Mäklare Martin Persson

Martin Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kronborgsgatan 12, Norr, Helsingborgs kommun

Kronborgsgatan 12

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
3 995 000 kr
105 m²
4 rum
vån 9/9
7 240 kr/mån
38 048 kr/m²

Unik möjlighet på Våning 9 av 9 i välskötta BRF Sefiren med hiss från markplan och goda möjligheter till garageplats! Med fönster i alla fyra väderstreck och absolut högst upp i huset bor man verkligen helt privat och med hänförande vyer genom samtliga fönster. Här blickar man ut över närliggande takåsar, de ständiga skiftningarna på havet och rörelsen på Gröningen, hela Pålsjö skogs grönska samt de klara dagarna kan man skymta hela vägen upp till Kullaberg i norr och Köpenhamn i söder. Bostaden har en äldre standard och kommande ägare har verkligen oändliga möjligheter att förverkliga sin bostadsdröm. Tre sovrum, badrum samt gästtoalett, klädkammare, separat kök och ett stort härligt vardagsrum i vinkel. Den inglasade balkongen i sydvästläge har sol från morgon till sen eftermiddag. En plats man kommer spendera oändligt många timmar på. Här på Norr bor man bara ett "stenkast" från bad och stad. Norr anses vara Helsingborgs kanske hetaste område då man har havet på badrocksavstånd, Centrum med sitt rika kultur- och shoppingliv bara några minuter bort samt närhet till en uppsjö av restauranger och mysiga promenadstråk. I välskötta Brf Sefiren bor du med alla bekvämligheter som underlättar för dig i vardagen. Hissen från markplan tar oss smidigt upp till bostäderna. Föreningen erbjuder för sina medlemmar garageplats/parkeringsplats (separat kö) samt övernattningslägenhet, bastu, samlingslokal och en mycket trevlig innergård. BRF Sefiren amorterar friskt på sina lån (cirka 6 250 000kr under 2022) och man gör stabila vinster varje år. Under 2023 genomförs releining på avlopps- stammarna. Det är inte varje dag denna möjlighet ges, varmt välkomna att boka visning!

 • Balkong
 • Hiss
Karl X Gustavs gata 58, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Sön 24 sep kl 13:00
Karl X Gustavs gata 58, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Karl X Gustavs gata 58, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Karl X Gustavs gata 58

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
5 950 000 kr
132 m²
4 rum
vån 5/5
8 243 kr/mån
45 076 kr/m²

Känslan när man kliver ut på balkongen och blickar ut över Tågaborgs pampiga villor med hela Öresund i bakgrunden - då är man kung/drottning över staden! Bostaden ligger högst upp i huset och längst fram på Landborgskanten med hänförande utsikt från Köpenhamn i söder till Mölle i norr. I denna fräscha fyra finns hiss från markplan, två kompletta badrum och underbara sällskapsytor! I det välkända och välskötta funkishuset på hörnan Karl X Gustavs Gata 58 / Helmfeltsgatan 7 erbjuds nu föreningens kanske häftigaste bostad. I samband med ombyggnationen/totalrenoveringen av fastigheten 2005 inredde man översta våningen till bostäder. Nu finns möjlighet att förvärva en av dessa. Här bor man alltså högst upp i huset och längst fram på Landborgskanten, med fri utsikt från Köpenhamn i söder till Mölle i norr. Häftigare än så blir det inte! Hissen tar dig smidigt från markplan hela vägen upp till femte våningen och väl inne i bostaden möts du av en väldisponerad planlösning om 132 kvm. Master bedroom med en-suite badrum ligger svalt och skönt mot gården, precis som gästrummet. I hallen finner man bostadens andra badrum och längst ner till höger ligger det rymliga köket, inrett med mycket skåpsförvaring, goda arbetsytor och komplett maskinpark. Sällskapsytorna vetter mot väster, matsal med plats för matbord om 10–12 personer ligger i fil med det spatiösa vardagsrummet. Här finns plats för både soffgrupp och flygel. De öppningsbara och helt glasade pardörrarna suddar ut känslan mellan ute och inne. Här tar vi oss ut till en av stadens mest magnifika balkonger. Perfekt västläge och med en utsikt som man aldrig tröttnar på. Väldigt välskött förening med garage i källaren med 13 garageplatser som kostar ca1.250kr/mån. Till platserna är det separat kösystem. Det går relativt enkelt att finna platser i de vackra villakvarteren som ligger runt om fastigheten. Till lägenheten hör ett rymligt förråd och det finns även cykelgarage och tvättstuga. Elen debiteras på månadsavgiften om 183 kr/mån á conto för att sedan justeras vid avräkning från föreningen då man antingen får lägga till eller återfå pengar. Tågaborg är en av stadskärnans nordliga stadsdelar med anrik bebyggelse från 1900-talets början. Närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö Skog via Landborgspromenaden. Bland övriga grönområden finns vackert belägna Vikingsbergsparken och man har badrocksavstånd till stranden precis nedanför backen. I området finns närbutiker, caféer och en kort promenad tar dig ner till city med allt vad det har att erbjuda. Varmt välkomna att boka visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Drottninggatan 118, Norr, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 17:30
Drottninggatan 118, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 118, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 118

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
4 995 000 kr
121 m²
3 rum
vån 1/5
5 243 kr/mån
41 281 kr/m²

Totalrenoverad sekelskifteslägenhet belägen i en av stadens vackraste byggnader i lågt belånade BRF Drottningsund! Med sina förträdgårdar inhängnade med låga gjutjärnsstaket radar dom upp sig, fyra vackra sekelskiftesfastigheter ritade av några av våra mest välkända arkitekter som var verksamma för cirka 120-130 år sedan. Just Drottninggatan 118 ritades av Ola Andersson och är uppförd mellan 1899-1900. Fyra våningar plus mansaradtak och sedermera inredd vind. På 80-talet ritades lägenheterna om och delades upp i "mindre" och mer anpassade bostäder. Föreningen är väldigt lågt belånad (per 2021-12-31 endast cirka 1600kr/kvm), man har en fastighet i gott skick och medlemmarna kan utnyttja fullutrustad tvättstuga, hyra övernattningslägenhet eller ta en bastu efter morgondoppet. För här bor man verkligen på badrocksavstånd från havet och Öresund. En halvtrappa upp och en bra bit bort från trottoaren, ligger en av föreningens vackraste bostäder. En generös trea som blivit totalrenoverad och ombyggd de senaste åren. Här frossar man i attribut från byggnadsåret, högt i tak, genomgående fiskbensparkett, stuckaturer och rosetter, höga socklar och djupa fönsternischer, för att nämna några. Bostaden har en lyxig social planlösning där köksdelen verkligen är hjärtat i bostaden. Här ryms en rejäl matplats framför köksön och i fil med köket ligger det spatiösa vardagsrummet. De två sovrummen ligger lugnt och skönt mot gården, båda utrustade med gott om förvaring. I centrum av bostaden finner man det lyxiga badrummet och tvättavdelningen är smart placerad i klädkammaren bredvid. En gästtoalett finner man vid entrén och vid köket finns ett vinrum att förvara dyrgriparna i. Från bostaden har man direktaccess till hela stadens utbud varpå avsaknaden av balkong blir mindre påtaglig. På anrika Norr promenerar man i badrock till stranden för morgondopp, lunchen njuter man av i Norra hamnen och på kvällen går man till teatern och stadens puls på fem minuter. I området finns några restauranger i toppklass samt ICA hamilton som förser dig med ett välsorterat sortiment. Detta är en bostad för den medvetna Helsingborgaren som värdesätter känsla och kvalité. En bostad att umgås och trivas i tillsammans med vänner och familj. Ni är varmt välkomna att boka visning!

 • Premium
 • Hiss
Drottninggatan 67, Norr, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 16:30
Drottninggatan 67, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 67, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 67

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
5 495 000 kr
105 m²
3 rum
vån 2/6
6 523 kr/mån
52 333 kr/m²

Exklusivt renoverad trea med glimrande sundsutsikt och enastående vy över Margaretaplatsens. Hiss från markplan, bra möjlighet att hyra parkering/garageplats, Inglasad balkong om cirka 15 kvm - allt detta på badrockavstånd från salta dopp i Öresund! Rymlig trea om 105 kvm på ett av stadens attraktivaste lägen. Hela bostaden totalrenoverades för några år sedan (Stenbergs bygg). Då flyttades köket och placerades längst fram i bostaden. Ett nytt badrum byggdes intill det stora sovrummet och man gjorde om en klädkammare till gästoalett. Hela renoveringen utvecklade bostaden till en modern planlösning väl anpassad för livsnjutare. Här får man alltså en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora sällskapsytor, master bedroom med en-suit badrum, gästtoalett med tvättmaskin och torktumlare samt gästrum. I bostaden finns även smarta förvaringslösningar via skjutdörrsgarderober och klädkammare. Här bor man dessutom helt utan insyn då man åt öster njuter av vackra Margaretaplatsen och åt väster syns bara Öresund med Danmark i bakgrunden. Lägenhetens stora behållning är den rejäla balkongen, med sol från lunch tills den går ner någonstans bakom horisonten. Här ryms dubbla sittgrupper och den är även inglasad så man kan nyttja den i stort sett året om. I föreningen finns dessutom goda möjligheter att hyra parkerings-/garageplats. Drottninggatan 67 är byggt redan 1939 och är ett av få funkishus i Helsingborg. En fantastisk fastighet med mycket karaktär och vackra detaljer och som är i riktigt gott skick. Huset är beläget på anrika Norr, endast ett stenkast från stranden, Norra hamnen och stadens puls. Här bor man även med närhet till restauranger i toppklass och med tillgång till ett brett kulturliv. Värt att nämna är regeringens beslut att gräva ned järnvägen i framtiden. Att läsa i hd.se 9 mars 2023 14:50 Klart: Regeringen vill bygga tunnel under Helsingborg Efter över 30 års diskussioner kan ljuset i tunneln skönjas för den sista flaskhalsen på Västkustbanan. Regeringen ger grönt ljus för en tunnel från Maria station till Helsingborg C. Spaden kan sättas i jorden om fem år. Sammantaget är detta en bostad för den medvetna som värdesätter känsla och kvalité. En bostad att umgås och trivas i, tillsammans med vänner och familj. Varmt välkomna att boka visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sofiebergsvägen 81D, Sofieberg, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 13:00
Sofiebergsvägen 81D, Sofieberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Sofiebergsvägen 81D, Sofieberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Sofiebergsvägen 81D

Lägenhet
Sofieberg, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 995 000 kr
110 m²
5 rum
vån 1/1
2 976 kr/mån
27 227 kr/m²

Möjlighet att sätta egen prägel på denna Bostadsrättsvilla i Obelånad och välskött förening! Vad kan vara mer tryggt i dessa tider än att investera i ett objekt där föreningen är obelånad? Finns alltså inga större risker för skenande avgifter pga kommande räntehöjningar. Nu ges möjlighet att förvärva ett av dessa 35 kedjehus beläget på barnvänliga Sofieberg. Det är väl underhållet, men något ouppdaterat. För den som vill så finns det alltså alla möjligheter att sätta sin egen prägel. Här finns fyra sovrum, varav två ligger en trappa upp. Man har stora sällskapsytor på entréplan via det spatiösa vardagsrummet som även har en mysig eldstad (fungerar) samt i köksdelen finns tillhörande matplats. Med utgång från vardagsrum och matplats nås den lummiga innergården med markis samt bilen placeras antingen i garaget som öppnas enkelt med elektrisk port eller på parkeringsplatsen utanför. Badrum, tvättstuga och gästtoalett finns också. Föreningen tar hand om sina fastigheter exemplariskt och följer en gedigen underhållsplan. Man har bland annat bytt alla fönster, lagt om taket, bytt värmepannan (fjärrvärme), installerat solceller, anslutit fastigheterna till fiber m.m. Det har nyligen utfört radonmätningar i samtliga hus. Enligt information från ordförande varier utfallet per hus väldigt mycket. Vissa är långt under gränsvärdena medans något enstaka hus är över gränsvärdena. Troligtvis beror detta på hur de boende lever och rör sig i husen. Föreningen har täta dialoger med fackmän och experter för att hitta de bästa lösningarna för att undvika höga radonhalter. Åtgärder kommer starta troligtvis under året. På Sofieberg bor man med direkt närhet till underbar natur, bekvämt cykelavstånd från centrum, mataffär träningsanläggningar samt populära förskolor och skolor. Söker ni känslan av att bo i villa men slippa ha det stora ansvar som ett friköpt boende kommer med, då har ni hittat hem. Varmt välkomna att boka visning!

 • Premium
 • Uteplats
Galoppvägen 30, Laröd, Helsingborgs kommun
Galoppvägen 30, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 2
Galoppvägen 30, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 3

Galoppvägen 30

Radhus
Laröd, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
3 495 000 kr
109 m²
4 rum
7 645 kr/mån
32 064 kr/m²

Rymligt och renoverat gavelradhus i barnvänligt område! Vill ni kunna låta barnen springa och leka i ett bilfritt område? Önskar ni närhet till skola, förskola, grönområden, affär, gym och vårdcentral? Tycker ni att det är en fördel att era barn och grannbarnen kan cykla gemensamt till skolan, fotbollen och gymnastiken? Då är detta boendet för Er! Med gavelläge ligger detta radhus om 109 kvm. Nuvarande ägare har renoverat det mesta under sina år (se den ambitiösa renoveringslistan i avsnittet fakta) där kanske det snygga köket sticker ut som en extra lyxig detalj. Ett synnerligen välplanerat boende med härlig utemiljö på fram- och baksidan av huset. Här kan man välja om man vill vara i skuggan eller solen. Då huset har gavelläge finns även möjlighet att gå runt fastigheten, vilket är en stor fördel när man ska exempelvis flytta saker från framsidan till baksidan. Tomten är dessutom helt insynsskyddad av buskage och häck vilket skapar en privat oas att landa på, när man kommer hem från arbete och aktiviteter. En stor fördel är att den gemensamma innergården ligger precis utanför, här kan barnen springa fritt och leka på lekplatsen. Planlösningen är väl genomtänkt med sociala ytor på entréplan och privata/sovrumsytor på ovanplan. På entréplan finner man kök med matplats, det spatiösa och genomgående vardagsrummet, ett badrum med dusch samt förvaring. På ovanvåningen finner vi tre riktigt rymliga sovrum, där varje rum rymmer en rejäl dubbelsäng plus extra möblemang. Där uppe finns ytterligare ett badrum, detta är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Då alla rum är så stora kan barnen ha både säng, skrivbord och lek-/soff-hörna på sina rum. Om man har väldigt mycket tvätt så finns en gemensam fullutrustad tvättstuga att boka i föreningen och till bostaden hör även ett källarförråd om cirka 11 kvm. BRF Stiglädret stoltserar med välskötta fastigheter, stabil ekonomi och man äger fortfarande fyra hyresrätter som får räknas som en dold tillgång. I föreningen finns både garage- och parkeringsplatser att hyra. Här bor man lugnt och skönt, med goda kommunikationer till staden. En kort promenad bort finns läckra naturområden och rullar man längst ner når man Larödbaden eller hamnplan i Hittarp där man kan njuta av salta dopp i Öresund. Här bor ni med känslan av en villa, men med bostadsrättsformens alla fördelar. Värme och vatten ingår i avgiften, precis som yttre underhåll av fastigheten, områdesskötsel, sophantering och bostadsrättstilläggsförsäkringen. Varmt välkomna att boka visning!

 • Premium
 • Uteplats
Helsingörskajen 12, SEA-U, Helsingborgs kommun
Helsingörskajen 12, SEA-U, Helsingborgs kommun, bild 2
Helsingörskajen 12, SEA-U, Helsingborgs kommun, bild 3

Helsingörskajen 12

Lägenhet
SEA-U, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
6 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 6/9
4 652 kr/mån
80 185 kr/m²

I Helsingborgs hetaste bostadsområde, belägen på sjätte våningen och näst längst fram i huset, finner man denna läckra trea med öppen planlösning och stor inglasad balkong på cirka 11 kvm med strålande utsikt över havet. Hela bostaden genomsyras av en röd tråd med sin exklusiva inredning via en mängd tillval som adderades när bostaden byggdes. Planlösningen delas upp perfekt, där den första delen innefattar sällskapsytor i form av kök, vardagsrum, den stora balkongen samt gästtoalett. Längst ner i lägenheten finns den privata delen. Här finner vi master bedroom, gästrum/kontor, dressing-room och badrum med tvättmaskin och torktumlare. I källaren finns förråd, cykelförråd och möjlighet att förvara vinerna i den gemensamma vinkällaren. Dessutom kan köparen övertaga säljarens garageplats! Välkomna till det nya och vida kända området SeaU Helsingborg. Fastigheterna, signerade Gert Wingårdh, är något utöver det vanliga, både vad gäller utformning men framförallt också läge! Midroc är firman bakom projektet som är stadens hetaste stadsdel och även ansiktet utåt mot Öresund och kontinenten. Bostadskvarteret består av fyra flerbostadshus på 5-9 våningar med bostäder mellan 1-6 rum och kök. Här erbjuds en grön mötesplats precis vid havet och kajpromenaden med butiker och restauranger precis runt hörnet. Varmt välkomna att boka visning med Martin Persson!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kronborgsgatan 6, Norr, Helsingborgs kommun
Kronborgsgatan 6, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Kronborgsgatan 6, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Kronborgsgatan 6

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
4 995 000 kr
119 m²
3 rum
vån 2/6
8 222 kr/mån
41 975 kr/m²

I välskötta och populära Sefiren ligger denna exklusiva och totalrenoverade våning om 119 kvm med enastående utsikt över havet samt en inglasad balkong i perfekt solläge! Har sällan skådat en så läckert renoverad lägenhet i välskötta Sefiren. Här får man en otroligt ljus gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och ofta med havet i sitt blickfång. Man brukar säga att köket är hjärtat i hemmet och för denna bostad är det verkligen spot-on. Platsbyggt Italienskt kök med gedigna stenskivor överallt. Väl genomtänkt med otroligt mycket förvaring, bardel att samlas vid samt komplett maskinpark med exempelvis både vinkyl och kaffemaskin. Vardagsrummet i vinkel ger plats åt både större soffgrupp samt matsalsmöblemang. Tillsammans med köksdelen utgör dessa ytor cirka 70 kvm vilket ger plats till stora sällskapsbjudningar. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen i sydvästläge. Här kortar man ner vintern och utsikten över föreningens innergård samt Öresund är det inget fel på. Master bedroom bjuder på gott om förvaring samt eget badrum. Givetvis är även badrummet lyxigt renoverat och utrustat med tvättmaskin. Gästrum/kontor finns också, precis som en gästtoalett. Allting är så väl genomtänkt med exempelvis samma golv i alla rum, infällda spotlights i tak och nischer, elektriska markiser runt hela bostaden samt snygga elementskydd. Här bor man på omåttligt populära Norr med badrocksavstånd till havet och med närhet till några av stadens mest populära restauranger. Centrum nås på fem minuter och Helsingborg Centralstation tar cirka 10 min. I BRF Sefiren kan Föreningens medlemmar utnyttja ett motionsrum med bastu, välskötta tvättstugor med torkrum samt för långväga gäster finns en övernattningslägenhet att hyra. Föreningen har dessutom över 90 garageplatser och cirka 40 p-platser där det brukar finnas goda möjligheter att hyra plats inom snar framtid. Det är lätt att förstå varför de flesta Helsingborgare vill bo just här! Varmt välkomna att boka visning med Martin Persson

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bärnstensgatan 26, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Bärnstensgatan 26

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 150 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/8
5 386 kr/mån
26 380 kr/m²

Välkommen till Bärnstensgatan 26 och denna trea som blivit totalrenoverad senaste året. Förutom ett fint och modernt boende så är även föreningen mycket välskött och stora renoveringar har låtit utföras de senare åren. Lägenheten placeras på tredje våningen och nås snabbt genom hiss direkt från markplan. Entrén välkomnar oss med avhängningsmöjligheter. Härifrån når vi även badrummet som är helt nyrenoverat i riktigt moderna materialval och med tvättmaskin. Från hallen nås även det första av de två sovrummen. Stort och generöst med plats till dubbelsäng samt förvaring via garderober. Vidare in når vi vardagsrum och kök. Den öppna planlösningen är väldigt inbjudande med fönster i båda ändar. Köket har en trevlig köksö som ger ett mycket arbetsvänligt kök med gott om förvaring, full maskinpark och bra arbetsytor. Här ryms även en perfekt matplats för upp till 10 personer. Från köket når vi sedan det stora vardagsrummet som erbjuder trevliga möbleringsalternativ på båda sidor. Soffgrupp placeras bäst vid balkongen och sedan får fantasin bestämma vilka andra möbleringslösningar som kan passa in. Den inglasade balkongen är något utöver det vanliga. Plats till såväl matplats som soffgrupp finns och vid horisonten kan vi skymta sundet samt njuta av eftermiddagssolen. Glaspartierna är öppningsbara och man kan här verkligen tala om ett extra rum som kan nyttjas under stora delar av året. Slutligen når vi boendets andra sovrum. Även detta är generöst och rymmer dubbelsäng samt förvaring ges via garderober. Ett boende utöver det vanliga som måste upplevas på plats! Finns nog få föreningar i Helsingborg som har så välskötta omgivningar och fastigheter som HSB BRF Runan. Dessutom stoltserar föreningen med endast cirka 2500kr/kvm i lån. Betydligt lägre än de flesta föreningar i Helsingborg. Här bor man verkligen tryggt och skönt med härlig gemenskap. I föreningen är det ständigt nya aktiviteter på gång och som boende kan man utnyttja och hyra festlokalen. De helt nyrenoverade garagen med solceller och laddboxar rymmer hela 300 bilar och är en perfekt bekvämlighet för föreningens medlemmar. För er som inte har bil går stadsbussen till stan med täta turer. För den som pendlar nås motorvägen på några få minuter. Varmt välkomna till ert nästa drömboende!

 • Balkong
 • Hiss
Vågbrytargränd 6, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Vågbrytargränd 6

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/5
3 892 kr/mån
44 044 kr/m²

Vad sägs om fem meter i takhöjd, egen uteplats och mysigt privat sovrum på andra våningen? Denna etagelägenhet är verkligen något utöver det vanliga! När livskvalité står högt i kurs, då är Oceanhamnen det optimala boendet! Med havet och hamnen just utanför dörren och stadens övriga utbud endast ett par minuters trivsam promenad bort så är det svårt att se vad som saknas. I just denna bostad kombineras detta med ett magnifikt vardagsrum med cirka 5 meter i takhöjd, stort härligt kök med matplats för sex till åtta personer, helkaklat badrum med kombimaskin samt ett supermysigt privat sovrum en trappa upp med gott om förvaring via en walk-in-closet! Som om inte det var nog har man en alldeles egen uteplats belägen lugnt och skönt mot föreningens innergård. Här finns allt; hiss från markplan, garageplats, cykelgarage, växthus, en gemensam takterrass med vidsträckt sundsutsikt plus utegym. Huset är byggt hållbart med rejäla materialval och tidlösa material samt med solpaneler på taket. Sälj bilen och utnyttja de goda möjligheterna till kollektivtrafik eller varför inte någon av de bilpooler som erbjuds i närområdet. Granitor har dessutom en räntegaranti för föreningens räkning som gäller i tre år från det att man tog över fastigheten. Det innebär att föreningen initialt inte i nuläget drabbas av de ökade räntor som vi sett senaste tiden. Oceanhamnen, Helsingborgs nyaste stadsdel och samtidigt ansiktet mot havet och Europa! En riktigt spännande, innovativ och unik del av staden. Hit, på en alldeles egen ö mitt i hamninloppet, känns det nästan som man kommer till en annan stad när man anländer. Ett antal spännande och kvalitativa restauranger har du just runt knuten och stans övriga utbud nås via en kort promenad över den vackra Varvsbron! Varmt välkommen att boka din visning av detta unika och trivsamma boende i Helsingborgs mest spännande och omtalade stadsdel med ansvarig mäklare via telefon 0735-179 338 eller [email protected]

 • Uteplats
 • Hiss
Kantorsgatan 22, Pålsjö Hage / Maria Park, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 16:30
Kantorsgatan 22, Pålsjö Hage / Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 2
Kantorsgatan 22, Pålsjö Hage / Maria Park, Helsingborgs kommun, bild 3

Kantorsgatan 22

Lägenhet
Pålsjö Hage / Maria Park, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/5
2 994 kr/mån
41 415 kr/m²

Modernt, öppen planlösning, wood on wall, ljust enstavs golv, stora fönster och enorm balkong om 10 kvm i perfekt solläge. Här bor livsnjutaren som parkerar bilen i carporten och tar hissen upp till fjärde våningen. När man kommer hem efter jobb kopplar man av på balkongen, tänder grillen och blickar ut över av en trevlig utsikt mot Pålsjö skog! Nu ges möjligheten att vara omgärdad av underbar natur i en toppfräsch bostad som har öppen planlösning samt stor balkong med milsvid utsikt. De nybyggda husen som uppfördes av PEAB stod färdiga 2019. Man har lagt vikt vid miljö, hållbarhet och ett boende med hög kvalitet på både materialval samt arkitektur. Livet på Kantorsgatan 22 kommer ge er en behaglig vardag med många sköna dagar på balkongen samt härligt umgänge i den sociala och öppna umgängesytan i kök/vardagsrum. Fjärde våningen av fem ger magiskt ljusinsläpp och fritt från insyn. En stor fördel är att man har egen tvättavdelning i bostaden så att man slipper gå iväg med tvätten eller passa tvättider. Bilen parkeras bekvämt utanför fastigheten och likaså cykeln. Förrådet till bostaden är placerat i direkt anslutning till bostaden vilket är både bekvämt och tryggt. Finns förnärvarande ledig p-plats a 400kr/mån och carport a 600kr/mån (2023-06-29). Området som ligger mellan Pålsjö Östra och Maria Park har närhet till ICA både på Ringstorp samt Mariastaden. Flera förskolor och grundskolor finns i absolut närhet och likså vårdcentral, apotek, pizzeria och gym. När andan faller på har man bekvämt avstånd till centrums alla butiker, kaféer och nöjen. Sommartid är det enkelt att besöka hamnen och dess trevliga restauranger. För att inte tala om stranden på Fria bad eller Pålsjö kallbadhus. Är man motionsintresserad bjuder Pålsjö skog på upplyste motionsslingor, tennis- samt padelbanor. Stadsbussar trafikerar i närområdet och Maria Station ligger inte långt bort. Optimalt läge med andra ord. Flexibel inflytt! Ta chansen innan marknaden!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Himmelriksgränden 2, Centrum, Helsingborgs kommun
Himmelriksgränden 2, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Himmelriksgränden 2, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Himmelriksgränden 2

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
2 395 000 kr
76 m²
2 rum
vån 2/4
4 959 kr/mån
31 513 kr/m²

Riktigt läcker och rymlig tvåa (möjlig trea) med fantastisk planlösning, takhöjd på cirka 3m och magiska fönsterpartier. I föreningen finns en fantastiskt innergård med grillmöjlighet och utanför grinden har du tillgång till hela stadens utbud. En bostad som måste upplevas! Att besöka Himmelriksgränden 2 tar en verkligen tillbaka till sekelskiftet. Fastigheten uppfördes nämligen som tryckeribyggnad åt Helsingborgsposten, men har byggts om efter åren och är idag en väldigt välskött förening med vackra byggnader som omgärdar gården. När man går in genom grinden och passera den prunkade innergården, är i sig en väldigt häftig upplevelse. Grönska, utemöbler, solsängar och grill, en riktig oas mitt i city. Jag skulle vilja påstå att denna innergården är t.o.m. bättre än en balkong. Hissen från markplan tar oss smidigt upp till våning två där bostaden ligger. När man kliver in innanför ytterdörren tappar de flesta hakan, det är en riktig wow-upplevelse. De enorma spröjsade fönsterna och takhöjden är verkligen magnifik. Här ställer man fönsterna på glänt hela dagen och då bostaden endast ligger på gården kan man verkligen inte tro att man är mitt i city. Planlösningen i bostaden inbjuder till stora sällskapsbjudningar och här finns möjlighet till matbord för hela 10-15 personer. Fördrinken serveras med fördel på köksön och efter middagen kan samtliga gäster mingla i det spatiösa vardagsrummet. Rejält sovrum med gott om förvaring plus möjlighet till arbetshörna plus ett badrum med badkar, finns också. Är man i behov av ytterligare ett sovrum är nuvarande vardagsrum och matsal extremt rymligt. Här kan man enkelt sätta upp en vägg och skapa ytterligare ett sovrum. Då Kan man också med fördel placera garderober i hallen. Se alternativ planritning. Här bor man lugnt och skönt, men mitt i city. Med direkt närhet till restauranger, caféer, butiker och för den som pendlar är Helsingborg central några 100m bort. Vackra parken Slottshagen med Kärnan ligger precis ovanför backen och stranden vid Tropical Beach nås på några minuter. Vill du ta del av hela Helsingborg så gör man det med fördel på Himmelriksgränden 2! Varmt välkomna att boka tid för visning med Martin Persson!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Droskvägen 1, Laröd, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 17:00
Droskvägen 1, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 2
Droskvägen 1, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 3

Droskvägen 1

Villa
Laröd, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
7 895 000 kr
180 m²
6 rum
718 m² tomt

Rymligt 1,5 plans hus om hela 180 kvm uppfört 2014 och beläget på hörntomt med fri utsikt över åkermark. Här bor man i ett ganska nybyggt och mycket barnvänligt område. Huset fördelar sig över stora sällskapsytor på entréplan med både kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns även ett rymligt sovrum, rejält badrum samt grovingång med tvättstuga och förvaring. Upp till finns allrum, ett master bedroom med klädkammare, två sovrum och ytterligare ett stort badrum. Huset är ytterst praktiskt för både den stora och lilla familjen. I Laröd bor man nära ett stort serviceutbud som b.la. mataffär, bibliotek, vårdcentral, gym, och spelbutik. Både skola och förskola ligger bara några 100m bort, precis som Laröds IP där det finns aktiviteter som fotboll, tennis och gymnastik. Vackra promenadstråk i skogen samt stränder med dopp i Öresund nås på några få minuter. Om ni vill skippa laga kvällsmat så handlar man med fördel på den lokala pizzerian La Rossa och efteråt avnjuter man en glass på Sofierokiosken. Bättre än så här blir det inte, Laröd är ett av Helsingborgs attraktivaste områden. Varmt välkomna att boka visning!

 • Premium
Drottninggatan 121, NORR-Strandvägen, Helsingborgs kommun
Drottninggatan 121, NORR-Strandvägen, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 121, NORR-Strandvägen, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 121

Lägenhet
NORR-Strandvägen, Helsingborgs kommun
3etage Fastighetsmäklare
5 195 000 kr
106 m²
3 rum
5 356 kr/mån
49 009 kr/m²

Dröm dig bort och koppla av efter en hård dag på jobbet med havets bris i bakgrunden. Njut av slående och obruten sundsutsikt från den rymliga inglasade balkongen. Semesterkänslan är påtaglig i denna rymliga trea belägen på bästa läge av sundets pärla! En halvtrappa upp nås bostaden. Här får man njuta av bra takhöjd, vacker fiskbensparkett samt stora rejäla fönsterbrädor och slående utsikt. Lägenhetens stora behållning är den inglasade balkongen som rymmer bord och stolar för 6-8 personer. Här och från vardagsrummet dras man till havsutsikten över Pålsjöbaden, Öresund, Danmark, Kronborg med mera. I lägenheten finns en luft/luft värmepump så att den boende kan reglera både värme och kyla. Idag disponeras bostaden med ett stort härligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, ett separat kök, två rejäla sovrum, gott om förvaring plus ett badrum. För den som vill utveckla bostaden kan man flytta köket till främre delen, så att man får kök och vardagsrum mot havet samt två rejäla sovrum mot Drottninggatan (se alternativ planlösning). Föreningens godkännande krävs och man ska anlita behörig fackman om en sådan renovering utförs. Drottninggatan 121 och Brf Pålsjö Strandpromenaden är byggt redan 1938 men hela fastigheten totalrenoverades 2002 i samband med att föreningen bildades. Här bor ett gäng stolta medlemmar i en välskött förening med både övernattningslägenhet och mindre gym. Ekonomin är stabil och värt att nämna är att man amorterar friskt på sina lån och har inget större underhåll planerat. Varmt välkomna att boka visning!

 • Premium
 • Balkong

Visar alla 14