Mäklare Kim Hertz

Kim Hertz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Drottning Kristinas Väg 51A, Flygfältet, Norrtälje kommun

Drottning Kristinas Väg 51A

Lägenhet
Flygfältet, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
1 295 000 kr
67,8 m²
2 rum
vån 1/2
5 585 kr/mån
19 100 kr/m²

Om du letar efter en rymlig tvåa i markplan trivsamt placerad på gavel, då kan du sluta leta här! Välkommen till Drottning Kristinas väg 51 A och denna trivsamma lägenhet om hela 67,8 m² med stor uteplats i soligt söderläge. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp via fönsterpartier i flera väderstreck, renoverat kök (2021), fräscht helkaklat duschrum med golvvärme, rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier samt anslutning till den trevliga uteplatsen och sist men inte minst så ingår carportplats med anslutning till förråd, kan det bli bättre? Lägenheten ligger i ett lugnt och trivsamt område med närhet till grönområden, fotbollsplaner, Sportcentrum, Friskis & Svettis, badhus, Flygfältets handelsområde samt ICA Kvantum Flygfyren. På sommartid finns den mysiga badplatsen Kärleksudden för sol/bad och vintertid slalombacken i Kvisthamra, allt inom gångavstånd. Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Uteplats
Odengatan 6 C, Centralt, Norrtälje kommun
Odengatan 6 C, Centralt, Norrtälje kommun, bild 2
Odengatan 6 C, Centralt, Norrtälje kommun, bild 3

Odengatan 6 C

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
3 995 000 kr
106 m²
4 rum
vån 3/4
6 947 kr/mån
37 689 kr/m²

+ Tre balkonger – tre väderstreck + Våningskänsla med master bedroom + Lugnt och tyst, ett stenkast från stadskärnan, pendlarbussar och grönområde. + Hiss, parkering/garage + Nära till allt! + Populär förening med stabil ekonomi Vi tar oss bara ett stenkast från Norrtäljes pittoreska stadskärna och når de färgrika husen längst Odengatan. Ryktet går att det ska finnas en fantastisk fyra här med hela tre balkonger i olika väderstreck, kan det stämma? Jag tar mig praktiskt upp till lägenheten via hiss och plingar på. Med ett varmt välkomnande stiger jag in och det drar lite i smilgroparna på en gång. Bostaden mäter hela 106 kvm och har gott om utrymme i alla rum och helhetskänslan är sammanfattningsvis imponerande. Planlösningen känns väl genomtänkt och lägenheten har fått sina egna unika karaktärsdrag för att förgylla din vardag. I hjärtat av bostaden ligger de sociala ytorna med vardagsrum/kök i öppen planlösning med direkt anslutning till inglasad balkong. Längre in hittar du master bedroom med charmigt snedtak, utgång till egen balkong i västerläge, 2.70 i takhöjd och helkaklat duschrum. Längs den södra sidan ligger två sovrum i bra storlek där ett av dem har utgång till balkong. Även den mer praktiskt lagda kan slappna av; här finns stor klädkammare, flera garderober och förråd i källaren. Runt hörnet ligger matbutiker, pendlarbussar och allt vad stadskärnan har att erbjuda. Passar perfekt till den medelstora familjen eller för dig som helt enkelt vill bo centralt i extra lyxförpackning. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Korsängsvägen 8G, Rimbo, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 11:00

Korsängsvägen 8G

Lägenhet
Rimbo, Norrtälje kommun
Åhman Mäkleri AB
950 000 kr
34 m²
2 rum
vån 2/2
3 586 kr/mån
27 941 kr/m²

I utkanten av Rimbo, omgivet av ängar finns nu en kvadratsmart tvåa om 34 kvm till salu! Lägenheten kommer i lyxförpackning med genomgående ekparkettgolv, inbyggda spotlights i tak som kan styras via telefon, kaklat duschrum med golvvärme, modernt kök i ljust utförande och klinker i hallen. Detta kommer bli ett boende som du kommer att trivas i! Här bor du i lantlig atmosfär men ändå nära centrum, butiker och kommunikationer. Via det nya gång- och cykelstråket nås matvarubutik och centrum på bara några minuter. För dig som har bil finns det såklart även parkeringsplatser att hyra i området. Rimbo lockar många med sitt perfekta pendlingsläge. Du tar dig snabbt till Norrtälje, Stockholm, Uppsala eller Arlanda med bussen som ligger ett par hundra meter från din lägenhetsdörr.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3