Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Osbygatan 11C, Nobel, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Osbygatan 11C, Nobel, Malmö kommun, bild 2
Osbygatan 11C, Nobel, Malmö kommun, bild 3

Osbygatan 11C

Lägenhet
Nobel, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
995 000 kr
26,8 m²
1 rum
vån 1/4
2 145 kr/mån
37 127 kr/m²

Varmt välkommen till denna kvadratsmarta enrummare belägen i charmig 30-tals fastighet. Här njuter vi av compact-living när det är som bäst! Smart utformad kokvrå, smakfullt badrum som renoverats 2017 (kvalitetsdokument finns), stort rum med plats för sovalkov samt förvaring i garderob och dubbla förråd tillhörande bostaden. Addera dessutom vackra brädgolv, takrosett och en härlig takhöjd om 2.8m. I föreningen finns det tillgång till mysig innergård samt gym, festlokal och övernattningslägenhet. På populära Nobeltorget bor du med goda busskommunikationer in till centralen samt bra cykelvägar runt om i Malmö. I närheten finns även Enskifteshagen - en grön park där du kan njuta av solen på promenad eller picknick. På Nobeltorget finns både frisör, pizzerior, mataffär och minilivs. Kort promenadavstånd till kulturella Folkets Park, mysiga S:t Knut och färgsprakande Möllevångstorget med frukt - & grönsaksmarknad dagtid och rikt nöjesliv kvällstid. Missa inte chansen att förvärva denna drömbostad!

  • Premium
Sjöblads väg 39, Rosengård, Malmö kommun

Sjöblads väg 39

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 495 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 8/9
6 164 kr/mån
18 805 kr/m²

Välkommen till Rosengårds kronjuvel! Denna praktfulla lägenhet på Sjöblads 39 är utan tvekan en av områdets finaste bostäder och erbjuder en oöverträffad kombination av elegans, komfort och modern bekvämlighet. Stig in i en imponerande hall där gott om förvaring möter dig direkt, vilket säkerställer en organiserad och välkomnande atmosfär från första stund. Vidare in i bostaden möts du av två generösa sovrum, varav det ena bjuder in till en lugn stund på balkongen medan det andra erbjuder en plats för avkoppling och vila. Det moderna köket är utformat med tanke på både funktionalitet och stil och kommer att inspirera dig till kulinariska äventyr. Med stora arbetsytor och högkvalitativa apparater är det en dröm för matälskare och värdar. Njut av gott om plats för umgänge och avkoppling i det rymliga vardagsrummet, där lyxiga materialval och genomgående ljusa ytskikt skapar en känsla av harmoni och välbehag. Den stora inglasade balkongen förlänger ditt vardagsrum utomhus och erbjuder en fridfull oas att njuta av såväl soluppgångar som kvällar med vänner och familj. Denna exklusiva bostad på Sjöblads 39 är en sällsynt möjlighet att bo i Rosengårds mest eftertraktade lägenhet. Missa inte chansen att uppleva det bästa av praktiskt boende i en atmosfär av lyx och komfort. Rosengård är ett område beläget nära kollektivtrafik i Malmö , vilket gör det enkelt att ta sig till andra delar av Malmö eller till andra städer. Det är också nära till ett antal olika parker och grönområden, vilket gör det till ett perfekt område för att njuta av naturen och motionera utomhus. Området är även känt för sin mångfald och kulturella rikedom, med en mängd olika matställen, affärer och kulturella sevärdheter att utforska. Föreningen brf Ida har också ett aktivt föreningsliv, med många olika föreningar och aktiviteter för alla åldrar.

  • Balkong
  • Hiss
Neptunigatan 75, Västra Varvsstaden, Malmö kommun
  • Mån 22 apr kl 19:00
Neptunigatan 75, Västra Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Neptunigatan 75, Västra Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Neptunigatan 75

Lägenhet
Västra Varvsstaden, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
4 572 kr/mån
38 091 kr/m²

Varmt välkomna till Neptunigatan 75 där vi på första våningen i nyproducerad fastighet som stod klar för inflyttning i mitten av 2023 finner denna underbara tvårummare! Fastigheten är placerad på luftigt läge utan grannar tätt inpå. Bostaden bjuder på oslagbar planlösning med väl tilltagna sällskapsytor som i kombination med flertalet stora fönsterpartier skapar en ljus och luftig boendemiljö. Bostadens härliga spanskabalkong är belägen i soligt söderläge. Här är varje millimeter genomtänkt med smarta förvaringslösningar och kvalitativ inredning. En bostad som måste upplevas på plats! Här bor man på absolut bästa cityadress med omedelbar närhet till såväl strand- och bad som Malmös mest centrala delar med vackra parkmiljöer, sprudlande uteliv och kommunikationer via Centralstationen. Bli den första att få bo i denna fantastiska bostad i växande område! Välkommen att ta kontakt vid intresse för visning!

  • Premium
  • Hiss
Norrbäcksgatan 33, Kroksbäck, Malmö kommun
  • Sön 21 apr

Norrbäcksgatan 33

Lägenhet
Kroksbäck, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 695 000 kr
107 m²
4 rum
vån 4/8
7 238 kr/mån
15 841 kr/m²

Nu saluförs denna eftertraktade fyrarummare disponerad över 107 kvm. Denna genomgående lägenheten nås på fjärde våningen med hiss med goda sällskapsytor, generösa sovrum, dubbla wc och inglasad balkong i bästa västerläge. Dem 107 kvadratmeterna smyckas med genomtänkt planlösning som stilrent kombineras med originalutförande från bostadens ursprung. I området har du närhet till Emporia köpcenter och Hyllie tågstation för vidare avfärd i Skåne eller Köpenhamn. På gångavstånd finns trevliga grönområden och mysiga parker samt fräscha Hylliebadet färdigställt 2013–15. För att ta sig in till stan finns bra bussförbindelser och cykelvägar. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Nobelvägen 145A, Ellstorp, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Nobelvägen 145A

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 495 000 kr
58 m²
2.5 rum
vån 3/6
4 604 kr/mån
25 776 kr/m²

Nu har vi nöjet att få presentera denna charmiga 2,5:a med fina 30-tals attribut som vackra brädgolv, takrosetter och väl tilltagen takhöjd. Bostadens öppna ytor skapar en social bostad där ljuset får flöda fritt och skapar en härlig känsla av rymd. Två lättmöblerade sovrum varav ett med utgång till bostadens mysiga balkong, fint renoverat kök (2019) och badrum som renoverats av föreningen i samband med stambyte (2018). Stort vardagsrum i anslutning till halva samt bra med förvaring i inbyggd garderob. Ett hem att trivas i! På populära Ellstorp bor du på ett centralt läge nära till Värnhemstorget, köpcentrat Entré och ett stenkast från trevliga Ellstorpsparken. Genom Värnhemstorget får du direkt access till en av Malmös största knutpunkter med livsmedelsbutiker, nöjes och shoppingcenter samt utmärkta bussförbindelser som sträcker sig även till Lund och övriga kranskommuner. Längs med Östra Förstadsgatan, duggar Café- och restauranghaken tätt och växlas med trendiga småbutiker av varierande slag. Ses på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Uppsalagatan 11A, Dalaplan, Malmö kommun

Uppsalagatan 11A

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 554 kr/mån
25 978 kr/m²

Välkommen till Uppsalagatan 11A där vi finner denna kvadratsmarta bostad med vackra tidstypiska detaljer! Här har vi compact-living när det är som bäst - lättmöblerat rum med fint ljusinsläpp i anslutning till rejäl halva, här ryms såväl säng som soffhörna och matsalsmöblemang. Rymligt badrum med dusch, fint separat kök med utrymme för matplats, gott om förvaring i garderob samt dubbla tillhörande förrådsutrymme. Ett lättskött och enkelt boende på attraktivt läge i staden. Föreningen har dessutom en lummig och mysig innergård med sittplatser och grillmöjligheter! Här bor du på perfekt läge i trevligt kvarter med absolut närhet till allt man behöver! Kulturmeckat Möllevången och Folkets park ligger precis runt knuten. På smågatorna runt om finner du många olika restauranger, mysiga caféer, livsmedelsbutiker och pubar. Mycket bra kommunikationer med gångavstånd till såväl Södervärn som citytunneln vid Triangeln. Precis utanför porten går dessutom flertalet stadsbussar och över gatan ligger köpcentret Mobilia med alla dess butiker. Önskar du komma ut till fina parkmiljöer finns Pildammsparken en kort promenad bort. Kort och gott- ett riktigt superläge! Varmt välkommen på visning!

Dammfrivägen 52D, Solbacken, Malmö kommun

Dammfrivägen 52D

Lägenhet
Solbacken, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 900 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/4
2 923 kr/mån
32 759 kr/m²

Nu saluförs denna härliga och ljusa tvårummaren på populära Solbacken! Här lockar en trivsam gavellägenhet med skönt ljusinsläpp, utmärkt walk in closet, renoverat kök från 2019/2020, badrum med tvättmaskin, rejält sovrum med förvaringsmöjligheter samt trevligt vardagsrum med balkong i solsäkert söderläge! Med gångavstånd till Kronprinsen och härliga Ribersborgsstranden är det lätt att förstå varför Solbacken och Dammfri vuxit och blivit en av de populärare områdena i Malmö. Ett stenkast från bostaden har du härliga Pildammsparken med mysiga promenadstråk, grönytor och utegym. City når man med några minuters cykelfärd och vill man åka kommunaltrafik finns busshållplats i princip utanför dörren. Denna bostaden måste upplevas, varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Dirigentgatan 4, Lindeborg, Malmö kommun

Dirigentgatan 4

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 395 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 3/4
7 858 kr/mån
24 564 kr/m²

Välkommen till Dirigentgatan 4, där denna otroliga 4-rumslägenhet står redo att välkomna dig till ditt nya hem. Med en kombination av generösa utrymmen och noggrant genomtänkta detaljer erbjuder denna bostad den ultimata harmonin mellan komfort och elegans. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall som genast förmedlar känslan av rymd och välkomnande. Här finns gott om plats för avhängning av kläder och förvaring av skor, vilket håller hemmet prydligt och organiserat. Lägenheten erbjuder inte bara ett, utan tre imponerande sovrum som alla utstrålar lugn och bekvämlighet. Varje sovrum erbjuder gott om utrymme för förvaring av dina tillhörigheter, vilket säkerställer att du kan hålla dina saker ordnade utan att offra någon komfort. Njut av soluppgången och solnedgången från två olika håll med de två balkongerna som erbjuder en fantastisk utsikt i både öst och väst. Dessa utrymmen är perfekta för att njuta av frisk luft och för att skapa en mysig sittplats för avkoppling eller social samvaro. Det rymliga köket är designat för att vara hjärtat i hemmet, med gott om utrymme för matlagning och underhållning. Här finns en generös matplats där du kan samla familj och vänner för goda måltider och minnesvärda stunder. Lindeborg-området omges av naturskön skönhet och charmiga promenadstråk, där du kan njuta av lugnet samtidigt som du har alla nödvändigheter inom räckhåll. Med det perfekta läget tar det endast några minuter att nå Malmö Arena, Emporia och Hyllie tågstation. Från Hyllie har du snabb och enkel åtkomst över sundet och till Öresundsregionen.

  • Balkong
  • Hiss
Lorensborgsgatan 7A, Lorensborg, Malmö kommun

Lorensborgsgatan 7A

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 995 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 2/4
3 586 kr/mån
28 298 kr/m²

Drömmer du om ett hem där varje hörn andas elegans och komfort? Välkommen till denna omsorgsfullt renoverade pärla i Lorensborg. Med 3 rymliga rum och ett kök som förenar modern design med klassisk charm, är detta en bostad som utstrålar stil och sofistikation. Välrenoverad Elegant Atmosfär: Varje detalj i denna lägenhet har noggrant planerats och utförts för att erbjuda den ultimata boendemiljön. Från de välbevarade golven till de smakfullt utformade detaljerna, är varje del av denna bostad en hyllning till god smak och kvalitet. Två Balkonger, Dubbel Njutning: Upplev det bästa av båda världar med en fransk balkong i syd och en rymlig balkong i öst. Här kan du njuta av soliga morgnar och lugna kvällar med en kopp kaffe eller ett glas vin. Generös Förvaring och Ljusa Utrymmen: Vardagsrummet är en inbjudande plats där naturligt ljus strömmar in genom fönstren och skapar en känsla av luftighet och rymd. De två sovrummen är inte bara bekväma, de är också praktiska med varsitt klädkammare som ger gott om plats för att organisera dina kläder och tillbehör. Lorensborg är känt för sin charmiga atmosfär och sin närhet till allt som Malmö har att erbjuda. Här kan du promenera längs grönskande gator, utforska lokala butiker och restauranger, eller ta en kort cykeltur till stadens centrum för ännu mer underhållning och kultur. Kontakta mig idag för att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska bostad har att erbjuda!

  • Balkong
Östra farmvägen 36A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Idag kl 17:00
Östra farmvägen 36A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Östra farmvägen 36A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Östra farmvägen 36A

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 083 kr/mån
23 204 kr/m²

Välkomna en halvtrappa upp till en inflyttningsklar lägenhet. Bostaden erbjuder ljusa väggar och nylagt golv. Fräscht kök om blev nyrenoverat 2021 och helkaklat badrum med dusch. Sovrum med förvaringsmöjligheter och plats för en dubbelsäng. Samtliga av bostadens fönster vetter mot den lugna och lummiga innergården. Välskött förening med stor innergård gör detta till ett trivsamt hem. Hör bor du med cykelavstånd till stadens centrum, goda kommunikationsmöjligheter och mataffär inom räckhåll. Detta är en bostad vi kan tala länge om. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Sadelmakarebyn  2A, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Sadelmakarebyn 2A

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 795 000 kr
70 m²
3 rum
6 053 kr/mån
25 643 kr/m²

Denna charmiga lägenhet erbjuder en välkomnande atmosfär och praktiskt utnyttjande av utrymmet. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall med platsbyggda garderober, vilket ger gott om förvaringsutrymme för kläder och skor. Till vänster om hallen finns det första sovrummet, vilket har fönster i österläge och likaså platsbyggda garderober. Detta sovrum är perfekt för att skapa en avkopplande och lugn atmosfär. Rakt fram från hallen öppnar sig vardagsrummet, som imponerar med generösa ytor för både matplats och sällskapsdel. Här finns gott om plats för att bjuda in vänner och familj för trevliga stunder. Ett till sovrum, av bra storlek, ligger i anslutning till vardagsrummet och erbjuder flexibilitet för familjer eller som gästrum. En balkong i nordvästligt läge nås från vardagsrummet och erbjuder en plats att njuta av solnedgångar och frisk luft efter en lång dag. Köket har genomgått en renovering och är utrustat med moderna bekvämligheter såsom diskmaskin. Här finns även tillräckligt med plats för ett matbord, vilket skapar en perfekt miljö för avkopplande måltider och social samvaro. Ytterligare en balkong, belägen i sydöstligt läge, nås från köket och erbjuder en annan utomhusplats att njuta av soluppgångar och en kopp morgonkaffe. Med ett stenkast från stadens puls och nära till naturens lugn, erbjuder detta boende det bästa av två världar. Närheten till Köpenhamn gör det enkelt för den som jobbar eller vill roa sig på andra sidan bron. Den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna skapar en luftig och inbjudande atmosfär som är perfekt för både sociala tillställningar och avkopplande stunder. Ta chansen att bli en del av ett levande område med närhet till butiker, kaféer och service. Missa inte denna unika möjlighet att investera i en bostad som erbjuder både komfort och stil.

  • Hiss
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Idag kl 19:00
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Geijersgatan 2G

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 895 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2
6 947 kr/mån
45 824 kr/m²

Om du letar efter ett modernt och bekymmersfritt boende med närhet till havet och alla bekvämligheter, är denna nybyggda bostaden på Geijersgatan 2G det perfekta valet för dig! Denna lägenhet har verkligen mycket att erbjuda. Utöver den rymliga balkongen finns också två badrum och egna tvättmöjligheter för extra bekvämlighet. Takhöjden på 2,8 m och den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en inbjudande, rymlig och social atmosfär. Lägenheten erbjuder tre välplanerade sovrum varav två har inbyggda garderober med Elfa hyllsystem. Föreningen har också en grönskande, privat innergård med grönytor, boule-bana, sandlåda och lekstuga! Föreningen har även egen inomhusparkering för bilar, motorcyklar, cyklar och lådcyklar som man når med bilhiss. Med närheten till både Malmö centrum, Hyllie och Köpenhamn har du alla möjligheter att utforska det du önskar! Limhamns Sjöstad är en stadsdel som verkligen blomstrar. Här kan du njuta av välskötta områden och grönområden vid Ribersborgs strand och Limhamns Sjöstad utan att behöva kompromissa med den äkta stadskänslan. Dessutom finns det en helt ny ICA-butik precis nedanför oss för alla dina dagliga behov. Så varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vougts Väg 11, Rosengård, Malmö kommun
  • Idag kl 18:00

Vougts Väg 11

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
600 000 kr
77 m²
2 rum
vån 4/9
6 618 kr/mån
7 792 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 2 rok-lägenhet med en imponerande boyta på 77 kvm, belägen på Vougts väg 11. Detta är inte bara en lägenhet, det är ett hem där komfort och elegans möter bekvämlighet och praktisk design. En hiss från markplan tar dig upp till våning 4, där du genast kommer att bli förtrollad av utsikten över omgivande grönskande parker och natur. Här erbjuds ett stort kök med gott om förvarings och arbetsytor. Generös matplats med plats för flertalet gäster samt ett gediget sovrum som väntar er med utsikt över grönska. Här kan du vakna upp och starta dagen med en känsla av ro och fridfullhet. Denna lägenhet är idealisk för den moderna livsstilen, med ett stort och öppet kök som kommer att tillfredsställa även den mest kräsna kocken. Här finns gott om förvaringsutrymme och generösa arbetsytor, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Matplatsen är rymlig och perfekt för att välkomna flera gäster. Detta är en bostad där detaljerna verkligen spelar roll. Vacker ekparkett i alla rum ger en varm och inbjudande atmosfär, medan det helkaklade badrummet är en plats av ren lyx med sitt klinkergolv. För dig som är bilburen erbjuder den inre ringvägen snabb och enkel tillgång till resten av staden, medan den närliggande busshållplatsen gör det smidigt att ta sig runt med kollektivtrafik. Detta är inte bara en lägenhet, det är en möjlighet att skapa ditt hem. Välkommen till Vougts väg 11, där bekvämlighet och elegans möter grönskande natur och en livsstil i världsklass. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Industrigatan 17A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Mån 22 apr kl 17:15
Industrigatan 17A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Industrigatan 17A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Industrigatan 17A

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 995 000 kr
96 m²
3 rum
vån 2/5
5 001 kr/mån
31 198 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera något av det mest exklusiva från beryktade Brf Industrial Corner. Bostaden ligger på andra våningsplanet med fri utsikt över expanderande Norra Sorgenfri. Med tilltagna fönsterliv och sociala ytor blir atmosfären ljus och luftig samtidigt som estetiken hålls rå och industriell med robusta materialval som genomgående tema. Från den traditionella balkongen avnjuts kvällssolen som bäst och i tillägg finns tre franska balkonger att tillgå. I Norra Sorgenfri fortsätter Malmö växa med värdeorden framtid, hållbarhet och långsiktighet. Norra Sorgenfri är Malmös äldsta industriområde lokaliserat i Rörsjöstadens förlängning - intill knutpunkten Värnhem och dess goda kommunikationsmöjligheter. Visionen är att förvalta områdets småskaliga industriella arv och omvandla det till en urban, kokande stadsdel där olika boendeformer, kreativa verksamheter, parker och service förenas. En kort promenad bort ligger S:t knuts torgs trendiga cafeér och restauranger som i sin tur angränsar till Möllevången och Folkets Park. Busshållplats finns att tillgå strax utanför porten och bilpendlaren når motorväg mot Lund, Köpenhamn och Göteborg på bara några minuter. Ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mandelpilsgatan 36, Videdal, Malmö kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Mandelpilsgatan 36, Videdal, Malmö kommun, bild 2
Mandelpilsgatan 36, Videdal, Malmö kommun, bild 3

Mandelpilsgatan 36

Radhus
Videdal, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 195 000 kr
117 m²
4 rum
298 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem! Detta nyligen renoverade enplanshus om 117 kvm är beläget i ett barnvänligt område och erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och stil. Med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum är detta hem idealiskt för familjer som älskar att umgås och spendera tid tillsammans. De stora fönsterpartierna ger inte bara en fantastisk utsikt över den insynsskyddade trädgården, utan också en härlig känsla av ljus och rymd som sprider sig genom hela huset. Här har varje detalj noga övervägts med genomgående ljusa materialval som skapar en modern och fräsch atmosfär. Med tre rymliga sovrum finns gott om plats för hela familjen att koppla av och njuta av sina egna privata utrymmen. Dessutom finns ett badrum och en gästtoalett för extra bekvämlighet. Detta hem erbjuder också praktiska funktioner som ett garage, vilket gör det enkelt att parkera och skydda din bil mot väder och vind. Trädgården är en fridfull plats med en inbäddad jacuzzi, omgiven av grönska och en stenlagd terrass. Här kan du koppla av i det varma vattnet och njuta av lugnet i din egen trädgård. Missa inte chansen att äga ett hem som inte bara erbjuder komfort och bekvämlighet utan också en plats där du och din familj kan skapa minnen. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv allt detta hem har att erbjuda!

  • Premium
Serenadgatan 39, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 39

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 445 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/5
4 745 kr/mån
17 515 kr/m²

Välkommen till Serenadgatan 39 i det populära området Högaholm. Denna rymliga lägenhet på 82,5 kvadratmeter erbjuder bekvämt boende och är belägen på tredje våningen i fastigheten. Det som utmärker denna bostad är den inglasade balkongen, vilket ger möjlighet till avkoppling och utsikt året runt. Utgång till balkongen erbjuds från båda sovrummen och bjuder in till många trevliga stunder. Lägenheten har en smart planlösning med öppna och luftiga sällskapsytor som skapar en trivsam atmosfär. De generösa fönsterytorna släpper in mycket naturligt ljus och ger en ljus och inbjudande känsla. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Linjeettgatan 5A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Mån 22 apr kl 12:00
Linjeettgatan 5A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Linjeettgatan 5A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Linjeettgatan 5A

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 445 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 2/7
2 499 kr/mån
43 788 kr/m²

Välkomna till Linjeettgatan och Brf Sorgenfri Föraren! Detta är en adress som följer mallen för det moderna och komfortabla boendet. Som boende i huset har du tvättmöjligheter i din egen bostad, fullutrustat kök, parkeringsplats i ett närliggande parkeringshus, el till lågkostnadspris, gemensam innergård och takterrass samt en gästlägenhet att erbjuda vänner och familj på besök. På andra våningsplanet väntar en bostad om 33 högkvalitativa kvadrat som sammantaget utgör en komplett bostad vad gäller komfort, stil och disposition. Ett kök från Vedum ligger öppet mot vardagsrummet och badrummet är stort med god förvaring, dusch och tvättmöjligheter. Till vardagsrummet anknyter en rymlig sovalkov liksom bostadens balkong där mysfaktorn är som högst. I Norra Sorgenfri fortsätter Malmö växa med värdeorden framtid, hållbarhet och långsiktighet. Norra Sorgenfri är Malmös äldsta industriområde lokaliserat i Rörsjöstadens förlängning - intill knutpunkten Värnhem och dess goda kommunikationsmöjligheter. Visionen är att förvalta områdets småskaliga industriella arv och omvandla det till en urban, kokande stadsdel där olika boendeformer, kreativa verksamheter, parker och service förenas. En kort promenad bort ligger S:t knuts torgs trendiga cafeér och restauranger som i sin tur angränsar till Möllevången och Folkets Park. Busshållplats finns att tillgå strax utanför porten och bilpendlaren når motorväg mot Lund, Köpenhamn och Göteborg på bara några minuter. Ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ormvråksgatan 1, Söderkulla, Malmö kommun

Ormvråksgatan 1

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 495 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 4/8
5 233 kr/mån
18 571 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna trivsamma trerummaren på Ormvråksgatan 1! Ett rymligt boende med bland annat ett fräscht kök, stort vardagsrum, två badrum varav ett är gäst WC. En stor fördel med lägenheten är den öppna planlösningen, vilket ger gott om naturligt ljus från både öst och väst. Området har närhet till livsmedel, skolor och goda bussförbindelser in till innerstaden. Den lugna inhägnande innergården bjuder på lekplatser såväl som grill och utemöblemang, perfekt för familjen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Gymnasistgatan 9B, Nydala, Malmö kommun

Gymnasistgatan 9B

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 395 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 471 kr/mån
17 117 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna välplanerade och renoverade trerummare på lugna Gymnasistgatan! Lägenheten har bra planlösning, stort fräscht kök från Ikea, helkaklat badrum samt två rymliga sovrum. Utöver detta finner vi generösa sällskapsytor, balkong i västerläge och tvättmaskin/torktumlare. I området finner du all närservice i form av bland annat ICA supermarket och Mobilias köpcentrum på gångavstånd. Busskommunikation inom stadskärnan finner du precis utanför bostaden på den angränsande Eriksfältsgatan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Balkong
Kungsörnsgatan 40, Söderkulla, Malmö kommun

Kungsörnsgatan 40

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 350 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/3
5 932 kr/mån
15 169 kr/m²

Vi är glada att presentera denna väldisponerade bostad på Kungsörnsgatan 40, nu till salu. Belägen på våning 3 av 3, välkomnas besökaren av en luftig och rymlig lägenhet. Den öppna planlösningen skapar en behaglig atmosfär där ljuset får fritt spelrum genom hela bostaden. Bostaden är i fint skick och erbjuder en smakfull interiör med välbevarade väggar och vackra golv. Detta gör det lätt att anpassa bostaden till olika inredningsstilar samtidigt som det finns utrymme för att införliva en personlig touch. Köket är en framträdande del av bostaden och imponerar med både stil och funktionalitet. Den lugna och hemtrevliga atmosfären i köket är omedelbart lockande. Det vackra golvet fortsätter att addera till dess charm, och den tilltalande bänkskivan utmärker sig med sin unika kulör. Här finner man alla nödvändiga bekvämligheter inklusive ugn, kyl, frys, diskmaskin, spishäll och spisfläkt. Dess generösa utrymme gör det möjligt att smidigt möblera med ett köksbord för fyra till sex personer. Balkongen utgör en tilltalande funktion med dess västliga läge, vilket erbjuder en underbar utsikt och möjligheten att avnjuta kvällssolen. Å andra sidan hälsar morgonsolen på från den motsatta riktningen och ger en positiv start på dagen. Denna optimala orientering ger en fantastisk möjlighet att njuta av både morgon- och kvällssol, vilket gör balkongen till en verklig tillgång för boendet. Lägesmässigt bor ni i ett lugnt område med grönskande innergård och med närhet till det mesta. Här har du nära till livsmedelsbutiker, vårdcentral och Söderkullaskolan ligger endast ett stenkast bort. Med goda kommunikationsmöjligheter tar du dig med enkelhet både till Malmös centrum samt till Hyllie och Emporia. Brf Fosietorp -Tomträtt (omförhandlat 2021) -Belåningsgrad på 2 522 kr/kvm (2022/2022) -Gemensamt elavtal -Avgifterna höjdes med 6% i juli 2023. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Uddeholmsgatan 36, Lönngården, Malmö kommun

Uddeholmsgatan 36

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 095 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 4/9
4 775 kr/mån
20 857 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad på Uddeholmsgatan 36, där omsorgsfull planering möter tidlös elegans. Stig in i en värld av elegans, där varje detalj är noggrant utformat för att skapa det perfekta boendet. Det praktiska badrummet är helkaklat, och köket är både modernt och välbevarat. Här finns gott om plats för ett matbord där du kan avnjuta måltider i komfort. Vardagsrummet är ljust och rymligt med stora fönsterpartier som släpper in massor av naturligt ljus. Dessutom har du tillgång till en underbar balkong, perfekt för avkoppling och underhållning. Sovrummet är stort och rymligt, och det finns gott om förvaringsmöjligheter för dina ägodelar. Hela bostaden är smakfullt inrett med fräscha ytskikt, vilket skapar en inbjudande atmosfär. Här finner du sociala ytor som är perfekta för umgänge, och i köket finns en separat matplats för trevliga middagar. Dessutom har du gott om förvaring i både hallen och sovrummet, vilket ger dig en optimal boendelösning. I Brf Pyramiden bor du på ett lugnt och grönskande område med möjlighet till både parkering och garageplats. Föreningen har dessutom både en bastu och gym för medlemmarna att nyttja. Föreningen köpte även loss marken från kommunen 2021 och är nu friköpt. Huset omges av en trevlig innergård och grönskande parker där du kan njuta av vackra stunder med nära och kära. Lönngården i Malmö är en förtrollande mix av stadens livliga atmosfär och samtidigt en lugn och bekväm oas att kalla hem. Med närheten till stadens centrum, utmärkta kommunikationer och ett blomstrande serviceutbud kommer du att upptäcka att detta område har allt du behöver för att leva ett liv i harmoni och bekvämlighet. Missa inte chansen att bli en del av Lönngårdens unika gemenskap och hitta ditt drömhem här i detta spännande och attraktiva område i Malmö! Denna bostad är inte bara perfekt för singlar och par, den är idealisk för dem som strävar efter det bästa. Missa inte chansen att äga denna drömliknande bostad på Uddeholmsgatan 36, kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Södra gulsparvsgatan 74, Söderkulla, Malmö kommun

Södra gulsparvsgatan 74

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 116 kr/mån
21 583 kr/m²

Nu saluförs denna renoverade tvårumslägenhet om 60 kvm. Lägenheten är välplanerad och inrymmer en rymlig hall, ett stort vardagsrum med direkt tillgång till balkongen, ett fint renoverat kök med alla moderna bekvämligheter, ett smakfullt renoverat badrum och ett sovrum. Lägenheten är även försedd med generösa fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Läget är oslagbart. Med endast tio minuters promenad till Mobilia köpcentrum har du allt inom räckhåll, från shopping till restauranger och underhållning. För familjer med barn finns en lekplats i närheten. Dessutom finns motorvägen i närheten, vilket gör det enkelt att ta sig till Hyllie där det populära shoppingcentrumet Emporia ligger, eller att göra en snabb resa till Danmark närhelst du önskar det. Brf Silversmeden -Tomträtt (nytt avtal från 2021) -Renoveringar senaste året har varit att installera laddstolpar, nya gårdsmiljöer. -Kommande renoveringar som solceller ska installeras under 2024. -Belåningsgrad 2519 kr/kvm (Årsredovisning 2022/2023) -Gemensamt elavtal från 2021 -Avgiftshöjning 6% (2023-07-01) Välkomna på visning!

  • Balkong
Nobelvägen 74A U1, Värnhem, Malmö kommun

Nobelvägen 74A U1

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 295 000 kr
59 m²
2.5 rum
vån 3/4
3 177 kr/mån
38 898 kr/m²

Varmt välkommen till den här välplanerade hörnlägenheten med charmiga originaldetaljer och fantastiskt ljusinsläpp. I sann trettiotalsanda finner du stuckatur, takrosetter och spegeldörrar, med genomgående parkettgolv och hög takhöjd. Lägg till burspråk och två stycken franska balkonger som grädde på moset. I hallen finns en rymlig klädkammare som erbjuder gott om förvaring. Köket är fint renoverat och platsbyggd i charmig stil och fullt utrustat. Det finns gott om arbetsytor och förvaring samt utsikt över Zeniths koloniområde. Det stora burspråket ger rymd och är perfekt för en större matplats. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymligt. I det ljusa sovrummet finns förvaring och plats för dubbelsäng. Det här är en lägenhet du vill uppleva!

  • Balkong
Serenadgatan 48, Högaholm, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Serenadgatan 48, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan 48, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 48

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 545 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 725 kr/mån
18 727 kr/m²

Denna fantastiska bostadsrättslägenhet på Serenadgatan i Malmö kommer verkligen att imponera på dig! Med sina 82.5 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för en stor familj att trivas i. Här har man verkligen tänkt på planlösningen och skapat ett hem som är både rymligt och välplanerat. Den moderna utrustningen i lägenheten kommer att göra din vardag enklare och bekvämare. Här finns allt du behöver för att leva ett modernt och bekvämt liv. Och det bästa av allt? Hela lägenheten är nyrenoverad, vilket innebär att du kan flytta in och börja njuta direkt. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och lugn. Dessutom är läget perfekt för dig som vill vara nära till kommunikationer. Med närhet till både bussar och tåg är det enkelt att ta sig runt i staden. För barnfamiljen är detta verkligen en drömbostad. Lägenheten ligger i ett barnvänligt område med närhet till lekplatser och grönområden. Här kan barnen springa fritt och leka medan du kan slappna av och njuta av tillvaron. Sammanfattningsvis är detta en bostad som passar perfekt för en stor familj som vill ha en modern och välplanerad bostad med närhet till allt. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla!

  • Premium
  • Balkong
Köpenhamnsvägen 44A, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Köpenhamnsvägen 44A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 600 000 kr
63 m²
2 rum
vån 7/7
4 062 kr/mån
25 397 kr/m²

Nu saluförs denna rymliga och attraktiva tvårummaren på en av Malmös absolut bästa adresser! Högst upp i huset på sjunde våningen lockar en väldisponerad lägenhet med mysigt sovrum mot lugnt läge, stort kök med plats för rejält matbord, trivsamt vardagsrum med skönt ljusinsläpp från två väderstreck samt tillhörande balkong med härliga vyer över området. I huset finns gym, bastu samt förvaringsutrymmen både på vinden och i källaren. Slottsstaden har med sin charm, sitt läge och sin harmoniska atmosfär cementerat sig som en av Malmös absolut mest eftersökta område att bo och leva i. Med gångavstånd till lummiga parker och Ribbans vidsträckta strand bor du här på ett av västra Malmös bästa lägen. Kvarteren runt Köpenhamnsvägen är väldigt omtyckt tack vare sin optimala placering med närhet till det mesta. I bostadens omedelbara närhet finner du Slottsstadens serviceutbud, mysiga caféer och välbesökta restauranger. Från Slottsstaden erbjuds utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar och cykelavstånd till Citytunnelns station vid Triangeln. Kort och gott - ett riktigt superläge! Denna bostaden måste upplevas, varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 127