Riksbyggen ekonomisk förening

Riksbyggen ekonomisk förening

Mäklare

Stensundsv/Tomtaklintg, Tomtaklint, Trosa kommun

Stensundsv/Tomtaklintg

Lägenhet
Tomtaklint, Trosa kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 725 000 kr
81 m²
3 rum
6 494 kr/mån
45 988 kr/m²

55+ boende. Väldisponerad 3:a om 81 kvm på plan 1 med en inbjudande hall, gästtoalett, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, kök med utgång till inglasad balkong om 10 kvm i västerläge, rymligt vardagsrum. Ett sovrum med kädkammare och plats för garderober, och ett mindre sovrum för gäster eller kontor. I föreningen finns en härlig innergård, en gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet för långväga gäster. Skapat för ett aktivt och socialt liv, där du kan bo länge. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Hiss
Pilgatan 8, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Pilgatan 8

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 375 000 kr
76 m²
3 rum
6 444 kr/mån
57 566 kr/m²

Seniorbostad - En välplanerad 3:a med dubbla balkonger. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Här kan du bo kvar länge, även om livet förändras. Lägenheten har egen tvättmaskin och torktumlare, dubbla toaletter samt skjutdörrsgarderober, allt för din bekvämlighet. Bonum är för dig som fyllt 55 år. I Bonum Brf Havslängtan bor du nära den härliga hamnpromenaden som kantas av uteserveringar, torghandel och en planerad pir med möjlighet till bad i stan. Det är Norrtäljebornas nya soliga vardagsrum en självklar mötesplats i Norrtälje. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Greta Arwidssons Väg 125, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Greta Arwidssons Väg 125

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
6 345 000 kr
135 + 6 m²
5 rum

Härligt kedjehus på 135kvm med ett generöst master bedroom ovanpå en praktisk carport. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong eller balkong en trappa upp. Här kan du välja uteplats efter väder, vind och humör. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum om familjen växer. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Greta Arwidssons Väg 111, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Greta Arwidssons Väg 111

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
5 645 000 kr
119 + 6 m²
4 rum

Charmigt radhus med en rad barnvänliga lösningar som till exempel lite extra plats i hallen för en vagn. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong eller balkong en trappa upp. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum. Huset har en egen generös trädgård med trädäckad altan och gräsmatta och för dig med gröna fingrar finns gott om plats för ett eget trädgårdsland. Tomten ramas in av lägre buskar mot grannarna men öppnar sig mot de gemensamma gårdarna där barnen kan leka och springa fritt. De hemtrevliga kvarterens gårdar är av lekfull och naturlig karaktär, med viss variation. På den ena finns gungor och en kulle med rutschkana. På den andra, en hinderbana med stubbar. På den tredje ett lekhus, hinderbana och rutschkana. Från gårdarna gör vi smitvägar ut mot naturen och vidare mot Linnéstigarna. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Inre hamnen, Inre hamnen, Norrköpings kommun

Inre hamnen

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 995 000 kr
98 m²
4 rum
6 771 kr/mån
50 969 kr/m²

Fyra med balkong i solläge på våning 5 om 98 kvm i Inre hamnen! Härlig balkong med bra solläge och insidan erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två helkaklade badrum med egna tvättmöjligheter samt tre trevliga sovrum. Goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober. Brf Kronomagasinet har två stora gemensamma takterrasser och en lummig innergård, med ett växthus på ena takterrassen och odlingslådor på gården. Det finns en stor gemensamhetslokal samt övernattningslägenhet för dina gäster. Du får tillgång till en cykelpool och en cykelverkstad. Dessutom bjuder vi på ett års gratis busskort. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Augusti 2024
  • Hiss
Östra Rögårdsgatan 17, null, Norrtälje kommun

Östra Rögårdsgatan 17

Lägenhet
Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
5 550 000 kr
98 m²
4 rum
7 837 kr/mån
56 633 kr/m²

Seniorbostad - Rymlig lägenhet med stor balkong. Köket är ett rofyllt modernt kök som hämtat inspiration och färgskala från naturens skiftningar. Lägenheten har öppna ytor, badrum samt wc/dusch. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Här kan du bo kvar länge, även om livet förändras. Nära den härliga hamnpromenaden som kantas av uteserveringar, torghandel och en planerad pir med möjlighet till bad i stan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Juni 2024
  • Hiss
Sjöfartsgatan 5, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Sjöfartsgatan 5

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 375 000 kr
50 m²
2 rum
4 608 kr/mån
47 500 kr/m²

Seniorbostad - Välplanerad 2:a med uteplats. Nära den härliga hamnpromenaden som kantas av uteserveringar, torghandel och en planerad pir med möjlighet till bad i stan. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Här kan du bo kvar länge, även om livet förändras. Lägenheten har egen tvättmaskin och torktumlare, skjutdörrsgarderober, allt för din bekvämlighet. Bonum för dig som fyllt 55 år. Att bo i en seniorlägenhet är en ny fas i livet där trygghet och kamratskap prioriteras. Vår Bonumvärd ordnar med gemensamma aktiviteter där ni lär känna varandra i föreningen. Att delta i aktiviteter är självklart frivilligt men är uppskattat av många. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Juni 2024
  • Uteplats
  • Hiss
Sigrids väg 27, null, Upplands-Bro kommun

Sigrids väg 27

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 995 000 kr
87 m²
3 rum
6 388 kr/mån
34 425 kr/m²

Perfekt 3:a näst högst upp i huset med balkong i sydväst. 87 kvm med flexibel planlösning och en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd. Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar Bro Trädgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i vattna på och skörda från. Samtidigt är Brf Odlingslunden nära pendeltågsstation som tar dig vidare mot nya resmål. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Sigrids väg 27, null, Upplands-Bro kommun

Sigrids väg 27

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 745 000 kr
49 m²
2 rum
4 308 kr/mån
35 612 kr/m²

Två rum och kök på 49 kvm med mycket trevlig planlösning och balkong mot gården samt en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd, du är i Stockholm på knappa halvtimmen. Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar Bro Trädgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i vattna på och skörda från. Samtidigt är Brf Odlingslunden nära pendeltågsstation som tar dig vidare mot nya resmål. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Pilgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Pilgatan 2

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
5 375 000 kr
98 m²
4 rum
8 224 kr/mån
54 847 kr/m²

En välplanerad 4:a med hörnbalkong i västerläge. Fin, grönskande innergård med lekpark och härligt gemensamt inglasat uterum. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Här kan du bo kvar länge, även om livet förändras. Med egen tvättmaskin, rymligt badrum och skjutdörrsgarderober finns här allt du kan önska. Här bor du centralt alldeles vid havet i Norrtälje Hamn. I Brf Havsbrisen bor du nära den fina hamnpromenaden i Norrtälje. Den kantas av uteserveringar, torghandel och det planeras för en pir med möjlighet till bad i stan. Hamnpromenaden är Norrtäljebornas nya soliga vardagsrum en självklar mötesplats i Norrtälje. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Pilgatan 6, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Pilgatan 6

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 195 000 kr
82 m²
3 rum
7 285 kr/mån
51 159 kr/m²

Bo bekvämt och havsnära! En härlig 3:a med två balkonger, där den ena balkongen är mot en fin, grönskande innergård med lekpark och härligt gemensamt inglasat uterum. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Här kan du bo kvar länge, även om livet förändras. Med egen tvättmaskin, rymligt badrum och skjutdörrsgarderober finns här allt du kan önska. Här bor du centralt alldeles vid havet i Norrtälje Hamn. I Brf Havsbrisen bor du nära den fina hamnpromenaden i Norrtälje. Den kantas av uteserveringar, torghandel och det planeras för en pir med möjlighet till bad i stan. Hamnpromenaden är Norrtäljebornas nya soliga vardagsrum en självklar mötesplats i Norrtälje. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Greta Arwidssons Väg 117, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Greta Arwidssons Väg 117

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
6 595 000 kr
135 + 6 m²
5 rum

Nu har vi sänkt priset med 400 000 kr på det här fina radhuset i Uppsala. Charmigt kedjehus på 135 kvm med ett generöst master bedroom ovanpå en praktisk carport. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong eller balkong en trappa upp. Här kan du välja uteplats efter väder, vind och humör. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum om familjen växer. Kontakta fastighetsmäklare Maria Björkstrand för mer information. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Vallastaden Aton, Vallastaden, Linköpings kommun
  • 1 ledig bostad

Vallastaden Aton

Radhus
Vallastaden, Linköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 6 590 000 kr
175 m²
6 rum

Nu erbjuder vi lyxiga och väldesignade stadsradhus i Vallastaden. Husen är äganderätter på 175 kvm, varav ett gårdshus på 19 kvm, utrustat med pentry och wc/dusch. Vallastaden är en ny stadsdel i Linköping och här har byggnaderna fått ta ut svängarna, tillsammans med ett stort fokus på hållbarhet. Något som även gjort stadsdelen internationellt omskrivet. Flytta in direkt!

  • Nybyggnadsprojekt
Malmövägen 75, null, Stockholms kommun

Malmövägen 75

Lägenhet
Stockholms kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 895 000 kr
36 m²
1 rum
3 049 kr/mån
80 417 kr/m²

Trivsam 1:a med balkong. Kök/vardagsrum i öppen planlösning samt tydligt avskild alkov. Kombimaskin för tvätt/tork i det helkaklade badrummet. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Malmövägen 71, null, Stockholms kommun

Malmövägen 71

Lägenhet
Stockholms kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 295 000 kr
38 m²
2 rum
3 258 kr/mån
86 711 kr/m²

Här har du en liten och kompakt, välplanerad 2:a på andra våningen. Lägenheten har ett rymligt sovrum med förvaring bakom skjutdörrsgarderober. Från kök/vardagsrum har du utgång till en balkong med sydostläge så att du kan njuta av solen till framåt eftermiddagen. Utöver förvaring inne i lägenheten ingår ett förråd i husets bottenvåning. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Henriksbergsgatan 17 A, Ekedal, Skövde kommun

Henriksbergsgatan 17 A

Lägenhet
Ekedal, Skövde kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 225 000 kr
58 m²
2 rum
4 574 kr/mån
38 362 kr/m²

55+ lägenhet - Välplanerad och rymlig tvåa om ca 58 kvm på våning fem med inglasad balkong i sydvästläge. Social lägenhet med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till inglasad balkong. Kök med köksö. Stort fint helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Generöst sovrum har ingång till klädkammare för god förvaring. En bostadsrätt för dig som fyllt 55 år. Prel. inflyttning september 2024. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

  • Nyproduktion
  • September 2024
  • Balkong
  • Hiss
Unnas väg 4, null, Upplands-Bro kommun

Unnas väg 4

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 835 000 kr
82 m²
3 rum
6 069 kr/mån
34 573 kr/m²

Hörnlägenhet med unik planlösning. Trerumslägenhet på 82 kvm med en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar Bro Trädgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i vattna på och skörda från. Samtidigt är Brf Odlingslunden nära pendeltågsstation som tar dig vidare mot nya resmål. När golfsäsongen kommer 2024 har du nära till golfbanorna Bro Bålsta golfklubb och Bro Hof. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Unnas väg 4, null, Upplands-Bro kommun

Unnas väg 4

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 695 000 kr
46 m²
2 rum
4 111 kr/mån
36 848 kr/m²

Välplanerad 2:a på 46 kvm och egen uteplats. Lägenheten har en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd. Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar Bro Trädgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i vattna på och skörda från. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Unnas väg 4, null, Upplands-Bro kommun

Unnas väg 4

Lägenhet
Upplands-Bro kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 785 000 kr
55 m²
2 rum
4 527 kr/mån
32 455 kr/m²

Rymlig 2:a med uteplats i bra solläge och en köksdesign som är specifik för just detta våningsplan. Här får du en unik design av fräscha köksluckor, stilfullt kakel, moderna beslag och slitstarka bänkskivor. Dessutom har du naturen runt hörnet och pendeln på promenadavstånd. Det växer så det knakar i Bro och Brf Odlingslunden är den första grogrunden i den hållbara resa vi kallar Bro Trädgårdsstad. Här växer en ny stadsdel upp i Upplands-Bro. En stadsdel med fokus på livskvalitet natur och välmående. Har du gröna fingrar som kliar finns här en gemensam odling du kan påta i vattna på och skörda från. När golfsäsongen kommer 2024 har du nära till golfbanorna Bro Bålsta golfklubb och Bro Hof. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Pilgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Pilgatan 2

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 450 000 kr
53 m²
2 rum
5 245 kr/mån
46 226 kr/m²

En välplanerad 2:a med egen uteplats. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Fin, grönskande innergård med lekpark och härligt gemensamt inglasat uterum. Här kan du bo kvar länge, även om livet förändras. Med egen tvättmaskin, rymligt badrum och skjutdörrsgarderober finns här allt du kan önska. Här bor du centralt alldeles vid havet i Norrtälje Hamn. I Brf Havsbrisen bor du nära den fina hamnpromenaden i Norrtälje. Den kantas av uteserveringar, torghandel och det planeras för en pir med möjlighet till bad i stan. Hamnpromenaden är Norrtäljebornas nya soliga vardagsrum en självklar mötesplats i Norrtälje. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Pilgatan 4, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Pilgatan 4

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 225 000 kr
44 m²
2 rum
4 712 kr/mån
50 568 kr/m²

Bo bekvämt och havsnära! En välplanerad 2:a med balkong mot en fin, grönskande innergård med lekpark och härligt gemensamt inglasat uterum. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Här kan du bo kvar länge, även om livet förändras. Med egen tvättmaskin, rymligt badrum och skjutdörrsgarderober finns här allt du kan önska. Här bor du centralt alldeles vid havet i Norrtälje Hamn. I Brf Havsbrisen bor du nära den fina hamnpromenaden i Norrtälje. Den kantas av uteserveringar, torghandel och det planeras för en pir med möjlighet till bad i stan. Hamnpromenaden är Norrtäljebornas nya soliga vardagsrum en självklar mötesplats i Norrtälje. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Östra Rögårdsgatan 13, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Östra Rögårdsgatan 13

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 085 000 kr
35 m²
1 rum
3 997 kr/mån
59 571 kr/m²

Här bor du centralt alldeles vid havet i Norrtälje Hamn. En välplanerad 1:a med balkong mot en fin, grönskande innergård med lekpark och härligt gemensamt inglasat uterum. Bostaden är genomtänkt i minsta detalj för att göra vardagen bekväm. Med egen tvättmaskin, rymligt badrum och skjutdörrsgarderober finns här allt du kan önska. I Brf Havsbrisen bor du nära den fina hamnpromenaden i Norrtälje. Den kantas av uteserveringar, torghandel och det planeras för en pir med möjlighet till bad i stan. Hamnpromenaden är Norrtäljebornas nya soliga vardagsrum en självklar mötesplats i Norrtälje. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Greta Arwidssons Väg 113, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Greta Arwidssons Väg 113

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
6 115 000 kr
119 + 6 m²
4 rum

Välplanerat och flexibelt radhus på 119 kvm i en familjevänlig och grönskande omgivning. Huset har en rad barnvänliga lösningar som till exempel lite extra plats i hallen för en vagn. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en fransk balkong en trappa upp. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum. Vårt nya grönskande kvarter Radhusblicken 5 med sin böljande placering ger ett mjukt och välkomnande intryck på Greta Arwidssons väg. Här blandar vi kedjehus om 135 kvm med carport och radhus om 119 kvm. Samtliga med äganderätt i en skyddad och familjevänlig atmosfär. Bor du här kan du njuta av närhet till skogsområde och öppna fält. Husen har en modern och stilren arkitektur med touch av funkis. Fönstersättningen är avskalad med generöst ljusinsläpp. Fasaderna är klädda med stående träpanel och kulörerna går i blått och gult med accentfärger i vitt och grått. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Greta Arwidssons Väg 105, Gamla Uppsala, Uppsala kommun

Greta Arwidssons Väg 105

Radhus
Gamla Uppsala, Uppsala kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
6 175 000 kr
119 + 6 m²
4 rum

Charmigt radhus på 119 kvm med en flexibel planlösning som passar familjer. Huset har en rad barnvänliga lösningar som till exempel lite extra plats i hallen för en vagn. Det ljusa vardagsrummet är öppet mot köket där du får plats med ett matbord alldeles vid fönstret. Förutom en uteplats på framsidan och en grönskande trädgård med altan på baksidan har du dessutom en balkong eller fransk balkong en trappa upp. Både på entréplan och övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum. Vårt nya grönskande kvarter Radhusblicken 5 med sin böljande placering ger ett mjukt och välkomnande intryck på Greta Arwidssons väg. Här blandar vi kedjehus om 135 kvm med carport och radhus om 119 kvm. Samtliga med äganderätt i en skyddad och familjevänlig atmosfär. Bor du här kan du njuta av närhet till skogsområde och öppna fält. Husen har en modern och stilren arkitektur med touch av funkis. Fönstersättningen är avskalad med generöst ljusinsläpp. Fasaderna är klädda med stående träpanel och kulörerna går i blått och gult med accentfärger i vitt och grått. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Äppellunden, null, Vellinge kommun
  • 3 lediga bostäder

Äppellunden

Radhus
Vellinge kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 5 250 000 kr
116-122 m²
5 rum

I Äppellunden finns både tid och rum att bo, leka, umgås, lära i och växa i. Tid att umgås med familjen, hitta nya vyer, ny kreativitet och kraft att skapa lite mer vardagsmagi. I Vellinge, lika nära lantlig idyll som centrum, planerar vi att bygga 45 familjevänliga radhus och parhus. Moderna hem 1,5 respektive 2 plan med möjlighet för dig och familjen att skapa precis det hem ni drömmer om.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar 1 - 25 av 124