SkandiaMäklarna Gävle

SkandiaMäklarna Gävle

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Månskensgatan 12B, Andersberg, Gävle kommun
  • Lör 6 apr kl 11:00
Månskensgatan 12B, Andersberg, Gävle kommun, bild 2
Månskensgatan 12B, Andersberg, Gävle kommun, bild 3

Månskensgatan 12B

Radhus
Andersberg, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 950 000 kr
94,5 m²
3 rum
4 409 kr/mån
20 635 kr/m²

Varmt välkommen till detta mycket mycket hemtrevliga radhus i 2½ plan. Här välkomnas du av en mycket välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare kommer du till det mycket smakfulla och renoverade köket med bland annat en köks-ö som blir den givna samlingsplatsen i köket. Vardagsrummet har gott om fönster vilket ger mycket fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet kommer du ut till bostadens inglasade uterum med plats för det stora sällskapet. Övre plan erbjuder två sovrum och ett stort badrum med badkar. Här har man även valt att öppna upp till den oinredda vinden för att skapa ett extra rum med förvaring och kattvind. Pricken över i:et är att en garageplats med laddplats för elbil ingår i avgiften! Föreningen har gröna och fina omgivningar, samt trevliga innergårdar med lekplatser. Gemensamma utrymmen utöver radhusets egna tillgångar är bland annat grovtvättstuga, motionslokal med bastu, samlingslokal/festlokal, lekpark och tennisbana. Det finns även en hall för bilvård, spolplatta med biltvätt, en släpvagn att låna vid behov samt tillgång till diverse trädgårdsredskap. I närheten finns även förskola/grundskola, bibliotek, enkla bussförbindelser till centrum, Hemlingby köpcentrum med dess stora utbud på gångavstånd. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Backladsvägen 8B, Kungsberget, Sandvikens kommun
Backladsvägen 8B, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 2
Backladsvägen 8B, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 3

Backladsvägen 8B

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 249 000 kr
49 m²
3 rum
vån 2/2
4 955 kr/mån
25 490 kr/m²

Välkommen till Backladsvägen 8B #28 - trerumslägenhet som erbjuder både bekvämlighet och vy mot Kungsbergets backar. Med en yta på 49 kvm och bäddar för sex personer är detta en plats för en minnesvärd vistelse i Kungsberget. Ytan är fördelad på två sovrum, hall, helkaklat badrum och vardagsrum samt kök. Byggd år 2021 och lägenheten är modernt inredd med ljusa och fräscha ytor. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en social miljö där du kan njuta av sällskapet samtidigt som du tar del av utsikten mot Kungsberget från det söderläge som lägenheten har. Som bostadsrättsinnehavare har du bland annat: 20% rabatt på hyra, liftkort och shop. Möjlighet att boka Ski Lodge till 50% rabatt, om det finns lediga lägenheter 5 dagar innan ankomst. Dessutom bara drygt två timmar från Stockholm finner du Backladsvägen 8B #28. Brf Terrassen i Kungsberget bildades år 2020 och i dec 2021 stod 4 byggnader färdiga med 16 lägenheter totalt redo att nyttjas för allt som hör till en skidsemester. Tillhörande föreningen finns föreningslokal med bastu fri att nyttja efter en lång dag i backen. Kungsberget är en populär destination året runt och erbjuder en mängd olika aktiviteter och nöjen för alla åldrar och intressen. På vintern kan du njuta av skidåkning och snowboard i det välpreparerade skidområdet, som inkluderar 24 pister och 15 liftar. Perfekt för dig som vill kombinera distansarbete med skidåkning. Under sommarmånaderna finns det gott om möjligheter till vandring, mountainbike, och andra friluftsaktiviteter längs de vackra stigarna och leder som omger området. Området runt Kungsberget har också ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker, vilket gör det till en bekväm och trevlig plats. Med närheten till naturen och de många aktiviteterna är detta ett perfekt val för en avkopplande och äventyrlig vistelse, oavsett årstid. Se https://www.kungsberget.se/sommar/ & https://www.kungsberget.se/?nr=1 för mer info.

  • Premium
GÄVLE ÖVERHÄRDE 3:66, Överhärde, Gävle kommun

GÄVLE ÖVERHÄRDE 3:66

Tomt
Överhärde, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
425 000 kr
1 145 m² tomt

Välkommen till fastigheten Gävle Överhärde 3:66 - din möjlighet att skapa ditt drömboende i en flexibel och naturnära miljö! Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och gör därför bygget väldigt flexibelt utan riktlinjer för vad som får byggas. För att bolla dina byggplaner rekommenderar jag dig att kontakta Gävle kommun. Här finns möjlighet att ansluta fastigheten till kommunalt V/A. Tomten sträcker sig över 1145 kvadratmeter och är belägen vid riksväg 56, vilket ger enkel tillgänglighet. För den som önskar en större tomt finns möjlighet att förvärva grannfastigheten som omfattar ytterligare 1194 kvadratmeter. Dessa tomter bjuder på en naturnära omgivning med närhet till skog och fina sollägen. Fastighet har sin placering i Överhärde och är direkt anslutning till naturen och riksväg 56. Överhärde ligger nära Valbo, där du hittar Valbo köpcentrum med alla bekvämligheter du kan behöva, inklusive matbutiker, skolor och förskolor. Från Valbo är det även en kort resa in till Gävle, där du kan utforska allt staden har att erbjuda.

GÄVLE ÖVERHÄRDE 3:65, Överhärde, Gävle kommun

GÄVLE ÖVERHÄRDE 3:65

Tomt
Överhärde, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
425 000 kr
1 194 m² tomt

Välkommen till fastigheten Gävle överhärde 3:65 - din möjlighet att skapa ditt drömboende i en flexibel och naturnära miljö! Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och gör därför bygget väldigt flexibelt utan riktlinjer för vad som får byggas. För att bolla dina byggplaner rekommenderar jag dig att kontakta Gävle kommun. Här finns möjlighet att ansluta fastigheten till kommunalt V/A. Tomten sträcker sig över 1194 kvadratmeter och är belägen vid riksväg 56, vilket ger en enkel tillgänglighet. För den som önskar en större tomt finns möjlighet att förvärva grannfastigheten som omfattar ytterligare 1145 kvadratmeter. Dessa tomter bjuder på en naturnära omgivning med närhet till skog och fina sollägen. Fastighet har sin placering i Överhärde och är direkt anslutning till naturen och riksväg 56. Överhärde ligger nära Valbo, där du hittar Valbo köpcentrum med alla bekvämligheter du kan behöva, inklusive matbutiker, skolor och förskolor. Från Valbo är det även en kort resa in till Gävle, där du kan utforska allt staden har att erbjuda.

Norra Järvstavägen 17, null, Gävle kommun
Norra Järvstavägen 17, null, Gävle kommun, bild 2
Norra Järvstavägen 17, null, Gävle kommun, bild 3

Norra Järvstavägen 17

Villa
Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
3 750 000 kr
165 + 88 m²
6 rum
1 219 m² tomt

Varmt välkomna till Norra järvstavägen 17 och detta fantastiska hus med dubbelgarage!. Det första du möts av när du kliver in i huset är en stor och välkomnande hall med plats för avhängning och möblemang. Vidare från hallen kommer du till det stora allrummet som har en modern öppen planlösning mot köket. Här har vi stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, stora ytor som erbjuder plats för stor mat- och soffgrupp. Vidare erbjuder entréplan en gästtoalett och ett mindre rum som kan nyttjas som exempelvis kontor. Övre plan erbjuder ett stort badrum med wc, dusch och bubbelbad. Tre trivsamma sovrum varav ett med utgång till husets balkong. Sammanfattningsvis har vi här ett mycket hemtrevligt hus som är i mycket gott skick och erbjuder utrymmen för den stora familjen. Pricken över i:et är att man byggt en lägenhet i källaren (som har en egen ingång) och här finns ett sovrum, allrum, kök, toa och tvättstuga. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Brändströmsgatan 3A, Centralt/Väster, Gävle kommun
Brändströmsgatan 3A, Centralt/Väster, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 3A, Centralt/Väster, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 3A

Lägenhet
Centralt/Väster, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
840 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/4
2 106 kr/mån
32 308 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska och stilrena etta om 26kvm nära centrum! Här bor du i en välplanerad lägenhet med generös takhöjd om 2,70m och öppen planlösning, med sovalkolv, rymlig med plats för soffa och mindre matgrupp. Bostaden har ett fullt utrustat kök med diskmaskin, inbyggd häll och ugn och ett helkaklat badrum med golvvärme och infällda spotlights i taket. I hallen är det klinkergolv samt garderob för förvaring. Genomgående renoverad 2017 med ljusa materialval såsom vitmålade väggar, ekparkettgolv. I den låga avgiften om 2106kr/mån ingår värme, vatten, hushållsel, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Bostaden är belägen i närheten av lummiga Boulongerskogen med sina vackra promenadstråk och badplats, samt i närheten till Gävle sjukhus och busskommunikation. Med en kortare promenad/cykeltur finner du mataffär, Högskolan i Gävle och Stortorget med sitt utbud av caféer, restauranger och affärer. En perfekt bostad för dig som studerar eller behöver en övernattningsbostad. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Runstensvägen 50, Södra Bomhus, Gävle kommun
Runstensvägen 50, Södra Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Runstensvägen 50, Södra Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Runstensvägen 50

Radhus
Södra Bomhus, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 950 000 kr
172 + 37 m²
7 rum
281 m² tomt

Välkommen till det lugna och familjevänliga Runstensvägen. Huset är väl omhändertaget och har byggts ut i omgångar och ger ofta en förvånande känsla av att det är så mycket större invändigt än det ser ut att vara utifrån. I det här huset får nästan allt plats. Nedervåningen består av stora sällskapsytor och ett nyligen renoverat kök. Köket (2022) har renoverats med tanke på den matlagningsintresserade där ytor är väl tilltagna, spisen är extra bred och förvaringen nästan oändlig. I en nisch bakom det sköts tvätten i ett modernt utrymme med klinkergolv och goda torkmöjligheter både inom- och utomhus. I det ljusa vardagsrummet ryms både gäster, vardagen och den där mysiga känslan av en varm brasa när vädret är ruskigt. Via vardagsrummet nås det stora inglasade uterummet på 22 kvm som fortsätter till ett stort trädäck med infälld belysning som erbjuder möjligheter till sittgrupper på flera ytor. På gräsmattan uppfördes 2023 ytterligare ett trädäck där en större sommarpool får plats om så önskas. Husets bägge badrum är helkaklade med dusch på nedervåningen och jacuzzi på övervåningen. Det övre planet har hela 5 sovrum och en rymlig hall med garderober. Trappan fortsätter vidare till vindsplanet som inretts med mycket förvaring längs väggarna och ett stort utrymme som kan användas som sovrum, gästrum eller varför inte allrum. Till huset hör en lättskött trädgårdstomt om 285 kvm med gräsmatta både på fram- och baksida. Här bor ni med del i samfällighet där avgiften inkluderar uppvärmning, vatten/avlopp, sophämtning, snöröjning, sandning, renhållning, gruppanslutet internet via fiber och kabel-TV. Det gör boendet enkelt där det mesta sköter sig självt. Garage med plats för en bil och garageuppfart med plats för ytterligare en bil med elbilsladdare. Området är barnvänligt och trivsamt med närhet till skola, förskolor, matbutik, den trevliga Bomhusbacken och goda bussförbindelser drygt 100 meter från huset. Välkommen hem!

  • Premium
Tallbacken 4, Älvkarleby, Älvkarleby kommun
Tallbacken 4, Älvkarleby, Älvkarleby kommun, bild 2
Tallbacken 4, Älvkarleby, Älvkarleby kommun, bild 3

Tallbacken 4

Villa
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 195 000 kr
105 + 115 m²
6 rum
1 524 m² tomt

Varmt välkomna till denna rymliga villa med plats för hela familjen! Här erbjuds allt för ett trevligt boende och stora möjligheter att sätta sin egen prägel på bostaden. Med nytt tak och ett effektivt värmesystem (bergvärme) finns en god grund för att i övrigt renovera bostaden till den stil man själv önskar. Huset i tre plan erbjuder på entréplan en hall med plats för klädavhängning, kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp, vardagsrum med plats för soffgrupp, tre rymliga sovrum där ett har utgång till den inglasade altanen och till sist ett badrum med dusch. Övre plan har en möblerbar hall, två sovrum och en klädkammare samt utrymme som tidigare varit toalett (avlopp och vatten finns). Källarplanet har goda förvaringsytor, tvättstuga och pannrum samt uppgång till husets vidbyggda garage. På den rymliga trädgårdstomten finns bra gräsytor, samt insynsskyddad baksida mot allmänning/skog. Obs. delvis egenritad planritning, samt inslag från hur det såg ut i original. Viss avvikelse förekommer därför. Huset har ett mycket centralt läge i Älvkarleby, på återvändsgata, med närhet till all basservice. Livsmedelsbutik och skola (förskola till årskurs 6) återfinns inom kort gångavstånd. Övrigt i Älvkarleby, där Dalälven möter havet, finns mycket fin idrottsplats, golfbana, sandstränder, restauranger och andra goda kommunikationer samt pendlingsmöjligheter med buss, tåg och bil till Gävle, Tierp och Uppsala.Välkommen hem! Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Medoragatan 1, Medora, Skutskär, Älvkarleby kommun
  • Budgivning pågår
Medoragatan 1, Medora, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Medoragatan 1, Medora, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Medoragatan 1

Villa
Medora, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
595 000 kr
100 + 70 m²
4 rum
814 m² tomt

Varmt välkommen till denna villa i Medora som vid färdigställande kan bli just din drömbostad! Här finns det lite att sätta tänderna i. Villa, under renovering, där köparen har stora möjligheter att sätta just sin prägel på bostaden. Vissa renoveringar förberedda som den vattenburna golvvärmen via pelletspannan, samt en stor del av eljobbet och även fönster bytta. Resterande, mestadels ytskikt, kvarstår att färdigställa för den lyckliga som tar över. Huset, i tre plan, erbjuder på entréplan hall, plats för kök och två rum (förslagsvis sovrum och vardagsrum) och i princip färdigställd wc/tvättstuga. Övre plan finns förberett stort badrum där både badkar och dusch har varit tänkt att få plats. Övrigt på över plan finns möjlighet till två rum, samt "kattvinds"-utrymme. I källarplanet finns förvaringsyta och pannrum. Huset står på en rymlig hörntomt med mestadels gräsmatta. Trevlig altan vid husets entré. Plats för bilar på uppfart. Delvis egenritad planritning, viss avvikelse kan förekomma! Huset har sin placering i Skutskärs norra del i området kallat Medora. I Medora har du naturen som närmsta granne och väldigt goda pendlingsmöjligheter till Gävle och Älvkarleby. Övrigt i närområde finns tillgång till skolor, förskolor, livsmedelsbutik, restauranger, Upptåget (med pendlingsmöjligheter mellan Gävle och Uppsala), samt Furuvik och dess Havskrog med 15 minuter på cykel. Till sist finns även närhet till havet samt närliggande bad-, och båtplatser! Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Björkevägen 72, Björke, Gävle kommun
  • Mån 1 apr kl 12:00
Björkevägen 72, Björke, Gävle kommun, bild 2
Björkevägen 72, Björke, Gävle kommun, bild 3

Björkevägen 72

Villa
Björke, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
5 995 000 kr
230 + 200 m²
8 rum
2 489 m² tomt

Detta påkostade och rymliga 1,5-planshus hittar du i Björke. Huset rymmer hela 8rok varav 5st sovrum, två riktigt fina badrum samt trivsamma sällskapsytor. Golvvärme på entréplan förutom sovrum och biblioteket. Tre stycken AC-aggregat finns monterade för att kyla ner varma sommardagar. Från vardagsrummet kan du följa hur åkermarken utanför följer årets olika årstider. På fastigheten finns tillhörande sidobyggnad som passar perfekt till egenföretagaren eller för dig som har mkt saker att gömma undan. Här finns även ett extra sovrum om så önskas. Från entrén och vidare söderut så finns en stor trädäckad altan som rymmer många middagsgäster eller solstolar. I Björke finns förskola och skola upp till åk 3. Närhet till natur, sjöar och ca 5km till havet. Trivsamt lugnt och populärt villaområde ute på landet. Men du tar dig snabbt in till Gävle med bil. Önskar du cykla så finns det cykelbana till Hille och vidare in till Gävle. Busshållplats finns strax utanför fastigheten. Välkommen hem!

  • Premium
Slaggstensvägen 8, Forsbacka, Gävle kommun
Slaggstensvägen 8, Forsbacka, Gävle kommun, bild 2
Slaggstensvägen 8, Forsbacka, Gävle kommun, bild 3

Slaggstensvägen 8

Villa
Forsbacka, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 595 000 kr
127 + 46 m²
6 rum
788 m² tomt

Varmt välkomna till detta bekväma boende om 127kvm med allt i ett plan, garage i direkt anslutning till huset och inglasad altan! Här erbjuds ett fräscht kök med goda arbetsytor och plats för större matgrupp, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad altan i söderläge och hela fem sovrum varav ett används idag som kontor och ett annat som klädkammare. Här finns även bekvämligheter såsom tvättstuga med separat grovingång, relaxdel med bastu och dusch, samt i direkt anslutning till huset finns ett garage med plats för en bil och som ger plats för extra förvaring. Utöver detta värms huset upp via bergvärme som säkerställer en behaglig inomhusmiljö året runt. Tomten är välskött med gräsmatta för lek och spring, blombuskar och stort körsbärsträd som ger ett bra insynsskydd från grannar. Huset har ett bra läge med kort promenadavstånd till kommunikationer, matbutik och förskola/skola. Från Slaggstensvägen tar du dig även snabbt ut på E16 som inom 10-20minuter tar dig till Valbo, Gävle och Sandviken. I Forsbacka bor du även med promenadavstånd till Storsjön med trevliga badstränder, båtplatser, mysiga promenadstråk, bra fiske och skridskoåkning. För den idrottsintresserade finns Forsbacka IK som är väl etablerade i handboll, fotboll, innebandy och bandy. Utomhusarenan (Mariehov) med bandy och fotbollsplan är välskött och har ett relativt nybyggt utomhusgym för alla att nyttja. Intill Mariehov finns ett elljusspår som under vintertid bereds till skidspår. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Hyacintvägen 9A, Sätra, Gävle kommun
Hyacintvägen 9A, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Hyacintvägen 9A, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Hyacintvägen 9A

Radhus
Sätra, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 850 000 kr
79 m²
3 rum
5 694 kr/mån
23 418 kr/m²

Varmt välkommen till detta fina enplansparhus med attraktivt läge i Sätra! Detta är helt klart ett boende för dig som söker något extra med uteplats och trädäck mot en lummig och insynsskyddad trädgård. Huset erbjuder en välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder, fint kök med plats för matgrupp och utgång till altan med markis. Vidare finns två rymliga sovrum och från hallen nås badrum med tvättmaskin, torktumlare och duschhörna. Vardagsrummet ger plats åt flera möbleringsalternativ och har utgång till den uteplatsen på baksidan. Den härliga uteplatsen har naturskön utsikt mot trädgården. På husets framsida finns en carport och ett rymligt förråd för praktisk förvaring. I närområdet finns trevliga promenadstråk och du bor också med närhet till skola, förskola och matbutik. Brf Björkpyrolan är en attraktiv och ordningsam bostadsrättsförening med gemensam kvarterslokal med möjlighet att hyra vid festliga tillfällen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Brännhagen 8A, Skutskär, Älvkarleby kommun
  • Tor 4 apr kl 16:15
Brännhagen 8A, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Brännhagen 8A, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Brännhagen 8A

Lägenhet
Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
895 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 093 kr/mån
11 854 kr/m²

Varmt välkomna till denna renoverade trea på Brännhagen med balkong och uteplats på loftgång! Här erbjuds allt för ett trevligt boende med rymlig hall och gott om plats för klädavhängning samt separat klädkammare, badrum med dusch och tvättmaskin, renoverat kök i smakfull stil med plats för matgrupp, två rymliga sovrum, garderober, och vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Från vardagsrummet nås även en balkong i härligt söderläge. Övrigt finns även möjlighet till uteplats vid entrén, i form av loftgång, med kvällssol. Till lägenheten hör även ett varmförråd! Troligen finns direkt möjlighet till garage/carport! Lägenheten ligger väldigt centralt i Skutskär med nära till alla bekvämligheter. Här finns direkt närhet till skog, grönområden, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. I närheten till detta barnvänliga område finner du även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Sveavägen 21B, Hemsta, Gävle kommun
  • Tor 11 apr kl 16:00
Sveavägen 21B, Hemsta, Gävle kommun, bild 2
Sveavägen 21B, Hemsta, Gävle kommun, bild 3

Sveavägen 21B

Lägenhet
Hemsta, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
4 391 kr/mån
24 917 kr/m²

Välkommen till denna tvårumslägenhet med balkong som är belägen i den omtyckta bostadsrättsföreningen Boklok i Hemsta! Lägenhet är på 60 kvm och erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Det generösa rummet kan göras om till ett extra sovrum för den som önskar. Köket är välutrustat med gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det praktiskt och funktionellt. I hallen finner vi garderob med skjutdörrar och en klädkammare för optimal förvaring. Sovrummet är rymligt och erbjuder bra förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. Badrummet har kaklade väggar och plastmatta på golv samt komplett med både tvättmaskin och torktumlare. Hemsta är en charmig stadsdel belägen i Gävle. Området erbjuder närhet till grönområden och parker, perfekt för avkopplande promenader eller lek med barnen. Dessutom ett stenkast till södra kolonin, vilket är ett populärt område att vistas i Gävle. Med bra kommunikationer och bekvämt avstånd till stadens centrum är Hemsta ett populärt val för både par och familjer. Lokala bekvämligheter som affärer, skolor och förskolor finns inom räckhåll, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Dessutom är Hemsta väl anslutet till kollektivtrafiknätet, vilket gör det enkelt att ta sig in till Gävle centrum och andra delar av staden.

  • Premium
Klintbergsgatan 7, Centralt/Väster, Gävle kommun
  • Idag kl 16:30

Klintbergsgatan 7

Lägenhet
Centralt/Väster, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
695 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 990 kr/mån
25 273 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 1:a bekvämt belägen på första våningen. Här bor du på välplanerad yta med kök med ljusa skåpluckor, bra förvaringsmöjligheter och plats för ett matbord. Rymligt rum som ger plats åt både dubbelsäng och soffgrupp om så önskas. Helkaklat badrum med duschörna. Till lägenheten hör ett källarförråd och i avgiften ingår både värme, vatten, kabel-TV och bredband! Brf Engelbrektsgårdarna är en stabil och välskött förening med bastu och övernattningsrum för föreningens medlemmar att nyttja. Här bor du med promenadavstånd till både mataffär, apotek och Centrum. Endast en kort promenad från gården kommer du till Boulognerskogen med fina promenadstråk, minigolfbana och badstrand. Perfekt boende för den som studerar på Högskolan eller arbetar på Gävle sjukhus! Välkommen hem!

  • Plus
Stuvaregatan 50, Gävle strand, Gävle kommun
  • Tis 9 apr kl 16:30
Stuvaregatan 50, Gävle strand, Gävle kommun, bild 2
Stuvaregatan 50, Gävle strand, Gävle kommun, bild 3

Stuvaregatan 50

Lägenhet
Gävle strand, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 795 000 kr
79,5 m²
2 rum
vån 5/5
5 348 kr/mån
35 157 kr/m²

Högst upp i fastigheten ligger denna ljusa och rymliga tvåa som med enkla medel kan göras om till tre rum och kök. Stor inglasad balkong i söderläge, utsikt mot Gavleåns utlopp och Gävles takåsar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tillgång till garageplats finns i huset. Eventuellt kan ägaren tänka sig att sälja en båtplats som ligger i nära anslutning till fastigheten om någon önskar köpa det. Bo med Gavleån som granne! I närområdet finns en rad trevliga restauranger såsom Fullriggaren med tillhörande skybar, Fiskemagasinet samt Aktern o Fören. I området finns även lekplatser, Skatepark, förskola och vårdcentral. Matbutik Coop och ICA på andra sidan bron. Gångavstånd till Gävle central med tåg- och bussförbindelse. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra Stapeltorgsgatan 11B, Söder, Gävle kommun
  • Mån 8 apr kl 17:00
Södra Stapeltorgsgatan 11B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Södra Stapeltorgsgatan 11B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Södra Stapeltorgsgatan 11B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 250 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 987 kr/mån
31 250 kr/m²

Varmt välkomna till en ytterst välplanerad och vacker lägenhet med fint ljusinsläpp och generös takhöjd. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, renoverat badrum, charmigt kök som är utrustat med diskmaskin, kyl och frys. Det finns en väl tilltagen sovalkov som med små medel kan avgränsas till ett separat sovrum och ett rymligt vardagsrum vars ytor inbjuder till umgänge och gemenskap. Från vardagsrummet når du en trivsam och solig balkong i sydvästläge. I Brf Stettin i Gävle bor du i en bra förening med god ekonomi och tillgång till gemensam tvättstuga, cykelrum och hobbyrum i byggnadens källare. Föreningen har 10 parkeringsplatser med separat kö. Med ett attraktivt läge på populära stadsdelen Söder i Gävle bor du här granne med omtyckta Brunnsparken. Här bor du även med närhet till andra närliggande grönområden och parker, skolor, mataffärer, gym, stort utbud av restauranger, Gävle Centralstation, Högskolan i Gävle samt allt som Gävle City har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Premium
Stuvaregatan 32, Gävle strand, Gävle kommun
  • Tis 2 apr kl 16:15
Stuvaregatan 32, Gävle strand, Gävle kommun, bild 2
Stuvaregatan 32, Gävle strand, Gävle kommun, bild 3

Stuvaregatan 32

Lägenhet
Gävle strand, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 750 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1
6 618 kr/mån
30 220 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade fyra med uteplats i markplan och utsikt över Gavleån! Här erbjuds allt för ett trevligt boende och bara att flytta in och trivas. En halvtrappa upp finner du denna genomgående ljusa och fräscha fyra innehållande tre sovrum, som med enkla medel kan göras om till en trea, med då två större sovrum. Helkaklat badrum/tvättstuga med dusch, tvättmaskin, torktumlare och vattenburen golvvärme. Separat extra wc. Klädkammare. Social och trevlig planlösning med kök och vardagsrum i anslutning till varandra. I kök finns goda arbetsytor och plats för matgrupp. Vardagsrum har plats för både stor soff- och matgrupp. Från vardagsrummet nås även lägenhetens uteplats, i markplan, med schysst utsikt ner mot Gavleån. Intill uteplatsen finns föreningens gemensamma förråd innehållande gasolgrill som vid användning bidrar till sköna sommarkvällar i trevligt sällskap! Obs. delvis egenritad planritning, viss avvikelse kan förekomma! Bostaden tillhör den välskötta föreningen Kobben med ordnad ekonomi i fastighet byggd 2012. I källarplanet finns garage där varje bostad har egen plats. Till denna bostad finns elbilsladdare! Utöver detta finns uthyrningsrum och förråd, samt hiss i huset! Föreningens byggnad ligger bra belägen på populära och vattennära Gävle strand. Här finns allt ett boende behöver för en bekväm livsstil, restauranger, badplatser, matbutiker o.s.v.! Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Norra Centralgatan 9, Centralt, Gävle kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00
Norra Centralgatan 9, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Norra Centralgatan 9, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Norra Centralgatan 9

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
4 800 kr/mån
22 652 kr/m²

Upptäck denna väl utformade 2:a om 66 kvm, belägen centralt i ett lugnt område på den fjärde och högsta våningen med en stor balkong i bra solläge. Här möts du av en genomtänkt och öppen planlösning där matrummet väver ihop vardagsrummet och köket. Här bor du i en välskött HSB förening som utfört många större renoveringar senaste åren. Här har du även bekvämligheten att nå föreningens alla utrymmen genom att ta hissen ner till bottenvåningen, där finner du garage, förråd, tvättstuga och cykelförråd. Föreningen har även en nyrenoverad innergård. Populärt läge i City med närhet till stans stora utbud, behöver du resa längre bort bor du någon enstaka minut från kommunikationsmöjligheter såsom busshållplats och tågstation. En smidig tillgänglighet för både arbetspendling och utflykter. Promenadavstånd till det mesta, shopping, caféer och restauranger. Ett idealiskt läge för dig som vill ha allt inom räckhåll.

  • Premium
  • Hiss
Södra Kungsgatan 32H, Söder, Gävle kommun
Södra Kungsgatan 32H, Söder, Gävle kommun, bild 2
Södra Kungsgatan 32H, Söder, Gävle kommun, bild 3

Södra Kungsgatan 32H

Radhus
Söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 895 000 kr
88 m²
4 rum
4 595 kr/mån
32 898 kr/m²

Varmt välkomna till ett av de eftertraktade radhusen på taket av Ica Söder med uteplats på fram- och baksida som erbjuder sol från morgon till kväll. Här möts du av en välkomnande hall med bra förvaring och goda avhängningsmöjligheter. Vidare kommer du till det härliga köket som erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. Köket är i en härlig och modern öppen planlösning mot vardagsrummet som även tar dig ut till radhusets inglasade uteplats. I inglasningen finns plats för utemöbler och utanför har du plats för grill. På entréplan finns även ett stort badrum med badkar. Övre plan består av hall, tre trivsamma sovrum, klädkammare och ett helkaklat badrum. Bostaden tillhör den välskötta föreningen Brf Söders tak som med sin goda ekonomi och avgift erbjuder ett väldigt trevligt boende med allt du behöver för att trivas. Bostaden har även ett förträffligt läge på Söder med närhet till Södermalmstorg och dess utbud av restauranger och mataffärer, samt en kort promenad till centrum. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kaplansgatan 19A, Centralt, Gävle kommun
Kaplansgatan 19A, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Kaplansgatan 19A, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Kaplansgatan 19A

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 550 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/3
3 501 kr/mån
30 392 kr/m²

Välkommen till denna genomgående fina och renoverade lägenhet på Kaplansgatan 19A! Högst upp i huset med balkong i soligt läge erbjuds välplanerade kvadratmetrar fördelade på två rum och kök. Det finns ett smakfullt kök från 2023 med bra förvaring och plats för matbord framför fönster, en välkomnande hall med skjutdörrsgarderob och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Vidare finns ett ljust vardagsrum med utgång till balkong i soligt sydvästläge och utsikt mot gården. Från hallen nås ett helkaklat badrum med duschhörna och förberedd plats för tvättmaskin. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och till lägenheten hör två källarförråd. Här bor du i en välskött förening med låg skuldsättning och ett centralt läge, endast ett par minuters promenad från Gävle City. Du bor också med närhet till Gävle sjukhus, Centralstationen och fina promenadstråk i Boulognerskogen, P- plats finns att hyra för 350 kr/mån. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Ekorrbärsvägen 6A, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun
Ekorrbärsvägen 6A, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Ekorrbärsvägen 6A, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Ekorrbärsvägen 6A

Radhus
Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 295 000 kr
110,4 + 7,7 m²
5 rum
540 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva ett prisvärt hus i två plan om 5 rok, ca 110 kvm med smakfull inredning samt väl tilltagen tomt med utvändigt förråd! Varmt välkomna till detta trevliga parhus, helt nyrenoverat med vattenburen golvvärme i entréplan samt sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns också gott om plats för både soff-, och matgrupp och köket överblickar entrésidan. Köksutrustning med ugn/mikro i högskåp, fullstor kyl och frys samt ett städskåp. På entréplan finns även ett helkaklat badrum med dusch, wc, kommod samt en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Goda förvaringsmöjligheter inomhus i såväl förrådsutrymme under trappan till övervåningen samt en rymlig klädkammare på övre plan. Övrigt på övre plan erbjuds ett härligt allrum/lekrum/tv-rum samt tre rymliga sovrum. Här skulle också finnas möjlighet att bygga om allrum till ett fjärde sovrum vid behov. Alla sovrum har dessutom gott om plats för den som önskar att inreda med olika garderobslösningar. Här finns även ytterligare ett badrum med wc & plats för ett mindre badkar alt. dusch. Obs. delvis bilder från annat parhus i föreningen så viss standard/tillval/material kan särskilja från vad bilderna visar. Juridisk person kan accepteras som köpare efter särskild prövning. Husen ligger i området Liljebacken som har ett bra läge i Skutskär och närhet till allt. Allra närmast finns närheten till skog, natur och havet. Inte alls så långt från området ligger en populär strand vid namn Sandbankarna, intill de området finns "Rödsten" där det kommer finnas möjlighet till båtplats som tar en vidare ut i havet samt andra intilliggande populära badstränder, "Kläcken", "Brämmen" etc.. Övrigt i Skutskär så finns allt ett boende kan tänkas behöva. Skola (förskola-9:e klass), bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle (ca 12 minuter) och Uppsala (ca 1h). I närheten finns även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Välkommen hem!

  • Premium
Gamla Forsbyvägen 17, Stigslund, Gävle kommun

Gamla Forsbyvägen 17

Villa
Stigslund, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
4 495 000 kr
131 + 51 m²
5 rum
883 m² tomt

Varmt välkommen till denna charmiga och välskötta villa på Gamla Forsbyvägen 17! Huset fördelar sig om ett plan med en loftdel och källare. Här erbjuds en välkomnande hall, gästtoalett, tre sovrum, kök med gott om skåpluckor och bra arbetsyta. I köket finns också en vedspis för extra värme och mysfaktor. Intill köket finns en matplats och utgång till altan i sydvästläge. Vidare finns ett rymligt vardagsrum/allrum med härlig takhöjd öppet till nock. Från vardagsrummet nås en charmig loftdel, perfekt som extra allrum eller varför inte gästrum/arbetsrum. Från vardagsrummet nås ytterligare en altan att njuta av sommartid. Från allrummet nås ett sovrum och ett fräscht helkaklat badrum med dusch och badkar. Källaren rymmer gott om plats för förvaring och en tvättstuga. Lummig och insynsskyddad trädgård med flera fruktträd och sol från morgon till kväll. Det finns också ett uthus med gott om plats för förvaring, lekstuga och garage med plats för bil och ytterligare förvaring. Stigslund är ett omtyckt och lugnt område med närhet till natur, mataffär, skola, badplatser och elljusspår . Här finns flera förskolor och den populära Stigslundsskolan inom ett bekvämt gångavstånd. Du tar dig enkelt och smidigt till Gävle Centrum med kort biltur eller på fina promenad- och cykelstråk. Välkommen hem!

Brändströmsgatan 11B, Centralt/Väster, Gävle kommun

Brändströmsgatan 11B

Lägenhet
Centralt/Väster, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
530 000 kr
18,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 309 kr/mån
28 649 kr/m²

Trevlig och praktisk lägenhet på Brändströmsgatan 11B, perfekt för studenten eller pendlaren! Denna bostad med en yta på 18,5 kvadratmeter är idealiskt belägen i det eftertraktade området Väster/Centralt i Gävle i en stor och välskött förening med god ekonomi. Med närhet till Gävle sjukhus, Högskolan i Gävle, Gävle City eller Boulognerskogen är detta det perfekta boendet för den som vill ha ett bekvämt och smidigt boende. Inom gångavstånd finner du optimala kommunikationsmöjligheter i form av kollektivtrafik som leder till andra delar av Gävle och dess omgivningar. Lägenheten erbjuder en smart och funktionell planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter optimalt. Här finner du en välkomnande entré som leder in till det öppna rummet. Ett litet och praktiskt kökspentry. Det finns också plats för en mindre matplats där du kan njuta av dina måltider. Allrummet är mysigt och inbjudande med tillräckligt med utrymme för en säng, soffa och annan möblering efter behov. Sammanfattningsvis är denna 18,5 kvadratmeter lägenhet på Brändströmsgatan 11B det perfekta boendet för den som söker en smidig pendlarlägenhet. Med närhet till sjukhuset, högskolan, och bekvämligheter i området kan du njuta av både praktiskt boende och en levande stadsmiljö. Kontakta oss idag för att boka en visning.

Åkerstigen 9C, Bomhus, Gävle kommun
  • Sön 7 apr kl 15:00
Åkerstigen 9C, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Åkerstigen 9C, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Åkerstigen 9C

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 295 000 kr
97,6 + 45 m²
4 rum
vån 2
4 200 kr/mån
23 514 kr/m²

Välkommen till detta radhus beläget på Åkerstigen i det Bomhus. Ett perfekt hem för den familj som söker både närhet till skola och förskola. Detta charmiga radhuset sträcker sig över två plan plus källare. Med totalt tre rymliga sovrum finns gott om plats för hela familjen. Den öppna planlösningen mellan kök och matplats skapar en luftig och inbjudande atmosfär, perfekt för gemensamma stunder och middagar med nära och kära. En källare med tvättstuga, gillestuga och andra ytor som kan nyttjas efter önskemål. Njut av soliga dagar på den trevliga inglasade altanen, där du kan koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in till grillkvällar med vänner och familj, en privat och fridfull oas. Här bor du ett stenkast ifrån skola och förskola, kommunikationer som tar dig in till kärnan av Gävle på ungefär 10 minuter, sportanläggning, småbåtshamn, affärer på Fjällbacken.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 53