Mäklare Amanda Rabogliatti

Amanda Rabogliatti

Om mig

Jag började min mäklarkarriär 2012. Sedan dess har jag fått flera fina utmärkelser som jag är stolt över. Jag har sålt över 600 bostäder och samtidigt varit en del av att driva andra mäklare framåt. På Agency by A skapar jag nu de bästa förutsättningarna till att sätta nya försäljningsrekord. Att vara tydlig, ärlig och lyhörd har alltid varit en del i min vardag och jag ser fram emot att genom min kunskap ge dig de bästa förutsättningarna för en inspirerande och framgångsrik bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lodjursstråket 1, vån 32, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Idag kl 13:00
Lodjursstråket 1, vån 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1, vån 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1, vån 32

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Agency by A
3 295 000 kr
38 m²
1 rum
vån 32/73
2 974 kr/mån
86 711 kr/m²

Detta fantastiska hem tillhör konceptet High Rise och är placerad på våning 32 som stod färdigt 28/11. Här finns en genomtänkt design som skapar en unik miljö. Noggrant utvalda material i ljusa kulörer ger er möjligheter att sätta er egen prägel. Utsikten vetter mot nordväst och är självklart svårslagen. Fönster från golv till tak tar tillvara på utsikten. Stor walk-in closet som du även kan använda som sovalkov! Köket från HTH ger mersmak med sitt genomtänkta flöde, integrerade maskiner och hållbara material så som bänkskiva i kvartskomposit. Luckorna är släta med grepplister och målade i en mellangrå kulör. Öppen planlösning mot det stora rummet. Badrummen är noga planerade med stor yta och hög kvalité. Väggar och golv är klädda med ljus granitkeramik. Här finns stora speglar och detaljer i krom. Kombitvättmaskin finns givetvis. I husets ståtliga entré välkomnas du av generös takhöjd, stilfull inredning och bemannad reception. Ta hissen direkt till hotellets gym och spa med relax, pool och bastu. Hissen kan du också ta till garaget under Karlastaden eller till våning 15 där den gemensamma terrassen finns. I kylrummet på entréplan kan du hämta livsmedel du beställt på nätet. Dessutom kommer det att finnas flera restauranger, caféer och barer i Karlastaden, som komplement till det utbud som redan finns på Lindholmen.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Björnbacken 21, Gärdsås, Göteborgs kommun
Björnbacken 21, Gärdsås, Göteborgs kommun, bild 2
Björnbacken 21, Gärdsås, Göteborgs kommun, bild 3

Björnbacken 21

Villa
Gärdsås, Göteborgs kommun
Agency by A
3 250 000 kr
136 + 74 m²
5 rum
239,6 m² tomt

Terrasshus med granne ovanför och ingen nedanför. Fri sikt mot Gärdsås Kulle, som är Göteborgs högsta naturliga punkt, åt väster. Här bor ni i lugn och tyst omgivning med trevliga grannar! När nuvarande ägare, ett äldre par, flyttade in i mars 2011, totalrenoverades huset, och det är fortfarande i mycket gott skick. Samtliga maskiner var nya då och efter det har kyl och frys bytts ut 2017. Treglas överallt (17 fönster och 3 altandörrar). Den tredje (mellersta) är försedd med elektronisk kattlucka. I två av sovrummen installerades värmepumpar i augusti 2021 med syfte att kunna kyla ner vid varma sommardagar. I detta hus finns också en extremt stor källare om 74 kvm biarea vilken kan användas till till exempel förvaring, spelrum eller gym. Flera hus i området har också gjort detta till en del av boendeytan. I Gärdsås bor du med närhet till mycket, så som grönområde, badplats, busshållplats och spårvagn, affärer, dagis mm. Varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig mäklare Amanda för att boka visning.

  • Premium
Margit Halls Gata 55, Kviberg, Göteborgs kommun

Margit Halls Gata 55

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Agency by A
1 895 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 306 kr/mån
55 735 kr/m²

Fantastisk etta från 2021 med kvalitativa materialval i fin design. Balkongen är väl tilltagen och rymmer en större soffgrupp - perfekt plats för att njuta av solen både morgon som kväll. Här finns stora fönsterpartier mot söder vilket skänker bostaden ett underbart ljus. Eftersom huset byggdes 2021 är samtliga vitvaror nya med giltiga garantier. Huset kommer även 5-årsbesiktigas. I badrummet finns kombimaskin som underlättar i vardagen. Kvibergsstaden är en växande stadsdel där det på promenadavstånd finns bl.a. skolor, förskolor men även friluftsanläggningar och bra kommunikationer till centrum. Ni får även närhet till matbutiker, träningsmöjligheter och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3