Mäklare Amanda Rabogliatti

Amanda Rabogliatti

Om mig

Jag började min mäklarkarriär 2012. Sedan dess har jag fått flera fina utmärkelser som jag är stolt över. Jag har sålt över 600 bostäder och samtidigt varit en del av att driva andra mäklare framåt. På Agency by A skapar jag nu de bästa förutsättningarna till att sätta nya försäljningsrekord. Att vara tydlig, ärlig och lyhörd har alltid varit en del i min vardag och jag ser fram emot att genom min kunskap ge dig de bästa förutsättningarna för en inspirerande och framgångsrik bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ahrenbergsgatan 24C, Munkebäck, Göteborgs kommun

Ahrenbergsgatan 24C

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Agency by A
2 295 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
3 262 kr/mån
45 900 kr/m²

På Ahrenbergsgatan ligger denna fina och välplanerade 1950-talstvåa med lättmöblerade rum, effektiv och inbyggd förvaring och alla kvadratmeter på rätt ställe. Bostaden har genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. I kök och badrum är renovering gjord i stilrena val. Balkongen är vänd mot söder och tack vare placeringen högst upp i huset får ni också en vidare vy. Lägenheten ligger i en mycket välskött förening som har god koll på sin ekonomi. Munkebäck är ett mysigt område som har närhet till spårvagn och buss vilka tar endast 10 minuter till centrum. En mycket välsorterad Icabutik finns nära till hands. Likaså SATS, Delsjön och Skatås med dess motionsslingor. Vid Munkebäckstorget ligger apotek, Coop, vårdcentral och fruktaffär. En kort promenad bort finns också Kålltorps caféer, restaturanger och små butiker. Varmt välkommen med din intresseanmälan till ansvarig mäklare Amanda.

  • Balkong
Stabbegatan 26, Björkekärr, Göteborgs kommun

Stabbegatan 26

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Agency by A
3 295 000 kr
62 m²
3 rum
vån 3/3
4 709 kr/mån
53 145 kr/m²

Den här hemtrevliga trean har ett härligt ljusinsläpp, och utanför de stora fönstren och balkongen i söderläge är det lummig grönska. Vackert körsbärsträd blommar på våren utanför sovrumsfönstret. Tack vare den genomtänkta planlösningen känns lägenheten större än vad antalet kvadratmeter anger, och den rymliga takhöjden skapar en luftig atmosfär. Skicket är väldigt gott med fina materialval och badrummet renoverades i november - 2023 i samband med föreningens stambyte. Givetvis finns en egen tvättmaskin och det är förberett för att sätta in torktumlare. I föreningen finns bland annat bastu samt gym för medlemmarna att använda. Läget är perfekt och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende med närhet till naturen och fina promenadstråk vid Delsjön och i Skatås samt bad i Härlanda Tjärn. Buss 17 har bra kommunikation till centrum. Skolor och förskolor finns på gångavstånd. Ett mycket barnvänligt område med lekplatser. Varmt välkommen med din intresseanmälan till ansvarig mäklare Amanda.

  • Balkong
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:45
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Agency by A
3 395 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 15/73
3 782 kr/mån
70 000 kr/m²

På Karlatornets västersida får du en helt nyproducerad tvåa som har mycket att erbjuda! Bostaden är mycket väldisponerad med sin öppna planlösning och sina smakfulla materialval. Balkongen som du når från sovrummet ger sol från sen lunch till solnedgången. Det bästa läget du kan få. Fint ljusinsläpp ges dessutom tack vare de stora fönsterpartierna som vetter mot väst vilka också ger en vidsträckt utsikt mot staden och dess hamninlopp. Den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till trevligt umgänge för härliga middagar! Det finns gott om plats för soffgrupp och annat möblemang medan köket är stilrent och fullutrustat med högkvalitativa och påkostade materialval. Givetvis går hela hemmet i fina färgsättningar som smälter snyggt samman på detaljnivå. Badrummet är rymligt och utrustat med bekvämligheter så som tvättmaskin som ger en känsla av extra vardagslyx. Mellan badrum och sovrum har ni dessutom en stor walk-in closet. Varmt väkommen med din intresseanmälan till ansvarig mäklare Amanda.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Linnégatan 51, Linné, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Linnégatan 51

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Agency by A
5 200 000 kr
81 m²
3 rum
vån 7/10
5 033 kr/mån
64 198 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Skogsängsvägen 1D, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 16:30
Skogsängsvägen 1D, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Skogsängsvägen 1D, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Skogsängsvägen 1D

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Agency by A
4 495 000 kr
138 m²
6 rum
vån 1/1
7 216 kr/mån
32 572 kr/m²

Denna moderna pärla blev inflyttningsklar 2021 och har hela 138 generösa kvadratmetrar beläget i husets gavel. Här erbjuds fyra sovrum, ett lyxigt, stort kök med öppen planlösning mot vardagsrum, två badrum samt ett extra sällskapsrum. Övervåningen har 3,20 m i takhöjd och fler sovrum kan dessutom ordnas för den som önskar. Hemmet har genomgående hög standard med smakfulla färg- och materialval. Uppvärmning genom komfortabel golvvärme i alla rum. Terrassen som ligger i anslutning till köket är mycket rymlig och ger både morgon och kvällssol sommartid. Här är helt insynskyddat och utsikten över områdets hustak och grönska är fantastisk. Utanför entrén finns dessutom föreningens gemensamma gräsmatta som också kan nyttjas. Hela hemmet har mycket goda förvaringsytor och ett utvändigt förråd ger även extra plats för detta, så du behöver aldrig oroa dig för att sakna plats. Med ett barnvänligt läge och möjlighet till parkering utanför huset är detta verkligen det perfekta hemmet för en familj.

  • Premium
  • Balkong
Godemansgatan 4B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Godemansgatan 4B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Agency by A
2 095 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 931 kr/mån
40 288 kr/m²

Mycket smakfull tvåa renoverad senaste åren i stilrena val. Såväl kök, badrum och ytskikt är i mycket gott skick, med bland annat både diskmaskin samt tvättmaskin. Väl planerade ytor finns i bostadens alla rum och förvaringsmöjligheterna är många. Föreningen har en mysig innergård där grillmöjligheter finns. Välmående förening med belåningsgrad på endast 2 766 kr/kvm. I avgiften ingår bredband. I attraktiva Kvillebäcken bor ni endast fem minuter från centrum med buss eller spårvagn. Alldeles utanför dörren har ni dessutom både grönområdet i Keillers park samt restauranger, livsmedelsbutik tillsammans med butiker och områdets mysiga saluhall. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Margit Halls Gata 55, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Ons 8 maj kl 17:00

Margit Halls Gata 55

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Agency by A
1 795 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 514 kr/mån
52 794 kr/m²

Fantastisk etta från 2021 med kvalitativa materialval i fin design. Balkongen är väl tilltagen och rymmer en större soffgrupp - perfekt plats för att njuta av solen både morgon som kväll. Här finns stora fönsterpartier mot söder vilket skänker bostaden ett underbart ljus. Eftersom huset byggdes 2021 är samtliga vitvaror nya med giltiga garantier. Huset kommer även 5-årsbesiktigas. I badrummet finns kombimaskin som underlättar i vardagen. Kvibergsstaden är en växande stadsdel där det på promenadavstånd finns bl.a. skolor, förskolor men även friluftsanläggningar och bra kommunikationer till centrum. Ni får även närhet till matbutiker, träningsmöjligheter och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bratteråsgatan 56, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 56

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Agency by A
2 795 000 kr
41 m²
2 rum
vån 4/5
2 833 kr/mån
68 171 kr/m²

Mitt i hjärtat av Eriksberg finns denna fina tvåa nu tillgänglig. Här får du fina materialval i stilren anda. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning tillsammans vilket bjuder in till social atmosfär. Stora fönsterpartier vetter mot sydväst och skänker fint ljus över hemmet. Balkongen är mycket rymlig och ligger i ett sydostligt läge vilket ger en förlängning av bostaden under sommaren. Norra Älvstranden är en växande stadsdel dit många söker sig för att gå mysiga promenader och äta goda middagar. Centrala Göteborg ligger endast 10-15 minuter bort via buss eller båt som bara ligger en minut från bostaden. Välkommen med din intresseanmälan till ansvarig mäklare Amanda.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8