Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Falkholmsgränd 27, Skärholmen, Stockholms kommun

Falkholmsgränd 27

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 695 000 kr
68 m²
3 rum
vån 0/6
4 909 kr/mån
24 926 kr/m²

Missa inte chansen att förvärva denna fina och välplanerade trerumslägenhet med inglasad balkong på en av Skärholmens populäraste adresser! Bostaden har generösa fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp, omgivet av ljusa ytskikt . Här finns ett stort och lättmöblerat vardagsrum, rymligt master bedroom med stor garderob och utgång till balkong samt ett väldisponerat sovrum. Fint fullutrustat kök med matplats för 4-6 pers. Helkaklat badrum med dusch som stambyttes 2016, här är det förberett för tvättmaskin. Inbjudande hall med garderober som leder till bostadens alla rum. Här får du ett behagligt boende med hiss, lägenhetsförråd, tvättstuga, cykelförråd och P - platser för medlemmarna ingår i avgiften. Föreningen har en låg skuldsättning. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och parkering plats. Närhet till Skärholmens tunnelbana, Skärholmens galleria, Kungens kurva handelsplats, förskola/skola och natursköna områden. Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

  • Balkong
  • Hiss
Midsommarvägen 9, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Idag kl 19:00

Midsommarvägen 9

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 595 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
3 351 kr/mån
63 293 kr/m²

På attraktivt läge i pittoreska och trendiga Midsommarkransen finner du denna välplanerade tvåa. En bostad som utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster där dagsljuset flödar in fritt samt en härlig takhöjd om ca 2,70 meter. Vidare erbjuds ett socialt och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Ett stilrent kök med goda arbetsytor och plats för matbord. Dessutom ett sovrum i generös storlek med gott om plats för förvaring, arbetsplats och stor säng. På frågan vad säljaren uppskattat mest med bostaden blir listan lång. Det är en mysig lägenhet med smart planlösning och högt i tak. Dessutom med flera vackra detaljer som gamla element, hyllor över fönstren och dörrar till garderober samt originalgolv i vardagsrummet. Lägg sedan till bostadens läge, nära till allt i Midsommarkransen/Telefonplan/Aspudden i form av restauranger, pubar och en mysig deli precis runt hörnet gör att detta har varit ett väldigt uppskattat boende! Föreningen HSB Brf Blåklockan i Stockholm är en stabil och trygg förening. Väldigt familjär, trevlig och bra liten förening med härliga grannar som är respektfulla och hjälpsamma. De äger marken(=ej tomträtt), har en kommersiell lokal som genererar extraintäkter samt har en låg belåningsgrad om ca 3067 kr per/kvm enl. årsredovisningen 2022. Här bor ni mitt i hjärtat utav Midsommarkransen med endast 50 meter till centrum där det kryllar av trevliga restauranger, mysiga caféer och charmiga butiker. Ett stenkast bort ligger populära Svandammsparken och kvartersbiografen Tellus. Här bor du i livliga kvarter med nära till naturen och badmöjligheter i både Vinterviken och Gröndal. Välkommen att kontakta mäklaren vid frågor och för att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Hägerstensvägen 162, Aspudden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Hägerstensvägen 162

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 595 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 528 kr/mån
64 775 kr/m²

ÄLSKA ASPUDDEN! DRÖMTVÅA I GAVEL! STILFULL OCH VÄLPLANERAD! Mycket ljus och härlig 2:a med fritt gavelläge i centrala Aspudden! Genomgående stora fönster i tre väderstreck samt cirka 2,60 m takhöjd bidrar till en mycket ljus och luftig känsla. Välplanerade ytor. Stilfullt renoverat kök med matplats för 6-8 personer, stort vardagsrum i gavel med stora fönster och utgång till rymlig balkong i soligt söderläge samt rymligt sovrum. Stambytt badrum med badkar och golvvärme. Genomgående fina golv samt ljusa färgval. Bra förvaringslösningar. Bostaden är belägen i HSB BRF Taltrasten som är en stor och stabil förening som äger sin mark och som är lågt belånad. I föreningens källare finns cykelförråd, barnvagnsrum, föreningens gästlägenhet, gym, samlingslokal, hobbylokal samt tvättstugor. I källaren når du det mindre av bostadens två förråd. Det större vindsförrådet nås via samma trapphus. Lummig, härlig innergård sommartid med utemöblemang och grillmöjligheter. Centralt belägen fastighet/förening med endast 3-4 minuters bekvämt gångavstånd till T-bana och Centrum. Fastigheten ligger ett stenkast från Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek, bokhandel och trevliga caféer. Mäklaren kan varmt rekommendera kvarterskrogen/vinbaren Bar Libertin, endast 350 meter från porten. Där serveras rätter som inte lämnar någon besviken. På samma gata, lite längre ned, ligger relativt nyöppnade Coop Extra. På några minuters gångavstånd finns även populära Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Här finns även Bonne Femme, Bokhandeln, burgarstället Mums, pizzeriorna EPA och Vår Pizza, två nyöppnade sushiställen (Naked sushi belägen i samma förening samt Simple sushi en bit upp på gatan samt mkt annat. Nu har även spännande Bio Aspen startat sin verksamhet med en kvartersbio med bar och restaurang. Denna nås på bekvämt gångavstånd (https://bioaspen.se/). Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Åker du två, hamnar du innanför tullarna, i Hornstull.

  • Plus
  • Balkong
Järnbärarvägen 10, Bredäng, Stockholms kommun

Järnbärarvägen 10

Lägenhet
Bredäng, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 395 000 kr
22 m²
1 rum
vån 0/7
1 455 kr/mån
63 409 kr/m²

Varmt välkomna till denna toppfräscha etta med mycket låg avgift! I ett lugnt läge nära Bredängs centrum och T-bana finner ni denna fina lägenhet där moderna renoveringar gjorts i en stilsäker kombination. Yteffektiv planlösning med ljusa ytskikt, genomgående parkettgolv och smakfulla materialval. Här finns bland annat ett separat allrum som kan användas som vardagsrum/sovrum, stilrent kök med integrerade vitvaror. Rymligt och fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från köket finns en separat ytterdörr. I avgiften ingår bredband, kabel-tv, samt ett externt mindre förråd. Parkeringsplats finns. Brf Järnbärarordern 3 är en bra och stabil förening som har en låg skuldsättning och dessutom äger dessutom marken. Man har även 17 hyresrätter kvar i föreningen vilket räknas som en stor dold tillgång. Riktigt trevligt område med grönska och promenadstråk och runt knuten ligger Bredängs centrum med T-bana och med stort utbud av matbutiker m.m. I närområdet finns även Skärholmens köpcentrum, Heron city och Kungens kurva samt populära Mälarhöjdsbadet och Café Lyran. Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

  • Hiss
Odd Fellowvägen 37, Bredäng/Mälarhöjden, Stockholms kommun

Odd Fellowvägen 37

Lägenhet
Bredäng/Mälarhöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 895 000 kr
86 m²
3.5 rum
vån 0/2
5 671 kr/mån
33 663 kr/m²

Välkommen till denna härliga 3,5a med radhuskänsla belägen på populära Odd Fellowvägen, i lummigt och barnvänligt område! Bostaden ligger i ett i 2-plans hus med en egen ingång och en stor uteplats mot allmänning. Genomgående fräsch och välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier, parkettgolv och vitmålade väggar. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum och ett allrum, stort badrum med tvättde och separat gäst-wc. Vackert kök med full maskinpark och matplats för minst 6 pers och ett ljust och lättmöblerat vardagsrum. Gott om förvaring i hall och i sovrummen. Mycket stabil förening med god ekonomi. Föreningen är en ombyggd skola, den gamla Ålgryteskolan, och är belägen i ett mycket trivsamt och lugnt område intill charmiga Jakobsberg gård, nära välkända café Lyran, småbåtshamnar, badplatser samt trevliga promenad- och cykelvägar längs Mälarens strand. Gångavstånd till grön- och rekreationsområden intill Mälaren. Gångavstånd (ca 300 m) även till Bredängs centrum. Flera dagis och skolor finns i området. Kungens Kurva handelsområde och Skärholmens köpcentrum (SKHLM) finns inom nära pendling- och bilavstånd. I Bredängs centrum finns T-bana (röd linje) och bussförbindelser. Cykelavstånd till T-bana i Mälarhöjden. Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

  • Uteplats
Ekensbergsvägen 5, Ekensberg, Stockholms kommun

Ekensbergsvägen 5

Lägenhet
Ekensberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
5 595 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/4
3 229 kr/mån
60 161 kr/m²

Varmt välkommen till denna sociala och välplanerade fyra med balkong med sjöutsikt! Här ges möjligheten att sätta sin egen prägel och skapa sitt drömboende! I denna väldisponerad bostad möts du av en rymlig hall med gott om förvaring i garderober och avhängningsyta. På varsin sida om den inre hallen har du ett stort vardagsrum samt ett kök med plats för matbord. På den rymliga balkongen njuter du av solen större delen av dagen samtidigt som du kan blicka ut över båtar som passerar. En genomgångsbostad med fönster i två väderstreck, dels mot den trevliga innergården samt mot det ljusa och soliga söderläget med sjöutsikt. Vidare in i bostaden finner man badrum och två bra sovrum. Dessutom gott om förvaring i två klädkammare och en garderob. Det tredje sovrummet når du från hallen. Lägenheten har ett fullutrustat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en separat WC. BRF Stapelbädden 5 är en välskött och solid förening med ovanligt låga avgifter. Föreningen bildades 2006 och äger marken (friköpt). Föreningen upplåter 117 lägenheter, varav 26 hyresrätter som utgör ett väldigt stort dolt kapital. Föreningen har 13 kommersiella lokaler som skapar ett starkt kassaflöde. De amorterar kontinuerligt av på lånen och de är nere på 988kr/m² (ÅR 2022). Ekensberg är ett mycket lugnt och omtyckt område i närheten av Stockholm City. Det är svårt att finna ett mer barnvänligt och naturnära område, en oas mitt i staden. Närområdet präglas av badplatser, badbryggor, grönska, långa promenadstråk och motionsspår längs med vattnet som utnyttjas både vinter- och sommartid. Här finns också en uppskattad grundskola och många omtyckta förskolor. En kort promenad tar dig till Gröndals centrum eller till vackra Vinterviken, det pittoreska Trädgårdscaféet med omgivande kolonilotter eller kulturutbudet på närliggande Färgfabriken. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid frågor och för att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Allan Edwalls gata 4, 6/6tr, Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Allan Edwalls gata 4, 6/6tr

Lägenhet
Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
5 995 000 kr
88 m²
4 rum
vån 6/6
5 697 kr/mån
68 125 kr/m²

HÖGST UPP - INGLASAD BALKONG - GAVELLÄGE - BRF ÄGER MARK - LUGNT LÄGE Välkommen till denna lägenhet belägen högst upp i huset på Allan Edwalls gata 4! På våning 6 har du både en fin utsikt och ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck! Lägenhetens stora balkong är inglasad och nås från både vardagsrummet och ett av sovrummen. Lägenheten disponeras idag som en 4:a med 3 bra sovrum som uppfyller de krav som Lantmäteriet ställer för att det ska få kallas rum. Köket rymmer en större matplats och vardagsrummet är lättmöblerat med en naturlig plats för både soffan och tv:n. Tvättmaskin och torktumlare i badrummet. På frågan vad säljaren har uppskattat lite extra med just sitt boende blir svaret långt, men några sammanfattande favoriter är följande: "Balkongen är verkligen ett extra rum från maj till september. Att efter jobbet kunna gå ut på balkongen och njuta av kvällssolen är fantastiskt. Ljus från tre håll gör att alla rum, även hallen är välkomnade. En känsla som jag alltid tänker på efter att varit bort några dagar." I området har familjen dessa favoriter: "Att under lunchen ta en löptur runt Vinterviken och att tillsammans med mina barn gå ner och ta ett kvällsdopp eller paddla ut med kajaken." Stabil förening som äger sin mark, fastighet från 2008/2009 med stor hiss och där parkeringsplatser och garage genererar stora intäkter till föreningen som bidrar till god ekonomi. År 2022 uppgick amorteringen till över 1 milj sek. Trevlig och stor innegård med sittplatser och grillplats, perfekt för mindre tillställning med vänner eller barnkalas. I avgiften är både bredband och kabel-tv inkluderat! På Allan Edwalls gata bor du med närhet till grönområden, Aspuddsparken med 4H-gård och på bekvämt promenadavstånd har du badplatser. Mycket populär förening i ett område med både restauranger, café och butiker samt tunnelbanan ett stenkast bort. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid frågor och för att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Terrängvägen 71, 2tr, Västertorp, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Terrängvägen 71, 2tr

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 566 kr/mån
47 182 kr/m²

BEVARAT RETROKÖK - BALKONG I VÄST - NYMÅLADE YTSKIKT - MYCKET VÄLSKÖTT FÖRENING Nu säljer Brf Lugnet i Västertorp en av sina kvarvarande hyresrätter! Denna ljusa och genomgående pärla har ett helt fantastiskt retrokök bevarat! Lägenhetens väggar har målats om under våren 2024 och har fått en fina färgtoner av grönt och beigt. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både en soffgrupp och en extra matplats. Från vardagsrummet når du också lägenhetens balkong i västläge med härlig eftermiddagssol! Sovrummet rymmer en dubbelsäng och har även en generös klädkammare. Se gärna den alternativa planlösningen för möjligheten att skapa en sovalkov som nås från vardagsrummet. Perfekt för tex föräldern med barn varannan vecka eller som ett litet gäst- eller arbetsrum. Att köket och vardagsrummet ligger åtskilt göra att du får två sociala utrymmen som kan vara praktiskt för de som bor två. Badrummet är helkaklat och har badkar. I hallen finns två garderober och även en liten inre hall med hatthylla och avställning av skor. Lägenheten har alla originaldörrar kvar och den härliga pardörren till vardagsrummet! Mäklarens favorit i denna lägenhet är det välbevarade köket, ett riktigt drömkök för den som gillar 50-talet! Även den indragna balkongen känns mysig och ombonad. Och en sista favorit är de fina färgvalen vid ommålningen 2024. Föreningen bildades 2021 och är mycket välskött! Det finns en föreningslokal som också kan användas för övernattning, en fin gård med grill, en stor tvättstuga och man har hela 7 hyresrätter kvar. Det senare är både ett framtida dolt kapital men inbringar också en stor intäkt till föreningen. Denna lägenhet är en av de 7 kvarvarande hyresrätterna. Föreningen amorterar löpande och har anlitat ett externt företag för att att upprätta en gedigen underhållsplan. I februari 2024 amorterade föreningen ett större belopp på 3,6 milj. Västertorp är ett lugnt och trivsamt område, många som flyttar hit väljer att bo kvar och flytta inom området. Vi torget finns matbutik, flera restauranger, apotek, folktandvård, skomakare, blomaffär, låssmed, frisör och mycket mer. Varmt välkommen till både Västertorp och ditt nästa boende!

  • Plus
  • Balkong
Våruddsringen 194, Johannesdal, Stockholms kommun
Våruddsringen 194, Johannesdal, Stockholms kommun, bild 2
Våruddsringen 194, Johannesdal, Stockholms kommun, bild 3

Våruddsringen 194

Villa
Johannesdal, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
6 795 000 kr
140 + 55 m²
5 rum
672 m² tomt

På lugn och stilla gata utan genomfartstrafik med idylliska omgivningar i populära och trivsamma Johannesdal, ligger denna friköpta familjevilla med ett högt, ostört och fritt läge med sjöutsikt! Här erbjuds 2-plan i soutteräng med en total boyta om hela 195 kvm, endast 5 min promenad till Mälaren! Underbar trädgårdstomt omgiven av vackra buskar och frukt träd. Generösa sällskapsytor med stora fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp. Milsvid utsikt med vacker vy över naturskönt landskap och Mälarens glittrande vatten. Fyra ordentliga sovrum, relaxrum med bastu och dusch, rymligt badrum och wc-rum, tvättstuga, klädkammare, kök med rejäl matplats och ett generöst vardagsrum med kakelugn (kakelkamin Contura) och utgång till balkong. Högt, lugnt läge med fin sjöutsikt från stor balkong på entréplan, med sol hela dagen. Separat utgång finns på nedre plan vilket gör det möjligt att göra en uthyrningsdel. Fristående uteförråd på tomten med goda förvaringsmöjligheter. Underbart boende som kan förverkliga din dröm om att bo med fantastisk utsikt och på ett mycket lugnt och lummigt läge! Huset har billiga driftkostnader med en frånluftsvärmepump (Nibe 470) med ett modernt ventilationssystem (FTX) och centraldammsugare. Nuvarande ägare har även en båtplats (3x7 m, Mälaren, 5 min promenad) vid Johannesdals båtklubb. Om intresse föreligger kan den komma att överlåtas till köparen. Läget i villaidyllen Johannesdal är mycket bra med en promenad på ca 6-7 minuter till strandpromenad längs Mälaren, t-bana, mataffär, lekplatser, förskolor och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Säljaren har tecknat vår tjänst VARUDEKLARERAT, vilket innebär att du som köpare får den mest heltäckande försäkringsskyddet på marknaden mot dolda fel i 10 år. Överlåtelsebesiktning finns tillgänglig. Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bellmanskällevägen 8A, Mälarhöjden, Stockholms kommun

Bellmanskällevägen 8A

Lägenhet
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 495 000 kr
43,5 + 31 m²
2 rum
vån 1/4
5 252 kr/mån
80 345 kr/m²

EGEN UTEPLATS - EGEN & GRATIS P-PLATS - BRF ÄGER MARK - GEMENSAM TRÄDGÅRD - TOTALRENOVERAD 2011 Varmt välkomna till denna trivsamma och välplanerade 2:a med en totalyta av 74,5 m2 (helrenoverades 2011) med solig uteplats och egen trädgårdsdel belägen i hjärtat av Mälarhöjden med närhet till både Mälaren och t-bana. Här finner ni ett boende som är så nära ett eget villaboende som man kan komma med en stor terrass i soligt läge och en egen parkeringsplats samt ett stort rymligt förråd. Lägenhetens planlösning är genomtänkt och erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier vilket gör att lägenheten upplevs väldigt luftig. De tjocka murade och vitmålade väggarna och flertalet spotlights skapar en härligt hemtrevnad. Lägenheten har en vacker öppen spis och fina materialval som tex. golv i svart granit och golvvärme. Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och förvaring i en rymlig klädkammare. Stort lyxigt helkaklat badrum med tvättavdelning. Till lägenheten följer nyttjanderätten till en egen uteplats i privat läge skapade så att de boende ska erhålla största möjliga villakänsla. Den generösa terrassen har en vacker stenläggning i form av skifferplattor och en stilig mur i granit som avskärmning mot trädgården. Terrassen nås från både köksdelen som från vardagsrummet. Från bostaden är det knappt 200 meter till Mälarhöjdens centrum med tunnelbana, livsmedelsaffär, café och diverse andra affärer. Mälaren med bad och promenadstråk ligger inom fem minuters promenadavstånd. Läget är således optimalt med närhet till naturen och Mälaren samt på cykelavstånd till Stockholm City. Varmt välkomna att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Lina Sandells plan 2, Fruängen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 13:45

Lina Sandells plan 2

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 695 000 kr
25 m²
1 rum
vån 4/8
1 984 kr/mån
67 800 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade etta med balkong i soligt läge. Här bor du i ett högt läge med utblick över takåsarna endast ett stenkast ifrån Fruängens centrum. Denna bostad har alla kvadrat på rätt ställe med ett härligt allrum med smart alkov och utgång till härlig balkong. Vidare finner du en praktiskt och yteffektiv köksdel med fint ljusinsläpp från mindre fönster. Bra förvaring genom inbyggda garderober samt rymligt badrum med badkar. På frågan vad säljaren uppskattat mest med boendet kommer balkongen högst upp på listan, den ligger i bästa läget där solen dyker upp vid lunch och är sedan kvar till solnedgång. Det är dessutom ingen insyn alls och då lägenheten ligger på plan 4 är utsikten helt fri, vilket är fantastiskt! Säljaren gillar planlösningen i denna lägenhet, att det på 25 kvm, finns ett litet kök och en sovalkov med förvaringsmöjligheter gör att det känns väldigt hemtrevligt. Brf Kamkoftan är en stabil förening som har flertalet av de större renoveringarna bakom sig. Låg avgift där såväl bredband som kabel-TV ingår i avgiften. Bostaden är belägen på ett högt läge i expansiva Fruängen. Här bor du i ett lugnt område men samtidigt nära till allt. Med ett par minuters promenad bort finner du Fruängen Centrum med ett stort utbud av service och goda kommunikationer genom både tunnelbana och buss. Med buss eller bil når du snabbt Kungens kurva och Skärholmens galleria med ett stort shoppingutbud.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Instrumentvägen 37, Örnsberg/Hägerstenshamnen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:40

Instrumentvägen 37

Lägenhet
Örnsberg/Hägerstenshamnen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 495 000 kr
69,5 m²
2.5 rum
vån 4/4
5 446 kr/mån
50 288 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga 2,5:a belägen med naturen runt hörnet och badrocksavstånd till Mälarens vatten. Du välkomnas in i en generös hall med gott om plats för förvaring och separat avhängningsyta. Vidare finner du ett socialt vardagsrum med utgång till den stora balkongen som har eftermiddags-/kvällssol och vetter mot baksidan av huset. Funktionellt kök plats för stort matbord. I det stora sovrummet finns gott om förvaring i platsbyggda garderober. Fint ljusinsläpp från fönster i det mindre rummet som idag disponeras som gästrum. Stort badrum med badkar. Här ges möjlighet att sätta sin egen prägel i en mycket smart planerad bostad! Stabil förening med eget garage och bastu. Belägen endast ett stenkast från Mälarens vatten, klippbad och promenadstråk och med bara ett par minuters promenad till Örnsbergs t-bana som tar dig till Slussen på 9 minuter. Närhet till flertalet förskolor, skolor och lekparker. Välkommen att kontakta mäklaren vid frågor och för att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gösta Ekmans väg 37, vån 3 - ACCEPTERAT PRIS, Örnsberg/Axelsberg, Stockholms kommun

Gösta Ekmans väg 37, vån 3 - ACCEPTERAT PRIS

Lägenhet
Örnsberg/Axelsberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
6 950 000 kr
121,7 m²
5 rum
vån 3/7
8 252 kr/mån
57 108 kr/m²

TILLFÄLLE! ACCEPTERAT PRIS! RING MÄKLAREN FÖR INFO/VISNING! FAMILJEDRÖM! UTHYRNINGSDEL SKAPAR GODA INTÄKTSMÖJLIGHET! Underbart 60-tal med härlig rymd, många originaldetaljer bevarade samt stor balkong med underbart solläge i sydväst och med Mälarvy, sol från lunch till solnedgång. Stor 5:a med uthyrningsdel - stor flexibilitet då den lätt kan omställas från lägenhet med uthyrningsdel till stor familjelägenhet där då uthyrningsdelen skapar ett master bedroom med eget badrum. Brf Spöksonaten 2 är en välhållen förening med många av de större renoveringarna bakom sig, bl.a. stambytet som skedde 2022. Föreningen äger sin mark. Fastigheten är belägen med ett högt och lugnt läge, inbäddat i grönska, på en lugn återvändsgata. Fin och barnvänlig innergård med lekplats där barnen kan leka fritt. Dessutom har föreningen en trevlig uteplats med flera sittplatser och grillmöjligheter. Garage och parkeringsplatser utomhus finns i föreningen. Lite längre ned på gatan finns en relativt nybyggd förskola och Hägerstenshamnens skola ligger med gångavstånd från bostaden. Cirka 400 m till Örnsbergs tunnelbanestation (röd linje). Direkt närhet till Mälaren och Vinterviken med dess fina promenadstråk. Med en kort promenad tar ni er till utomhuspool, träningsanläggning och utegym i Västertorp. Flera mysiga caféer och kvarterskrogar i närheten av bostaden.

  • Plus
  • Hiss
Erik Segersälls Väg 9, Aspudden, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Erik Segersälls Väg 9

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
7 695 000 kr
112 m²
4.5 rum
vån 0/3
6 860 kr/mån
68 705 kr/m²

Brf Ljungspoven har byggt om befintliga lokaler till 3 välplanerade lägenheter. Här presenteras en pampig och välplanerad 4,5-rummare om hela 112 m2 med plats för hela familjen! Detta är den största av lägenheterna som disponerar en modern planlösning med kök och rymligt vardagsrum i en öppen planlösning. 3 bra sovrum och ett separat arbetsrum som med fördel kan nyttjas som ett mindre sovrum/gästrum. Ett stort helkaklat badrum i neutrala toner med duschhörna samt en separat gästtoalett. Lägenheten ligger i direkt anslutning till föreningens trevliga innergård. Stor, stabil förening med alla de större renoveringarna genomförda. Njut av föreningens omtalade innergård, den enda helt slutna innergården i hela Aspudden. I föreningen så finns det, förutom cykel-, barnvagnsrum, tvättstugor och förråd, även övernattningslägenhet samt ett mindre gym. Föreningen äger sin mark och har en stabil belåningsgrad/kvm. Här bor du fem minuter från söder och en kvart från stan samtidigt som du får en egen barnvänlig oas med närheten till Vinterviken, grönområden och badplatser. Med ICA, apotek, postombud och restauranger i kvarteret finns allt man behöver. Fastigheten ligger mitt i Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek och trevliga caféer. Fina Aspuddens bokhandel är väl värt ett besök! Utanför porten finns även mycket omtyckta Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Trevliga Vår Pizza samt bageriet Bonne Femme skapar en härlig atmosfär på den lilla gågatan runt knuten och kan varmt rekommenderas. Även Bio Aspen, vår kvartersbio med bar och restaurang. Denna är belägen på bekvämt gångavstånd (https://bioaspen.se/). Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

  • Hiss
Erik Segersälls Väg 9, Aspudden, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Erik Segersälls Väg 9

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
7 795 000 kr
98 m²
4 rum
vån 0/3
6 007 kr/mån
79 541 kr/m²

Brf Ljungspoven har byggt om befintliga lokaler till 3 välplanerade lägenheter. Här presenteras en pampig och välplanerad 4-rummare om hela 98 m2 med plats för hela familjen! Lägenheten disponerar en modern planlösning med kök i en öppen planlösning mot både det rymliga vardagsrummet som har utgång till balkongen samt den stora matsalsdelen. Matsalsdelen erbjuder plats för matbord för upp mot 8 personer. 2 bra sovrum och ett separat arbetsrum som med fördel kan nyttjas som sovrum/gästrum. Ett stort helkaklat badrum i neutrala toner med tvättmaskin samt en separat gästtoalett. Lägenheten ligger i direkt anslutning till föreningens trevliga innergård. Stor, stabil förening med alla de större renoveringarna genomförda. Njut av föreningens omtalade innergård, den enda helt slutna innergården i hela Aspudden. I föreningen så finns det, förutom cykel-, barnvagnsrum, tvättstugor och förråd, även övernattningslägenhet samt ett mindre gym. Föreningen äger sin mark och har en stabil belåningsgrad/kvm. Här bor du fem minuter från söder och en kvart från stan samtidigt som du får en egen barnvänlig oas med närheten till Vinterviken, grönområden och badplatser. Med ICA, apotek, postombud och restauranger i kvarteret finns allt man behöver. Fastigheten ligger mitt i Aspuddens Centrum med T-bana, ICA (öppettider kl. 07-23), bussar, restauranger, apotek, bibliotek och trevliga caféer. Fina Aspuddens bokhandel är väl värt ett besök! Utanför porten finns även mycket omtyckta Fabelbar, som förgyller Aspudden ytterligare, med sin trevliga atmosfär och goda mat. Trevliga Vår Pizza samt bageriet Bonne Femme skapar en härlig atmosfär på den lilla gågatan runt knuten och kan varmt rekommenderas. Även Bio Aspen, vår kvartersbio med bar och restaurang. Denna är belägen på bekvämt gångavstånd (https://bioaspen.se/). Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad i underbara Mälaren, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. En station bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

  • Hiss
Ekholmsvägen 220, vån 5 , Skärholmen, Stockholms kommun

Ekholmsvägen 220, vån 5

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 350 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5/6
3 804 kr/mån
29 012 kr/m²

Välkomna till attraktiva Skärholmshöjden och denna fina & välplanerade lägenhet med låg avgift på den populära adressen Ekholmsvägen! Belägen endast ett stenkast ifrån Skärholmen centrum, grönska natur i Sätra naturreservat och kommunikationer! Här bor ni högt upp i huset (vån 5), utan insyn med en balkong i soligt söderläge och fantastisk utsikt. Ljus och luftig bostad tack vare de väl tilltagna fönsterpartierna i två väderstreck som tillsammans med genomgående planlösningen tillåter ljuset flöde fritt in i bostaden. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds bland annat två rymliga och väldisponerade sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Vackert kök med god arbetsyta, full maskinpark och stor matplats del. Stambytt badrum (2018) med tvättdel och badkar samt separat toalett. Generöst vardagsrum med stora fönsterpartier med utgång till balkongen. Gott om förvaringsutrymmen genom garderober och källarförråd. Mycket bra förening som äger sin mark, med låga avgifter och låg skuldsättning som dessutom gjort ett flertal förbättringar under åren såsom stambyte. Attraktiv adress med promenadavstånd till grönområden och Sätrabadet vid Mälaren. Från bostaden är det en kort promenad till Skärholmens Centrum med cirka 200 butiker, restauranger och caféer. I närheten ligger det stora nöjescentret Heron City och den välkända handelsplatsen i Kungens Kurva. I Heron City finns biografer och caféer med mera. I Kungens kurva finns exempelvis IKEA, City Gross och Elgiganten. I Skärholmens Centrum finns goda kommunikationer i form av bussar och tunnelbana som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter. Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65 för mer information och frågor.

  • Balkong
  • Hiss
Gräsholmsvägen 13C, Skärholmen, Stockholms kommun

Gräsholmsvägen 13C

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
4 125 kr/mån
35 755 kr/m²

För privatvisning kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson 070-916 66 65. Varmt välkomna till denna fräscha och optimalt planerade gavel tvåa med ett lungt läge nära Mälaren, härliga naturstråk och Skärholmen centrum! Med bästa läge i föreningen, ligger denna insynsfria lägenhet har en härlig atmosfär med generösa umgängesytor och rymd. Social öppen planlösning mellan ett stilrent kök med matplats och ett stort luftigt vardagsrum med fransk balkong. Ljuvligt ljusinsläpp i hela lägenheten tack vare stora fönsterpartier och genomgående parkettgolv. Stort helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin och torktumlare. Generöst sovrum med ypperliga förvaringsmöjligheter. Perfekt boende för såväl paret som den kräsne singeln. Välkommen hem! HSB BRF Lillholmen är en välskött förening med god ekonomi och en låg skuldsättning. Här bor du med närhet till härliga grönområden och Mälaren samt ett stenkast bort till en av Stockholms största inomhusgallerior. Där finns mycket goda kommunikationer med T-bana och buss och stort utbud av allt.

  • Balkong
Vårholmsbackarna 52, Vårberg, Stockholms kommun

Vårholmsbackarna 52

Lägenhet
Vårberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
1 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
7 232 kr/mån
24 329 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 1 995 000 KR! Kontakta ansvarig mäklare Ninos Simonsson på 0709-16 66 65 för visning! Välkommen till denna stora, ljusa och välplanerade trea! På andra våningen finner ni denna fina lägenhet där stora renoveringar har gjorts, med generösa fönsterpartier i två olika väderstreck som bidrar till ett härlig ljusinsläpp i hela bostaden. Välkomnande hall som leder till bostadens alla rum. Fullutrustat kök med matplats och utgång till rymlig balkong. Två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Stambytt badrum och gäst-WC. Stort och lättmöblerat vardagsrum. Här finns även ett rum som kan användas som tvättstuga eller förråd. Tillgång till källarförråd. Brf Fjärdholmen 1 är en stor och stabil förening om 116 lägenheter varav 36 är hyresrätter (dolda tillgångar). Området ligger ca. 5 minuters gångväg ifrån Vårbergs Centrum med tillgång till tunnelbana, buss och affärer. Restiden in till centrala Stockholm med tunnelbana är ca 25 minuter. Utöver detta finns 2 st stora köpkomplex (SKHLM-Skärholmens Centrum) och Kungens Kurva med IKEA och många andra affärer inom 10 minuters bilväg. Området ligger även nära Mälaren, Sveriges tredje största sjö.

  • Balkong

Visar alla 18