MOHV Haninge/Tyresö

MOHV Haninge/Tyresö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hemfosa hage 38, Hemfosa, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Hemfosa hage 38, Hemfosa, Haninge kommun, bild 2
Hemfosa hage 38, Hemfosa, Haninge kommun, bild 3

Hemfosa hage 38

Fritidshus
Hemfosa, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
1 095 000 kr
33 m²
2 rum
296 m² tomt

På bekvämt avstånd från stadens puls finns denna fina stuga där du kan njuta av den rogivande naturen och det enkla livet i ett paradis. Stig in i din egen oas av avkoppling och komfort där ett behagligt fritidshus välkomnar dig till en värld av lugn och ro. Bostaden erbjuder ett mysigt hus med enklare standard. Uteplats och grönskande trädgård i en fantastisk miljö! Väl inne möts du av en ljus och luftig atmosfär med hög takhöjd. Den öppna planlösningen förenar kök och vardagsrum till en inbjudande gemensam yta, perfekt för umgänge med nära och kära. Huset har utöver detta både ett sovrum, sovloft, hall och hygienrum. Den rymliga trädgården är perfekt för odling utomhusaktiviteter och sommargrillar, medan närheten till natur och vatten ger möjlighet till utflykter och friluftsliv året runt. Den insynsskyddade trädgården har en grind som leder rakt ut till skogen. I området, ca 1 minuts promenad, finns hygienhus med dusch och toalett, samt en förenings stuga. Endast ca 10 minuters promenad till Hemfosa station som tar dig till Stockholm city på 38 minuter! Detta fritidshus är en plats där man kan skapa minnen och njuta av livets enkla glädjeämnen. Med sin idylliska belägenhet och moderna bekvämligheter är Hemfosa Hage 38 det perfekta valet för den som söker en fristad från vardagens stress och jäkt. Ta chansen att äga detta fina fritidshus och skapa dina egna drömmars tillflyktsort. Välkommen!

  • Premium
Norrskogsvägen 28, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Norrskogsvägen 28, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Norrskogsvägen 28, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Norrskogsvägen 28

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
4 495 000 kr
125 m²
4 rum
7 000 kr/mån
35 960 kr/m²

- 8 minuters promenad till pendeltåget Fristående villa i BRF- form! Varmt välkomna till detta idylliska villaområde och underbara 2-plans BR-villa med en genomgående hög standard! Hela fastigheten är väl påkostad. Huset har en underbar tomt med två stora altaner som fångar solens flesta timmar! På altanerna finns gott om plats för grill och utemöbler. Mycket generösa ytor med stort kök i öppen planlösning och vardagsrum! Här finns gott om plats för härliga middagar med nära och kära! Fönsterpartierna skapar härligt ljusinsläpp! Tre rymliga sovrum, två stora helkaklade badrum och en tvättstuga. Allrum på övre plan och mysig altan ut mot skog! Asfalterad uppfart med carport. Självklart finns en laddbox installerad! Här bor du med gångavstånd till både förskolor, skolor, pendeltåg och natur! Detta hus måste ses på plats!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Åfiskevägen 5, Västerhaninge, Haninge kommun

Åfiskevägen 5

Villa
Västerhaninge, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
3 650 000 kr
86 + 50 m²
3 rum
3 718 m² tomt

Välkommen till detta 1-planshus, ett smultronställe i Östnora med plats för avkoppling. Här finns både garage och gästhus. För den som gillar att odla och safta finns även ett större växthus och en jordkällare. Utöver detta finns en innergård som är en fantastisk mötesplats för familj och vänner. Huset ligger i en oas på en lugn plats med havsluft, ängar och hästhagar. Huset har två större sovrum och ett kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Ett massivt trägolv ligger i kök och vardagsrum vilket skapar en mysig känsla ihop med burspråk och eldstad. Vidare in finns ett badrum och två större sovrum. I gästhuset kan man skapa ett tredje sovrum eller kontor, möjligheterna är stora. Lyx för den som vill ha häst, då det finns en hästgård ett stenkast från huset! Havsnära med ca 5 min till havsbad, sommarkiosk, minigolf och vacker skärgårdsnatur samt flera hästgårdar. Detta ställe måste ses på plats för att förstå hur mysigt det är. Busshållplats finns endast ca 5 minuters promenad från huset. Med bil tar du dig; Till Stockholm city på endast ca 25 minuter. Västerhaninge Centrum ca 5 min Haninge centrum ca 8 minuter Östnora havsbad ca 5 minuter Årsta Havsbad ca10 min Flera golfbanor i närområdet ca 5 -10 minuter Häringe Slott ca 5 min

Gnejsvägen 23, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 13:15

Gnejsvägen 23

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
3 695 000 kr
120 + 60 m²
5 rum
208 m² tomt

- Laddbox för elbil - 3 parkeringsplatser och garage i länga Varmt välkommen till detta fantastiska radhus i härlig familjeidyll med naturen som närmsta granne. Tack vare sina tre plan finner vi här en total yta om 180 kvm med en perfekt planlösning och en låg driftkostnad för den stora familjen. Två uteplatser i bästa solläge och en stenlagd framsida med gott om plats för två bilar just intill huset. På entréplan möts man av en ljus hall som tar dig vidare till köket och det underbara vardagsrummet som rymmer gott om plats för sociala sammankomster och för den stora familjens behov. Från vardagsrummet når man den fantastiska baksidan som präglas av grönska så långt ögat kan nå och fångar solens strålar från tidig förmiddag till sen kväll! Här finns plats för både matgrupp, grill, loungegrupp och grönska. Äppelträd, potatis, jordgubbar och klätterhortensia som man finner här bak skapar en mysig och hemtrevlig känsla. Vidare kan barnen leka på gräsmattan och vidare in på samfällighetens mark i skogsdungen, en underbar plats för hela familjen. Ljus och stor övervåning med tre sovrum, stor klädkammare och en perfekt hörna i hallen för skrivbord samt ett rymligt badrum. Källarplanet rymmer härliga ytor, ett sovrum, studiorum/kontor, tvättstuga, förråd och klädkammare. På nära avstånd från bostaden finns förskola och skola, buss och pendeltåg. Västerhaninge centrum med bra utbud av butiker finns i närområdet. Detta är en underbar plats för barnen att växa upp på och en dröm för den som är i behov av stora ytor!

  • Plus
Rosenhillsvägen 2A, Västerhaninge-Jägartorp, Haninge kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Rosenhillsvägen 2A, Västerhaninge-Jägartorp, Haninge kommun, bild 2
Rosenhillsvägen 2A, Västerhaninge-Jägartorp, Haninge kommun, bild 3

Rosenhillsvägen 2A

Villa
Västerhaninge-Jägartorp, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
4 495 000 kr
109 + 24 m²
4 rum
803 m² tomt

- LÅG DRIFTKOSTNAD - STORA PARKERINGSYTOR - TOTALRENOVERAD - NÄSTINTILL UNERHÅLLSFRI TOMT Välkommen till denna trevliga villa belägen på återvändsgata och endast på några minuters gångavstånd till Västerhaninge Centrum, pendeltåg, buss, skola, förskola, natur, pizzeria m.m. Huset rymmer 3 bra sovrum, mycket gott om förvaringsmöjligheter och härliga sociala ytor. Stort vardagsrum med kamin öppet mot matplats och utgång till den mysiga uteplatsen. Här på uteplatsen sitter du och solar i söderläge eller njuter av sociala sammanhang i goda vänners lag! Spabad finns för den som vill njuta och ett lyxigt badrum ,bastu och matkällare. På tomten finns utöver gott om plats för bilar, båtar, husvagn även en gäststuga som även fungerar som tonårsrum eller kontor.

  • Premium
Korsmyravägen 19, Tungelsta, Haninge kommun
Korsmyravägen 19, Tungelsta, Haninge kommun, bild 2
Korsmyravägen 19, Tungelsta, Haninge kommun, bild 3

Korsmyravägen 19

Villa
Tungelsta, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
3 495 000 kr
68 + 4 m²
3 rum
2 556 m² tomt

Välkommen till Korsmyravägen 19, där solen alltid skiner och möjligheterna för grönskande odlingar är oändliga! Denna fantastiska tomt är mer än bara ett stycke mark - det är din chans att förverkliga din dröm om att skapa en frodig trädgård och odla dina egna grönsaker, frukter och blommor. Beläget på landet ger Korsmyravägen dig möjligheten att leva nära naturen och njuta av dess skönhet varje dag. Med en stor trädgård eller omgivande natur är det enkelt att koppla av och njuta av fridfullheten som landsbygden har att erbjuda. Med ett charmigt lantligt hus på 68 kvm och endast 5 minuters bilväg till pendeltåget erbjuder denna fastighet det bästa av två världar. "Pricken över i " Lyx att ha garage och förråd, stora parkeringsmöjligheter. Plats finns för lastbil, husvagn, båt och bilar. Endast 5 minuters bilväg till Tungelsta och pendeltåg! Välkommen på visning!

  • Premium
Nordostpassagen 32A, Vega, Haninge kommun
Nordostpassagen 32A, Vega, Haninge kommun, bild 2
Nordostpassagen 32A, Vega, Haninge kommun, bild 3

Nordostpassagen 32A

Radhus
Vega, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
4 995 000 kr
118 + 8 m²
4 rum
162 m² tomt

Varmt välkommen till detta stilrena radhus i mysiga Vega! Här erbjuds ett boende om 118 kvm fördelat över tre sovrum på samma plan. Ett modernt kök, lättmöblerat vardagsrum, två badrum samt en praktisk tvättstuga. Två fina uteplatser som fångar solens flesta timmar! Här bor du bekvämt med närhet till det mesta! Bara några minuter bort finns direktbuss till Gullmarsplan och pendeltågstation!

  • Premium
Ålsta 3:299, Tungelsta, Haninge kommun

Ålsta 3:299

Tomt
Tungelsta, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
1 995 000 kr
2 121 m² tomt

Förhandsbesked finns på ett hus ( i suterräng) och med en byggnadsarea om högst 100 kvm. På tomten finns även en jordkällare och ett oisolerat garage. Tomten ligger vid en kommunal asfalterad och upplyst väg. Fiber och el är framdraget till tomt! Husförslag från Eksjöhus kommer inom kort! Denna underbara fastighet erbjuder en underbar känsla av svensk landsbygd och med närheten till Stockholm city finns allt att önska på bekvämt avstånd. Magisk tomt i högt läge med utsikt över hagar och ängar! I Haninge kommun finns ett rikt friluftsliv med hästgårdar, golfbanor, sjöar och trevliga promenad- & löparstråk. Årsta havsbad ligger på nära avstånd och därifrån färja till Utö och skärgårdsmiljö. Detta är ett mycket populärt område att trivas i. Här bor du avskilt med skogen runt knuten, men ändå så nära byn! Tomten ligger endast 5 minuters bilväg till både skola, förskola, pendeltåg, busshållplats. Matbutik, gym, bensinmack och restauranger. Ni får gärna besöka tomten på egen hand men vänligen ta hänsyn till grannar. Maila gärna din intresseanmälan till [email protected]

Ringvägen 53, Västerhaninge - Åby, Haninge kommun

Ringvägen 53

Lägenhet
Västerhaninge - Åby, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
2 100 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/4
5 451 kr/mån
23 077 kr/m²

Välkommen till Ringvägen 53 och denna stora lägenhet med 4:a sovrum. Gavelläge med härligt ljusinsläpp och inglasad balkong! Trevligt kök med matplats för ca 4-6 pers och gott om förvaring. Här bor du med närhet till Västerhaninge C, buss, förskola, skola, mataffär, natur m.m. Anmäl ditt intresse till fastighetsmäklare Jannica Johansson 0725-550277 eller [email protected]

  • Balkong
Väländarundan 17, Tungelsta, Haninge kommun

Väländarundan 17

Tomt
Tungelsta, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
1 500 000 kr
2 854 m² tomt

2854 kvm plan tomt i Väländan till salu! Vatten och el finns framdraget. Köp tomten och bygg din mysiga stuga i två delar. Huvudbyggnaden kan ha ett stort vardagsrum där öppen planlösning möter köket. Badrum med dusch och tvättmöjligheter. Här erbjuds en perfekt harmoni mellan funktion och stil, med en öppen spis som blir till en central punkt för mys och samvaro. Andra våningen med ett stort mysigt sovrum. Framför huset kan man bygga en separat liten stuga med två sovrum eller kontor. Lägg in ett fint trägolv och glasväggar så man känner naturen inne i huset. Med denna tomt finns möjlighet att bygga ett attefallshus. Perfekt för uthyrning! Byggregler: Nybyggnad av enbostadshus i en våning med en bruttoarea om 80 m2 och byggnadsarea om 45 m² samt nybyggnad av komplementbyggnad om 35 m² byggnadsarea och bruttoarea. Alldeles intill ligger Vedasjön med en fin badplats. Gillar man golf så finns det flera banor i närområdet. Barnomsorg: ett flertal förskolor och grundskolor på behagligt avstånd. Kommunikationer: 5 minuter med bil till Tungelsta station. Busshållplats finns ca 1 km från huset och därifrån går buss 848 till Tungelsta station. Ring vid intresse Jannica Johansson 0725-550277. Det går bra att åka ut själv och titta på tomten!

Visar alla 10