Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vassunda-Örby 316, Ekhamn 1:86, Ekhamn, Knivsta kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Vassunda-Örby 316, Ekhamn 1:86, Ekhamn, Knivsta kommun, bild 2
Vassunda-Örby 316, Ekhamn 1:86, Ekhamn, Knivsta kommun, bild 3

Vassunda-Örby 316, Ekhamn 1:86

Tomt
Ekhamn, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 300 000 kr
1 884 m² tomt

Här finns chansen att förverkliga er husdröm på landet. Vi har nöjet att presentera denna tomt, belägen i vacker natur intill både skog och öppen åkermark, med närhet till bad och båtliv vid Mälaren. Förhandsbesked finns för byggnation om bostadshus i 1-2 plan. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. Från tomten är det cykelavstånd till fint bad, grillplats och stor gräsyta för t ex brännboll vid Pilsbo. Med båt tar du dig på bara ett par minuter tvärs över vattnet till Skokloster slott med café och museum. I södra Ekhamn finns mysiga Näsets gröna som sommartid erbjuder både fik och försäljning av "härodlat". Här bor du inom bra pendlarläge till både service och skolor. Skolbuss för barnen. Till Knivsta tar det ca 15 min med bil och det är utmärkt bilväg till såväl Uppsala, Arlanda och Stockholm. Med tåg från Knivsta station tar det 29 min till Stockholm, 9 min till Arlanda och 9 min till Uppsala. Säljarna avser att, i samråd med köparna, anlägga ett för de tre avstyckade tomterna gemensamt avlopp och borrad brunn för enskilt vatten. Detta kommer att göras i samband med att den första tomten sålts och byggprocessen påbörjats. Säljarna kommer i samråd med den första tomtköparen anordna erforderlig gemensamhetsanläggning för VA som tomtköparna får köpa in sig i och sedan förvalta, ansvara och underhålla. Erforderliga servitut ombesörjs av säljaren. Fiber genom IP-Only samt el finns draget i närheten av fastigheten, anslutning ombesörjs och bekostas av köparen. Tomten ligger utanför detaljplanerat område. Bostadshusen ska enligt förhandsbeskedet utformas i 1-2 plan med sadeltak och i övrigt harmonisera i färg och material med omgivande bebyggelse. Bostadshus och eventuella komplementbyggnader ska placeras så att de anpassas till tomtens topografi och förutsättningar för att undvika sprängning av berg och uppfyllnader. Placering och utformning hanteras i ansökan för bygglov. Se gärna råd under info "bygga på landet". Ladda ner förhandsbesked under dokument och läs mer i bifogade filen med information om vad man ska tänka på vid byggnation från Knivsta Kommun. Gemensam infart från genomfartsväg finns och en fortsatt väg ska ge access till tomten. Servitut och ev. GA ombesörjs av säljaren. Kostnad för underhåll av väg kommer att delas med intilliggande fastigheter. * SE GÄRNA LÄNKEN - Helikoptervy - och upplev ytterligare en dimension av området, tomten och naturen kring Ekhamn.* Om ni vill så går det bra att åka ut och titta på tomten själv. Ta gärna med fastighetskartan som finns i annonsen under dokument eller kontakta mäklaren för att anmäla intresse och för att få svar på frågor! Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning på plats!

  • Premium
Häradsvägen 26, Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Häradsvägen 26, Centrala Knivsta, Knivsta kommun, bild 2
Häradsvägen 26, Centrala Knivsta, Knivsta kommun, bild 3

Häradsvägen 26

Villa
Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
5 975 000 kr
160 + 35 m²
6 rum
919 m² tomt

Välkommen till Häradsvägen 26 och denna fina och bekväma villa i 1-plan om 160 kvm med mycket trivsamma sociala ytor, braskamin och möjlighet till uthyrningsdel. Ljust vardagsrum med ryggåstak och flera stora fönsterpartier mot trädgården med högt läge och utsikt mot grön allmänning. Generöst allrum och kök i ett med plats för stort middagsbord intill den härliga braskaminen. Köket har vit skåpinredning och skiffersvart kakel ovanför arbetsbänkar i ek. Här finns gott om arbetsyta och två sittplatser vid köksbänken i vinkel mot allrummet. Utgång till det inglasade uterummet och till altandäck finns både från kök och vardagsrum. Här finns två badrum, varav ett kaklat duschrum och ett helkaklat badrum med hörnbadkar, båda med värmeslingor i golvet och fönster, handfat med kommod samt överskåp med spegel och belysning. Rymligt master bedroom med fint burspråk och praktisk klädkammare, ekparkett och målade väggar. Ytterligare två bra sovrum, dessa med garderober, askparkett och målade väggar. Vidare erbjuds en synnerligen välplanerad ungdomsavdelning med egen entré och både ett bra allrum, med plats för soffgrupp, och ett ljust sovrum med utgång till altan och trädgård. Här finns även ett separat wc-rum och ett duschrum med bastu. Den som önskar kan enkelt installera ett trinettkök i allrummet och därmed skapa en utmärkt uthyrningsdel. Välskött trädgård med soligt läge och flera fina uteplatser. Här finns också gräsmatta för lek, äppelträd, praktiska odlingslådor och perenna växter. Ligusterhäck och vacker stenmur mot grön allmänning samt staket mot uppfarten. Plattgång till entré. Det inglasade uterummet med infravärme förlänger utesäsongen och är även ett utmärkt rum att nytta under svala sommarkvällar. Fiberanslutning finns. Garage med plats för en bil samt asfalterad uppfart med plats för upp till fyra bilar. Isolerad friggebod i trädgården. *** SE GÄRNA LÄNKEN TILL Helikoptervy i bildmenyn och under dokument & länkar för att uppleva ytterligare en dimension av bostaden *** Här bor ni endast en kort promenad från Knivsta centrum som kan erbjuda all tänkbar service såsom mataffärer, apotek, restauranger, caféer, systembolag, bageri mm. Några minuters promenad bort finns också naturreservatet Gredelby hagar med skog och strövområden samt betande djur i hagar. Förskolor, skolor, lekplatser, idrottsplatser och gym finns också i närheten. I Knivsta finns även flera fina badplatser och vintertid erbjuds skridskois på sjön Valloxen. För er som pendlar med tåg finns tågstationen ca 10 minuters promenad bort. Till Uppsala tar det endast nio minuter med tåget, Stockholm 29 min och Arlanda nio minuter och för er som tar bilen finns E4:ans på- och avfart nära till hands. Varmt välkommen att höra av dig om du vill ha en förhandsvisning eller boka in dig till visningen!

  • Premium
Fjällhagsgatan 22A, Alsike, Knivsta kommun
  • Budgivning pågår
Fjällhagsgatan 22A, Alsike, Knivsta kommun, bild 2
Fjällhagsgatan 22A, Alsike, Knivsta kommun, bild 3

Fjällhagsgatan 22A

Radhus
Alsike, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
4 495 000 kr
123 m²
5 rum
473 m² tomt

Välkommen till Fjällhagsgatan 22 A och detta härliga parhus om 123 kvm med bästa tänkbara läge i Alsikes barnvänliga villakvarter med grönskande skogsparti inpå knuten. Tomten om 473 kvm, med den stora altanen och det underbara växthuset, är en fantastisk oas helt utan insyn. Bostaden har uppdaterats och tagits väl om hand genom åren och nuvarande ägare har genomgående ytskiktsrenoverat huset under 2023 och med en harmonisk färgsättning i rummen skapat ett hem i fin balans och modern stil. På entréplan finns härliga sociala ytor där vardagsrummet utgörs av två rum i vinkel, här ryms den stora soffgruppen såväl som myshörnan med den värmande braskaminen och en mycket trevlig inbyggd bokhylla med mysig sittbänk. Vardagsrummet har ljusinsläpp från två håll och här finns utgången till den stora altanen, delvis under tak. Det inbjudande och stilfulla köket har härlig rymd och bra funktion med inredning från Marbodal, full maskinell utrustning, inklusive en vinkyl, och matplats för många middagsgäster. Entré sker via den stora och inbjudande hallen med klinkergolv och bra förvaringsutrymmen med förråd under trappan till övervåningen. Här finns även ett kaklat duschrum med intilliggande praktisk tvättstuga. På övervåningen är det genomgående stora fina rum och en takhöjd som till största delen är 2,7 m vilket ger övervåningen en härlig karaktär. De tre sovrummen är trivsamma och det finns minst två garderober i varje rum. Duschrummet är stilrent renoverat 2012 med gråsvart klinker och vitt kakel, ny duschvägg och takdusch med blandare installerade 2023. I den övre hallen ryms även en mysig tv-hörna eller kontorsdel. *** SE GÄRNA LÄNKEN TILL - Helikoptervy bland bilderna eller under dokument & länkar för att uppleva ytterligare en dimension av Fjällhagsgatan 22A och Alsike inan ni bokar in er på visning *** På framsidan finns ett fint altandäck med förmiddagssol inbäddat i mysig grönska samt rejäl carport med ett isolerat förråd och på den asfalterade uppfarten finns det plats för ytterligare en bil. Huset är ommålat (2020) i fin grå nyans, taket tvättades samtidigt och husets värmekälla byttes under sommaren 2021 till en ny och effektiv frånluftvärmepump (Nibe Fighter 370). I Alsike bor du barnvänligt med både förskolor/skolor och service som COOP, Sushirestaurang, pizza, gym och frisör inom promenadavstånd. Du har även nära till naturen med olika aktiviteter och både Mälaren och sjön Valloxen bjuder sommartid på bad och vintertid på skridskoåkning. Alsike har utmärkta kommunikationer. Bussen till Uppsala tar ca 25 minuter och till Knivsta station tar det ca 10 min. Härifrån tar du dig snabbt och smidigt vidare till Uppsala, Arlanda och Stockholm. Mellan Alsike och Knivsta Station går buss ringlinje 181/183 med god turtäthet. Den stora fantastiska tomten och fina läget gör att detta parhus är ett utmärkt alternativ till en fristående villa. Välkomna att boka in er på visning eller hör av er om ni önskar en förhandsvisning!

  • Premium
Stenängen 1:3, Östuna, Knivsta kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Stenängen 1:3, Östuna, Knivsta kommun, bild 2
Stenängen 1:3, Östuna, Knivsta kommun, bild 3

Stenängen 1:3

Tomt
Östuna, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 275 000 kr
2 079 m² tomt

Nu finns möjlighet att förverkliga husdrömmen i Stenängen, Östuna Knivsta! Här kan du bygga med vackert, högt och lantligt läge med vidsträckt utsikt i vackra omgivningar i anslutning till skogsparti med utmärkt pendlarläge! Här bor man med ca 25 min från Uppsala och 15 min från Knivsta centrum med tågstation och all tänkbar service och skolor. Detta samtidigt som du bor med naturen inpå knuten och får njuta av landsbygdens lugn och ro. Plan och lättbyggd tomt om 2 079 kvm utanför detaljplanerat område vilket innebär en relativ god frihet när du planerar att bygga. Tomten är inte är knuten till någon husleverantör utan fri för köparen att bygga vilket hus man vill på, så länge man erhåller bygglov. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart! För att titta på tomten så kör man upp på den privata vägen (från väg 1055) som är körbar idag. Vägen kommer vara helt färdig inom kort och kommer delas med de andra två tomterna Stenängen 1:4 och 1:5 som säljs parallellt. Ladda ner förhandsbesked under dokument och läs mer i bifogade filen med information om vad man ska tänka på vid byggnation från Knivsta Kommun och det uppländska landskapet. Som köpare anlägger man lämpligen ett enskilt avlopp i form av en 3-kammarbrunn med infiltration alt ett minireningsverk samt borrar en brunn för vatten på den egna fastigheten. Fiber genom IP-Only finns i området och el finns i närheten av tomterna - anslutningsavgifter bekostas av köparen. Förhandsbesked från kommunen finns för fastigheten. Se bilaga. --- SE GÄRNA LÄNKEN - Helikoptervy - för att uppleva ytterligare en dimension av området, tomten och naturen kring Stenängen! --- Knivsta kommun är en snabbt växande kommun med full service för sina innevånare med vacker natur och här finns såväl Valloxen, Edasjön och Mälaren. Här bor du med förträffligt pendlarläge intill väg 77 som leder till Knivsta och Uppsala via påfarten till E4:an. Med tåg från Knivsta station tar det 29 min till Stockholm, 9 min till Arlanda och 9 min till Uppsala. Om ni vill så går det bra att åka ut och titta på tomten själva. Se "Till Salu"-skylt och kör upp på den nyanlagda vägen nedanför tomterna. Ta gärna med fastighetskartan som finns i annonsen under dokument eller kontakta mäklaren för att anmäla intresse och för att få svar på frågor! Varmt välkomna att maila eller ringa för intresseanmälningar och ytterligare information! Mvh Henrik & Andreas

  • Premium
Morängatan 50 F, Alsike, Knivsta kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Morängatan 50 F, Alsike, Knivsta kommun, bild 2
Morängatan 50 F, Alsike, Knivsta kommun, bild 3

Morängatan 50 F

Lägenhet
Alsike, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
2 275 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/2
5 340 kr/mån
34 470 kr/m²

Mycket fin 3:a belägen i lugnt och barnvänligt område i Alsike. Här har ni naturen utanför dörren och närhet till förskolor, skolor, service och kommunikationer. Lägenheten är belägen på våning två med stor terrass med eftermiddag- och kvällssol. Välkomnade hall med stor öppning mot det generösa vardagsrummet. Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning som skapar trevliga sällskapsytor. Köket har hög standard, bra förvaring och praktiska arbetsytor. Stora fönsterpartier i vardagsrummet ger fint ljusflöde. Vidare finns två rymliga sovrum med bra förvaring i bägge rum. Rymligt helkaklat badrum med komfortgolvvärme (el), kombinerad tvättmaskin/torktumlare och dusch. En bostad i mycket fint skick och den generösa takhöjden om ca 2,70 m ger bostaden en luftig och rymlig känsla. Ett isolerat förråd hör till bostaden och ligger under bostadens altan samt en parkeringsplats med el-plint som kostar 400 kr/mån. Området är lugnt och barnvänligt och det finns en trevlig radhuskänsla. Intill föreningen finns en fin lekpark som omges av skog. I direkt närhet finns också elljusspår, naturreservatet Gredelby hagar med stigar, vandringsleder och fina picknickställen. I närheten finns också förskolor och skolor, mataffärer och service. Intill föreningen finns också kommunikationer som tar er till Uppsala smidigt. Pendlar ni med bil finns E4:ans på- och avfart någon minut bort.

  • Premium
  • Balkong
Marma Österäng 11, Marma, Knivsta kommun
Marma Österäng 11, Marma, Knivsta kommun, bild 2
Marma Österäng 11, Marma, Knivsta kommun, bild 3

Marma Österäng 11

Villa
Marma, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
5 795 000 kr
155 m²
4 rum
2 729 m² tomt

Här erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva en rymlig 1,5 plans villa från 2015 om totalt ca 155 kvm belägen på en stor tomt om 2 729 kvm med ett lättillgängligt lantligt läge och härliga vyer. Det riktigt unika är att det på denna fastighet finns två stora lador varav den ena innehåller en rymlig bilverkstad med lyft och lackbox mm. Stora delar av ladorna har varit uthyrda och möjligheter finns att ytterligare utveckla dessa byggnader efter antingen den egna verksamheten eller för uthyrningsverksamhet mm. ********* Se länkarna till 3d visning och Helikoptervyer - Där kan ni själva orientera er invändigt i stora delar av ladorna och huset. ********* Nuvarande ägare har själva bott i husets entréplan sen det blev färdigställt 2015 och har även förberett övervåningen för att enkelt kunna slutföra inredningen. Värmesystemet är inkopplat, yttertaket är parallellisolerat upp till nock med sprutisolerad med polyuretanskum och gipsskivor är till stor del monterade. På golv ligger spånskivor. Med dörr ut från vardagsrummet finner man ett mycket stort inglasat uterum med härlig utsikt över det vackra jordbrukslandskapet och Uppsala Siluetten i fjärran. I Marma bor man lantligt men ändå mycket nära till E4:a påfarten för pendling till Uppsala, Arlanda och Stockholm. Till Boländerna i Uppsala åker man lämpligen väg 1060 med infart vid Beijer i Boländerna. Varmt välkomna att höra av er vid frågor eller för att boka tid för visning!

  • Premium
Hälleborgsgatan 5, Alsike, Knivsta kommun
Hälleborgsgatan 5, Alsike, Knivsta kommun, bild 2
Hälleborgsgatan 5, Alsike, Knivsta kommun, bild 3

Hälleborgsgatan 5

Lägenhet
Alsike, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
3 175 000 kr
104 m²
5 rum
vån 2/4
4 902 kr/mån
30 529 kr/m²

Ytterst välplanerad och tilltalande 5:a om 104 kvm belägen på 2 våningen, hiss finns, med en stor inglasad balkong i härligt västerläge med underbar solnedgång! Här bor man i ett modernt hus med en trevlig känsla, en lite unik gemensam entré med super-rymligt trapphus med sällskapsytor i form av sittbänkar och öppna ytor med enorm takhöjd. Lägenheten har ett 4 fina sovrum, en gäst wc samt ett stilrent duschrum med kakel och klinker med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Det är en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ni har balkongdörren ut till den stora och inbjudande balkongen i västerläge med härlig eftermiddag- och kvällssol, där man kan tillbringa många timmar! Från lägenhetens största sovrum finns även en dörr till ytterligare en balkong i söderläge. Tänk så smidigt det att parkera i garaget och ta hissen direkt upp till lägenheten. Det är en trivsam bostadsrättsförening som heter Brf Berget i Alsike med två fina hus och trivsam innergård. --- Titta gärna på länkarna till 3d visning & Helikoptervy, där ni får en bra känsla för lägenheten, den stora entrén, p-garaget och närområdet. ---- En kort promenad från bostaden ligger bland annat COOP, Sushi restaurang, Gym, två förskolor, Adolfsbergsskolan åk 5-9 samt busslinje 102 som går till Uppsala. I Alsike bor du mycket barnvänligt, naturnära och med bra service, dessutom med fantastiska pendlingsmöjligheter. Bussringlinje nr 180/181 trafikerar sträckan Knivsta-Alsike-Knivsta med växelvis trafik på den östra och västra sidan av järnvägen. Från Alsike finns mycket goda möjligheter att pendla till Uppsala, Arlanda eller Stockholm både med bil, buss och tåg då påfarten till E4:an enbart är 6 minuter bort och Knivstas tågstation ligger 8 minuter bort med bil. Med tåg tar det 27-29 min till Stockholm, 9 min till Arlanda och 9 min till Uppsala. Välkomna att höra av er för en förhandsvisning eller boka in er på ordinarie visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lertagsvägen 37C, Centralt Knivsta, Knivsta kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Lertagsvägen 37C, Centralt Knivsta, Knivsta kommun, bild 2
Lertagsvägen 37C, Centralt Knivsta, Knivsta kommun, bild 3

Lertagsvägen 37C

Lägenhet
Centralt Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 775 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
4 079 kr/mån
32 273 kr/m²

Med perfekt centralt läge och med naturen direkt utanför dörren ligger denna ljusa och moderna 2:a i markplan! Här bor ni bekvämt och praktiskt med härlig radhuskänsla. Med två uteplatser, egen entré, förråd i dörren bredvid och nära till parkeringen samt bra pendlarläge har denna lägenhet allt man kan önska! Vid den egna entrén finner ni den första uteplatsen där man kan slå sig ner på eftermiddagen och kvällen när solen skiner genom björkskogen. I den ljusa hallen finns plats för avhängning samt ingång till rymlig klädkammare. Stort och fräscht duschrum som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare med praktisk bänk ovan samt dusch med glasvägg. Vidare erbjuds ett modernt och stilrent kök med släta vita luckor och en härlig utsikt mot grönska. Köket är fullt utrustat och har öppen planlösning mot matplats och vardagsrum där det också finns utgång till uteplats med morgon- och förmiddagssol. Till sist finns ett fint sovrum med harmoniska varmgråa väggar samt två garderober för förvaring. Lägenheten har genomgående ljusa och fina ytskikt och de höga fönstren och den generösa takhöjden bidrar till härlig känsla av ljus och rymd. Praktiskt belägen vid entrén finns förrådet på ca 2,5-3 kvm. Parkeringen finns också nära till hands och köparen kan överta säljarens p-plats direkt vid inflyttning (avgiften på 350 kr tillkommer). På entrésidan av huset finns vacker natur med björkskog och grönskande park med rogivande vattendrag och vackert fågelkvitter. I Brf BoKlok Klyvaren bor ni i genomtänkta bostäder uppförda i trä där miljöaspekten fått vara delaktig redan under planeringsstadiet. Byggnationen ger upphov till betydligt mindre klimatpåverkan och de är också energieffektiva. I Knivsta har ni närhet till det mesta med ypperliga kommunikationer och utmärkt pendlarläge till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Till tågstationen promenerar ni härifrån på endast några minuter och det går snabbt att ta sig ut på E4:an för vidare transport. Ica Kvantum bor du nära på granne med och i området finns allehanda servicemöjligheter med bl a blomsterhandel, optiker, frisörer, butiker och systembolag. Det finns goda möjligheter för den idrottsintresserade och läget är mycket naturnära med fina strövområden i direkt anslutning till bostaden. Några minuter med cykel tar er till naturen och sjön Valloxen med fint kommunalt bad. Välkommen till Lertagsvägen 37 C!

  • Premium
  • Uteplats
Hamre 225, Husby-Långhundra, Knivsta kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Hamre 225, Husby-Långhundra, Knivsta kommun, bild 2
Hamre 225, Husby-Långhundra, Knivsta kommun, bild 3

Hamre 225

Tomt
Husby-Långhundra, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
875 000 kr
2 472 m² tomt

Drömmer du om att bygga hus med lantligt läge, nära service och med utmärkt pendlarläge? Nu finns möjlighet att förverkliga husdrömmen i Hamre. Här finner ni en vackert belägen skogstomt i sluttning om 2.472 kvm som inte är knuten till någon husleverantör utan fri för köparen att bygga vilket hus man vill på, så länge man erhåller bygglov. Förhandsbesked finns - se under Dokument och Länkar. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart! Här bor man med ca 5 km till 24/7 öppna Livs butiken vid rondellen vid väg 77, där även en bensinstation finns och ytterligare några få minuter bort finner ni även Långhundra förskola och skola (F-åk 6). Detta samtidigt som du bor med naturen inpå knuten och får njuta landsbygdens lugn och ro, hållplats för skolskjuts finner ni ca 200 m från fastigheten. På tomten finns ett äldre fritidshus som får ses som obrukbart. Se gärna länkarna (finns under Dokument och Länkar) - Helikoptervy ; för att uppleva ytterligare en dimension av området, tomten och naturen kring Hamre. - 3D-visning ; för att uppleva tomten från marknivå. Tomten har ett fint läge längs en mindre väg i vacker miljö. Tomten ligger i en inbjudande skogsbacke och har en tilltalande kuperad form. Enligt förhandsbesked kan man bygga antingen en enplans- eller 1,5 plans villa på den nedre delen av tomten eller varför inte nyttja nivåskillnaden som finns på tomten högre upp och bygga ett suterränghus. Ladda ner förhandsbesked lunder Dokument och Länkar och läs mer i bifogade filen med information om vad man ska tänka på vid byggnation från Knivsta Kommun. El finns intill fastigheten, anslutningsavgift bekostas av köparen. Som köpare anlägger man lämpligen ett enskilt avlopp i form av en 3-kammarbrunn med infiltration alt. ett minireningsverk samt borrar en brunn för vatten på den egna fastigheten. I närområdet finns det fina promenadvägar och stigar samt även hästar och kor som skapar en härlig lantlig känsla. För den hästintresserade finns det även flera stall och ridanläggningar och för den golfintresserade finns flera golfbanor i närheten, bl.a Johannesberg GK, Skepptuna GK, Grönlund GK, Burviks GK och International Golf Club. Knivsta kommun är en snabbt växande kommun med full service för sina invånare med vacker natur och här finns såväl Valloxen, Edasjön och Mälaren. Här bor du med förträffligt pendlarläge, 3 km till väg 273 som leder till Arlanda och Almunge samt ca 5 km till rondellen vid väg 77 som smidigt leder till Knivsta respektive Norrtälje och endast ca 20 min bort finner ni påfarten till E4:an. Med tåg från Knivsta station tar det 29 min till Stockholm, 9 min till Arlanda och 9 min till Uppsala. Om ni vill så går det bra att åka ut och titta på tomten själva. Se Till Salu-skylt och parkera på den lilla parkeringen precis nedanför tomten. Ta gärna med fastighetskartan som finns i annonsen under dokument eller kontakta mäklaren för att anmäla intresse och för att få svar på frågor! Hör gärna av er vid frågor?

  • Premium
Forsbyvägen 10C, Centrala Knivsta, Knivsta kommun

Forsbyvägen 10C

Lägenhet
Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 075 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
1 539 kr/mån
43 000 kr/m²

Välkommen in i denna nyrenoverad lägenhet om 25 kvadratmeter högst upp i huset! Bostaden utgörs av ett rum och kök som tillsammans bildar en luftig och hemtrevlig bostad där ljuset skapar en lättsam känsla mellan rummen. Den inbjudande hallen har två inbyggda garderober och ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett fräscht kök och ett stort och lättmöblerat allrum med stora fönster för härligt ljusinsläpp och trevlig utsikt. Här finns plats för både soffa, matbord och säng. Duschrummet är helt nyrenoverat - litet men mycket funktionellt och har toalett, duschhörna med smarta vikdörrar i glas samt handfat. Denna bostad är perfekt för dig som letar efter ditt första boende! På Forsbyvägen 10C i Knivsta är det lätt att trivas – här bor du centralt och med Knivsta station som enbart ligger en promenad på 6 minuter bort. I området finns även sjön Valloxen, matbutiker, skolor, och bra kommunikationer till Uppsala, Norrtälje, Arlanda och Stockholm. Den välskötta föreningen har god ekonomi och miljötänk. Solpaneler installerades under 2020 vilket bidrar till minskad miljöpåverkan i det långa loppet.

Nor 105, Knivsta, Knivsta kommun
Nor 105, Knivsta, Knivsta kommun, bild 2
Nor 105, Knivsta, Knivsta kommun, bild 3

Nor 105

Villa
Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
6 995 000 kr
165 m²
6 rum
2 031 m² tomt

Välkommen till Noors Glänta där detta är den första färdigställda arkitektritade villan av totalt sex i Noors Glänta - Möjlig inflyttning redan i april/maj 2024. Huset är ett svensktillverkat trähus (Husleverantör - XNVillan) som designas och byggs med energianvändning och miljöpåverkan i fokus, både under produktion och användning. Resultatet är ett vackert och funktionellt hus byggt för ett hållbart boende över flera generationer. Nybyggda hus betalar ingen fastighetsskatt i 15 år från året då huset är färdigställt. Vilket ger en besparing om ca 9 525 kr/år i 15 år = 142 000 kr. Här erbjuds ni ett lantligt boende i en stilfull nybyggd villa om ca 165 kvm om 6 till 7 rok med takhöjd om hela 2,7 m och vattenburen golvvärme i vardera plan, hög standard och stilsäkra materialval. Vackert belägen på en lite kuperad tomt om ca 2 031 kvm nära sjön Valloxen och Noors Slott. I lugna Knivsta bor man barnvänligt med småstadskänsla och närhet till service, skolor och natur, dessutom med utmärkta pendlingsmöjligheter. De arkitektritade villorna (Arkitekt – Jonas Waldemarson, Waldemarson Arkitekter) harmoniserar väl med miljön och erbjuder stilfulla generösa sällskapsytor såväl ute som inne. Här finns stora fönsterpartier och modern planlösning med vackra materialval. Som köpare av en bostad från Shinelle får du ett nytt hem med hög standard samt god och genomtänkt design. För Shinelle är harmoni i vardagen extra viktigt när vi nu tillbringar mer och mer tid i våra hem. De har därför lagt stort fokus på att välja ut material, inredning och funktioner som ger ett både estetiskt tilltalande och hållbart boende. Shinelle är måna om att du ska trivas och må bra i ditt nya hem! Shinelle ingår i en familjeägd bolagsgrupp som sedan snart 40 år är verksam bland annat inom fastighetsutveckling. Verksamheten drivs av bröderna Michael och Christopher, andra generationen Maroutian. I Noor där de sex tomterna ska bebyggas, bor du barnvänligt med naturen runt knuten. Endast en kort cykeltur bort finns sjön Valloxen med fina badmöjligheter sommartid och skridskoåkning vintertid. Här finns flera förskolor och skolor i närområdet och Knivsta kommun invigde 2020 en ny arena för sport och kultur, CIK. Här är det nära till natur med både skog, motionsspår, BMX-bana och en bit bort finns även Mälaren. Knivsta är en av Sveriges snabbast växande kommuner, att det växer beror till stor del på det utmärkta pendlingsläget, att det är så barnvänligt och den vackra naturen med närheten till både Valloxen och Mälaren. Knivsta har stort utbud av service. Här finns exempelvis flera banker, ICA Kvantum, Willys, Systembolag, hårfrisörer, gym, bageri, ett antal mindre butiker och ett flertal restauranger. Från Knivsta är det fina pendlingsmöjligheter till Uppsala, Arlanda och Stockholm både med tåg och bil. SJ och SL trafikerar tågstationen i centrala Knivsta, det tar ca 27-29 min till Stockholm, ca 8 min till Arlanda och ca 10 min till Uppsala. Välkomna att höra av er till mäklaren för att erhålla mer information. //Andreas

  • Premium
Vårsångsvägen 2B, Centrala Knivsta, Knivsta kommun

Vårsångsvägen 2B

Villa
Centrala Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
4 475 000 kr
115 + 17 m²
5 rum
530 m² tomt

Enplansvilla med garage och inglasat uterum med lugnt läge i populärt villaområde! I lugnt och barnvänligt läge i Knivsta erbjuds nu denna välskötta enplansvilla med garage och inglasat uterum i populärt villaområde! Här finns fyra sovrum, två badrum, gäst WC och trevliga sällskapsytor. Energiklass B ger låga driftskostnader. Ni välkomnas först in i det inglasade rummet för att sedan komma till den ljusa och praktiska hallen. Vidare in kommer den inre hallen, där det finns ytor för ytterligare förvaringsmöjligheter i garderob. Från inre hallen når man husets alla delar, såsom ett trevligt kök med stor matplats, tvättstuga och ett relaxrum med badkar. Mellan kök och matplats finns ett praktiskt skafferi. På den andra sidan av huset finns det stora rymliga vardagsrummet med öppen spis och stora fönsterpartier som ger gott om ljusinsläpp. Här erbjuds också ett duschrum med skön golvvärme samt fyra sovrum. Huset är genomgående välskött med ljusa ytskikt. Vid husets entré på framsidan finns det stora inglasade rummet med gott om plats för många gäster. På tomten finns ett växthus och flera platser att slå sig ner på. Markisen på garagets långsida ramar fint in grillplatsen. På husets baksida, med altandörr från det största sovrummet, finns en trevlig uteplats med trall i fint västerläge. SE GÄRNA LÄNKEN Helikoptervy under huvudbilden eller under dokument & länkar för att uppleva ytterligare en dimension av Vårsångsvägen 2B och närområdet samt Valloxen innan ni bokar in er på visning! Här bor ni i lugnt och barnvänligt område med närhet till skog, natur och badplats, med direkt närhet till förskolor och skolor men ändå bara en kort promenad till Knivsta centrum som kan erbjuda all tänkbar service. Till tågstationen tar du dig på bara några minuter och för er som pendlar med bil når ni lätt E4-ans på- och avfart. Välkommen till Vårsångsvägen 2B!

  • Energieffektiv
Stenängen 1:4, Östuna, Knivsta kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Stenängen 1:4

Tomt
Östuna, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
1 150 000 kr
2 254 m² tomt

Nu finns möjlighet att förverkliga husdrömmen i Stenängen, Östuna Knivsta! Här kan du bygga med vackert, högt och lantligt läge med vidsträckt utsikt i vackra omgivningar i anslutning till skogsparti med utmärkt pendlarläge! Här bor man med ca 25 min från Uppsala och 15 min från Knivsta centrum med tågstation och all tänkbar service och skolor. Detta samtidigt som du bor med naturen inpå knuten och får njuta av landsbygdens lugn och ro. Plan och lättbyggd tomt i mitten av de tre tomterna om 2 254 kvm utanför detaljplanerat område vilket innebär en relativ god frihet när du planerar att bygga. Tomten är inte är knuten till någon husleverantör utan fri för köparen att bygga vilket hus man vill på, så länge man erhåller bygglov. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år samt att man får utforma huset enligt egna önskemål så klart! För att titta på tomten så kör man upp på den privata vägen (från väg 1055) som är körbar idag. Vägen kommer vara helt färdig inom kort och kommer delas med de andra två tomterna Stenängen 1:3 och 1:5 som säljs parallellt. Fastigheten Stenängen 1:4 är mitten-tomten av de 3 till salu. Ladda ner förhandsbesked under dokument och läs mer i bifogade filen med information om vad man ska tänka på vid byggnation från Knivsta Kommun och det uppländska landskapet. Som köpare anlägger man lämpligen ett enskilt avlopp i form av en 3-kammarbrunn med infiltration alt ett minireningsverk samt borrar en brunn för vatten på den egna fastigheten. Fiber genom IP-Only finns i området och el finns i närheten av tomterna - anslutningsavgifter bekostas av köparen. Förhandsbesked från kommunen finns för fastigheten. Se bilaga. --- SE GÄRNA LÄNKEN - Helikoptervy - för att uppleva ytterligare en dimension av området, tomten och naturen kring Stenängen! --- Knivsta kommun är en snabbt växande kommun med full service för sina innevånare med vacker natur och här finns såväl Valloxen, Edasjön och Mälaren. Här bor du med förträffligt pendlarläge intill väg 77 som leder till Knivsta och Uppsala via påfarten till E4:an. Med tåg från Knivsta station tar det 29 min till Stockholm, 9 min till Arlanda och 9 min till Uppsala. Om ni vill så går det bra att åka ut och titta på tomten själva. Se "Till Salu"-skylt och kör upp på den nyanlagda vägen nedanför tomterna. Ta gärna med fastighetskartan som finns i annonsen under dokument eller kontakta mäklaren för att anmäla intresse och för att få svar på frågor! Varmt välkomna att maila eller ringa för intresseanmälningar och ytterligare information! Mvh Andreas & Henrik

  • Plus

Visar alla 13