Eklund Fastighetsmäkleri

Eklund Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gryta-Säva 48, Säva, Enköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Gryta-Säva 48, Säva, Enköpings kommun, bild 2
Gryta-Säva 48, Säva, Enköpings kommun, bild 3

Gryta-Säva 48

Gård/Skog
Säva, Enköpings kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
6 550 000 kr
150 m²
5 rum
3,3 ha tomt

Fantastisk möjlighet att förvärva en mindre gård om 3,3 ha endast några kilometer från Örsundsbro och med toppenläge till Uppsala, Stockholm, Enköping, Västerås m.m. Bostadshus om 150 kvm och isolerat dubbelgarage byggda 2019 med fina ängsmarker runt omkring som skulle passa utmärkt till en hästgård eller för dig som vill bo lantligt med fin omgivning. Bostadshuset har en ljus öppen planlösning där du redan i entrén möts av de rymliga och luftiga sociala ytorna. Stora fönsterpartier och ryggåstak i vardagsrum, entré och kök ger både ljus och rymd. Huset har, utöver de sociala ytorna, fyra sovrum, två badrum, tvättstuga och inglasat uterum. Ingen fastighetsskatt på tio år och låga driftskostnader. Solceller finns både på hus och garage. Fiber och elbilsladdare finns. Gården är inbäddad i fin natur i ett hästtätt område med Säva Ridcenters ridhus bara några hundra meter från gården. Området har en aktiv ridvägsförening som håller efter många och fina ridvägar. Gården ligger intill banvallen som erbjuder mycket fin promenad, cykel- och ridväg året runt. Med endast några minuter promenad till 55:an och busshållplats finns goda pendlingsmöjligheter med såväl bil som buss. Buss 804 är en av de mest frekventa busslinjerna i Uppland både dagar, kvällar, nätter och helger, vilket gör att du kan bo på gård och åtnjuta bekvämligheterna av kollektivtrafik. 8 min till Örsundsbro med skola årskurs 1-9, flera förskolor, Ica, restauranger, butiker m.m. Knappa 25 min till centrala Uppsala (2 mil), en dryg timme till centrala Stockholm (8 mil) och 25 min till Enköping.

  • Premium
Skönningared Slottsgård 465, null, Ale kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Skönningared Slottsgård 465, null, Ale kommun, bild 2
Skönningared Slottsgård 465, null, Ale kommun, bild 3

Skönningared Slottsgård 465

Gård/Skog
Ale kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
10 500 000 kr
155 + 18 m²
5 rum
5,4 ha tomt

Komplett hästgård där allt är välordnat med ett renoverat bostadshus. Huset ligger högt med fin utsikt, två bra lägenheter, stall med rymliga boxar, stor ridbana med mycket bra underlag (fibersand med ebb och flod) och ett mindre ridhus. Mycket fina och anlagda ridvägar i området. Goda intäktsmöjligheter genom möjlighet att hyra ut lägenheterna och även uthyrning av boxplatser. Bra läge med närhet till Göteborg, smidigt att ta sig ut på motorväg samt nära till kollektivtrafik (under 30 min till Göteborg) vilket gör gården attraktiv. Välkommen till en hästgård som måste upplevas, kontakta oss för mer information!

  • Premium
Parisvägen 6, null, Uppsala kommun
Parisvägen 6, null, Uppsala kommun, bild 2
Parisvägen 6, null, Uppsala kommun, bild 3

Parisvägen 6

Villa
Uppsala kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
2 995 000 kr
120 + 73 m²
7 rum
1 448 m² tomt

Välkommen till Parisvägen 6 och till denna trivsamma 1,5-plansvilla med en grönskande trädgårdstomt med äpple, päron och plommonträd, samt svarta och röda vinbärsbuskar, krusbär och hallon. På tomten finns också ett växthus och det finns också möjlighet till egna odlingar. Här erbjuds en trivsam och funktionell bostad med genomtänkt planlösning. Den rymliga bostaden om 193 kvm med både bo- och biarea inräknat fördelar sig på entréplan med en välkomnande hall, har ett funktionellt kök, stor matplats med plats för stort matbord. Här finns även fyra sovrum, vilket ger gott om plats för familjen eller möjligheten att ha ett arbetsrum eller gästrum. Vardagsrum med utgång till altan på husets baksida med härligt läge mot naturen. Stort badrum med dusch strax innanför dörren samt en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. På övre plan möts ni av ett rymligt allrum med rikligt ljusinsläpp från takkupor och en braskamin som ger trivsam värmer under årets kalla dagar. Det finns även ett sovrum och ett wc på detta plan. Läget är utmärkt med närhet till bussförbindelser in till Uppsala alldeles intill. Här bor ni lantligt 3 km från Vänge samhälle där det finns förskola, skola för årskurs 1-6, en servicebutik och restaurang, upplyst motionsspår, som även vintertid är spårat för skidåkning. Trevlig cykelväg till Uppsala. Stenhagens köpcentrum når man med några minuters bilväg. Varmt välkommen att anmäla er till visningen redan idag!

  • Premium
Hammarsgårdsvägen 1, null, Enköpings kommun
Hammarsgårdsvägen 1, null, Enköpings kommun, bild 2
Hammarsgårdsvägen 1, null, Enköpings kommun, bild 3

Hammarsgårdsvägen 1

Villa
Enköpings kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
13 800 000 kr
114 + 20 m²
7 306 m² tomt

Fantastisk sjöfastighet med ett smakfullt renoverat stenhus från sekelskifte och en vacker trädgård utöver det vanliga. Placerad i en privat del av Ekolsundsviken med ett ostört läge har fastigheten både en stor relaxavdelning precis vid vattnet, en rymlig privat brygga med båtplatser, brygghus och en egen strand. Den luftiga tomten om drygt 7 300 kvm är insynsskyddad med stora vackra vårdträd och fina, lugna platser för umgänge. Med sin terrassering leder tomten ner till vattnet och skapar en lummig oas där Mälaren skapar en rogivande vy och inramning. Bostadshuset är från 1900 med mycket charm och byggt i sten. Huset har genomgått en varsam och smakfull renovering med stora sociala ytor på entréplan och en privat övervåning med öppen planlösning med sovrum, kontor och lounge. Planlösningen på övre plan kan enkelt göras om till flera sovrum. Vid vattenkanten har en fin relaxavdelning byggts upp med bland annat spabad, loungerum och bastu med panoramafönster mot den privata viken utanför. Här kan nu njuta av spabadets värme med Mälarens kluckande i bakgrunden och den privata stranden inom några stegs räckhåll. Bra pendlingsläge. Med bil tar det en knapp timme till centrala Stockholm och 30 min till Kungsängen. Ekolsund är ett populärt samhälle i Enköpings kommun, beläget mellan Enköping och Bålsta vid Ekolsundsviken. Från både Enköping och Bålsta går tåg till Stockholm. Fiber finns. Kommunalt VA. Elbilsladdare finns.

  • Premium
Brötavägen 33, null, Botkyrka kommun
Brötavägen 33, null, Botkyrka kommun, bild 2
Brötavägen 33, null, Botkyrka kommun, bild 3

Brötavägen 33

Gård/Skog
Botkyrka kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
8 500 000 kr
93 + 15 m²
4 rum
6,9 ha tomt

En komplett hästgård med ypperligt pendlingsläge - endast 4 mil till centrala Stockholm. Med fina, böljande marker sträcker sig gården över 6,9 ha. Mycket fina betesmarker och ridvägar. På gården finns stall i äldre ekonomibyggnad, ridhus, upplyst ridbana och vinter- och sommarhagar. Hela hästanläggningen har en samlad gårdsbild med de fina hagmarkerna runt omkring sig. På gården finns ett bostadshus om 90 kvm. Gården erbjuder många möjligheter; med en vacker, rogivande omgivning bor du i en fin miljö med närhet till flera städer och goda pendlingsmöjligheter - 4 mil till Stockholm, 30 min till Södertälje, drygt 15 min till Botkyrka och knappt 30 min till Huddinge. Med viss renovering går denna gård att få till en riktig drömgård med utmärkta träningsmöjligheter, hagmarker och ridvägar samt ett ypperligt pendlingsläge. Fiber finns.

  • Premium
Lunda Mellangården 18, null, Knivsta kommun
Lunda Mellangården 18, null, Knivsta kommun, bild 2
Lunda Mellangården 18, null, Knivsta kommun, bild 3

Lunda Mellangården 18

Gård/Skog
Knivsta kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
3 750 000 kr
45 m²
3 rum
1,7 ha tomt

Mindre hästgård med ett nyrenoverat och utbyggt torp om ca 60 kvm med 1,7 ha mark med en fin beteshage och en nybyggd lösdrift. Mycket bra ridvägar och gården bredvid har en stor ridbana. Torpet har ett en trevlig entré, allrum med kök, rymlig groventré med tvättstuga och ett helkaklat badrum på entréplanet. På övre plan finns ett allrum och ett stort sovrum. Altan med bra solläge med utgång från allrummet. På fastigheten finns även en liten gäststuga och ett enklare garage med förråd. Exceptionellt läge 10 min från Knivsta, drygt 20 min till Uppsala, knappt 20 min till Arlanda och 40 min till Stockholm. Endast 5 min till motorvägspåfart.

  • Premium
Näsbovägen 5, null, Heby kommun
Näsbovägen 5, null, Heby kommun, bild 2
Näsbovägen 5, null, Heby kommun, bild 3

Näsbovägen 5

Gård/Skog
Heby kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
7 975 000 kr
330 m²
7 rum
5,4 ha tomt

Fantastiskt välskött gård med tre fina nyrenoverade bostadshus. Med centralt läge i Vittinge har gården totalt 5,4 ha samlad åkermark runt om ett välskött gårdscentra med en nyrenoverad verkstad med carport och två stora lador. Gården passar perfekt för dig som vill bo på gård men ändå ha bekvämligheterna av att bo nära ett samhälle såsom 3 min promenad till buss och gångavstånd till förskola. I Vittinge finns skola, pizzeria m.m. 15 min från Heby som har all service, 35 min till Uppsala, 30 min till Sala och 1,5 h till Stockholm. Bostadshusen är fint renoverade och gör att gården passar utmärkt för generationsboende, kommande hästgård eller för dig som vill bo bra och bekvämt och samtidigt ha goda hyresintäkter på gården. De tre bostadshusen är 200 kvm, 90 kvm och ca 40 kvm. Fiber finns. Kommunalt vatten och avlopp. Låga uppvärmningskostnader om ca 27 000 kWh/år för hela gården inklusive de tre bostadshusen. Det lilla huset har varit uthyrt för 8 500 kr/mån och det mellersta huset ät uthyrt för 12 000 kr/mån.

  • Premium
Närtuna Ubby 2:12, null, Norrtälje kommun

Närtuna Ubby 2:12

Tomt
Norrtälje kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
2 800 000 kr
8,5 ha tomt

Unik möjlighet att förvärva en sjötomt med potential att bli både en gård eller en hästgård i en vacker och naturskön omgivning. Denna egendom erbjuder inte bara en egen strandlinje utan också generösa 8,5 ha mark, varav 5 ha utgörs av fina betesmarker och 2 ha åkermark som är perfekta för djurhållning eller odling. Egendomen är belägen i ett lugnt och naturskönt område där man kan njuta av den vackra naturen och omgivningen. Marken består av uppväxt lövskog, ekbackar, vacker sten-gärsgård och böljande ängar med skogsdungar som ger en känsla av lugn och harmoni. Det är sällan man hittar en sådan kombination av närhet till sjö, skog och öppna landskap som denna fastighet erbjuder. Läget är mycket bra med goda kommunikationer till närliggande städer och samhällen. Mindre än 5 mil till centrala Stockholm och 25 min till Arlanda. 6 km till Kårsta som är ändhållplats för Roslagsbanan. Mycket goda pendlingsmöjligheter. Här kan man skapa sitt eget paradis, omgivet av vacker natur och med sjön som närmaste granne. En plats där man kan bygga upp sitt drömhem och förverkliga sina visioner om ett liv på landet. Fastigheten skulle kunna bli en fantastisk hästgård eller lantligt boende med möjlighet till både sjöliv, djurhållning och odling. Egedomen erbjuder verkligen det bästa av två världar för den som söker sitt drömboende.

Lunda Mellangården 20A, null, Knivsta kommun
Lunda Mellangården 20A, null, Knivsta kommun, bild 2
Lunda Mellangården 20A, null, Knivsta kommun, bild 3

Lunda Mellangården 20A

Gård/Skog
Knivsta kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
11 750 000 kr
207 m²
6 rum
9,5 ha tomt

Stor hästgård som passar utmärkt för verksamhet eller för egna hästar med möjlighet att hyra ut en eller flera stalldelar. Gården har mycket fina gräshagar med tre ligghallar, en stor ridbana om ca 27x50 m och stall med totalt 21 boxplatser fördelat i tre stalldelar. På gården finns ett renoverat bostadshus om 147 kvm och ett mindre bostadshus, perfekt som generationsboende. Här finns även en stor verkstad med en övernattningslägenhet/kontor om ca 95 kvm ovanför. Exceptionellt läge 10 min från Knivsta, drygt 20 min till Uppsala, knappt 20 min till Arlanda och 40 min till Stockholm. Endast 5 min till motorvägspåfart. En gård med mycket goda intäktsmöjligheter. Ca 2 ha ytterligare mark håller på att fastighetsregleras till gården, vilket gör total area ca 9,5 ha.

  • Premium
Altuna Fnysinge 6, null, Enköpings kommun

Altuna Fnysinge 6

Gård/Skog
Enköpings kommun
Eklund Fastighetsmäkleri
2 650 000 kr
21,5 ha tomt

Fantastisk möjlighet att få förvärva 21,5 ha åkermark med bygglov för bostadshus, stall och gästhus för endast åkermarkspris (125.000 kr/ha). En dryg timme från Stockholm - fint markområde om 21,5 ha bestående av enbart åker-/betesmark, ypperlig möjlighet för dig som vill ha chansen att bygga upp din egna drömgård. En idyllisk plats med böljande vall/ängar och skyddande skog runt omkring. Marken ligger i anslutning till flera hästgårdar, varav granngården har ridhus. Många och fina ridvägar i området. All mark är idag vall, vilket lämpar sig utmärkt som betesmark. En stor del av marken är redan instängslad för hästhagar. 1 h 10 min till Stockholm, 25 min till Enköping, 20 min till Sala, 45 min till Västerås och 50 min till Uppsala. Bygglov är ansökt för att bygga upp en gård med ett stort enplanshus, ett mindre ytterligare bostadshus, trebilsgarage och stall med fem boxar, lösdrift, stora, bra utrymmen samt kontorsdel.

Visar alla 10