Bronze Fastighetsförmedling AB

Bronze Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rissneleden 159, Rissne, Sundbybergs kommun

Rissneleden 159

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
2 295 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 3/7
3 028 kr/mån
48 316 kr/m²

Hall Inbjudande hall med grå nyans av klinker på golv som bryts av med ljus parkett. Här erbjuds generösa avhängningsmöjligheter i form av platsbyggd garderob med skjutdörrar. Badrum Modernt helkaklat badrum med klinker i ljus grå ton och kakel i vitt utförande. Badrummet är fullt utrustat med en kombinerad tvättmaskin, elhanddukstork, WC, duschhörna bakom vikbara dörrar, arbetsbänk och spegel med inbyggd belysning. Komfortvärmegolv som drivs av el och spotlights i tak. Kök Köket har miljöklassade rostfria vitvaror från Siemens, induktionshäll och inbyggd mikro där kök och vardagsrum har en öppen planlösning, vilket gör det enklare att anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster. All skåpinredning är från Marbodal, släta vita målade luckor, rostfria handtag i metall och slitstark laminatbänkskiva. Vardagsrum Öppen planlösning mot köket inger en trevlig sällskapsyta. Generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier, Lättmöblerade och luftiga ytor med gott om plats för soffgrupp, tv-möblemang samt en matplats för underbara middagsbjudningar. Sovrum Lägenhetens sovrum har ett rofyllt läge mot husets grönskande baksida och i hemmet finns även ett praktiskt förråd, som kan disponeras som walk in closet. Balkong Den rymliga balkongen har plats för möblering och är den perfekta platsen för morgonkaffet. Fridfullt läge och mysig plats att koppla av. Övrigt - Till lägenheten tillkommer ett förråd för nyttjanderätt. - Kostnad för hushållsel uppmäts separat efter faktisk förbrukning. Område I Rissne är det lätt att få vardagspusslet att gå ihop. Skolan och barnomsorgen är väl utbyggd och i Rissne centrum finns det mesta du behöver för vardagens inköp och ärenden. En liten stadsdel med stor och varm personlighet. Kommunikationerna är mer än bara goda – från centrum går flertalet bussar, T-banans blå linje tar dig till City på 15 minuter och den nya Tvärbanan har dessutom planer på en ny hållplats här i Rissne. Och för allt du inte hittar hemma i Rissne finns ju alltid Sundbybergs hela utbud inom räckhåll. Stadsdelen växer och med utvecklingen kommer många nya lägenheter, butiker och lokaler, både intill Grönkulla och inne i centrum. När arbetet eller skolan är slut för dagen finns fina promenadstråk, lekplatser och grönområden på armlängds avstånd. Om sommaren är det många som njuter av en picknick på Rissne Ängar och gröna Rissne Park.

  • Balkong
  • Hiss
Luntmakargatan 56A, Vasastan, Stockholms kommun
  • Mån 1 apr kl 12:30
Luntmakargatan 56A, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Luntmakargatan 56A, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Luntmakargatan 56A

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
10 250 000 kr
70 + 18 m²
2 rum
vån 3/3
4 270 kr/mån
146 429 kr/m²

Nu saluförs denna denna moderna och påkostade bostad i fastighet anno 1884 med solig terrass. Med lugnt läge och utsikt finner du denna exklusiva vindsvåning om totalt 70+18 kvm. Här är allt genomtänkt in i minsta detalj samt påkostade materialval. Inbyggda högtalare, genomgående golvvärme (vattenburen) och ytterst väldisponerade kvadrat med platsbyggda lösningar som lämnar generösa sällskapsytor med gemytligt vardagsrum. Matplats med utgång till terrass i högt och öppet läge ovanför lugn innergård. Bostaden genomsyrar härlig atmosfär med högt i tak, sociala ytor och stora fönsterpartier mot den soliga terrassen. I sällskapsdelen finns en öppen spis som värmer gott. Ett elegant kök med en vacker bänkskiva i sten, svarta luckor och rejäla arbetsytor. Harmonisk sovrummet, lättmöblerad yta för sängen och tillhörande walk-in-closet. Badrummet är ett eget spa, här kan du njuta av musiken och blicka upp mot himlen när du tar ett bad, finns även separat dusch och badkar samt god förvaring och tvättmaskin. Den som vill kan undersöka möjligheten att bygga om den till en 3:a enligt den alternativa planskissen. Ett hem som bara måste upplevas på plats! Välskött stabil förening med underbar innergård. Låg avgift- bredband ingår. Hiss finns.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kratsbodavägen 50C, Bromma, Stockholms kommun
  • Mån 1 apr kl 13:30
Kratsbodavägen 50C, Bromma, Stockholms kommun, bild 2
Kratsbodavägen 50C, Bromma, Stockholms kommun, bild 3

Kratsbodavägen 50C

Lägenhet
Bromma, Stockholms kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
2 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/5
4 848 kr/mån
56 509 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en tvårumslägenhet högt upp i det unika konceptet "The Bronze". Här är det fokuserat på material som är beständiga över tid och håller länge. Bostaden erbjuder bland annat ett elegant kök med inredning från Ballingslöv utrustad med påkostade vitvaror från SMEG och vackra detaljer. Här bjuds det på en skön atmosfär med kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Detta skapar utrymme för matbord och rejäl soffhörna för trevliga middagar och bjudningar. Stora fönsterpartier släpper in mängder med härligt ljus och från vardagsrummet når man den franska balkongen med sol från eftermiddagen fram tills solen går ner. Här finns även en rymlig balkong med utgång från köket med sol från eftermiddag fram till kvällen. Harmoniskt sovrum och ett påkostat badrum med de mest högkvalitativa materialen med utrustning från Tapwell, kaklat i ett underbart kalkstensmönster. Här finns duschvägg, golvvärme samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till! Bostaden ligger i närheten av Bällstaån och erbjuder strandpromenader, kommunikationer och utmärkt service inom promenadavstånd. Välkommen att längta hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Settergatan 2, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
  • Mån 1 apr kl 13:00
Settergatan 2, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun, bild 2
Settergatan 2, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun, bild 3

Settergatan 2

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
4 495 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1
4 053 kr/mån
91 735 kr/m²

Stilren 2:a med härligt läge invid Husarviken. Stor möblerbar uteplats i västerläge i huset närmast Husarviken med utsikt över kanalen. Stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Helkaklat ljust badrum med golvvärme samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Stort sovrum med gott om förvaring utan insyn då det är ett suterränghus.   Utanför porten har ni närhet till parker och vacker natur, samt mycket goda kommunikationer till Stockholm City. Belägen i Norra Djurgårdsstadens med dess stora serviceutbud. Stort källarförråd.   Garage i huset (separat kö). Även kajakförråd och tillgång till 2 kajaker via föreningen. Föreningen äger marken. Mysig lugn innergård med lekytor för barnfamiljer. Bekvämt gångavstånd till tunnelbanestationen Ropsten där du tar dig till T-centralen på åtta minuter och endast fyra minuter till Karlaplan. Nära till busstation som trafikeras av buss 54, 75 och 6. Endast ca 3 km till Stureplan med 10 minuters cykeltur.   Närhet till naturen, vattnet och att samtidigt ha city runt hörnet är en av de stora fördelarna med Norra Djurgårdsstaden, en växande stadsdel som bara blir bättre och bättre med matbutiker, restauranger, naturen och kommunikationer runt hörnet.   Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Valfrid Palmgrens gata 7, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Valfrid Palmgrens gata 7, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Valfrid Palmgrens gata 7, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Valfrid Palmgrens gata 7

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
28 000 000 kr
167 m²
4 rum
vån 9/9
5 638 kr/mån
167 665 kr/m²

Med ett eftersökt läge saluförs nu denna arkitektritade penthouse med fönster i fyra väderstreck. Våningen om 167 kvm på ett eget våningsplan, inrymmer en generös och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finner du tre separata sovrum, två badrum, en gäst-WC, ett IT/förvaringsutrymme, separat tvättstuga och ett separat påkostat spa. Kronan på verket är den 30 kvm egna terrassen med utsikt som sträcker sig hela vägen över Hagaparken och Brunnsviken! Köket är välutrustat med toppmoderna vitvaror från Miele och skräddarsydda snickerier. Här är köksön, komplett med en inbyggd vinkyl, hjärtat i hemmet. Bänkskivorna är tillverkade av Silestone, vilket ger en stilren och naturlig estetik samtidigt som de är hållbara och motståndskraftiga mot fläckar. Både köket och vardagsrummet öppnar upp sig med stora fönster och panoramadörrar som ger en fantastisk utsikt över Hagaparken och Brunnsviken. Denna sociala planlösning är perfekt för att välkomna gäster och ordna trevliga middagsbjudningar. Från vardagsrummet är det en smidig övergång till en rymlig terrass på 30 kvadratmeter. Samtliga garderober och sovrumsförvaring är utrustade med högkvalitativa produkter och inredning från WL-systems. Den övergripande stilen, präglad av träpaneler och den vackert betsade ekparketten som löper genom hela våningen, skapar en modern nordisk känsla. I master bedroom finns dessutom en rymlig klädkammare med skräddarsydda garderober och en direkt utgång till terrassen, vilket ger både funktion och bekvämlighet. Denna unika lägenhet skiljer sig på flera sätt. Här finner du en separat spa-avdelning som innehåller en avkopplande bastu, ett elegant badkar och en generös dusch. Dessutom har lägenheten en dedikerad tvättstuga med en praktisk arbetsbänk som står ovanför tvättmaskinen och torktumlaren. Ventilationssystemet är av typen FTX och ger dig möjlighet att kontrollera temperaturen för ökad komfort. En extra fördel är det tillhörande källarförrådet som ger dig gott om plats för förvaring. En av sovrummen har potential att omvandlas till en separat uthyrningsdel med eget badrum och kök. Observera att juridiska personer godkänns. I byggnaden finns ett eget garage där man kan ansökan om att hyra plats, som nås av rymliga hissar, vilket är bekvämt när man har barnvagn eller annat tungt att bära. Läget är utmärkt med direkt närhet till Hagaparken med trevliga promenad/joggingstråk. Bästa tänkbara service genom livsmedelsbutiker, apotek, gym och en stor välsorterad Hemköp samt Coop butik precis runt knuten som underlättar vardagen och är en stor kvalité för boende i området. Här ligger också populära Blique by Nobis Hotel med deras omtalade takterrass där man året runt kan avnjuta magisk utsikt över staden. Sammantaget ett förstklassigt boende i vacker fastighet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Löfströms allé 4, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Löfströms allé 4

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
4 650 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/6
3 966 kr/mån
71 538 kr/m²

Varmt välkomna till denna ytterst välplanerade 2,5a i centrala Sundbyberg. Mycket eftertraktad planlösning med plats för hemmakontoret eller gästrum. I denna levande och tilltalande del av Centrala Sundbyberg finns det nu möjlighet att förvärva ett socialt och hållbart boende. Här ligger det mesta du behöver – restauranger och butiker, gallerier och kulturscener – endast ett stenkast bort. Mer info om projektet på: https://arosbostad.se/projekt/fabriksparken/ För mer info vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Balkong
  • Hiss
Torsplan 8, Hagastaden, Stockholms kommun

Torsplan 8

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB
6 450 000 kr
63 m²
2 rum
vån 7/36
6 402 kr/mån
102 381 kr/m²

Nu saluförs en av Norra tornens mest eftertraktade tvårummare med stor terrass med många soltimmar. Ett elegant designboende om 2 rum och 63kvm belägen på perfekt läge mitt i centrala Stockholm. Tillgång och närhet till allt ni kan önska er rakt utanför dörren! Våningen har en stor terrass med oslagbar utsikt och ljusflöde. Här finner vi ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i master bedroom med tillhörande walk-in-closet. Rymligt badrum i absolut högsta klass med tillhörande tvättpelare. Stor sällskapsyta mellan vardagsrum och kök gör denna perfekt för alla typer av sällskap. En matplats som rymmer 6-8 personer och med direkt anslutning till en terrass från vardagsrum. Fantastisk och solig terrass som bjuder på gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Fri från blåst gör denna plats perfekt för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap. w Vasastans kommande landmärke som ritats av Rotterdambaserade OMA grundat av Rem Koolhaas ligger denna fantastiska våning. Att bo i norra tornen är livskvalitet på en ny nivå, med inbyggda faciliteter och upplevelser utöver det vanliga. Norra Tornens fastighet erbjuder faciliteter som garage, bio, gym, relaxavdelning, festlokal, övernattningslägenhet och bastu finns till bostadsrättsinnehavarnas förfogande. Ta chansen att bo i en av de få våningar med riktigt stora terrasser i Stockholms mest omtalade byggnader på attraktiv adress där du har nära till Hagaparken, Vasastans restauranger och fik samt Stockholm citys puls.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7