Mäklare Jesper Hedefur

Jesper Hedefur

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Kyrkogatan 57 B, Haga, Arvika kommun

Västra Kyrkogatan 57 B

Lägenhet
Haga, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

595 000 kr

67 m²

2 rum

3 955 kr/mån
8 881 kr/m²

Välkommen till Västra Kyrkogatan 57 B och en lägenhet i markplan, vänd mot föreningens vackra innergård vilket ger en viss huskänsla och där du dessutom helt och hållet kan slippa trappor. Här finns också två balkonger i soligt läge, även de vända mot innergården. Lägenheten består av en möblerbar hall, rymligt badrum samt ett stort kök med gott om förvaringsmöjligheter, diskmaskin, spis, ugn och fullstor kyl samt frys med plats för matplats, sovrum och vardagsrum. Här bor du nära centrum och mataffärer, men ändå en i ett lugnt område nära till Kyrkviken och strandpromenaden. Välkommen på visning!

  • Balkong
Semnebyn Rundalsbråten 3, Semnebyn, Arvika kommun

Semnebyn Rundalsbråten 3

Gård/Skog
Semnebyn, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

995 000 kr

59 m²

3 rum

14 ha tomt

Skogsfastighet om ca 14 ha skogsmark. På fastigheten erbjuds ett stort kök med gott om förvaringsmöjligheter, spis, ugn och fullstor kyl/ frys. Två fina sovrum med plats för säng och tillhörande möblemang samt förvaring. Ett rejält badrum med badkar och toalett. Uthus i form av stort förråd, redskapsbod, ekonomibyggnad m.m. Fastigheten ingår i Glaskogens jaktvårdsområde. Skogsbruksplan finns. Välkommen att kontakta mäklaren för fler frågor!

Spjutgatan 1, Charlottenberg, Eda kommun

Spjutgatan 1

Villa
Charlottenberg, Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling

1 195 000 kr

117 m²

4 rum

1 078 m² tomt

På Spjutgatan 1 erbjuds en hemtrevlig enplansvilla, perfekt för såväl barnfamiljer som pensionärer! Här bor du i ett lättskött hem på trevlig hörntomt med närhet till skolor, lekplatser och naturen. Bostaden fördelar sig på tre sovrum med plats för säng och tillhörande möblemang samt förvaring. Stort vardagsrum med plats för en stor soffgrupp samt kamin. Ett stort kök med gott om förvaringsmöjligheter, diskmaskin, spis, ugn, fullstor kyl & frys. En gästtoalett samt ett badrum och en grovingång/tvättstuga. Stor altan och välkomnande tomt. Välkommen till ett lugnt och barnvänligt område! A V S T Å N D Logatan - Charlottenberg Shoppingcenter ca 2,5 km Logatan - Arvika ca 3,8 mil Logatan - Oslo ca 12 mil

Röjdåfors 4, null, Torsby kommun

Röjdåfors 4

Villa
Torsby kommun
Agentur Fastighetsförmedling

575 000 kr

101 m²

1 520 m² tomt

Välkomna till Röjdåfors 4 och denna 1½-plansvilla med källare om 101 + 60 kvm. Entréplan erbjuder ett stort kök med gott om förvaringsmöjligheter, diskmaskin, induktionshäll och fullstor kyl & frys. Ett stort och rejält vardagsrum med fräscha ytskikt samt ett fräscht badrum med duschkabin. En trappa upp finns två sovrum med plats för säng och tillhörande möblemang samt förvaring och ett större förråd/ walk in closet samt utgång till balkong. Källarplan med förvaringsutrymmen, kök samt gym. Här finns god möjlighet att fånga solens strålar med uteplats och balkong med förmiddagssol på husets framsida och uteplats med kvällssol på husets baksida. Tomten om 1 520 kvm är grönskande med gräsmatta och buskar. Här bor du i ett lugnt och fridfullt område med närhet till naturen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
Brännavägen 5, Eda Glasbruk, Eda kommun
Brännavägen 5, Eda Glasbruk, Eda kommun, bild 2
Brännavägen 5, Eda Glasbruk, Eda kommun, bild 3

Brännavägen 5

Villa
Eda Glasbruk, Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling

1 250 000 kr

84 m²

5 rum

1 911 m² tomt

Nu finns chansen att investera i Brännavägen 5 som erbjuder 2 lägenheter med närhet till Norska gränsen! Här presenteras en tegelvilla som under senare år genomgått flertalet renoveringar i form av nytt tak, nybyggd altan, dränering och nya fönster. Bostaden disponeras idag som en lägenhet per våning. Lägenhet/bostad på entréplan erbjuder ett nytt kök i röd kulör, vardagsrum med godkänd eldstad, 2 sovrum och badrum. Källarvåningen med ingång från sidan erbjuder elektriskt golvvärme, nya ytskikt, 2-3 sovrum, helkaklat badrum, nytt kök. Tvättmaskin/tumlare samt luftvärmepump på båda plan. Trapp invändigt har tagits bort och därmed ges två helt olika ingångar till varje plan. Stor tomt med odlingsmöjligheter! Båda lägenheterna är uthyrda och ger en hyresintäkt på 9 000 kr/månad (inklusive vatten och renhållning). Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller förhandsvisning. A V S T Å N D Oslo.............114 km Arvika...........40 km Karlstad........110 km

  • Premium
Höljesvägen 40, Höljes, Torsby kommun

Höljesvägen 40

Villa
Höljes, Torsby kommun
Agentur Fastighetsförmedling

2 395 000 kr

287 m²

7 rum

6 661 m² tomt

Välkommen till denna charmiga gård från början av 1900-talet med utsikt över Klarälven. Från gårdsplanen når du en mysig huvudentré med ett ljust kaklat golv och ljusa ytskikt, direkt till höger ligger gästtoaletten med plastmatta och tillhörande möblemang. In till höger i bostaden ligger en trivsamt fullutrustat kök med kyl/ frys, spis, fläkt, ugn, diskmaskin och med originalgolv från tidigt 1900-tal. Via köket finner du även en stor tvättstuga med en tvättmaskin samt torktumlare. Vidare från köket når du även en maffig vardagsrums del/ matsal med massiva fönster som går i rungång tillbaka till hallen. Från hallen leder en trappa upp övervåningen. Här möts du först av en mysig eldstad (ej i bruk idag) för att sedan ta dig vidare till fyra sovrum. Samtliga fyra sovrum är stora och rejäla med högt i tak samt med ljusa ytskikt och furugolv. Välkommen med intresseanmälan för visning till ansvarig mäklare!

Videvägen 9, null, Arvika kommun

Videvägen 9

Villa
Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

2 195 000 kr

116 m²

939 m² tomt

Varmt välkommen till Videvägen 9 och denna välplanerad villa med garage! Fastigheten är belägen i ett lugnt familjevänligt område med både shopping och matbutiker nära till hands. Fastigheten erbjuder ett fantastiskt uterum, två sovrum med plats för säng samt tillhörande förvaring, ett badrum samt en gästtoalett. Kök med gott om förvaringsmöjligheter, diskmaskin, induktionshäll och fullstor kyl & frys. Vardagsrum med braskamin samt matsal. Välkomnande uppfart och en trevlig och lummig trädgård. Fastigheten uppvärms idag av en luftvärmepump från 2009 samt en kamin från 2005. Fastigheten har genomgått löpande renoveringar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Glava glasbruk Gamla Skolan 1, Glava Glasbruk, Arvika kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Glava glasbruk Gamla Skolan 1

Övrigt
Glava Glasbruk, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

1 595 000 kr

2 601 m² tomt

Investeringschans med drömläge! Välkommen till Glava Glasbruk och denna fastighet med otroliga möjligheter. Idag finns totalt fem lägenheter fördelat på två st 2rok samt tre st 3rok (83, 83, 75, 48 och 47 kvm). Väl underhållen med uppvärmning via bergvärme, uppfräschade ytskikt och kök. Fastigheten ger en bra årlig avkastning och möjlighet till bra boendeekonomi med uthyrning. Hyresintäkter om 280.000 kr/år. En fantastisk utsikt över sjön stora gla i ett lugnt och skönt område. Här finns även badplats inom gångavstånd. Då detta är en kommande försäljning kommer mer information löpande. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Parkgatan 33A, null, Arvika kommun

Parkgatan 33A

Villa
Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

3 100 000 kr

210 m²

6 rum

916 m² tomt

Välkomna till denna stora villa på Parkgatan 33a! Här erbjuds ett otroligt trevligt hus med charmiga detaljer såsom kakelugnar (alla fungerar), platsbyggda skåp, fina trägolv, en vacker trapp och stora maffiga rum. Huset har renoverats varsamt för att behålla de fina detaljerna. På entréplan finns ett kök, vardasgrum, matsalsrum, badrum och kontor/sovrum. En trappa upp finns tre sovrum som kan nyttjas som sovrum eller ytterligare vardagsrum. Ett badrum finns även på övre plan. Från köket tar man sig ner till källaren. I källaren finns tvättmaskin, torktumlare och plats för förvaring. Uppvärmning via fjärrvärme. Nya vattenledningar in till huset drogs in under 2021.

Lugnagatan 2, null, Eda kommun
Lugnagatan 2, null, Eda kommun, bild 2
Lugnagatan 2, null, Eda kommun, bild 3

Lugnagatan 2

Villa
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling

525 000 kr

88 m²

5 rum

916 m² tomt

Varmt välkomna till Lugnagatan 2! Här finns nu möjligheten att förvärva en bostad i två plan där boendeytan främst är på övre plan och erbjuder ett kök, två sovrum, badrum och rymligt allrum med öppenspis och utgång till balkong med eftermiddagssol! På markplanet ryms bland annat entréhallen, som vidare tar oss till de övriga utrymmena som består av ett sovrum, wc med tvättmaskin, pannrum, förrådsrum, ett sällskapsrum och ett rymligt garage. Här bor man med en lummig trädgård som bjuder på vinbär och hallon! Nära till livsmedelsbutik, skola/barnomsorg och även till Koppoms Rosarium, som nuvarande ägare varmt rekommenderar! perfekt bostad för en liten familj eller paret! Bostaden har använts som fritidshus av nuvarande ägare. O M R Å D E Här bor man centralt i Koppom och har bara några minuters gång till livsmedelsbutiken. Vidare finns det skola/barnomsorg nära till hands, även det inom kort avstånd! Området erbjuder även fin natur, för den som gillar att bekanta sig med naturen och det den erbjuder. Tips att besöka är Koppoms Rosarium som erbjuder en mycket trevlig upplevelse och promenadtur. A V S T Å N D Arvika...........................31 km Oslo..............................135 km Charlottenberg............25 km Karlstad.......................104 km

  • Premium
Skolgatan 4/Västra Järnvägsgatan 9, Charlottenberg, Eda kommun

Skolgatan 4/Västra Järnvägsgatan 9

Övrigt
Charlottenberg, Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling

2 950 000 kr

385 m²

1 610 m² tomt

Här kan vi nu erbjuda en hyresfastighet med två byggnader om totalt 4 lägenheter vardera. Fastigheten är centralt belägen i Charlottenberg och erbjuder också en trevlig trädgård för de boende att nyttja. Det finns också ett garage på fastigheten, som idag används som förråd men som man med fördel skulle kunna hyra ut. Husen värms upp via fjärrvärme och det är kommunalt vatten och avlopp. Varmt välkomna att kontakt mäklaren vid intresse! O M R Å D E Centralt läge med närhet till all önskvärd service, samt barnomsorg, vårdcentral och idrottsanläggningar. Från Charlottenbergs tågstation finns det goda tågförbindelser för den som pendlar! A V S T Å N D Oslo..................119 km Arvika................37 km Karlstad............107 km

Norra Skasås 1:71, null, Arvika kommun

Norra Skasås 1:71

Tomt
Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

375 000 kr

1 395 m² tomt

Nu har vi nöjet att få presentera denna tomt i Skasås, med högt läge och sjöutsikt! Här finns goda förutsättningar för att skapa sig sitt egna hem/fritidshus. Det finns ett förhandsbesked för byggnation och det är förberett med enskilt V/A och el som finns beläget och kan anslutas till, nära tomtgränsen. Naturen nära inpå, både i form av skog och vatten! I området finns en slalombacke, som vid en bra vinter ibland har liften igång - perfekt för barnen men även för de vuxna! Och varför inte ta ett härligt back-intervallpass en fin och solig vårdag? Bör upplevas på plats! O M R Å D E Ett naturskönt område med grönskande natur och vatten! Här finns goda möjligheter att njuta av lugnet i naturen, med allt vad det innebär, promenad i skogen, båttur, fiske eller annan rofylld aktivitet! Fastigheten saknar adress så här är koordinaterna. Latitud: 59,4510761067691 Longitud: 12,780870954898292

Visar alla 12