Gadelius Fastighetsbyrå

Gadelius Fastighetsbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Torsvikssvängen 70, Torsvik, Lidingö kommun

Torsvikssvängen 70

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
4 950 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/5
4 054 kr/mån
86 842 kr/m²

En fantastisk tvåa om 57 kvm med egen uteplats om 14 kvm. Tag chansen att bli den första som flyttar in i denna toppenfina och välplanerade lägenhet. I eftertraktade Patriam Torsvik finns denna lägenhet. Mycket påkostade materialval, chevronparkett i ek, kök från Vedum med maskiner från Miele. Stort snyggt kaklar badrum med kombinerad tvätt/tork maskin. Hiss & garage finns i huset.

  • Uteplats
Torsvikssvängen 70, Torsvik, Lidingö kommun
Torsvikssvängen 70, Torsvik, Lidingö kommun, bild 2
Torsvikssvängen 70, Torsvik, Lidingö kommun, bild 3

Torsvikssvängen 70

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
11 500 000 kr
119 m²
4 rum
vån 3/5
6 054 kr/mån
96 639 kr/m²

Suverän 4 Rok om 119 kvm med ett högt läge och balkong om 5 kvm. Mycket trivsam lägenhet med ytterst god planlösning och ett generöst ljusflöde med fönster i två väderstreck. Masterbedroom med badrum en-suite och rymlig walk-in-closet. Två ytterligare sovrum i anslutning till eget badrum. Sobert kök med köksö från Vedum. Ljust vardagsrum med stora fönsterytor. Genomgående vacker chevronparkett i ek. Huset har två hissar & garage. Ring gärna för mer info! Lägenheten är nyproducerad och nyligen upplåten på Nedlesrot 2 AB (ett bolag i Patriam gruppen), och överlåts på köparna i överlåtelseavtal till vilket denna objektbeskrivning är bilaga. För beskrivning av bostaden se Bofaktablad, Ekonomisk Plan och Patriam Torsvik hemsida https://patriam.se/vara-bostader/patriam-torsvik/

  • Premium
Larsbergsvägen 7, Larsberg, Lidingö kommun
  • Idag kl 12:00
Larsbergsvägen 7, Larsberg, Lidingö kommun, bild 2
Larsbergsvägen 7, Larsberg, Lidingö kommun, bild 3

Larsbergsvägen 7

Lägenhet
Larsberg, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
1 450 000 kr
19 m²
1 rum
1 979 kr/mån
76 316 kr/m²

- TILLFÄLLE FÖR BÅDE FÖRETAGARE OCH PRIVATPERSONER - JURIDISK PERSON GODKÄNNES - I ett sjönära läge på Lidingö i Larsberg finns nu möjligheten att förvärva dessa trevliga, smart planerade och renoverade lägenheter om 19 kvm - 22 kvm med ett rum och integrerad köksdel. Hall med plats för ytterkläder. Köksdel eller pentry. Helkaklat modernt badrum med dusch samt ett lättmöblerat allrum/sovrum med genomgående ekparkett och ljusa ytskikt. Ljusa och trevliga. Låg avgift.Två hissar samt tvättstuga och cykelrum i huset. Ett källarförråd hör till respektive lägenhet. Möjlighet till parkering utanför huset. Här bor ni centralt på Lidingö med närhet till matbutiker, apotek, gym, kommunikationer via både buss, Lidingöbanan och pendelbåt in till Stockholm. Kort avstånd ner till vattnet med trevliga promenadstråk och restauranger i Dalénum. Ett perfekt läge! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information inför visningen.

  • Premium
  • Hiss
Björnvägen 1, Torsvik, Lidingö kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Björnvägen 1

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
3 300 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 475 kr/mån
58 929 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och insynsskyddade gavellägenhet om 56 kvm i genomgående fint skick. Trevligt kök med plats för stort matbord, rymligt vardagsrum med utgång till balkong i bästa solläge. Bra sovrum med platsbyggda garderober. Stambytt och helkaklat badrum. Fiber och kabel-tv, tvättstuga och cykelrum i huset. Gemensam uteplats i trädgården. Välskött förening med god ekonomi. Här bor ni så centralt det går på Lidingö med allt ni behöver. Direkt närhet till matbutiker, gym, skräddare, apotek och kommunikationer, både via buss och lidingöbanan. Kort avstånd även till Lidingö Centrum och flertalet restauranger. Varmt välkomna på visning.

  • Plus
  • Balkong
Rosavägen 4, Islinge, Lidingö kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Rosavägen 4

Villa
Islinge, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
24 000 000 kr
316 + 4 m²
9 rum
2 148 m² tomt

Välkomna till detta representativa och högt belägna hus om totalt 368 kvm fördelat över två plan i genomgående fint skick. Ett boende som lämpar sig väl för den stora familjen eller för de som önskar sig det lilla extra. Stort kök och gedigna sällskapsytor med trevlig rymd, totalt sex sovrum och tre helkaklade badrum, varav ett med bastu. Fantastisk längsgående balkong samt stor terrass i bästa solläge. Bergvärme med vattenburet system och låg energiförbrukning, fiber samt larm från Verisure. Huset är mycket väl underhållet och har renoverats löpande (se besiktningsprotokoll). Centralt placerat på ön med stor, grönskande och terrasserad tomt med möjlighet att anlägga pool. Inrett garage med infartsparkering för två bilar samt laddstolpe för elbil. Här bor ni med närhet till härliga grönområden, golfklubb, Lidingö Centrum och kommunikationer. Fem minuter med bil till stan.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Prismastigen 6, Dalénum, Lidingö kommun

Prismastigen 6

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
9 750 000 kr
93 m²
3 rum
vån 18/22
5 705 kr/mån
104 839 kr/m²

Fantastisk trea på 18e våningen med vacker utsikt och signerat Wingårdh arkitektkontor. Härlig sällskapsdel med vardagsrum, kök och balkong. Två avskilda sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gäst-wc. Här har man närheten till vatten, Kappsta naturreservat, butiker, restauranger och skolor dessutom bra kommunikationer med både båt och Lidingöbanan. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Carl Milles väg 7, Herserud, Lidingö kommun

Carl Milles väg 7

Lägenhet
Herserud, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
13 500 000 kr
94 + 7 m²
3 rum
vån 5/7
6 130 kr/mån
143 617 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska våning om totalt 101 kvm med Lidingös bästa läge. Nytt kök med matdel och vardagsrum i öppen planlösning. Fönster från golv till tak med franska balkonger och en helt obruten sjöutsikt över Stockholm. Genomgående nytt golv i Tadelakt, platsbyggda snickerier och trevlig infälld belysning i tak. Två sovrum, varav ett rymligt master bedroom med klädkammare och platsbyggd förvaring. Helkaklat badrum och tvättrum samt gästtoalett vid entrén. Flertalet utgångar till en sagolik inbäddad terrass om ca 22 kvm i sydvästläge. Hiss i huset, fiberanslutning och stort förråd om ca 10 kvm på samma plan som lägenheten. Möjlighet till garageplats i huset (separat kö). Här bor ni granne med Foresta och Millesgården med närhet till matbutiker, apotek och kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Södra Kungsvägen 321, Gåshaga, Lidingö kommun

Södra Kungsvägen 321

Övrigt
Gåshaga, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
2 950 000 kr
130 m²
416 kr/mån

Äntligen Företagslokaler på Lidingö Brf Gåshaga Hantverksby avser att uppföra 22 lokaler med entresolplan på Södra Kungsvägen 321 i Gåshaga. Lokal/lägenhetsförteckning med storlekar, priser och månadsavgifter, samt måttsatt ritning/översiktsplan återfinns i Ekonomisk Kalkyl och Bygglov under Dokument nedan. Detaljplanen medger kontor, småindustri, lager och hantverk. Lokalerna utrustas med bland annat pentry och badrum vilket framgår av Rumsbeskrivning nedan. Föreningen kommer att ingå bindande förhandsavtal enligt principen först till kvarn. Endast företag (juridiska personer) accepteras som köpare (Förhandstecknare). Preliminär tidplan är byggstart i augusti 2024 och färdigställande/tillträde Q3 2025. Säljstart sker omgående, gör intresseanmälan i länken nedan.

  • Nyproduktion
Timmermansvägen 20, Askrike, Lidingö kommun

Timmermansvägen 20

Villa
Askrike, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
15 900 000 kr
154 + 19 m²
3 rum
678 m² tomt

Med ett magnifikt och stillsamt läge ovanför Grönsta Gärde finner ni detta trevliga hus från Villa Nordic på en härlig tomt som gränsar mot allmänning. Övre plan går med enkelhet att göra om för ytterligare tre sovrum (se alternativ planlösning). Altan på baksidan av huset i soligt och insynsskyddat läge. Stor uppfartsparkering samt ett isolerat och uppvärmt förrådshus på tomten som går att inreda till gästhus. Här bor ni centralt på ön med närhet till fantastiska grönområden samt Kyrkviken med båtklubb och idrottsplats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Pyrolavägen 28, 3tr, Skärsätra, Lidingö kommun

Pyrolavägen 28, 3tr

Lägenhet
Skärsätra, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
2 975 000 kr
69,5 m²
3 rum
3 845 kr/mån
42 806 kr/m²

Ljus med mycket fönster i två väderstreck. Sällskapsrum, två sovrum, badrum, gäst-wc, balkong och kök. Närhet till skogspromenader, bad, skolor och Lidingöbanan.

  • Balkong
  • Hiss
Torsvikssvängen 7A, Torsvik, Lidingö kommun

Torsvikssvängen 7A

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
3 150 000 kr
38 m²
1 rum
vån 4/5
2 965 kr/mån
82 895 kr/m²

Suveränt ljus och fin 1 Rok i Patriam Torsvik. Stor 1 Rok som skulle kunna disponeras som 1,5 Rok. Fantastisk kök och badrum, vackra materialval med bl a chevronparkett, kök från Vedum och maskiner från Miele. Spansk balkong och härlig utsikt över nejden.

Östervägen 24, Käppala, Lidingö kommun

Östervägen 24

Villa
Käppala, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
12 900 000 kr
139 + 28 m²
8 rum
810 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och välskötta villa om totalt 167 kvm placerad på lugn återvändsgata, med en fin hörntomt. Soligt läge och sjöglimt. Flertalet ljusa sällskapsrum och delvis öppen planlösning på entréplan. Fem sovrum. Två badrum. Nytt kök med grovingång. Praktisk klädkammare. Inglasat uterum och flertalet uteplatser. Stor balkong i vinkel. En fantastisk trädgård med plats för lek och vila. Häckar, rabatter, rosor och gräsmattor. Larm, Verisure. Garage, p-plats, laddbox och förråd. Närheten till vattnet är slående. Gångavstånd till Käppalabadet med strand och klippor. Båthamnen ett stenkast bort. Klippuddens brygga nås på några minuter. Härifrån kan man ta båtarna in till Stockholm och ut till skärgården. Åt andra hållet är det nära till förskolor och skolor. Ljungbackens skola nås också på några minuter. I närheten till den finns fina bollplaner och lekplatser. Förutom allt detta har ni Gåshaga in på knuten med båthamn, restauranger samt SATS gym. Nära till Långängens naturreservat med motionsslingor och skidspår om vintern. Ekholmsnäs skidbacke och 9-håls golfbana med drivingrange finns att tillgå på nära håll. Lidingöbanan trafikerar Ropsten - Gåshaga. Käppala station promenerar ni till på ca 5 min.

  • Plus
Illerbacken 5, Näset, Lidingö kommun

Illerbacken 5

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
1 600 000 kr
25 m²
1 rum
vån 0/6
1 728 kr/mån
64 000 kr/m²

Suveränt fin totalrenoverad 1 rok på Näset! Inbäddat i grönska och parkmiljö ligger Brf Illerbacken. Nu finns möjlighet att förvärva denna nyrenoverade lägenhet om 25 kvm. Allt är nytt, kök, badrum, och alla maskiner, här finns tom ny tvättmaskin i lägenheten. Möjligt även för juridisk person att köpa.

Islinge Hamnväg 11, Torsvik, Lidingö kommun

Islinge Hamnväg 11

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
7 475 000 kr
102 m²
4 rum
3 986 kr/mån
73 284 kr/m²

Varmt välkomna på visning söndag 21 april, kl 14:30-15:00! Charmig 4:a, belägen i centrala Torsvik, endast ett stenkast från Lidingöbron och Norra Djurgårdsstan. Perfekt för de som uppskattar Lidingös stillhet och närheten till stan. Med ostört läge högst upp i huset erbjuder lägenheten generösa och representativa sällskapsytor med vackra detaljer som fiskbensparkett i original, elegant öppen spis och burspråk vilket skapar ett vackert ljusinsläpp. De två sovrummen är utrustade med rymliga garderober och med fönster med utsikt över föreningens skyddade tomt. Mellan sovrummen ligger badrummet. Köket är byggt i vinkel med stora ljusinsläpp, bra arbetsytor och matplats. Hallen är välkomnande med ett sobert stengolv, där även gästtoalett och kapprum återfinns. Den rymliga balkongen, i soligt läge med vy ner mot vattnet och grönska, vetter ut mot föreningens mycket stora och skyddade tomt med uteplatser och murad grill som står till medlemmarnas förfogande. I avgiften ingår parkeringsplats. Det finns även bastu och relaxavdelning i källaren. Föreningen (brf Norrbotten 9) är skuldfri. Läget är svårslaget med närheten till vattnet och grönområdena i Sticklinge såväl som Lidingö Centrum och Torsviks Torg, där mataffär, apotek, frisör, gym, café/koditori och annan service finns tillgänglig inom några få meter. Vid torget passerar alla Lidingös bussar. Och vill man cykla eller gå så erbjuder den nya Lidingöbron en snabb, enkel och vacker väg in till Ropsten och/eller Norra Djurgårdsstan med sitt utbud av kultur, nöjen och restauranger.

  • Balkong
Roburvägen 22, Torsvik, Lidingö kommun

Roburvägen 22

Villa
Torsvik, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
25 900 000 kr
229 + 65 m²
8 rum
1 501 m² tomt

Sekelskiftesdröm med bästa läge i Torsvik, kanske ett av Lidingös vackraste och bäst belägna villor. Utsikt mot vattnet och i omedelbar närhet av Lidingöbron. Totalt ca 312 kvm i gott skick. 8 rum varav 4-6 sovrum. Entréplan med trevliga sociala sällskapsytor och övre plan med 4 möjliga sovrum och inredd vind. Renoverad och inbjudande källare med allrum, tvättstuga, dusch, bastu och hobbyrum.

Södra Kungsvägen 62, null, Lidingö kommun

Södra Kungsvägen 62

Villa
Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
13 500 000 kr
915 m² tomt

"Företagsvilla" (taxeringskod 325/Handel och Kontor) i toppskick. Möjlighet till verksamhetsanknutet boende i huset. På bästa läge vid Södra Kungsvägen finns denna nyrenoverade företagsvilla med otaliga möjligheter för olika typer av verksamhet. Entréplan med två rum och ett stort badrum. Övre plan med 2 rum, fint kök och 1 Badrum. Vindsplan med 2 rum, 1 badrum, 1 wc samt två loft. Stort varmgarage/förråd, stor terrass/trädäck i anslutning till övre plan och en mycket stor "innergård" bakom rejält plank mot Södra Kungsvägen. Bygglov finns för (padel) hall på gården framför huset. Kontakta ansvarig mäklare för enskild visning.

Torsvikssvängen 7A, Torsvik, Lidingö kommun
Torsvikssvängen 7A, Torsvik, Lidingö kommun, bild 2
Torsvikssvängen 7A, Torsvik, Lidingö kommun, bild 3

Torsvikssvängen 7A

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
9 950 000 kr
111 m²
4 rum
vån 3/5
5 647 kr/mån
89 640 kr/m²

Härlig 4 Rok om 111 kvm med ett högt läge och balkong om 6 kvm. Mycket trivsam lägenhet med ytterst god planlösning och ett generöst ljusflöde med fönster i två väderstreck. Masterbedroom med badrum en-suite och rymlig walk-in-closet. Två ytterligare sovrum i anslutning till eget badrum. Sobert kök med köksö från Vedum. Ljust vardagsrum med stora fönsterytor. Genomgående vacker chevronparkett i ek. Huset har två hissar & garage. Ring gärna för mer info!

  • Premium
Jaktstigen 7A, Askrike, Lidingö kommun

Jaktstigen 7A

Villa
Askrike, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
65 000 000 kr
319 + 112 m²
8 rum
1 104 m² tomt

INTERNATIONELL TOPPKLASS På första parkett med magnifik utsikt över Askrikefjärden uppförs detta boende i absolut toppklass - Med en total yta om 430 kvm och med alla tänkbara bekvämligheter, tre takterrasser, spektakulär takhöjd och ett härligt poolområde. Se fullständig beskrivning under Länkar/Prospekt

Visar alla 18