HusmanHagberg Skellefteå

HusmanHagberg Skellefteå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Trappgatan 18, Byske, Skellefteå kommun
  • Ons 8 maj kl 16:30

Trappgatan 18

Villa
Byske, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
995 000 kr
78 m²
426 m² tomt

Varmt välkommen till detta smakfullt renoverade kedjehus i markplan på en omtyckt gata i Byske! Här bor du både bekvämt och billigt och med närhet till allt du kan tänkas behöva. Mot söder har du en fantastiskt uteplats med lugnt läge och möjlighet till utevistelse stora delar av året. Ett hem att trivas i helt enkelt! Välkommen att kliva in i en ljus och rymlig hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder i direkt anslutning till entrén. Till höger ligger bostadens badrum utrustat med WC, dusch samt en större kommod med tillhörande spegelskåp. Här finns också både tvättmaskin och torktumlare i pelare. Fortsatt in i bostaden till höger ligger hjärtat i hemmet, det välrenoverade och optimalt planerade köket. Vid renoveringen flyttades vitvaror och skåp om så du nu har ett smakfullt utrymme med mängder av bänkyta tillgänglig vid tillredning av dina måltider. Här har du nu ett modernt kök med vita skåpsluckor och med en mörkare bänkskiva. På väggen sitter ett mörkt stänkskydd och vitvarorna är av kvalitativa märken. Via köket når du också bostadens baksida i direkt söderläge och med en utsikt över en väl omhändertagen trädgård. En stor altan under tak erbjuder dig lyxen av att kunna inta dina måltider utomhus stora delar av året medan du blickar ut över din insiktsskyggade tomt. Då trädgården är helt inhägnad kan du enkelt låta barnen eller familjens fyrfotade vänner ströva fritt utan att vara orolig över trafik. Bortsett från det trevliga köket hittar du också två väl tilltagna och ljusa sovrum utrustade med både fönsterpartier i söderläge samt garderober för klädförvaring. Skulle du önska ytterligare ett sovrum finns möjlighet att skapa ett fantastiskt ungdomsrum eller kontor i det som just nu används som förråd bakom garagedelen. Då utrymmet är välisolerat och uppvärmt och dessutom har fönster så kan man med små medel förvandla detta till en optimal ungdoms-lya eller som ett lyxigt hemmakontor. Vidare stoltserar bostaden med ett rymligt och stilfullt vardagsrum som tack vare stora fönsterpartier släpper in mängder med ljus! Här kan du med fördel möblera med större soffgrupper med tillhörande soffbord och tv-möbel. Här bor du i ett lugnt och gemytligt område med närhet till livsmedelsbutik, grönområden, skola, dagis, apotek och vårdcentral. När du vill avnjuta en promenad eller en dag vid stranden kan du gå till Byske havsbad på 20 minuter från bostaden. När du hunnit ungefär halvvägs finns ett fint utegym och tennisplaner samt den magnifika älven. Från bostaden har ni även närhet till bra kommunikationer in till Skellefteå Centrum. Trappgatan 18 är en kommande försäljning med en förväntad försäljningsstart under våren. Varmt välkomna att anmäla er för att ta del av mer information. -Ser fram emot att höra från er!

  • Plus
Geografigränd 7, Bureå, Skellefteå kommun
  • Tis 7 maj kl 16:15

Geografigränd 7

Villa
Bureå, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 495 000 kr
149 + 60 m²
929 m² tomt

Varmt välkomna till Geografigränd 7 och denna smakfullt renoverade och rymliga villa! Här har ni ett fantastiskt boende med fina exteriöra ytor och genomgående trivsamma och väl tilltagna rum. Bostaden är optimalt planerad och håller genomgående god standard och erbjuder er massvis med ytor för socialt umgänge och flertalet platser för barnen att ha sina olika tillhåll. Planlösningen är inbjudande med mycket ljusinsläpp och stora sociala ytor på entréplan. Här har man under åren renoverat bland annat kök samt att man under 2023 inrett vinden så man idag får ytterligare ett väl tilltaget sovrum samt ett extra allrum på ovanvåningen. Köket är trivsamt och ljust med bra arbetsytor och förvaring samt nyare kyl, frys och diskmaskin. Bostaden har dessutom en härligt inglasad altan i nord/väst läge och en härlig relax-avdelning med både bastu, dusch och ett stort spabad. Denna bostad erbjuder er en väl tilltagen hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Till höger ligger bostadens härliga och väl tilltagna kök med plats för ett stort matbord invid fönsterparti. Innanför köket så finner ni tvättstugan med gott om plats för klädvård samt förvaring. Längre in finns utgången till bostadens garage samt ännu ett utrymme som idag används som förråd och gym. Från tvättstugan når ni den ovan nämna relaxavdelningen. Rakt fram från hallen sett så ligger ett rymligt och ljust vardagsrum med plats för både större soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-bänk samtidigt som det går att möblera med ytterligare ett matsalsbord för lite mer formella middagar när gäster är på besök. Från vardagsrummet når man också den stora härliga inglasade altanen där måltiderna kan intas under sommarmånaderna. Till vänster finner ni ett mindre WC samt trappen upp till ovanvåningen. Ni hittar också ett rymligt badrum utrustat med badkar och 2 sovrum inredda med flertalet garderober och stora härliga fönsterpartier. På övre plan finner ni två rymliga sovrum, perfekt för familjens barn. Här ligger det nya snygga golv och väggarna är tapetserade i sobra och smakfulla färger. Mellan sovrummen ligger ett allrum där barnen själva kan få husera fritt eller som en mysig samlingsplats för hela familjen då man med enkelhet kan möblera utrymmet med en stor härlig soffa samt en tv-möbel. Detta hem skulle lämpa sig perfekt som boende för antingen den större barnfamiljen eller för dom som gärna vill ha gott om svängrum och kanske önskar egna kontor samt utrymme för långväga gäster. Här finns något för alla! Detta är en kommande försäljning. Anmäl gärna ditt intresse för att ta del av ytterligare information om denna härliga villa! -Ser fram emot att höra från dig!

  • Plus
Morkullevägen 39, Sunnanå, Skellefteå kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00
Morkullevägen 39, Sunnanå, Skellefteå kommun, bild 2
Morkullevägen 39, Sunnanå, Skellefteå kommun, bild 3

Morkullevägen 39

Radhus
Sunnanå, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 650 000 kr
103 + 126 m²
4 rum
593 m² tomt

Varmt välkomna till denna 60-talsdröm på populära Sunnanå! Med väl valt läge mot grönskande trädgård finner vi detta rymliga kedjehus med fullstor källarplan. Direkt till vänster vid entré når vi det spektakulära 60-talsköket i sin ursprungsform! Köket bjuder på generös förvaringsyta bakom lådor och skåp, men även väl tilltagna arbetsytor. Gott om utrymme för gemenskap vid matplatsen som rymmer ett bord för minst 4 personer. Stora fönster mot norr bidrar också till den ljusa, inbjudande känslan. I anslutning till köket når vi sedan det härliga vardagsrummet med parkettgolv och fönster som klär i princip hela södersidan med vyer mot den fria, grönskande baksidan av huset. Våningen bjuder också på 3 fina sovrum, ett badrum och en gästtoalett. Källarplanet nås från entréhall, en välordnad och strukturerad källarplan. Här finns en genomtänkt gillestuga, en bastu med dusch, ett förråd (matkällare), rymlig tvättstuga med fina ytor och bra torkmöjligheter för tvätt. Ett hobbyrum, - perfekt för snickeri eller annat, samt ytterligare ett förråd. Detta är ett hus du inte vill missa, trivsam komfort så som fjärrvärme och bredband Till detta hem hör också ett varmgarage med plats för 1 bil samt utrymme för annat smått och gott! Vidare finns alltid möjlighet att komma på bokad visning som sker genom anmälan. Vi jobbar med bokade tider och det är viktigt att dessa tider respekteras! Ser fram emot att höra från dig!

  • Premium
  • Energieffektiv
Mantelgatan 12, Byske, Skellefteå kommun
  • Mån 6 maj kl 16:15

Mantelgatan 12

Villa
Byske, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
1 795 000 kr
115 + 55 m²
938 m² tomt

Letar ni efter ett boende med promenadavstånd till havet? Och med en stor och härlig tomt och en rymlig inglasad altan där man man njuta av ett trevligt extra utrymme från tidig vår till sen höst? - Då är ert letande över! I ett lugnt och fridfullt kvarter i omtyckta Byske hittar ni denna enplansvilla från Gullringshus som byggdes 1979 och har sedan dess haft samma ägare vilket vittnar om att man har trivts otroligt bra i huset och omgivningarna. En välkomnade entré leder dig in till huset, väl inne i hallen möts man av en ljus och bred hall med gott om plats för gäster att hänga av sig kläderna. I anslutning till hallen hittar du bostadens rymliga badrum med klinker och kakel på väggarna och varma golv. Huset har 3 rymliga sovrum, ytterligare en toalett och en stor social öppen yta där kök och vardagsrum är placerade intill varandra. Köket erbjuder dig mängder av utrymme och gott om förvaring i både över-, och underskåp. Det finns plats för matsalsgrupp intill fönsterpartiet som bjuder på en trevlig morgonsol. I vardagsrummet finns möjlighet att möblera med både soffgrupp, tillhörande soffbord och tv-möbel samtidigt som ett större matsalsbord ryms utan problem för större sociala middagar. Här kan man även njuta av braskaminen som bidrar till att hålla nere driftskostnaderna samtidigt som man kyliga dagar kan sitta och förtrollas av eldens skådespeleri. Från vardagsrummet når du även den inglasade balkongen med plats för både loungegrupp och matsalsgrupp med utsikt över den väl tilltagna tomten. Tomten har en fantastiskt trädgård. Här återfinns allt från hallon, perenner, bärbuskar samt prydnads-, och fruktträd. Med andra ord en egen grönskande oas. Förutom dessa fördelar så har ägarna under åren byggt ihop huset med garaget och därmed har man fått extra yta att antingen använda som hobbyrum, hemmakontor, rum till tonårsbarnen eller extra förrådsutrymmen. Med en egen ingång kommer man enkelt åt utrymmena men naturligtvis nås även dessa rum inifrån bostaden. Bostaden erbjuder lyxen att man kan välja mellan tre olika entréer. Förutom tidigare nämnda entréer finns även en groventré, alla barnfamiljers dröm! Via tvättstugan tar du dig sedan vidare in till köket. På tomten finns det även ett kallförråd samt ett varmgarage med eldriven port. Är du ute efter ett barnvänligt område med en strategiskt bra placerad tomt då är det dags att titta hit. Förutom fördelarna med närheten till havet är det även cykel-, och gångavstånd till skolan! I Byske finns allt man behöver i sin omedelbara närhet, så som elljusspår, matbutik, skola, förskola, restauranger, bank, vårdcentral och allra bäst- gångavstånd till Byskes omåttligt populära och 5-sjärninga camping invid havet och med alla tänkbara roligheter för både vuxna och barn! Fastigheten är besiktad.

  • Plus
Laxgatan 1E, Sunnanå, Skellefteå kommun

Laxgatan 1E

Villa
Sunnanå, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
3 795 000 kr
125 + 62 m²
108 m² tomt

Här kommer en sann dröm för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Redan när du kliver in i bostaden möts du av en öppen planlösning som erbjuder dig mängder med utrymme för stora sociala tillställningar och som dessutom bjuder på en utsikt utöver det vanliga då älven passerar precis utanför dina fönster. Hela entréplanen har kök och vardagsrum som knytpunkt och med de stora fönsterpartierna mot både älv och promenadstråk precis utanför är detta en självklar plats att samla vänner och bekanta till trevliga middagar eller träffas med hela familjen till högtiderna. Den här bostadsdrömmen är fördelad på hela 125+62 kvm och disponeras över 3 plan. På entréplan hittar du ett öppet och smakfullt kök som ligger i direkt anslutning till vardagsrum samt ett WC för gäster. Från vardagsrummet når du bostadens magiska inglasade balkong med utsikt över Skellefteälven och de lummiga omgivningarna runt omkring. Här kan du med fördel möblera med ett matsalsbord för middagar ute i det fria och med vyn därifrån kommer ingen att lämna bjudningen oberörd. På nedre plan finns ytterligare ett utrymme som utan problem kan nyttjas som ännu ett vardagsrum. Här kan familjens ungdomar umgås med kompisar utan att behöva tänka på ljudnivån och kan njuta av att ha ett eget tillhåll. Utöver detta så finns här ett duschutrymme med bastu samt bostadens väl tilltagna tvättstuga med ett förråd i angränsning till rummet. Här kan man installera flertalet garderober om man så önskar för familjens klädförvaring. En våning upp ligger bostadens tre väl tilltagna sovrum. Alla dessa kan användas som Master-Bedroom då samtliga rymmer en större säng med tillhörande sängbord och annat önskvärt möblemang. I två av sovrummen når du också ytterligare en balkong med samma förunderliga utsikt som från entréplan. Här kan du sitta och njuta av ditt morgonkaffe i lugn och ro medan du blickar ut över älven i morgonsolen. Utöver detta så finns här ett stort familjebadrum utrustat med dusch och en kommod med tillhörande spegelskåp för småförvaring. Sällan presenteras ett centralt radhus likt detta, specifikt med detta läget på den öppna marknaden - kombinationen av funktionalitet, exklusivitet och komfort som ger dig ett hem av högsta kvalitét. Laxgatan 1E är en kommande försäljning - anmäl ditt intresse redan nu för att få information om tidsplan, prisbild och övrig info som sker löpande. -Ser fram emot att höra från dig!

Södra Lasarettsvägen 10, Centrum, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår

Södra Lasarettsvägen 10

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
1 150 000 kr
49 m²
1.5 rum
vån 1/3
4 130 kr/mån
23 469 kr/m²

Varmt välkomna till Södra Lasarettsvägen 10 och denna rymliga enrummare på 49 kvadratmeter. Här bor du trivsamt med god standard på ytskikt och material samt smarta förvaringslösningar. Här har du en ljus och välplanerad bostad där du välkomnas av en rymlig hall med bra yta för upphägning av ytterkläder samt mindre förvaringsmöbel. Du finner även separat klädkammare, badrum med kakel och klinker samt golvvärme och utöver detta ett väl tilltaget allrum med gott om utrymme för soffgrupp med tillhörande tv-möbler samt möjlighet till sovutrymme. Köket är av rejäl storlek och den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin. I köket finns plats för matgrupp som inrymmer minst 6 personer! Bostaden igenom erbjuder ljusa smakfulla ytskikt och enhetligt golv. Detta hem erbjuder utöver inflyttningsklart skick också en stor inglasad balkong belägen i direkt västerläge med utgång till en mindre altan i anslutning till balkongen. Är du ute efter en kvadratsmart lägenhet som är perfekt planerad? Vill du dessutom bo i en uppskattad förening endast några minuters promenad från torget i Skellefteå samt med närhet till strandpromenaden och fina omgivningar? Då ska du definitivt kika närmare och boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Boviksbadet 366, Boviken, Skellefteå kommun
  • Mån 29 apr kl 16:15

Boviksbadet 366

Villa
Boviken, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
Pris saknas
127 + 50 m²
1 748 m² tomt

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva ett modernt och nyproducerat hem med stilren arkitektur i natursköna Boviken med utsikt över havet! Välkommen att kliva in i ett hem många bara drömmer om. Boviksbadet 366 är beläget på en rymlig och trivsam tomt disponerad på ca 1748 kvm där du har skogen och naturen som närmaste granne samtidigt som du kan blicka ut över havet. Huset har en genomtänkt och smakfull planlösning där du i entréplan finner härliga sociala ytor med rymd mellan lounge, kök och matplats, utöver detta finns på entréplan möjlighet till 2 sovrum, badrum samt mindre förråd och separat tvättstuga. Genomgående finner ni golvvärme samt hållbara och smakfulla materialval. Som om detta inte vore nog erbjuder de sociala delarna en fantastisk rymd med en takhöjd upp till nock. En våning upp finns ytterligare sovrum med käldkammare/förråd, allrum och badrum. Du som drömmer om att bo med ett natur- och havsnära läge har definitivt hittat rätt! Det här är sannerligen ett drömboende som sällan och aldrig erbjuds på öppna marknaden. Utsikten här är slående och känslan av ett socialt hem via den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är påtaglig. Dubbelgarage om 50 kvm finns beläget på tomten. Ett stenkast från bostaden finner ni boviksbadet och härliga promenadstråk i trivsam natur. Bergvärme och fiber finns. Boviken är beläget endast ca 10 minuter från Skellefteå Centrum. Under senare år har fler och fler valt att bosätta sig här och efterfrågan på såväl tomter som fastigheter är hög. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för privat visning!

  • Plus
Tubvägen 7, Mobacken, Skellefteå kommun
  • Fre 3 maj kl 11:30

Tubvägen 7

Radhus
Mobacken, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
3 795 000 kr
144 + 28 m²
7 rum
610 m² tomt

Drömmer du om att bo i en totalrenoverad och rymlig 1-plansvilla med påkostade materialval? -Då kan definitivt detta var något som du bör titta närmare på! Under 2019 så har huset renoverats från grunden och man har dessutom gjort en tillbyggnad i entrén och utöver detta skapat ett varmbonat uterum med stora härliga fönsterpartier som skapar ett slående ljusflöde. Tack vare utbyggnaderna erbjuds en väl tilltagen boyta! Här har du ett hem utöver det vanliga och där varje detalj är vald med omsorg och eftertänksamhet. Det här är ett hus för dig som är kräsen och som ställer höga krav på din bostadsmiljö där du värnar om att såväl renovering som materialval är genomtänkta och fyller en given funktion. Här finner ni bland annat ett stort härligt kök med bra arbetsytor, upphöjd diskmaskin, förvaring, stor köksö samt utrymme för en större matplatsmöbel. Lyxiga och påkostade badrum med kakel och klinker där smarta funktioner och smakfulla detaljer avlöser varandra, exempel på detta är vägghängda toaletter, uttag i toalettskåpen samt inbyggd tvättmaskin och torktumlare. Huset erbjuder vattenburen golvvärme bostaden igenom och du kan tack vare det njuta av värmande golv samtidigt som fjärrvärmen håller ner driftkostnaden! Du har utöver detta möjlighet att nyttja 5 sovrum där samtliga är uppbyggda med löstagbara väggar. Detta för att ge dig möjlighet att skapa en öppnare planlösning och inte har behov av samtliga sovrum. Genomgående fina trägolv och ljusa väggar skapar en härlig känsla. En ny, stor altan i söderläge med träkomposit, vilket är både snyggt och praktiskt då det är underhållsfritt. Altanen är delvis överbyggd och här finner ni generös yta för större matplatsmöbel, loungegrupp och här finns även ett spa-bad som sätter pricken över i:et. Som om detta inte vore nog finner ni dessutom en kolsyremaskin och barhörna precis innanför de stora glaspartierna som tar dig in till det varmbonade uterummet. Härlig och insynsskyddad trädgård tack vare en häck mot grannen av vinbärsbuskar, mot andra grannen slånaronia (ätbara bär). Nyplanterade träd; äpple, päron, plommon samt rabarber. Om du drömmer om ett hem där du endast behöver flytta in, utan minsta tanke på renovering, har du hittat helt rätt! På Mobacken bor du i ett mycket eftertraktat område med närhet till skog och natur samtidigt som du har bra kommunikation till centrum. I området finns skola, förskola, fina promenadstråk, lekplatser, café och minigolfbana. Säljarnas ord: -”Att köket vetter mot baksidan och väster gör så att de sociala ytorna hänger ihop på ett trivsamt sätt.” -”Vi tyckte om området med närhet till skog och natur såsom skidspår och skoterled men ändå med närheten till centrum”

  • Plus
Furunäsgatan 79, Ursviken, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår
Furunäsgatan 79, Ursviken, Skellefteå kommun, bild 2
Furunäsgatan 79, Ursviken, Skellefteå kommun, bild 3

Furunäsgatan 79

Villa
Ursviken, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
1 495 000 kr
125 m²
4 rum
760 m² tomt

Varmt välkomna till Ursviken och denna hemtrevliga villa på Furunäsgatan 79. För dig som längtar efter en villa med stora gräsytor och solig altan, ett hem med fina sociala ytor och ett härligt ljusinsläpp, har definitivt kommit rätt! Huset har en genomtänkt och trevlig planlösning där du i entréplan finner sociala ytor i form av kök och stort vardagsrum med öppenspis för värme och mysfaktor. Utöver detta finns ett kontor/sovrum, samt ett badrum med dusch och tvättmaskin i anslutning till kök och entré. En våning upp finner ni idag 2 sovrum samt en toalett. För att komma oss till källarplan så går vi ut och runt utbyggnaden. Här finner vi fina förrådsutrymmen samt pannrum. Här erbjuds du som tidigare nämnt, en grönskande tomt om 760 kvm med fin, uppvuxen trädgård som ger plats och glädje för både stora och små. Ett nytt garage finns, samt bra med utrymme för bilplats och tex släpvagn på uppfarten. Gatan är en återvändsgränd så väldigt lite trafik passerar gården. Gillar man idrott så är fotbollsplanen bara ett stenkast bort! Fastigheten är besiktigad och besiktningsprotokoll och energideklaration skickas ut inför visning! Tillträde enligt överenskommelse. Ser fram emot att höra från dig!

  • Premium
Snickarevägen 6, Ersmark, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår

Snickarevägen 6

Villa
Ersmark, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 295 000 kr
132 + 49 m²
5 rum
1 064 m² tomt

Välkommen till Snickarevägen 6 och denna rymliga, väl renoverade och mycket trivsamma villa belägen i populära Ersmark! På en lummig och uppvuxen gaveltomt hittar ni denna pärla till bostad. Knappt 15 minuters bilfärd från centrum finner ni Ersmark som har blivit ett eftertraktat och populärt område främst för barnfamiljer. Här har ni det mesta som uppskattas i vardagen och området präglas av natur, närhet till vatten och härliga promenadstråk. För er som ställer höga krav på er boendemiljö har ni här ett hus att titta närmare på! Inte nog med att huset erbjuder en rymd utöver det vanliga, här har även renoveringen i både stort och smått skett mer varsam hand och det i kombination med ägarens känsla för att ta hand om huset från grunden gör att du som ny ägare kan luta dig tillbaka och njuta av ett helt fantastiskt hus! Här välkomnas du av en öppen och ljus hall med plats med optimal förvaring i form av inbyggda och rymliga garderober. Entréplan är genomgående öppen, ljus och välplanerad med fokus på de sociala ytorna så som kök och vardagsrum. Köket är till ytan generöst och rymmer en större matgrupp för dig som önskar. Köket byggdes om och nya köksskåp installerades för endast något år sedan så här finner ni nu ett toppmodernt utrymme med plats för familjen att tillsammans tillreda och njuta av goda middagar! Från köket når ni även den ljuvliga och nybyggda terrassen där ni kan njuta av solen större delen av dygnet. Tack vare sin placering kan ni här sitta ostört och njuta av utsikten, lugnet och tystnaden. I vardagsrummet finner ni ett flertal stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusflöde och dessutom rymmer ni en större soffgrupp med tillhörande soffbord samt tv-möbel utan problem. Även här finns utrymme för att möblera med en mer formell matsalsmöbel om ni så skulle önska. De väl tilltagna ytorna som denna bostad erbjuder er sätter endast fantasin gränser över hur ni bäst använder dem! Ett enhetligt och snyggt trägolv sträcker sig genom samtliga rum och utöver ovan nämnda utrymmen finns här 2 rymliga sovrum. Ett av dessa är avsett som ett Master-Bedroom och här finner ni flertalet inbyggda garderober för optimal förvaring. Det andra sovrummet är även det rymligt och väl anpassat som antingen ett barnrum, ett gästrum eller som ett lyxigt hemmakontor. På entréplan ligger också ett av två badrum, utrustat med dusch, WC samt en stilfull kommod. Utrymmet är försett med vattenburen golvvärme samt klinker på golven och kakel på väggarna. En trappa ned finns fina förvaringsutrymmen i form av flertal förråd och separat tvättstuga. Dessutom finner ni ett trivsamt vardagsrum utrustat med en fullt fungerande öppen spis och med utgång till altanen belägen i söder. Här finns också ytterligare ett badrum som även det är försett med dusch. Här ligger också ännu ett sovrum, perfekt för familjens lite äldre barn som kanske uppskattar en privat tillflyktsort och möjlighet till egen ingång. Det här är ett hus som måste upplevas på plats, Varmt välkomna att anmäla er för att ta del av mer information. -Ser fram emot att höra från er!

Backabrovägen 19B, Degerbyn, Skellefteå kommun

Backabrovägen 19B

Villa
Degerbyn, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
5 650 000 kr
143 + 63 m²
1 510 m² tomt

Varmt välkommen till denna fantastiska 1-plans Villa disponerade på 143 plus 63 kvadratmeter. Söker du ett boende som du bara kan flytta in utan att genomföra några större renoveringar? Då ska du definitivt kika närmare på Backabrovägen 19B. Det här är ett hus för dig som ställer höga krav på din bostadsmiljö där du värnar om att materialval är genomtänkta och fyller en given funktion. Här finner ni bland annat en stor härlig altan med som bjuder in till en vacker entré och med stilren fasadbelysning. Vi välkomnas in i en öppen ljus hall och ett stort härligt kök med bra arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrum och med utsikt över bostadens härliga baksida och stora altan. Genomgående har bostaden ljusa fina ytskikt och genomgående ekparkett i huset utom tvättstuga, hall och badrum. I vardagsrummet finner du dessutom en kamin som gör det möjligt att elda de kallare dagarna både för uppvärmning och mysfaktor. Sovrummen är i olika storlekar, från väl tilltagna till lite mer yt-effektiva där de mindre barnen i familjen kan ha något eget eller där hemmakontoret får plats. Allrum, badrum och tvättstuga som praktiskt planerats. Ett hus där du får plats med hela familjen samt goda vänners samvaro tack vare den öppna och trivsamma planlösningen. Till huset hör ett stort dubbelgarage som är varmbonat med motordriven port och gott om förvaringsyta. Tomten är även den något utöver det extra. Här erbjuds en stor altan med ett stilrent räcke i glas som ramar in altanen på ett fint sätt. En härlig trädgårdstomt med utsikt direkt över ån som passerar husknuten och skapar en vacker unik miljö. Området karaktäriseras som lugn och gemytlig. Degerbyn är ett fantastiskt område med närhet till allt du kan tänkas behöva samt enbart cykelavstånd till centrum. Här bor man nära Klintforsån och dess vackra och rofyllda promenadstråk. Det är nära till folkhögskolan, Bonnstan, pizzerior, matbutik, blombutik, apotek och byggvaruhus. Det är också gång- och cykelavstånd till Skellefteå centrum med dess butiker och restauranger. Av skolor i området så finns Prästbordets förskola, Engelska skolan och Lejonströmsskolan som omfattar årskurs F-9. En ny förskola färdigställdes -20 i närområdet som omfattar 6 avdelningar. Missa inte denna chans att förvärva ett riktigt drömhem! Varmt välkommen att anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan! Ser fram emot att höra från dig! -Anmälan krävs och det är viktigt att ni respekterar er bokade visningstider!

  • Plus
Aldergatan 3, Älvsbacka, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår

Aldergatan 3

Lägenhet
Älvsbacka, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 895 000 kr
67 m²
3 rum
4 490 kr/mån
43 209 kr/m²

Här har du en bostad som du absolut inte vill missa! I den eftertraktade föreningen Älvsbacka Strand är inte är särskilt ofta man får chansen man att förvärva en lägenhet om tre rum och kök med ett läge endast ett stenkast från Skellefteälven och med en magnifik utsikt över vattnet och den gröna omgivningen runt omkring. Varmt välkommen att stiga in i denna optimalt planerade lägenhet disponerad över 67 välplanerade kvadratmeter. Här har du verkligen en bostad att trivas i och som erbjuder dig öppna ytor, fantastiskt ljusinsläpp och inte minst ett läge med en utsikt som är få förunnat! Planlösningen är gjord för att möta dagens önskemål, vilket är öppna sociala ytor där man kan umgås hela familjen eller det stora sällskapet. Du möts av en ljus och välkomnande hall med goda möjligheter till avhängning av ytterkläder. Direkt till höger finner du bostadens väl tilltagna badrum som erbjuder dig lyxen av både tvättmaskin och torktumlare, samtidigt som hela utrymmet känns nytt och fräscht i och med ett snyggt klinker på golvet och kaklade vita väggar. Här finner du dessutom golvvärme. Till vänster om hallen kliver du in i bostadens smakfulla kök som erbjuder dig en möjlighet att tillaga goda middagar medan du samtidigt kan socialisera med dina besökare medan dom sitter vid bardelen eller vid köksbordet. Från köket når du en separat del där kyl och frys är placerad samt att det mitt emot är byggt en kaffebar där kaffemaskinen och annat tillbehör kan vara placerat på en och samma plats. Rakt fram från hallen ligger sedan den kombinerade delen som används som matrum och vardagsrum. Här kan du möblera med både ett större matsalsbord invid stora fönsterpartier i söderläge och med utsikt över älven samt en större soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-möbel. I och med ljusinsläppet från söder så flödar ljuset in i bostaden och skapar en fantastisk miljö att vistas i. Här når du också den rymliga uteplatsen i direkt markplan och med utsikt över älven. I och med placeringen på markplan har du lyxen av att kunna gå ut på gräsmattan och spela kubb med kompisar eller promenera ner till grillplatsen vid älven. De båda sovrummen är ljusa och belägna på vardagsrummets båda sidor. Master-Berdoom är väl tilltaget och här rymmer du med enkelhet en större säng med tillhörande sängbord samt en byrå för småförvaring medan det andra sovrummet är något mindre till ytan men som utan problem kan möbleras med en mindre säng och skrivbord för att användas av familjens yngre medlem eller som ett lyxigt hemmakontor eller som gästrum. Innanför detta rum finns också ett utrymme optimalt att nyttja som förråd eller som en härlig walk-in closet. Detta är helt klart en bostad utöver det vanliga som måste ses på plats! Aldergatan 3 är en kommande försäljning - anmäl ditt intresse redan nu för att få information om tidsplan, prisbild och övrig info som sker löpande. -Ser fram emot att höra från dig!

  • Uteplats
  • Hiss
Odlingsvägen 5, null, Norsjö kommun

Odlingsvägen 5

Villa
Norsjö kommun
HusmanHagberg Skellefteå
850 000 kr
108 + 58 m²
857 m² tomt

Varmt välkomna till Odlingsvägen 5 och denna gedigna och renoverade villa om hela 108+58 kvm på en härlig tomt! Här erbjuds du ett hus som ligger på eftertraktat område och som dessutom ger dig en terrass på ca 32 kvm med härliga grönområden i direkt söderläge. Genomgående håller denna bostad en hög standard med smakfulla renoveringar och noga genomtänkta materialval. Huset är väl omhändertaget, vilket gör att du som flyttar in kan lägga stora delar av din tid på att njuta av de fördelar som erbjuds när du lever och bor i villa. För dig som längtar efter en stor uteplats, en rymlig carport där din bil ryms utan problem och härliga sociala ytor med möjlighet till flertal sovrum har definitivt kommit rätt! Huset har en genomtänkt och trevlig planlösning där du finner härliga sociala ytor i vardagsrum, kök och allrum. Utöver detta finns två väl tilltagna badrum, en ljus och trevlig tvättstuga samt hela 4 välplanerade sovrum. Via ekonomidelen i bostaden kliver du i en öppen och välkomnande hall med mängder av utrymme för avhängning av ytterkläder och härifrån når du sedan bostadens första av två badrum, ett rymligt sovrum optimalt för antingen ett lyxigt hemmakontor eller som ungdomsrum samt ett förrådsutrymme och bostadens ljusa och trevliga tvättstuga. Till höger om hallen finner du sedan bostadens smakfullt renoverade kök och detta stilfulla utrymme erbjuder dig en väldigt trevlig miljö att tillaga goda måltider i samtidigt som du har plats för ett större matbord invid fönsterparti i söderläge. Här ligger ett nytt golv som löper vidare in i allrummet som tidigare varit ett separat utrymme men sedan väggen avlägsnades så hittar du nu en öppen planlösning som erbjuder dig mängder med plats för stora sociala tillställningar. Här har också en ny kamin installerats 2022 och här kan du med fördel elda både för värme och för en extra mysfaktor. Via allrummet så finner du också utgången till bostadens stora, härliga altan i direkt söderläge. Här kan du möblera med både en stor loungegrupp för mysigt häng ute i sommarkvällarna samtidigt som du dessutom rymmer ett matbord om vädret tillåter goda middagar ute i det fria. Innanför köket och allrummet ligger bostadens härliga vardagsrum som rymmer en stor soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-möbel. Då ljusinsläpp sker via stora fönsterpartier i norrläge så skapas här ett ljust och gemytligt utrymme där man gärna kryper ner i soffan och ser på sina favorit-program. Utöver ovan nämnda rum så finns också ett badrum renoverat 2019 och som nu stoltserar med en fin grå våtrumstapet på väggarna och en mörkare grå våtrumsmatta på golvet. Här finns också en vit, smakfull kommod med tillhörande spegelskåp och en dusch med trendiga duschväggar i glas. Invid badrummet ligger också tre väl tilltagna sovrum som alla går att möblera utefter behov. Här ryms med andra ord stora familjen eller paret som önskar gott om utrymme för långväga besök och vill unna sig lyxen av flertalet gästrum. Sovrummen har alla fått nya ytskikt på väggar och golv de senaste åren. Man kan med andra ord bara bära in sina möbler och börja trivas! Utöver allt som nämnts ovan så erbjuder det här boendet dig en härlig tomt med fin, uppvuxen trädgård som ger plats för såväl stora som små. Fastigheten kommer att besiktigats och besiktningsprotokoll samt energideklaration kommer att finnas tillgängligt hos ansvarig mäklare inom kort! Området är lugnt och barnvänligt och med endast 400m till badstrand och 900m

  • Plus
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun

Repslagargränd 5

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
3 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 5/13
7 080 kr/mån
43 901 kr/m²

Nu erbjuds du möjligheten att förvärva denna fina lägenhet högt upp belägen på 5:e våningen med hiss! Här välkomnas du in i en välplanerad fyrarummare på hela 91 kvadratmeter. Här har du verkligen en bostad att trivas i och som erbjuder en öppen, ljus och mycket trivsam planlösning med fina materialval, såsom kök från marbodal. Genomgående erbjuds ljusa och stilfulla ytskikt med bland annat helkaklat badrum med golvvärme och tvättmöjligheter. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stort fokus på social yta. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus samtidigt som du har goda möjligheter att bjuda in större sällskap Sovrummen är väl tilltagna och med praktiska garderober för bästa möjliga förvaringen. Kvadratmeterna fylls med utöver sovrum även separat kontor/förråd samt badrum, allrum och kök. Från vardagsrummet når ni den inglasade balkongen som vetter mot söder. Här kan man med fördel inreda med en trevlig loungegrupp eller en nättare matgrupp, allt efter behov och önskemål. Här bor du mycket centralt med stadens puls runt hörnet. Såsom handel, restauranger, sjukvårds, skola och förskola. Samt även nästan granne med Sara kulturhus som erbjuder restauranger i toppklass och flertalet kulturella evenemang. Bara några minuter från bostaden finner du härliga promenadstråk längst älven och för dig som gillar skog och natur så tar du dig med enkelhet till vitbergsområdet med bl.a elljuspår och hinderbana. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Morgongränd 10, Morö Backe, Skellefteå kommun

Morgongränd 10

Radhus
Morö Backe, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 675 000 kr
79 m²
3 rum
483 m² tomt

Varmt välkommen till Morgongränd 10! Praktiskt boende i ett plan, garage och barnvänliga öppna ytor, ute som inne. Bostaden är placerad på ett lugnt och trevligt område med en inbjudande inglasning i väst och grönytor i öst. Bostaden håller genomgående god standard och stoltserar exempelvis med ett praktiskt och stilfullt kök, vardagsrum, 2 sovrum, tvättstuga, 1 fullutrustat badrum, fiberbredband, 3-glasfönster samt garage med fina förrådsmöjligheter. Vi möts av en välkomnande hall som knyter samman hela boplanet, man möts därmed även av ett trivsamt ljusinsläpp från rummens alla fönster. Huset är genomgående välplanerat vilket öppnar upp för många olika typer av inredningsval! Du som ny ägare kan lägga energin på att sätta din egen prägel med inredning och och skapa ett hem anpassat efter just dina behov och önskemål utifrån redan fina förutsättningar! Området karaktäriseras av en lugn och trevlig atmosfär med goda kommunikationsmöjligheter och med närhet till både centrum och grönområden. Här bor du med bra service och småstadskänsla på hemmaplan, samtidigt som du på gångavstånd finner mysiga promenadstråk. Detta är helt klart en bostad utöver det vanliga som måste ses på plats!

  • Plus
Medlevägen 18, Medle, Skellefteå kommun

Medlevägen 18

Tomt
Medle, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
570 000 kr
1 860 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga husdrömmen tillsammans med Myresjöhus/SmålandsVillan i Medle strax utanför Skellefteå västerut. När du bygger nytt med Myresjöhus/SmålandsVillan så bor du underhållsfritt i många år framöver samtidigt som du bor med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Tomterna är utanför detaljplan, så här kan du välja fritt bland våra husmodeller. Bygg tex Smålandsvillan Villa Vimmerby. Villa Vimmerby är en äkta huskameleont som trivs i flera olika stilar. Genom val av färgsättning och detaljer kan du antingen skapa din egen lantliga dröm – eller flörta hejdlöst med den ikoniska New England-stilen. Observera att du som köpare förbinder dig till att vidare bygga hus via Myresjöhus/SmålandsVillan. Geoteknisk undersökning ingår i tomtpriset. Se bifogad fil. Annan placering av hus kan medföra behov av nya undersökningar som bekostas av köparen. Grävning av VA från tomtgräns till kommunal anslutningspunkt ingår i tomtpriset enligt Myresjöhus/SmålandsVillans leveransdeklaration.. Avgift för anslutning till VA-nätet bekostas av köparen. Tomt säljs i befintligt skick, dvs obearbetad. Förhandsbesked har funnits och förnyas i bygglovsprocessen. För information om valbara hus, möjligheter och kompletta produktionskalkyler hänvisas till SmålandsVillans säljare Johannes Laestadius, 070-600 07 16 [email protected]

Medlevägen 20, Medle, Skellefteå kommun

Medlevägen 20

Tomt
Medle, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
650 000 kr
1 855 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga husdrömmen tillsammans med Myresjöhus/SmålandsVillan i Medle strax utanför Skellefteå västerut. När du bygger nytt med Myresjöhus/SmålandsVillan så bor du underhållsfritt i många år framöver samtidigt som du bor med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Tomterna är utanför detaljplan, så här kan du välja fritt bland deras husmodeller. Bygg tex Smålandsvillan Villa Kalmar. Ett av våra mest älskade 1,5-planshus.I Villa Kalmar bjuder entrévåningen på perfekt balans mellan umgänge och egentid – och övervåningen blir precis vad du gör den till. Med inredd övervåning kan Villa Kalmar rymma hela 7 rum och kök. Observera att du som köpare förbinder dig till att vidare bygga hus via Myresjöhus/SmålandsVillan. Som köpare ska du bygga och avropa huset inom 7 månader, vilket ger möjlighet till inflyttning om ca 12-14 mån. När tomten säljs så förväntas du som köpare att skriva på ett entreprenadavtal inom 7-14 dagar. Görs inte det så faller tomtavtalet. Geoteknisk undersökning ingår i tomtpriset. Se bifogad fil. Annan placering av hus kan medföra behov av nya undersökningar som bekostas av köparen. Grävning av VA från tomtgräns till kommunal anslutningspunkt ingår i tomtpriset enligt Myresjöhus/SmålandsVillans leveransdeklaration.. Avgift för anslutning till VA-nätet bekostas av köparen. Tomt säljs i befintligt skick, dvs obearbetad. Förhandsbesked har funnits och förnyas i bygglovsprocessen. För information om valbara hus, möjligheter och kompletta produktionskalkyler hänvisas till SmålandsVillans säljare Johannes Laestadius, 070-600 07 16 [email protected] Tomt säljs i befintligt skick, dvs obearbetad. Förhandsbesked har funnits och förnyas i bygglovsprocessen. För information om valbara hus, möjligheter och kompletta produktionskalkyler hänvisas till Myresjöhus/SmålandsVillans säljare Johannes Laestadius på 070-600 07 16 och [email protected]

Granbackavägen 31B, Stämningsgården, Skellefteå kommun

Granbackavägen 31B

Tomt
Stämningsgården, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
1 050 000 kr
1 956 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga husdrömmen tillsammans med Myresjöhus/Smålandsvillan i Stämningsgården strax utanför Skellefteå. När du bygger nytt med Myresjöhus/Smålandsvillan så bor du underhållsfritt i många år framöver samtidigt som du bor med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. På tomten kan du till exempel bygga Villa Adelöv. 1-planshus där mitten står i centrum! Upp med bubblet på bardisken och hälsa gästerna välkomna! Villa Adelöv är som gjord för stora kalas, här sträcker sig husets öppna yta från huvudentrén och hela vägen ner till de vackra dubbeldörrarna ut mot baksidan. Det är inte svårt att förstå varför Villa Adelöv är en av våra stora kundfavoriter. Rekommenderade husmodeller från Myresjöhus är tex Smart 126 https://www.myresjohus.se/husmodeller/smart-126/ samt Smart 150 https://www.myresjohus.se/husmodeller/smart-150/ Observera att du som köpare förbinder dig till att vidare bygga hus via Myresjöhus/Smålandsvillan. Geoteknisk undersökning ingår i tomtpriset. Se bifogad fil. Annan placering av hus kan medföra behov av nya undersökningar som bekostas av köparen. Grävning av VA från tomtgräns till kommunal anslutningspunkt samt LTA-pumpstation ingår i tomtpriset enligt Myresjöhus/Smålandsvillans leveransdeklaration. Avgift för anslutning till VA-nätet bekostas av köparen. Tomt säljs i befintligt skick, dvs obearbetad. Förhandsbesked finns för uppförande enplans- eller tvåplanshus samt garage. Detaljplan finns inte. För information om valbara hus, möjligheter och kompletta produktionskalkyler hänvisas till Smålandsvillans säljare Johannes Laestadius 070-600 07 16, [email protected]

Visar alla 18