BOSTHLM

BOSTHLM

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Folkparksvägen 130, vån 5, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Folkparksvägen 130, vån 5, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Folkparksvägen 130, vån 5, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Folkparksvägen 130, vån 5

Lägenhet
Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 5
3 949 kr/mån
51 638 kr/m²

Bokad visning 28/4 kl. 14:00-14:30 - anmälan krävs senast söndag 28/4 kl. 10:00. Mycket välplanerad bostad med trevlig utsikt, stora sällskapsytor och badrum med bastu! Den här bostaden bör tilltala den som söker något extra. Här finns också en underbar inglasad balkong som blir till ett extrarum under större delen av året. Köket har gott om skåpförvaring och vardagsrummet har fönster i två väderstreck samt gott om möblerbar yta. För den som föredrar en öppen planlösning går vägg mellan kök och vardagsrum att ta ned. Sovrummet är i bra storlek och har gott om garderobsförvaring. I baddrummet så finns en härlig bastu som uppskattas extra mycket under vinterhalvåret. Badrummet är vidare utrustat med golvvärme, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Som boende här har du tillgång till ett vindsförråd, cykel- och barnvagnsrum, parkeringsplatser utomhus samt i garage. I port 130 finns dessutom ett övernattningsrum som man kan hyra för endast 200 kr/natt. En ombyggnad av gården har nyss slutförts nu och nu finns också ett orangeri, lekplats samt boulebana för föreningens medlemmar att nyttja. Strax utanför porten finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som tar dig till Älvsjö åt ena hållet och åt andra hållet till Telefonplan. Rakt över gatan finns ett charmigt 50-talstorg med bl.a matbutik, restaurang och gym. Ca 10 min promenadväg bort nås Älvsjö Torg med caféer, restauranger, florist och gym. Älvsjö station är också en knytpunkt vad gäller allmänna kommunikationer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kristallvägen 123, vån 1 av 3, Solberga - Hägersten/Älvsjö, Stockholms kommun
  • Tor 25 apr kl 17:30
Kristallvägen 123, vån 1 av 3, Solberga - Hägersten/Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Kristallvägen 123, vån 1 av 3, Solberga - Hägersten/Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Kristallvägen 123, vån 1 av 3

Lägenhet
Solberga - Hägersten/Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 095 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/3
4 161 kr/mån
46 194 kr/m²

En öppen spis och en solig balkong är två av detaljerna som utmärker det här fina hemmet! Välplanerad bostad med två rymliga sovrum. Tidigare ägare har bl.a låtit renovera köket, lagt nya golv och målat/tapetserat väggar. Hemmet går i en ljus färgskala och har ett ostört läge med utsikt över träd som snart är i full grönska. Goda förvaringsmöjligheter finns i form av två klädkammare samt i källarförrådet som bostadsrättsinnehavaren förfogar över. Badrummet är stambytt och är bl.a utrustat med badkar. Föreningen är omtyckt och fastigheten är belägen på en lummig återvändsgata som kantas av grönska. Många stora renoveringar är gjorda såsom stambyte, fasadrenovering och fönsterbyte. Gården har en stor platsbyggd grill som föreningens medlemmar kan nyttja. Runt hörnet finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan och Älvsjö på några få minuter. Här bor du med ca 10-15 min gångavstånd till Telefonplan och Älvsjö samt 15 min cykeltur till Hornstull. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack, vårdcentral, bibliotek och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym. Från Älvsjö station når du Stockholms central på 9 min via pendeltåg. Som boende här har man nära till det mesta. Café och restauranger finns i närområdet. Fina Solbergaskogen har promenadstråk där du kan träffa både harar, rådjur, ekorrar och hackspettar. Där finns också ett nytt utegym. Populära parkleken Kristallen har allt för de små, inklusive pulkabacke om vintern. Även den nya lekparken Apelsinen och en skateboardpark finns på nära gångavstånd. Nyanlagda Solberga bollplan är en härlig mötesplats med full plan och läktare. Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. Engelska skolan och utbyggda Kämpetorpsskolan finns intill nya Älvsjöstaden. Västberga handel når man på några minuters promenad och där hittar man det mesta i serviceväg, bl a Systembolag, Stora Coop (inkl post), Gymgrossisten, apotek, Rusta, Jysk, Cykloteket, gym och bensinstation. Det finns också välbyggda cykelbanor som snabbt leder vidare till närliggande delar av Hägersten/Liljeholmen, till Södermalm eller söderut till t ex Västertorps idrotts- och simhall, Kungens Kurva m m .

  • Premium
Sågargatan 17, vån 3, Södermalm - Sofia, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Sågargatan 17, vån 3, Södermalm - Sofia, Stockholms kommun, bild 2
Sågargatan 17, vån 3, Södermalm - Sofia, Stockholms kommun, bild 3

Sågargatan 17, vån 3

Lägenhet
Södermalm - Sofia, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 395 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3/6
1 840 kr/mån
108 864 kr/m²

** Optimalt planerad 30-talslägenhet med balkong ** Här finner ni en mycket hemtrevlig, ljus och optimalt planerad 30-talslägenhet med en stor härlig balkong fint belägen mot lummig innergård. I bostaden finns bevarad charm från byggåret som spegeldörrar, trägolv och takrosett. Helglasade altandörrar i kombination med högt till tak skapar rymd. Lägenheten är snyggt och varsamt renoverad med behagliga färg- och materialval. Vackra hus - Underbar boendemiljö Sågargatan är en lugn, mysig och lågtrafikerad gata som pryds av en mycket fin och charmig portik i norr i korsningen mot Åsögatan. Portiken och de vackra husen med dess förgårdar skapar en mycket tilltalande närmiljö som upplevs privat och exklusiv. Vita Bergen, Nytorget & Kultutkvarteren Här bor man endast ett par hundra meter från pittoreska Nytorget med dess stora utbud av småbutiker, caféer och restauranger. Vackra miljöer runt husknuten som populär picknickparken Vita Bergen och de bevarade kulturkvarteren. Ett tryggt hemmakvarter med all söders charm inom räckhåll.

  • Premium
Hildebergsvägen 26, NB, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Hildebergsvägen 26, NB

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1/4
3 029 kr/mån
65 658 kr/m²

På mysiga Hildebergsvägen ligger denna tilltalande och perfekt planerade 2:a. Bostaden är belägen med ostört gårdsläge och har stora fönsterpartier med fransk balkong som ger underbar och fri utsikt över gården. Bostaden är registrerad som en 1:a med disponeras idag som perfekt planerad 2:a med stort sovrum över 8 kvm. Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de generösa sociala ytorna i delvis öppen planlösning. Sovrummet är väl tilltaget och har goda förvaringsytor och plats för dubbelsäng. Rummet har även plats för extra garderober eller arbetsytor. Bostaden har generösa fönsterytor samt lättillgängliga ytor skapar en ljus och luftig atmosfär. Här möts man av genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Kajen.

  • Plus
Trollesundsvägen 100, Högdalen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:15
Trollesundsvägen 100, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Trollesundsvägen 100, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Trollesundsvägen 100

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
BOSTHLM
1 795 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/3
1 912 kr/mån
64 107 kr/m²

Renoverad 1,5:a med stor balkong i sydvästläge in mot gården. Renoverat kök och badrum. Sovalkov för 160 cm säng samt optimal förvaring i garderober och klädkammare. Låg avgift i områdets bästa förening!

  • Premium
  • Balkong
Toffelbacken 29, vån 2 av 3, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 15:00
Toffelbacken 29, vån 2 av 3, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Toffelbacken 29, vån 2 av 3, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Toffelbacken 29, vån 2 av 3

Lägenhet
Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 995 000 kr
104 m²
4 rum
vån 2/3
7 424 kr/mån
38 413 kr/m²

Näst högst upp i huset finns den fina bostaden som har ett attraktivt läge i föreningen. Här bor du helt utan insyn och med trädtopparna som närmsta granne. Under sommarhalvåret är bostaden inbäddad i grönska. Det trevliga köket har gott om skåpförvaring och en matplats som går att duka upp för åtminstone 4-6 personer. Från köket nås den underbara balkongen som blir till ett extrarum under sommarhalvåret. De tre sovrummen är samtliga i bra storlek och vardagsrummet är ett riktigt sällskapsrum där utrymme finns för en stor soffa. Här finns både ett badrum och en gästtoalett vilket underlättar vardagen för familjen. Här bor du i en omtyckt BRF med fina innergårdar som är alldeles underbara under sommarhalvåret, här finns bl.a sittplatser, grill och fina planteringar. Solberga är ett populärt område. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen, populära parkleken Kristallen och ett nyanlagt utegym finns i närheten. En ny stor lekpark, Apelsinen, har byggts ned för backen. En skateboardpark finns också i närheten. Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. Engelska skolan finns intill nya Älvsjöstaden och ytterligare lite längre bort finns Kämpetorpsskolan som nyligen har byggts ut. På gångavstånd finns Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, apotek, vårdcentral, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Nattbuss från Stockholm central stannar på intilliggande Pliggvägen. I Västberga handel finns bl.a Stora Coop, Rusta, Jysk, och Systembolaget. Lite längre bort i Älvsjö finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag. Det är heller inte långt till Telefonplan där tunnelbanans röda linje trafikerar. Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/hagersten-alvsjo-stadsdelsomrade/solberga/

  • Premium
  • Balkong
Älvsjö Stationsgata 2b, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:00
Älvsjö Stationsgata 2b, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Älvsjö Stationsgata 2b, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Älvsjö Stationsgata 2b

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3
4 436 kr/mån
52 636 kr/m²

Välkommen till denna bostad på 55 kvadratmeter belägen på våning 3 i expansiva Älvsjö. Här får du stilrena materialval, vackert golv och underbara fönsterpartier. Den öppna planlösningen bidrar till sociala ytor och förvaringen är generös med inbyggda garderober. Det stora helkaklade badrummet har kombinerat tvätt och torktumlare samt gott om förvaringsmöjligheter som förenklar vardagen. Stort lyxigt fönster även där som bidrar till ett naturligt ljussinsläpp. Här har du ett trivsamt och modernt hem med allt man kan önska i ett växande område med närhet till det mesta man kan önska. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Konstgjutarvägen 10, 3 tr, Johanneshov / Globen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:45
Konstgjutarvägen 10, 3 tr, Johanneshov / Globen, Stockholms kommun, bild 2
Konstgjutarvägen 10, 3 tr, Johanneshov / Globen, Stockholms kommun, bild 3

Konstgjutarvägen 10, 3 tr

Lägenhet
Johanneshov / Globen, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 295 000 kr
33,3 m²
2 rum
vån 3/3
2 733 kr/mån
68 919 kr/m²

** Optimalt planerad 2:a – Högst upp i huset ** Väluttänkta kvadratmetrar som nyttjas på absolut bästa sätt med perfekt layout och lyxig och genomtänkt förvaring. Bostaden känns verkligen betydligt större än sina kvadratmeter. Ett hem i klassisk funkisstil med trevliga sällskapsytor och inbjudande känsla. Här bor man högst upp i huset med stora härliga fönsterytor som skapar en luftig, ljus och synnerligen gemytlig atmosfär. Lägenheten är varsamt renoverad där man tagit vara på och förstärkt dess funkiskaraktär. Här samsas bevarade tidstypiska detaljer som fönsterbänkar i natursten och spanjoletter med nylagt holländsk ekparkett, schackrutigt klinkergolv samt eluttag, strömbrytare, skåpsluckor och beslag i tidsenlig retrostil. Här bor ni nära allt i ett område med rikt utbud av nöjen, service och kommunikationer, men ändå en kort promenad från vackra naturområden och vatten.

  • Premium
Tollareslingan 26, vån 4, Nacka - Tollare, Nacka kommun
  • Imorgon kl 12:00
Tollareslingan 26, vån 4, Nacka - Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 26, vån 4, Nacka - Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 26, vån 4

Lägenhet
Nacka - Tollare, Nacka kommun
BOSTHLM
6 495 000 kr
103 m²
4 rum
vån 4/12
8 637 kr/mån
63 058 kr/m²

** Balkong 10 kvm – Havsutsikt – Garage i huset ** Här finner ni en mycket påkostad och stilren lägenhet med underbar sjöutsikt och en unik och genomtänkt layout. Lägenheten har en stor härlig balkong om 10 kvm med terrasskänsla och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Lägenheten har generösa fönsterytor i två väderstreck vilket i kombination lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket inbjudande atmosfär. Fantastiskt boende i populära Tollare som ligger idylliskt i stadsnära skärgård. I kvarteren möter vild grönska nyskapande arkitektur långt bortom standardlösningarna. Här bildas en skärningspunkt mellan city och natur, där varje hus byggs utifrån den enskilda platsens läge och särdrag. Skärgårdskänsla Du andas in hav och skog och får den riktiga skärgårdskänslan varje dag samtidigt som du bor i en idyll som är mindre än en mil från storstadens puls. Allt finns runt knuten, från strandpromenaden och svampskogen till aktiviteter som fotboll, hockey, ridning, tennis, yoga och staden. Vid kajen som ligger ett stenkast från huset finns solbrygga, båtplatser för gäster. Härifrån kan man även ta Vaxholmsbåten in till Stockholms city, Saltsjöbaden, Roslagen och Dalarö. Nere vid kajen finns även restaurang Bruket Tollare, kvarterskrog med franska och svenska bistroklassiker. Till och från Tollare Torg trafikerar även SL bussar. Välkommen hem till Tollare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mockasinvägen 14, Solberga - Hägersten, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:00

Mockasinvägen 14

Lägenhet
Solberga - Hägersten, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 795 000 kr
92 m²
4.5 rum
vån -1/3
5 020 kr/mån
41 250 kr/m²

Ett riktigt fint hem med radhuskänsla väntar här på Mockasinvägen 14! År 2013 byggdes den här underbara bostaden som bland annat stoltserar med ett snyggt kök och badrum samt en stor uteplats som blir till ett extrarum under sommarhalvåret. Bostaden är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummen. Här bor du i en omtyckt förening. Strax utanför porten finns gott om gräsytor, sittplatser och grillmöjligheter där man gärna samlar familj och vänner soliga sommardagar. Solberga är ett populärt område. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen, populära parkleken Kristallen och ett nyanlagt utegym finns i närheten. En ny stor lekpark, Apelsinen, har byggts en kort promenad bort. En skateboardpark finns också i närheten. Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. Engelska skolan finns intill nya Älvsjöstaden och ytterligare lite längre bort finns Kämpetorpsskolan som nyligen har byggts ut. På gångavstånd finns Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag. Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/hagersten-alvsjo-stadsdelsomrade/solberga/

  • Plus
Revirvägen 27B, Mariefred, Strängnäs kommun
  • Imorgon kl 12:00

Revirvägen 27B

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
BOSTHLM
2 950 000 kr
117 m²
5 rum
5 957 kr/mån
25 214 kr/m²

Hjärtligt välkomna till ett radhus med alla rätt! Endast 10 minuter gångväg från tåget som tar dig till Stockholm på mindre än 40 minuter, ligger detta radhus inbäddad bland ängar och skog. Sjöutsikt från fönster och altan. Gräsmatta framför solig altanen som ligger i skyddat läge med skogen intill .I familjärt, sjönära och omtyckt område ligger dessa välplanerade radhus om två våningar byggda 2021. Detta trivsamma och stilsäkra radhus har både altan på både framsidan samt baksidan vilket bli som två extra rum på sommarhalvåret. Huset är fördelat på två våningsplan med möjlighet till 4 sovrum. Privata parkeringsplatser samt externt förråd. Måste upplevas på plats!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Prästgårdsgränd 13, vån 3, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Prästgårdsgränd 13, vån 3

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 650 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
3 463 kr/mån
42 063 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Hanna Paulis gata 11, vån 2 av 3, Fruängen, Stockholms kommun

Hanna Paulis gata 11, vån 2 av 3

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 495 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/3
4 901 kr/mån
41 118 kr/m²

Välkommen till din framtida drömbostad. Rymlig och välplanerad 4 rok, 85 kvm, belägen på våning 2 av 3. Bästa läget i området med balkong i västerläge mot trevlig grönska, ingen insyn alls! Här finns stort kök med plats för rejält matbord, 3 bra sovrum, rymligt badrum, extra separat toalett och hall med plats för massor av förvaring. Lägenheten är i äldre stil och i behov av renovering men kan bli hur fin som helst. Mycket bra och stabil bostadsrättsförening. Här har man den utmärkta kombinationen av låg belåning, endast 2279 kr/kvm, och de stora renoveringarna genomförda (se mer info under detaljerad information). Ytterligare ett plus är att snabbt bredband (1000/1000mbit/s) ingår i månadsavgiften. Mycket bra läge alldeles intill Fruängen centrum. Området erbjuder en unik kombination av grönska och närheten till city med 18 minuters resa med tunnelbana. De natursköna omgivningarna är lugna och trivsamma och bjuder på fina motionsspår, vidsträckta strövområden samt badplatser vid både Långsjöbadet och Vinterviken i närheten. Ett stenkast ifrån lägenheten ligger Fruängstorget och dess utbud med bland annat gym, flertalet restauranger, blomsterbutik, apotek, grönsakshandlare, Hemköp, Coop och Systembolaget. De mysiga kvarterskrogarna Parma och den populära fiskbutiken Ersson lockar de flesta Fruängsborna med sina menyer och trevliga uteserveringar. Välkommen på visning!

  • Balkong
Oskarslundsbacken 30, 6tr, Liljeholmskajen, Stockholms kommun

Oskarslundsbacken 30, 6tr

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
BOSTHLM
5 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 6/7
5 632 kr/mån
74 938 kr/m²

Högt och ostört läge ligger denna smakfulla och perfekt planerade 3:a med stor balkong i soligt söderläge. Bostaden är under produktion och beräknas vara inflyttningsklar redan i Augusti -2024. Här möts man av genomgående planlösning och underbara fönsterpartier som skapar härligt ljusinsläpp och luftig atmosfär. Härtill finns rymlig balkong med bästa solläge och delvis fri utsikt Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i öppen planlösning och härliga fönsterpartier, 2 rymliga sovrum och goda förvaringsytor via en klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. Bostaden är ny och i absolut toppskick med påkostade materialval och tillval. Allt stilfullt utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp. Från Oskarslundsbacken har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer, service samt flera förskolor, skolor och populära parker. Årstaviken runt hörnet erbjuder möjlighet till vackra promenadstråk, bad, utegym och natursköna platser som gjorda för ett aktivt och socialt liv fyllt med umgänge och gemenskap. Nu har även den efterlängtade restaurangen 3Sixty öppnat i kajen som erbjuder underbar panoramautsikt över Stockholm. En bit bort finns Liljeholmens Galleria med nästan hundra butiker och flera restauranger men också utmärkta förbindelser som tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna samt flera kompletterande bussar. Det är lätt att glömma hur nära stan du befinner dig. Hoppa upp på cykeln så är du inne vid Hornstulls puls på bara ett par minuter. Det här är hemmet för dig som söker ett lugnt och tryggt boende, men som samtidigt vill ha närhet till innerstadens puls. Här trivs man och det är bara att flytta in! Denna bostad säljs på ritning och det finns därför ingen möjlighet till visningar. Se dokument inredningsval för ytterligare information kring alla materialval.

  • Balkong
  • Hiss
Spindelvägen 3, Älvsjö, Stockholms kommun
Spindelvägen 3, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Spindelvägen 3, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Spindelvägen 3

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
1 745 000 kr
22 m²
1 rum
1 668 kr/mån
79 318 kr/m²

Välkommen till ditt drömboende i ett lugnt och fridfullt villaområde! Detta charmiga attefallshus har allt du behöver för en bekväm och trivsam tillvaro. Med ett separat sovrum kan du njuta av lugn och ro när du behöver det som mest.

  • Premium
  • Uteplats
Toffelbacken 17, vån 3 av 3, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun
Toffelbacken 17, vån 3 av 3, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Toffelbacken 17, vån 3 av 3, Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Toffelbacken 17, vån 3 av 3

Lägenhet
Solberga - Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 995 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3/3
6 332 kr/mån
34 034 kr/m²

Högst upp i huset finns den här mycket fina bostaden. Här finns ett fräscht badrum och en separat gästtoalett vilket underlättar vardagen för familjen. Stort vardagsrum helt fritt från insyn. Fint kök med bra matplatsdel för ca 6 personer. Bostaden har en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och de två sovrummen. Balkongen har ett härligt läge och utsikt över trädtoppar. Här bor du i en omtyckt BRF med fina innergårdar som är alldeles underbara under sommarhalvåret, här finns bl.a sittplatser, grill och fina planteringar. Solberga är ett populärt område. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen, populära parkleken Kristallen och ett nyanlagt utegym finns i närheten. En ny stor lekpark, Apelsinen, har byggts en kort promenad bort. En skateboardpark finns också i närheten. Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. Engelska skolan finns intill nya Älvsjöstaden och ytterligare lite längre bort finns Kämpetorpsskolan som nyligen har byggts ut. På gångavstånd finns Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag. Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/hagersten-alvsjo-stadsdelsomrade/solberga/

  • Premium
  • Balkong
Götalandsvägen 211a, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:45
Götalandsvägen 211a, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Götalandsvägen 211a, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Götalandsvägen 211a

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/6
3 460 kr/mån
65 658 kr/m²

Väldigt hemtrevlig lägenhet belägen högt upp i huset med en rymlig balkong mot lugn och trevlig gård. Bostaden är smakfullt inredd med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv. Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och den mysiga sovalkoven. Generösa fönsterytor i kombination med den genomgående planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skalla hamnväg 14E, Mariefred, Strängnäs kommun

Skalla hamnväg 14E

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
BOSTHLM
3 995 000 kr
116,5 m²
5 rum
6 276 kr/mån
34 292 kr/m²

Unikt och smakfullt radhus ett stenkast från Mälaren och 40 minuter från Stockholm! Optimal tomt med gavelläge vilket ger större yta, lugnet på hörnet utan trafik och med sol som når hela tomten. Natursköna och idylliska Ekviken i Mariefred med egen tågstation för ångloket precis intill vattnet är ett drömboende för många! Här får du bo i ett fantastiskt radhus med välplanerade ytor som har en smakfull engelsk prägel. Stor altan via dom stora altandörrarna från allrummet. Sol från morgon till kväll gör att du kan njuta av trädgården och uteplatsen. Huset har en genomtänkt design och materialval med panel av cederträ vilket smakfullt smälter in med naturen som du har runt knuten. Med badrocksavståd kan du ta dig till bryggan. En parkeringsplats tillhör huset. Hela huset genomsyras av smarta lösningar och smakfulla materialval av hög standard.

  • Uteplats
Finslipargränd 2, Huddinge Centrum / Sjödalen, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 15:00
Finslipargränd 2, Huddinge Centrum / Sjödalen, Huddinge kommun, bild 2
Finslipargränd 2, Huddinge Centrum / Sjödalen, Huddinge kommun, bild 3

Finslipargränd 2

Lägenhet
Huddinge Centrum / Sjödalen, Huddinge kommun
BOSTHLM
3 195 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/6
5 488 kr/mån
42 318 kr/m²

OBS! Kontakta ansvarig mäklare för en privatvisning, 0733-13 13 31! Varmt välkommen till denna nyproducerade(2018) 3:a om 75,5 kvm med stor uteplats belägen mot en inskyddad harmonisk innergård och fransk balkong mot sydvästläge. Här bor du med nyproduktionens alla bekvämligheter i en välplanerad planlösning med stor hiss och möjligheter till garageplats i fastigheten samt närhet till Huddinge Centrum! Stabil förening med låg avgift. Brf Sjödalsterrassen 2 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 109 bostadsrättslägenheter samt 3 lokaler som ger intäkter. Dessutom finns 57 garageplatser i underliggande källare. Och så läget! Läget är optimalt för dig som vill ha nära till puls och rörelse, men samtidigt bo mysigt och lugnt i en populär förening med en fantastisk terrass. I centrum finns det flera trevliga närbutiker såsom Coop, Hemköp, H&M, Kicks, bibliotek, bokhandel, gym, apotek, kafé, restauranger m.m. Huddinge är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp.Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och pendeltåg, till T-Centralen tar det cirka 15 minuter med pendeln. Varmt välkommen till Finslipargränd 2! - Stabil förening med god ekonomi. - Låg avgift (Internet, värme, kallvatten, kabel-TV (grundutbud). - Stora fönsterpartier genomgående som släpper in ljus - Stor uteplats mot inskyddad innergård. - Gemensam terrass. - Nyproducerad 2018 - Genomgående parkettgolv av ek. - Lättmöblerade rum. - Optimal planlösning. - Ett stenkast från Huddinge Centrum med dess kommunikationer och serviceutbud. - Rikligt ljusinsläpp från två väderstreck. - Bra med förvaringsutrymmen. - Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. - Källarförråd - Vacker innergård att nyttja. - Föreningen disponerar även 57 garageplatser i underliggande källare, laddstolpar finns. - Gemensamma utrymmen: cykelförråd, soprum/ barnvagnsförråd, övernattningslägenhet, innergård med lekplats och grillmöjligheter samt takterrass med ute kök. - Fantastiska naturnära promenadstråk alternativt joggingtur och på fem minuters gångavstånd ligger sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. - Rikligt utbud med service och kommunikationer (se vidare i annonsen under länken Huddinge centrum). För mer information kontakta ansvarig mäklare Ilker Cengiz, 0733-13 13 31!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Götalandsvägen 213a, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Götalandsvägen 213a, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Götalandsvägen 213a, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Götalandsvägen 213a

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
4 436 kr/mån
54 455 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Älvsjö Torg 17, 2tr, Älvsjö, Stockholms kommun

Älvsjö Torg 17, 2tr

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
6 750 000 kr
108 m²
5 rum
vån 2/3
6 987 kr/mån
62 500 kr/m²

Sällan till salu! Mitt på Älvsjö torg ligger denna rymliga och perfekt planerade 4:a. En riktig pärla med smakfulla materialval, generösa sociala ytor och stora fönsterpartier som gör att hemmet badar i ljus. Här finns även utgång till två stora soliga balkonger som med fri utsikt över gården och fri utsikt över sprudlande Älvsjö torg. Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de rymliga sovrummen. Generösa fönsterytor med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Köket och de två badrummen är stora och smakfulla med påkostade och tilltalande materialval. Bostaden har även fyra rymliga sovrum, alla perfekt utplacerade och lätta att möblera. Förvaringsytorna är verkligen optimala med flertalet garderober som rymmer säsongens alla kläder. Här möts man av toppskick med genomgående behagliga färgval och där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Suveränt läge om du vill ha nära till kommunikationer - bättre än så här blir det inte. Pendeltåg och bussar bokstavligen ett stenkast från lägenheten. Här trivs man och det är bara att flytta in!

  • Balkong
  • Hiss
Vega allé 120, Vega, Haninge kommun

Vega allé 120

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
BOSTHLM
1 900 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/4
4 203 kr/mån
46 341 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 1 900 000 KR - Ring för privat visning. Välkommen till en nyproducerad 2:a 2023 om 41 kvm i absoluta toppskick. Lägenheten genomsyras av hög kvalitet med ett fint kök från HTH, vitvaror från Siemens, vitmålade väggar och genomgående parkettgolv. Den öppna planlösningen tillsammans med en hög takhöjd om 2,80 meter och stora fönster ger lägenheten en ljus och härlig rymd. Badrummet är så klart helkaklat och här finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten finns på ett kort promenadavstånd från både butiker och pendeltåget. Och en resa in till centrala Stockholm gör man på mindre än 30 minuter. Välkommen att trivas!

  • Hiss
Vintrosagatan 50 3tr, Hagsätra, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00
Vintrosagatan 50 3tr, Hagsätra, Stockholms kommun, bild 2
Vintrosagatan 50 3tr, Hagsätra, Stockholms kommun, bild 3

Vintrosagatan 50 3tr

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 525 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/9
3 830 kr/mån
34 589 kr/m²

Letar du efter en modern och lyxig lägenhet? Gillar du när allt är topprenoverat och snyggt? Är en stabil välskött förening viktigt för dig? 1 minut till kommunikationer något som du skulle uppskatta? Välkommen, ditt letande är över - nu ska Hagsätras kanske bästa 3a säljas. Topprenoverad 2022. Ett påkostat badrum från 2022 i absolut toppskick - verkligen ett badrum i harmoni! En lägenhet med generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Hela bostaden varsamt renoverad under 2022. - topprenoverad 2022 - modernt och påkostat - närhet t-bana och bussar - förening med god ekonomi

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Knäpparvägen 11, Älvsjö - Långsjö, Stockholms kommun

Knäpparvägen 11

Villa
Älvsjö - Långsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
9 975 000 kr
227 + 81 m²
8 rum
810 m² tomt

Varmt välkommen till en stor välskött villa i ett av Älvsjös bästa lägen! Här får man känslan av att bo på landet, men når ändå stadens centrum inom ca 30 minuter. Det är nära till populära Långsjöbadet och trivsamma Långbro park. Älvsjös naturreservat ligger bokstavligen runt knuten med elbelyst motionsspår, plogade skidspår på vintern, grillplatser, rikt djur/växtliv och utsiktsberg samt goda bär- och svampgömmor. Själva villan är på hela 8 rum och två kök med två separata tvättstugor och med total area på hela 308 kvm varav boarea på 227 kvm och biarea på 81 kvm. Villan är uppdelad på två lägenheter om vardera fyra rum och kök. Det finns en öppning mellan de två lägenheterna som består av ett gammalt originalfönster. Vill man ha två helt separata lägenheter sätter man igen detta fönster och vill man nyttja hela villan till en bostad så sätter man in en dörr där eller gör en större öppning. Det finns också möjlighet att öppna upp en dörr i hallen på mellanplan. Då får man ett bekvämt sätt att ta sig mellan samtliga rum på de två övre planen. Bägge lägenheterna har väl tilltagna uteplatser. Hela taket är utbytt/nytt hösten 2021. Denna villa är perfekt för två familjer som kommer bra överens och vill bo billigt i var sin fyrarumslägenhet eller för den stora familjen som behöver många rum. Man kan också utreda om man kan bygga ett Attefallshus på den övre delen av tomten och kanske bilda en bostadsrättsförening. Men det får en presumtiv köpare kolla upp. Taket är helt nytt sedan bara något år tillbaka mycket renovering är gjord på senare år. Här finner ni en mycket väl omhändertagen villa. Bottenplan: Här finner ni i huvudsak den nedre lägenheten om fyra rum och kök. Lägenheten präglas bland annat med en väl tilltagen takhöjd om ca 2,80 meter och består av ett stort härligt vardagsrum med öppen spis för mysiga stunder och utgång till en stor trädäckad uteplats i västerläge med sol från 11-tiden till solens nedgång. Vidare finner ni ett rymligt master bedroom och två lite mindre sovrum. Ett av de mindre sovrummen har utgång till en större uteplats. Det finns ett rymligt kök med platsbyggda skåp och bra maskinell utrustning samt en matplats stor nog för 6 – 8 personer. Utrustningen i det helkaklade badrummet med klinker på golvet består av wc, handfat och en rymlig dusch. I lägenheten finns också en praktisk klädkammare. Ingången till lägenheten finner man på souterrängplan där också lägenhetens tvättstuga finns samt två bra förråd finns. Övre plan: Hela övre planet är den övre lägenheten som består av ett stort härligt vardagsrum med halvöppen planlösning till matsalen som också kan fungera som sovrum om man sätter in några väggar och en dörr. Från matsalen når ni en stor balkong. Vidare finns det två rymliga sovrum och ett trevligt kök med bra arbetsytor och bra förvaring. Badrummet är rymligt med dubbla handfat, wc, bidé och duschkabin. På övre plan finns också en rymlig klädkammare. Ingången, dvs hallen till lägenheten finner ni en trappa ner på bottenplanet. Där finns också en mindre toalett och lägenhetens tvättstuga. Från tvättstugan finns en trappa ner till souterrängplan där det finns ett litet arbetsrum och förråd som också hör till den övre lägenheten. Souterrängplan: På souterrängplan finner ni bl.a. den övre lägenhetens hall och tvättstuga samt ett litet arbetsrum och förråd ni når från den övre lägenhetens tvättstuga. På souterrängplan finns också pannrum och outgrävda förråd för bra förvaring ni når från pannrummet samt ett förråd som nås utifrån. Parkering: På fastigheten finns parkeringsplats för hela fyra bilar, två på bredden och två på djupet. Tomten: Här finner ni en lättskött läckert kuperad tomt där den övre delen lämpar sig alldeles utmärkt till en trädäckad uteplats eller kanske ett Attefallshus, men det får den presumtive köparen ta reda på. Denna villa måste upplevas på plats.

Toffelbacken 25, Solberga, Stockholms kommun

Toffelbacken 25

Lägenhet
Solberga, Stockholms kommun
BOSTHLM
1 995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
3 510 kr/mån
41 563 kr/m²

Välplanerad 2:a om 48 kvm med balkong, i söderläge, som vetter mot trevlig skogsdunge. Lägenheten har ett fräscht och renoverat badrum och stort vardagsrum med inglasad balkong. Kök i anslutning till vardagsrum där man kan ta ned väggen emellan för den som önskar en mer öppen planlösning. Det stora sovrummet har ingång från både hallen och vardagsrummet. Hallen har massor av plats för förvaring i hel inbyggd garderobsvägg. Genomgående ekparkettgolv i lägenheten. Lägenheten har mycket stor potential men kräver en uppfräschning av ytskikt. Här bor du i en omtyckt BRF med grönskande innergårdar, grillplatser och lekplatser. En kort promenad bort nås Älvsjö Torg, där finns det mesta man behöver i vardagen - mataffär, gym, caféer, restauranger, apotek, florist, frisör och andra butiker. Mycket bra kommunikationsmöjligheter via pendeltåg och bussar. Lite längre bort i området finns Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch. Ytterligare en bit bort finns Fru Marias bak där du kan stanna till för en fika eller för att inhandla frukostbrödet och på vägen hem stanna och handla en fredagsbukett i blomsteraffären intill. Ytterligare guldkorn i Långbro är restaurangen Aloë med två Michelinstjärnor samt restaurangen Rinos Bodega som är belägen i samma byggnad. Välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 30