Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Regementsgatan 56B, Slottsstaden, Malmö kommun

Regementsgatan 56B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
92,7 m²
4 rum
vån 4/7
5 985 kr/mån
43 119 kr/m²

På en utav Malmös mest eftertraktade adresser presenteras denna smakfullt renoverade fyrarummare med öppen planlösning som bidrar till härliga sociala ytor. Här väntar en tilltagen takhöjd som tillsammans med generösa ytor skapar en skön rymd och ljuset ligger fint över den vackra fiskbensparketten som flyter genom samtliga rum. Den gårdsvända balkongen nås från såväl vardagsrum som master bedroom och lite mer avskilt i bostadens andra ände är de två mindre sovrummen belägna. Nuvarande ägare har totalrenoverat med stilren och enhetlig interiör, förtjusande dekorativa detaljer samt unnat sig lyxen av dubbla exklusiva badrum och nu väntar denna fantastiska lägenhet på nya ägare att charma! Bo på stark adress med närhet till såväl shopping och restauranger som hav och strand samtidigt som Citys puls nås på en kort promenad. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Carl Gustafs väg 26B, Rådmansvången, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Carl Gustafs väg 26B

Lägenhet
Rådmansvången, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 5/5
4 538 kr/mån
36 294 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Löpargatan 8D, null, Landskrona kommun

Löpargatan 8D

Lägenhet
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
4 498 kr/mån
32 438 kr/m²

Ni kommer in till en rymlig hall med plats för avhängning och inbyggda garderober för ytterkläder samt städskåp. Köket är nyrenoverat, sidebyside kyl och frys, diskmaskin samt ugn med spishäll och gott om förvaring med både skåp och lådor. Köket har plats för ett möblemang till ca. 4 personer och här har du ett fint ljusinsläpp från fönster. Badrummet är fräscht och helkaklat från 2020/2021 och utrustat med en stor dusch, kommod, handdukstork. Vardagsrummet är stort med ett härligt ljusinsläpp med plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang samt utgång till uteplatsen. Köket har utgång till den inglasade balkongen med utsikt över området med ett soligt västerläge. Bostadsrätten erbjuder även två sovrum som har fräscha ytskikt och laminatgolv.

  • Balkong
  • Uteplats
Lärkgatan 5, Åstorp, Åstorps kommun
Lärkgatan 5, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Lärkgatan 5, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Lärkgatan 5

Tomt
Åstorp, Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
863 m² tomt

Möjlighet att förvärva en generös småhustomt om 863 kvm och uppföra din drömbostad. Tomten är belägen i Åstorp. Här bor du på rofyllt med lantligt läge och natursköna omgivningar men har ändå nära till det mesta. All information bör kontrolleras av köpare hos berörd kommun innan köp. Byggplan och ritningar lämnas in av köpare till Åstorps kommun innan byggstart. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Daniel Golrup för mer information. Tillträde på tomten är tillåtet för spekulanter.

  • Premium
Kylievägen 78-0, Beddingestrand, Trelleborgs kommun

Kylievägen 78-0

Tomt
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
2,9 ha tomt

Med öppna vidder i fantastisk miljö, nära både hav och natur ligger denna tomt på totalt 1,2201 hektar mark baserad på tre fastigheter. Marken ligger utanför detaljplanerat område och det finns ett bygglov om byggnation av en hästgård med tillhörande garage och stall. Bygglovet består av ett enbostadshus 120-180 Kvm med tillhörande garage(ca 60Kvm) och häststall(ca 80Kvm) med infart från Kylievägen. Marken används idag som jordbruksmark. Vatten och avlopp samt anslutningsavgifter för el är inte betald. Tomterna ligger i Skateholm/Beddingestrand, mellan Trelleborg och Ystad med närhet till både Kastrup och Sturups flygplats. Beddingestrand är känt för sin trevliga golfbana men också för ett bra utbud av restauranger men framförallt för dess vackra sandstränder! OBS: Bygglovet finns bifogat under dokument!

Stationsvägen 1, null, Landskrona kommun

Stationsvägen 1

Tomt
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
850 000 kr
383 m² tomt

Välkommen till Asmundtorp och alla chanser till en välplanerad nybyggnation. I föreliggande förslag så byggs det ett en familjs hus i 1½ plan med vitputsad fasad och med en takbeklädnad av plåt. Ett förråd för säsongsförvaring uppförs mot den norra fasaden och får en byggnadsarea om 3,75 kvm. Ritningar som bifogas marknadsföringen är tänkt som inspiration och bygger på nuvarande befintlig bebyggelse med en vacker kyrka runt knuten. Härligt lantligt läge med möjligheter till uteplatser i solsäkra vädersträck och närhet till Häljarp eller Landskrona med utmärkta kommunikationer.

Visar alla 6