationer till stadskärnan, vilket ger dig enkel tillgång till stadens rika utbud av butiker, restauranger och nöjesliv. Varmt välkommen att boka din visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sandåkersgatan 11C, Sandåkern, Umeå kommun

Sandåkersgatan 11C

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 795 000 kr
83 m²
4 rum
vån 4/7
4 928 kr/mån
33 675 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och genomgående ljusa lägenhet i modernt och skandinaviskt utförande. Öppen planlösning med sociala ytor som inbjuder till umgänge med vänner och familj, tre välplanerade sovrum samt helkaklat badrum med egen tvättdel. Lägenheten disponerar en rymlig, inglasad balkong med härligt söderläge och utsikt över innergården. Ett centralt läge i stan med närhet till mataffär, restauranger, nöjen, bank, skolor och barnomsorg, grönområden samt Noliaområdet. Här finns bra busskommunikationer och cykelvägar till centrum och övriga Umeå.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Filgränd 111A, Ersboda, Umeå kommun
  • Imorgon kl 17:45
Filgränd 111A, Ersboda, Umeå kommun, bild 2
Filgränd 111A, Ersboda, Umeå kommun, bild 3

Filgränd 111A

Radhus
Ersboda, Umeå kommun
MOHV Umeå
3 975 000 kr
139 + 4 m²
5 rum
593 m² tomt

Fint parhus nybyggt (2017), som karaktäriseras av sociala ytor och ett generöst ljusinsläpp. När man kliver in i hallen känns den genast välkomnande. Här finns plats för familjens ytterkläder genom skjutdörrsgarderob. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar omedelbart inbjudande atmosfär, perfekt för gemensamma stunder och sociala tillfällen. Köket är en dröm för den passionerade kocken, med gott om arbetsytor och förvaringsutrymme för alla dina kulinariska kreationer. Badrummet är komplett med moderna bekvämligheter, inklusive badkar, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Tvättstugan, med utgång till husets baksida, gör tvätthanteringen till en smidig och enkel uppgift. På övre plan väntar tre sovrum, varav det största sovrummet pryds av en walk in closet för alla dina kläder. Ett extra vardagsrum kan även enkelt omvandlas till ett fjärde sovrum efter behov. Även här finns ett helkaklat badrum, utrustat med dusch. Uppfarten erbjuder plats för två bilar varav den ena ryms i carporten. Stenbelagd gångväg som leder till entrén och generös altan som sträcker sig runt huset med optimalt läge för att njuta av eftermiddag- och kvällssol. Låg drift på huset gör detta boende ännu mer attraktivt. Varmt välkommen att boka din visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Sillviken 728, Innertavle, Umeå kommun
  • Fre 26 apr kl 12:00

Sillviken 728

Villa
Innertavle, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 795 000 kr
65 + 25 m²
3 rum
1 950 m² tomt

Trivsam och mysig villa i ett plan med loft som är belägen med ett fantastiskt vackert läge intill havsbandet! Fastigheten ligger ca 100 meter från havet och här finns tillgång till att förtöja båt vid brygga och även badstege ner till långgrund havsvik ca 25 meter ut för härliga bad. På den rymliga tomten finns utöver bostadshuset en varmbonad friggebod/förråd, carport och förråd. Stor tomt med välplanerade rabatter med vackra perenner och bärbuskar. Huset är väl genomtänkt med öppen planlösning med matplats och vardagsrum, två sovrum (varav ett på loft), välplanerad klädkammare, badrum med tvättmaskin och ett mysigt loft. Från köket finns utgång till en större vidbyggd altan som löper längs med husets gavel i tre väderstreck så där finns solen under hela dagen och kvällen. Vackra pardörrar i burspråket ger stort ljusinsläpp och utgång till ännu en potentiell uteplats. Elbilsladdare finns. Havsviken innebär aktiviteter i princip året runt! Sommartid kan man bada och varför inte en utflykt med båt? När isen lagt sig kan man åka skridskor, skidor och skoter då snön kommit, året-runt-fiske och svamp/bär plockning på tomten och i skogen intill. I Sillviken bor ni ca 16 km från Umeå centrum efter nyligen förbättrad och asfalterad väg. Vackert beläget vid havet, populärt sommarstugeområde men också flertalet året runt boenden.

  • Plus
Orkestergränd 28L, Holmsund, Umeå kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00
Orkestergränd 28L, Holmsund, Umeå kommun, bild 2
Orkestergränd 28L, Holmsund, Umeå kommun, bild 3

Orkestergränd 28L

Radhus
Holmsund, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 995 000 kr
134 + 30 m²
5 rum
208 m² tomt

Välkommen till detta smakfullt renoverade gavelradhus som karaktäriseras av stilrena materialval och öppna sociala ytor. Här erbjuds en perfekt balans mellan funktionalitet och bekvämlighet, vilket gör det till det perfekta hemmet för en familj eller någon som söker ett trivsamt boende i lugnt område. På entréplan välkomnas du av en rymlig hall där du omedelbart känner dig hemmastadd. Här finns gott om plats för förvaring. Köket är utformat med tanke på funktionalitet och stil och erbjuder plats för större matbord. Det ljusa och luftiga vardagsrummet blir ett naturligt samlingsrum för familj och vänner och via altandörr nås det härliga uterummet som förlänger årstiderna. Badrummet som är helkaklat har golvvärme och är utrustat med dusch. Här finns också en praktisk tvättstuga som underlättar vardagsbestyren. Det övre planet erbjuder fyra generösa sovrum och helkaklat badrum med golvvärme som erbjuder ett avkopplande badkar där du kan varva ner efter en hektisk dag. Dessutom finns också en ”walk in closet” på detta plan, perfekt för att förvara säsongens kläder eller andra föremål. Här finns också balkong med förråd. Den lummiga trädgården skapar en naturlig och avkopplande miljö med uteplats där du kan njuta av soliga dagar. Här finns utrymme för barn att leka på och för trädgårdsentusiaster att förverkliga sina gröna drömmar. Till huset hör ett förråd intill entrén och kallgarage som finns i länga med tillhörande förråd samt parkeringsplats. Ett antal parkeringsplatser finns utanför garagen för de boende och besökande. I närområdet hittar du flera förskolor och skolor, Skärgårdsskolan F-3 samt Storsjöskolan 4-9. För den aktive familjen finns eljusspåret alldeles intill samt frisbeegolfbana, golfbana Umeå golfklubb, Storsjöhallen med upplevelsebad och simhall samt cykelavstånd till golfbana och pulkbacke. Den välsorterade matbutiken Coop ligger också nära, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla! Kontakta mig idag för mer information eller boka in dig på visning och varmt välkommen att få uppleva den fina atmosfären själv.

  • Premium
Sjöfruvägen 117, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun
  • Imorgon kl 16:30
Sjöfruvägen 117, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun, bild 2
Sjöfruvägen 117, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun, bild 3

Sjöfruvägen 117

Radhus
Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun
MOHV Umeå
3 995 000 kr
117 m²
5 rum
162 m² tomt

Varmt välkommen in till detta fina radhus som har genomgått en renovering utöver det vanliga och ligger i det familjevänliga området Tomtebo! Direkt vid ingången möts du av en praktisk hall med generöst med förvaringsutrymme, perfekt för att hålla ordning på alla familjemedlemmars kläder och skor. Det stilrena köket är en dröm för matlagning och samvaro, med generösa arbetsytor och smart funktionalitet. Här finns gott om plats för ett stort matbord där hela familjen kan samlas, och intill köket finns en tvättstuga för enkel hantering av hushållsarbetet. Vardagsrummet är ljust och inbjudande med utrymme för både matsalsbord och en bekväm soffgrupp där du kan umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet leder en dörr ut till uteplatsen, perfekt att njuta av förmiddagssolen eller för trevliga grillkvällar under sommarkvällarna. På övre planet möts du av en rymlig hall som kan möbleras efter dina behov, fyra mysiga sovrum där hela familjen kan hitta sin egen plats, samt ytterligare ett helkaklat badrum komplett med dusch för extra bekvämlighet. Intill entrén finns uteplats i bästa västerläge. Till huset hör även garage i länga, perfekt för att skydda din bil från vänder och vind. Huset är placerat i hjärtat av stadsdelen Tomtebo. Här bor man nära naturen och Nydalasjön med flera badplatser såsom Kärleksviken och Tomtebobadet, fiskeområde, äventyrslekplats samt bra rekreations och motionsutbud. I närheten av huset finns det tre stycken lekplatser med sandlåda och gungor. I området finns det flera förskolor och skolor med gångavstånd och bra med bussförbindelser till centrum. Här bor ni också på cykel, - och gångavstånd till exempelvis IKSU sport, Umeå Sport och Motion på Mariehem, Universitet, NUS, Ålidhemscentrum och vårdcentral. Varmt välkommen att boka din visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Verkstadsgatan 7A, Teg, Umeå kommun
Verkstadsgatan 7A, Teg, Umeå kommun, bild 2
Verkstadsgatan 7A, Teg, Umeå kommun, bild 3

Verkstadsgatan 7A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
MOHV Umeå
7 895 000 kr
129,5 m²
4 rum
vån 5/5
6 797 kr/mån
60 965 kr/m²

Välkomna att ”kliva in” till denna underbara och representativa bostad, högst upp i huset med två terrasser – modern och stilfull, en drömlägenhet om fyra rum och kök med en slående takhöjd upp i nock på 3,7! Lägenheten är öppen och ljus i sin disposition med sobra färgval, genomgående hög materialstandard och vackra mörkmarkerade fönster vilket sätter extra karaktär på bostaden. De sociala ytorna, kök och vardagsrum har en öppen härlig planlösning, en kamin centralt placerad samt flertalet fönsterpartier i väster och öster med utgång till en av terrasserna med härlig kvällssol. Här disponeras två badrum, separat tvättstuga, tre välplanerade sovrum var av det ena med egen klädkammare och badrum samt utgång till lägenhetens andra terrass. Båda badrummet är helkaklade i varma ljusgrå toner (Terrazzo), även tvättstugan är försedd med kakel och klinker. Lägenheten har genomgående bra förvaringsmöjligheter i form av skjutgarderober, två klädkammare samt två separata förråd (ett på terrassen och det andra i källarplan). Flera fina och påkostade tillval är gjorda, vilket förhöjer den representativa och stilfulla känslan ytterligare. Lägg därtill att ni är ensam på denna våning i trapphuset! Huskropparna går i varma inbjudande toner med fina trädetaljer och mörkmarkerade fönster och balkonger vilket ger huset en vacker och stilfull karaktär. Innergården planeras lummig med fina planteringar, ytor för avkoppling, umgänge och lek. Här finner du ett Orangeri, gemensam relax och övernattningslägenhet. Cykelparkeringar på gården och garage under huset, med hiss. Teg är området med närhet till centrumkärnan och dess kompletta utbud samtidigt som älven och naturen ligger inom nära räckhåll, en underbar kontrast och kombination. I området finns förskola/skola, matbutik, träningsanläggning samt busskommunikationer. Här bor ni också nära Avion samt Umeå Airport.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Biologigränd 36, Ålidhem, Umeå kommun

Biologigränd 36

Lägenhet
Ålidhem, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 450 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
2 585 kr/mån
34 524 kr/m²

Välkommen till Biologigränd 36! Här finner du en charmig och praktisk lägenhet som erbjuder allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag. Med sina 42 kvadratmeter erbjuder denna 1:a med kök en smart planlösning och fräscha ytskikt som genast får dig att känna dig hemma. Det helkaklade badrummet från 2019 är både modernt och funktionellt, vilket ger en känsla av lyx och komfort. Här finns allt du behöver för en avkopplande stund efter en lång dag. Köket är både praktiskt och välutrustat, med gott om förvaringsutrymme och en ordentlig matplats där du kan njuta av dina måltider. De fräscha ytskikten i hela lägenheten ger ett ljust och luftigt intryck. Utanför köket finner du din egen uteplats i västläge, perfekt för soliga eftermiddagar och kvällar med vänner eller en lugn stund för dig själv. Här kan du njuta av solnedgångar och frisk luft utan att lämna ditt hem. Ett fantastiskt boende i det omtyckta området Ålidhem! Med promenadavstånd till Universitetet, närhet till affärer, fina motionsspår och IKSU, finns allt du behöver inom räckhåll. I denna väldigt stabila förening med flera faciliteter och låg månadsavgift kan du känna dig trygg och bekväm. Det här är verkligen en möjlighet du inte vill missa! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Rågången 1B, Berghem, Umeå kommun
Rågången 1B, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Rågången 1B, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Rågången 1B

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 495 000 kr
29,6 m²
1 rum
vån 3/3
2 102 kr/mån
50 507 kr/m²

Elegant uppfräschad och perfekt utformad etta i hjärtat av Berghem, med ett idealiskt läge! Denna genomtänkta bostad erbjuder ett smidigt möblerbart vardagsrum med en mysig sovhörna, ett fräsch och ljust kök, ett badrum med kakel, samt en hall med snyggt klinkergolv och en närliggande garderob. I månadsavgiften ingår allt, och till lägenheten hör även två förråd samt en tillgänglig parkeringsplats. Föreningen är mycket stabil och erbjuder lyxiga bekvämligheter såsom gästrum, festlokal, bastu och ett gym. Njut av ett bekymmersfritt boende med gångavstånd till universitetet, sjukhuset, butiker och IKSU i det populära Berghem. Missa inte chansen att se detta hem!

  • Premium
Hermelinvägen 153, null, Umeå kommun

Hermelinvägen 153

Lägenhet
Umeå kommun
MOHV Umeå
2 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
4 134 kr/mån
28 882 kr/m²

Upptäck denna ljusa och välplanerade markplanstrea, perfekt belägen på Mariedal. Denna lägenhet erbjuder ett moderniserat kök med matplats, ett stort vardagsrum med rikligt naturligt ljus, ett badrum och två genomtänkta sovrum. En rymlig uteplats med utsikt över ett grönskande område och lekplats bidrar till en känsla av ett mindre radhus. Föreningen är ekonomiskt stabil med låga avgifter som inkluderar alla nödvändigheter, samt tillgång till utmärkta gemenskapsfaciliteter såsom bastu och tvättstugor. Bostadsrättsföreningen är känd för sin stabila ekonomi och hemtrevliga känsla och erbjuder en attraktiv månadsavgift som inkluderar bekvämligheter som värme, vatten, el, kabel-TV och supersnabbt internet med en hastighet på 1000 Mbit/s. Föreningen stoltserar med välutrustade tvättstugor och en generös samlingslokal som medlemmarna fritt kan använda. För gäster som kommer långväga ifrån finns det en gästlägenhet med fyra bäddar som kan bokas. För de som är intresserade av fritidsaktiviteter erbjuds ett aktivitetsrum, en boulebana, en välutrustad snickarbod och en avkopplande bastu. Folk som bor i föreningen talar gott om känslan av gemenskap, många upplever det som ett litet eget samhälle. Dessutom finns det flera lekplatser inom promenadavstånd för barnens underhållning. I närheten ligger naturreservaten Mariehemsängarna och Gammliaskogen, vilka bjuder på vackra grönområden, promenadstigar och olika motionsalternativ. För den sportintresserade finns här möjligheter till bland annat discgolf, längdskidåkning, samt att Bräntberget erbjuder skidåkning under vintermånaderna. Bostaden ligger även nära handelsplatsen Stora Birk, där all nödvändig service finns tillgänglig samt utmärkta transportförbindelser till centrala Umeå. Inom området finns förskola och grundskola är belägen på säkra gångavstånd. Ni är varmt välkomna att kontakta den ansvarige mäklaren för ytterligare information om detta tilltalande boende!

  • Uteplats
Bollplansgatan 4A, Sandåkern, Umeå kommun
  • Fre 3 maj kl 11:30

Bollplansgatan 4A

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
MOHV Umeå
3 350 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/4
5 495 kr/mån
39 412 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla och representativa lägenhet med vackert ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Lägenheten disponerar öppna och ljusa umgängesytor, två fina sovrum, ett badrum med egen tvättdel samt en separat gäst-wc. Två klädkammare finns att nå, en från hall och en från lägenhetens större sovrum. Från vardagsrummet nås en mycket rymlig inglasad balkong på hela (12 kvm) i söderläge in mot den fina innergården. Lägenheten är belägen på mycket attraktivt läge invid Tvärån. Här bor ni bekvämt med hiss och fina förvaringsmöjligheter. Garageplats med motorvärmare och elbilsladdare finns ledigt för den nya ägaren. I lugn miljö och med gång- och cykelavstånd till centrumkärnan och naturen vid älven bor ni här bekvämt och enkelt. I området finns Västerslättscentrum, bensinmack och förskolor/skolor, Iksu Hedlunda och Thoren arena samt fina busskommunikationer.Separat förråd tillhörande lägenheten i entréplan.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Domarevägen 27A, Teg, Umeå kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Domarevägen 27A, Teg, Umeå kommun, bild 2
Domarevägen 27A, Teg, Umeå kommun, bild 3

Domarevägen 27A

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 850 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/2
4 443 kr/mån
36 275 kr/m²

Välkommen till denna nyligen producerade lägenhet i modernt och smakfullt utförande. Lägenheten karaktäriseras av öppna, ljusa och lättmöblerade ytor där det är lätt att umgås och leva. Genomgående sobra färgval. Här samsas kök, matplats och vardagsrum i en helt öppen planlösning. Sovrummet är rymligt med plats för större säng och skrivbord. Lägenhetens hall har utrymme för förvaring och härifrån disponeras det helkaklade badrummet med tvättmöjligheter. Från vardagsrummet når ni uteplatsen, som ligger i ett fint söderläge. Föreningen har fina faciliteter där bl a tvättstuga, hobbyrum, bastu och cykelrum erbjuds till de boende. Parkeringsplats finns ledig (information från föreningen). Här bor ni nära älven med dess vackra omgivningar och promenadstråk, stadskärnan med puls och fart, matbutik och goda bussförbindelser. Inte långt bort når ni Avion och Ikeaområdet.

  • Premium
  • Uteplats
Sandhallavägen 5C, null, Umeå kommun
Sandhallavägen 5C, null, Umeå kommun, bild 2
Sandhallavägen 5C, null, Umeå kommun, bild 3

Sandhallavägen 5C

Lägenhet
Umeå kommun
MOHV Umeå
1 850 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
4 337 kr/mån
29 839 kr/m²

Välkommen till en smart tvårumslägenhet på Sandhallavägen, med en imponerande, västerorienterad och inglasad balkong som bjuder på en vy över den lummiga innergården tillhörande bostadsrättsföreningen. Belägen på tredje våningen, erbjuder denna bostad en välplanerad layout inklusive en rymlig entré med inbyggda garderober för smart förvaring. Badrummet är fullständigt kaklat med klinker på golvet och renoverades år 2003, parallellt med en stamrenovering i föreningen. Köket är separat och tillräckligt stort för att rymma en matplats. Vardagsrummet är stort och flexibelt när det kommer till möblering, med en dörr som leder ut till balkongen. Sovrummet har gott om plats för en stor säng och ytterligare möblemang, och är även det försedd med inbyggda garderober. Lägenhetens läge är optimalt med kort avstånd till livsmedelsaffär, gym, löparspår och endast en kvarts promenad från Umeås stadskärna, som är fylld med restauranger, nattliv och shoppingmöjligheter. Bostadsrättsföreningen sköts exemplariskt med god ekonomi och tillhandahåller förstklassiga bekvämligheter inklusive en modern tvättstuga, gym, bastu, samt samlingslokaler och gästrum. Parkeringsmöjligheter finns för alla boende.

  • Premium
  • Balkong
Vänskapsgränd 19, Umedalen, Umeå kommun

Vänskapsgränd 19

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 650 000 kr
72 m²
3 rum
4 654 kr/mån
22 917 kr/m²

Stig in i denna hemtrevliga lägenhet på Umedalen med en egen ingång och upplev radhuskänslan. Den trevliga hallen välkomnar dig med hatthylla och gott om plats att hänga av ytterkläderna. Intill finns generös förvaring i form av en klädkammare, perfekt för att hålla ordning på dina ägodelar och gott om plats för avhängning innanför dörren. Väggarna är ljust tapetserade i de flesta av lägenhetens rum med undantag för sovrummen som har tapeter med diskret färgsättning och fondvägg. På golvet ligger ett snyggt träfanérgolv som håller samman intrycken mellan rummen i denna fina lägenhet. Med två välplanerade sovrum och ett rymligt, inbjudande vardagsrum erbjuder denna bostad flexibilitet och bekvämlighet. Det moderna köket, komplett med utgång till en mysig balkong, blir en central plats för matlagning och social samvaro. Badrummet är renoverat och försett med tvättmaskin, duschhörn och en ordentlig kommod under handfatet underlättar vardagslivet. Bostadsområdet är barnvänligt med låg trafik mellan huset och en lekpark intill. Bostadsrättsföreningen arbetar aktivt för att skapar en trygg och harmonisk boendemiljö. Med närhet till handelsområden, bekvämligheter och natursköna områden blir denna bostad en perfekt plats för att skapa minnen och trivas. Välkommen till Vänskapsgränd 19!

  • Plus
  • Balkong
Målargränd 3B, Teg, Umeå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Målargränd 3B

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 295 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 2/4
4 219 kr/mån
33 117 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 3:a belägen i populär förening på Teg. Lägenheten har en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök vilket skapar utrymme för stora sällskap. Stora fönsterpartier och en inglasad balkong i västerläge förgyller boendemiljön ytterligare. Lägenheten erbjuder två sovrum med garderober, badrum med dusch och tvättmaskin och torktumlare. Hiss finns i fastigheten och ett källarförråd tillhör lägenheten. Här bor ni med gångavstånd till centrumkärnan, Avion shoppingcenter, IKEA samt älven med dess vackra strandpromenad med närheten till skog och natur. I området finns matbutik och bra bussförbindelser.

  • Balkong
  • Hiss
Rymdvägen 22, Sävar, Umeå kommun

Rymdvägen 22

Villa
Sävar, Umeå kommun
MOHV Umeå
4 195 000 kr
164 + 32 m²
6 rum
873 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem, beläget i ett lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till skog och natur. Villan är smakfullt renoverad och inredd i genomgående ljusa ytskikt. Middagsbjudningar och vardagsmiddagar är en fröjd i det stilfullt renoverade köket där både arbetsytor och förvaring är generösa. Vardagsrum och allrum bjuder in till social samvaro där olika intressen kan tillvaratas. Vardagsrummet stoltserar med en öppen spis, vilket ger extra mysfaktor. Villan fördelar också fyra sovrum, badrum med bastu, separat wc samt en mycket generös groventré med tvättstuga. Badrummet är stilfullt kaklat och klinkrat med hotellkänsla. Den underbara groventrén med tvättstuga och sällan skådade förvaringsmöjligheter gör vardagen både praktisk och bekväm. Med husets fördelar, allt i ett plan, finns gott om utrymme för familjemedlemmarnas olika intressen och aktiviteter. Här är det enkelt att skapa gemensamma minnen och känna sig hemma vid första ögonkastet. Utvändigt finns en fin altan med sol från morgon till kväll. Här finns också ett rymligt garage och uppställningsplats för tre bilar, laddbox samt även utrymme för ex släpvagn. Bergvärme ger låga driftkostnader.

Norra Ersmarksgatan 28A, Haga, Umeå kommun

Norra Ersmarksgatan 28A

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 650 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
2 874 kr/mån
38 372 kr/m²

Välkommen till populära Haga och Norra Ersmarksgatan 28A! Med hissen som finns att tillgå tar du dig enkelt upp till högsta våningen och denna lägenhet. Upptäck denna ljusa etta på 43 kvm i hjärtat av Haga, perfekt belägen med en solig inglasad balkong mot sydväst som erbjuder ett idylliskt uterum! Här finns ett modernt och snyggt kök i vitt, ett rymligt allrum med enkel möblering, en funktionell sovalkov, och ett fullkaklat badrum med praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Den här förtjusande bostaden ligger i en äldre del av staden som kombinerar bekvämlighet och närhet till stadens liv och rörelse med ett brett utbud av shopping, mat och underhållning. På behagligt gång- och cykelavstånd finner du även universitetet och sjukhuset. Boka din visning idag för att inte missa denna möjlighet att få kalla denna bostad ditt hem!

  • Balkong
  • Hiss
Skogsbrynet 4, Haga, Umeå kommun
  • Imorgon kl 17:15

Skogsbrynet 4

Lägenhet
Haga, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 495 000 kr
61 m²
3 rum
vån 3/8
4 041 kr/mån
40 902 kr/m²

Lägenhet med högt läge och vacker utsikt över Umeå stad! Här bor ni på bekvämt avstånd till centrumkärnan och ett stenkast från Stadslidens motions och rekreationsområde. Lägenheten erbjuder bland annat ett fint kök med utgång till helt nybyggd inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol, ett helkaklat badrum med marmorgolv som renoverades hösten 2018 med egen tvättmaskin, rymligt vardagsrum och två fina sovrum. Välskött och stabil förening med både låg avgift och låg belåningsgrad där endast hushållselen tillkommer. Hiss finns i huset! Trevlig innergård med fin lekplats för barnen. Här bor ni på bekvämt bekvämt gång- och cykelavstånd till Universitetet, Nus och centrum med dess kompletta utbud av affärer och restauranger, matbutik och endast ett stenkast från Gammliaskogens fina motions och rekreationsområde. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Innertavle 262, Innertavle, Umeå kommun
Innertavle 262, Innertavle, Umeå kommun, bild 2
Innertavle 262, Innertavle, Umeå kommun, bild 3

Innertavle 262

Tomt
Innertavle, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 200 000 kr
2 279 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en stor tomt om 2 279 kvm på barnvänligt område i naturnära Innertavle. Tomten ligger utanför detaljplanerat område och möjligheten finns att bygga ditt drömhus. Detta är perfekt läge för den som söker lugnet och älskar livet ute i naturen! Gångavstånd till närmsta förskola och i byn finns flera förskoleavdelningar, skola till årskurs 5, flera lekplatser, elljusspår och en aktiv byagårdsförening. Här bor du lantligt med endast 15 minuters bilfärd till city. Busskommunikation till och från stan. Cykelavstånd med fina cykelbanor framkomliga året runt till universitetet och sjukhuset. Helt enkelt en perfekt kombination för den som söker lantlig omgivning men närhet till Umeå stads puls och utbud! -FÖRHANDSBESKED FINNS -EJ DETALJPLANERAT OMRÅDE -LANTLIGT LÄGE MED CYKELAVSTÅND TILL CENTRUM -BRA BUSSKOMMUNIKATION SAMT SKOLA, FÖRSKOLA FINNS - STOR TOMT OM 2 279 KVM Beviljat beslut från Byggnadsnämnden om förhandsbesked av enbostadshus finns. Ansökan om bygglov bör ske inom 2 år från den dag då förhandsbeskedet vunnit laga kraft. Fastigheten omfattas inte av någon detaljplan eller områdesbestämmelse. Utanför planlagt område sker en allmän lämplighetsprövning, det går inte att säga vad man får bygga då fastigheterna inte omfattas av någon detaljplan. I en bygglovsprövning tar man hänsyn till hur området och fastigheten ser ut. Anpassning till volym, proportioner, placering och gestaltning för området och fastigheten är sådant som vägs in i bygglovsprövningen. Det är först under handläggningen som det konkret går att bedöma om en föreslagen åtgärd är genomförbar eller inte. VA För fastigheten gäller kommunalt vatten och enskilt avlopp. Beräknad anslutningsavgift (Anläggningsavgift) för kommunalt vatten: 116 986 kr inkl moms för servisavgift, förbindelsepunkt och tomtyta. Bostadsenhetsavgift tillkommer för köpare av fastigheten, enligt 2024 års taxa 13 906 kr. Detta kommer att ske till våren. AVLOPP Fastigheten kommer att tillhöra och ha del i gemensam avloppsanläggning. Avloppsanläggningen kommer att påbörjas till våren 2024. Självkostnadspriset kommer att vara ca 60 000 kr ink moms, med reservation för att exakt kostnad kan meddelas när jobbet är klart. EL Närmsta tekniska inkopplingspunkt är ca 600 meter från fastigheten. Nyanslutning är beställd av nuvarande ägare till denna fastighet samt till de två närliggande fastigheterna. Köpare av denna fastighet kommer att få betala en grundavgift om 40 000 kr exkl moms (50 000 kr inkl moms). Om det behövs byggström kan detta tillkomma kostnad (upp t.o.m. 63A). För mer information gå in på: https://www.umeaenergi.se/elnat/anslutning/tillfallig-anslutning-byggstrom. FIBER Via Yttertavle IT kommer möjlighet finnas att koppla in sig till fiber (Banhof). Enligt föreningen kommer det att kosta ca 30 000 kr i anslutningsavgift. För mer information gå in på: www.yttertavle.se. Kostnaden måste dock bedömas individuellt för varje anslutning, då denna till stor del beror på hur långt det behöver grävas. I närliggande område finns också hushåll som använder 4G som också fungerar bra. VÄG Fastigheten tillhör Västra Innertavles Samfällighetsförening som innefattar bl.a. väg fram till "hästgården". Anslutningsavgift till vägförening för ny tomt är betald av säljaren. Årligt avgift till vägföreningen är 1 750 kr. Summan kan variera från år till år. Kostnad för skötsel av vägen från "hästgården" till tomten delas på 4 fastigheter enligt s

  • Premium
Marmorvägen 133, Carlshem/Carlshöjd, Umeå kommun

Marmorvägen 133

Radhus
Carlshem/Carlshöjd, Umeå kommun
MOHV Umeå
4 095 000 kr
152 m²
6 rum
378 m² tomt

På områdets bästa läge, privat beläget mot skogen erbjuds detta charmfulla gavelkedjehuset. Kedjehuset fördelar fyra sovrum i varierande storlekar, två badrum varav ett med badkar, rymligt vardagsrum och stilrent kök. Tillhörande garage i länga samt parkeringsplats. Uppvuxen trädgårdstomt med blomrabatter och bärbuskar, två solfyllda altaner sätter guldkant på boendet. Här bor ni mycket barnvänligt nära härlig natur, fina strövområden, elljusspår och möjlighet till bärplockning. 200 meter från radhuset finns skola och fotbollsplan och i området finns även förskola, bensinmack, bra busskommunikationer, Gössjöns naturreservat, vackra promenadstråk vid Umeälven samt Strömpilsplatsens handelsområde. Bekvämt cykelavstånd till universitet och sjukhus och endast fem minuters bilfärd till flygplats. Ett hem att trivas i, varmt välkommen att boka visning!

  • Plus
Järnäs 401, Nordmaling, Nordmalings kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Järnäs 401

Villa
Nordmaling, Nordmalings kommun
MOHV Umeå
1 495 000 kr
162 m²
5 rum
1 525 m² tomt

Vill du bo utanför stan i ett trevligt område med naturen in på knuten så är detta något för dig! Huset har golvvärme (el) på bottenplan och övriga ytor fördelas med en rymlig hall, större kök med vedspis kopplad till golvvärmen, badrum, ett sovrum, allrum, grovéntre och tvättstuga. Övre plan fördelar hall, två sovrum och badrum. Huset har en tillbyggnad från vardagsrummet mot allrum, sovrum och tvättstuga och groventré från 1980. På tomten finns ett garage, ett vedförråd och hundgård. Säljaren arrenderar marken där garaget står av Järnäs byamän till en kostnad av 500:-/år. Här bor du i ett trivsamt område med närhet till livsmedelsbutiker, restauranger, café, skola 1-6 och förskola i Nordmaling och även till badstrand vid Fårskäret. Tillträde kan ske omgående.

  • Plus
Skärvstensgatan 34, Mariehöjd, Umeå kommun
Skärvstensgatan 34, Mariehöjd, Umeå kommun, bild 2
Skärvstensgatan 34, Mariehöjd, Umeå kommun, bild 3

Skärvstensgatan 34

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 895 000 kr
73 m²
3 rum
vån 5/5
5 037 kr/mån
39 658 kr/m²

Stilren och smakfullt inredd 3:a högst upp i huset som tack vare hörnläget har ett fantastiskt ljusinsläpp i tre väderstreck. Lägenheten är modernt inredd och håller hög kvalité med många extra tillval och vackra material. Denna lägenhet har en mycket genomtänkt planlösning med en större yta än övriga treor i huset vilket medför möjlighet till umgänge i större sällskap. Här välkomnas du av en rymlig hall med bra förvaring, kaklat badrum med tvättdel och dusch, två sovrum med klädförvaring och en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. I kökets mitt finns en köksö som rymmer lådförvaring och fantastiska arbetsytor för den som gillar att baka och laga mat. Den inglasade balkong i söderläge skapar ett extrarum som du har glädje av stora delar av året. Med gott om plats att inreda med bekväma möbler, mattor som tål utomhusklimat och allt det där som sätter sista touchen på ditt sköna balkongliv: gröna växter, lyktor, plädar och kuddar. Som boende i föreningen finns möjlighet att hyra övernattningsrum i grannföreningen, Mariehöjd 6. Förråd finns högst upp i huset, nås med hiss. Stadsdelen Mariehöjd växer fram i tallskogen mellan universitetet, Nydalasjön och Mariehem. Området ligger cirka fyra kilometer nordost om Umeås stadskärna och på promenadavstånd till både Norrlands universitetssjukhus, universitetet och många andra arbetsplatser. Det är även nära till Nydalasjöns friluftsområde, stor Icabutik och Mariehems centrum med bussar, apotek och andra bekvämligheter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Alfens allé 17, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun
Alfens allé 17, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun, bild 2
Alfens allé 17, Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun, bild 3

Alfens allé 17

Lägenhet
Tomtebo/Nydalaviken, Umeå kommun
MOHV Umeå
1 895 000 kr
76 m²
3 rum
5 271 kr/mån
24 934 kr/m²

Högt i tak | Spännande planlösning | Markplan med egen altan | Egen ingång På naturnära Tomtebo erbjuds nu denna välplanerade och smakfullt inredda trea! Generös takhöjd om 2,70 m och stora fönster ger fantastiskt ljusinsläpp och rymd. Enhetligt parkettgolv, stilrena ytskikt och materialval ger lägenheten modern karaktär. Spännande och social planlösning. Stor altan om 15 kvm skapar helt klart guldkant på tillvaron, från altanen kan man enkelt också nå gräsytan utanför! Helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättdel. Rymliga sovrum och klädkammare. Här bor du nära naturen i grönskande miljö med närhet till fina motionsområden och badplatser runt Nydalasjön. Cykelavstånd till Universitet, NUS, IKSU och mycket god kommunikation till Umeå centrum med busshållsplats till lokalbussar finns inom 100 m. . Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Skärvstensgatan 34, Mariehöjd, Umeå kommun
Skärvstensgatan 34, Mariehöjd, Umeå kommun, bild 2
Skärvstensgatan 34, Mariehöjd, Umeå kommun, bild 3

Skärvstensgatan 34

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
MOHV Umeå
2 395 000 kr
69 m²
3 rum
4 934 kr/mån
34 710 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem – en elegant och nyproducerad trea på 69 kvm, belägen i det eftertraktade och naturrika Mariehöjd. Denna bostad utstrålar en perfekt kombination av modern bekvämlighet och naturnära levnad, med sin generösa balkong i söderläge om 11,5 kvm som snart blir ditt nya favoritrum tack vare kommande inglasning. Stegen in i bostaden leder dig genom en luftig hall som öppnar upp till lägenhetens centrum där kök och vardagsrum förenas i en öppen och välkomnande layout. Köket är fullt utrustat för att stilla hunger hos både familj och vänner, med induktionshäll, omfattande kyl- och fryskapacitet, rikligt med förvaring och en helintegrerad diskmaskin, allt presenterat i en elegant design. Vardagsrummet och matplatsen badar i naturligt ljus tack vare de stora fönstren och erbjuder omedelbar tillgång till den charmiga balkongen, en idealisk plats för avslappning och sociala tillställningar. Två välplanerade sovrum ger gott om utrymme för både vila och förvaring, medan det smakfulla badrummet erbjuder både tvättmöjligheter och en elegant dusch. Hela lägenheten genomsyras av högkvalitativa materialval, från det vitlaserade parkettgolvet till de kaklade badrumsväggarna. Mariehöjd är en levande del av Umeå med närhet till både stadsliv och naturupplevelser. Härifrån har du gångavstånd till Norrlands universitetssjukhus, Umeå universitet och det vackra Nydalasjön, samt bekväm tillgång till butiker och service i Mariehems centrum. Ta chansen att bli den första att bebo denna unika och nyproducerade lägenhet – en perfekt blandning av stil, funktion och läge. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 50