Mäklare Pauline Ancevska

Pauline Ancevska

Om mig

Pauline Ancevska har erfarenhet inom branschen sedan 1999. Drygt 25 år som jurist inom fastighetsjuridik och sedan 2009 som fastighetsmäklare erbjuder hon er spetskompetens och engagemang i alla hänseenden. Med stor erfarenhet, lyhördhet och möjligheten att bistå med värdefull juridisk kunskap vägleder hon er genom hela bostadsaffären. Välkommen att kontakta henne så berättar hon mer om hur Ahre Villor & Våningar arbetar och hur vi kan hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlatornet TWISTEN, Lindholmen, Göteborgs kommun
Karlatornet TWISTEN, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Karlatornet TWISTEN, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Karlatornet TWISTEN

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
4 200 000 kr
38,5 m²
1.5 rum
vån 45/73
2 992 kr/mån
109 091 kr/m²

I Karlatornets karaktäristiska mittdel TWISTEN. På 45 våningen med vidsträckt vy - 38,5 kvm unik studio med stor balkong! Att bo i Karlatornet handlar också om de mervärden man erhåller. Känslan är som ett exklusivt hotell med reception, entrévärd, bil-pool. Vill man vara extra bekväm kan man beställa städning eller room-service. Möjligheterna är många tack vare de olika gemensamhetsutrymmena. I huset kommer det att finnas ett bokningsbart kök med anslutande matsal och terrass på vån 15, gym, bio-rum, loungerum, kylrum i entréplan för matleverans, spa och restaurang. Inte minst kommer det finnas en skybar på våning 69 med en hänförande utsikt. Varmt välkomna till livskvalité! Nu finns chansen att bli den första att flytta in på våning 45 i Karlatornets karaktäristiska mittdel Twisten. Twisten kallas den del där skyskrapan vrider sig ett halvt varv. I Twisten har varje lägenhet en unik planlösning med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet. Här bor man med högsta boendestandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående vitlaserad ekparkett och ett lyxigt helkaklat badrum med tvättavdelning. Köket och vardagsrummet ligger i social öppen planlösning och förlängs genom de höga fönstren och den stora balkongen med vidsträckt utsikt. En alkov/walk-in-closet erbjuder ytterligare denna våning. Karlatornet blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lägenheterna utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda material och genomtänkta planlösningar där utsikten står i fokus. Här kommer ni att leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredbandleverans och i månadsavgiften ingår även medlemskap i bilpool. Högt över Göteborg med utsikt över hav och land ligger Karlatornets skybar. Med restaurang, lounge och utsiktsplats på våning 69 blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för alla som besöker staden. Våningen är utrustad med säkerhetsdörr. Inflyttningsdatum är f.n. april 2024. Bostaden är förvärvad för 4.345.000 sek av första ägaren. I månadsavgiften ingår värme, medlemskap i bilpool, utvändig fönstertvätt två ggr per år, tillgång till gemensamma faciliteter (bemanning entré, tillgång till gym i hotellet). För service tillkommer en obligatorisk kostnad om f.n. 305 kr/månad. Leverantör av hushållsel är kollektivt upphandlad för föreningens samtliga bostadsrätter. Föreningen kommer att avisera respektive innehavare efter faktisk förbrukning av hushållsel, vatten och uppvärmning vatten. Varmt välkomna att boka möte vid vidare intresse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Liberagatan 32, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Liberagatan 32

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
3 290 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/8
4 387 kr/mån
59 818 kr/m²

Underbar hörnlägenhet, ljust och fritt belägen, i expansiva Karlastaden. Varmt välkomna in i detta väldisponerade och hemtrevliga boende mitt i Karlastaden, en av Göteborgs mest växande stadsdelar. Med en generös takhöjd på 2,7 meter och många fönster i två väderstreck är ljusinsläppet underbart tilltaget. Bostaden präglas av en genomgående hög standard; ett vackert parkettgolv, ett gediget kök från Marbodal, moderna vitvaror från Electrolux och ett badrum som är helkaklat samt utrustat med tvättavdelning. Den rymliga balkongen är vidare härligt högt och fritt belägen. Karlastaden är en oas i utveckling . Här finns redan mångfald av restauranger, bostäder, arbetsplatser, butiker och skolor. I huset har ett toppmodernt gym från STC öppnat och bara en kort promenad bort når vi färjan vid Lindholmspiren som tar oss över till Stenpiren och Göteborgs Innerstad på några minuter. Ni välkomnas varmt till Karlastaden och ett hemtrevligt boende med allt inom räckhåll.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Örnehufvudsgatan 17, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Idag kl 16:45
Örnehufvudsgatan 17, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Örnehufvudsgatan 17, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Örnehufvudsgatan 17

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
2 550 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/6
4 844 kr/mån
54 255 kr/m²

Med fritt läge mot grönskan erbjuds nu denna ljusa, väldisponerade och hemtrevliga funkistvåa på Örnehufvudsgatan 17 i populära Johanneberg. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt med fina parkettgolv i klassiskt fiskbensmönster. Här finns ett väl tilltaget vardagsrum med matplats för umgänge med vänner och familj. Från såväl vardagsrummet som det rofyllda sovrummet nås balkongen som man kan njuta av under årets härliga månader. Köket bjuder in till matlagning med goda förvaringsmöjligheter i flertalet över- och underskåp. Sist men inte minst har ni ett badrum med ett badkar. En hemtrevlig bostad! Johanneberg är ett mycket omtyckt och lugnt område. Här finns närheten till innerstadens utbud och omgivande grönskande områden. Såväl mataffärer, apotek, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri som blomsteraffär erbjuds. I närområdet ligger vidare populära Johannebar, Mahogny Coffee Bar, Johannebergs Glass och stjärnkrogen Thörnströms Kök. Mossens naturområde med löparslinga, Näckrosdammen och Carlanderska parken gör läget perfekt för ett aktivt storstadsliv. Kommunikationerna är goda med fyra busslinjer varav två stombussar trafikerar området med täta turer. Varmt välkomna att boka tid för visning! Bostadens 47 kvadratmeter disponeras enligt följande: Ni välkomnas in i en ljus och rymlig hall. Här kan man enkelt hänga av sig ytterkläder direkt till vänster och möblera med förvaringsmöbel om så önskas. Vidare in till höger finner ni bostadens kök. Goda förvaringsmöjligheter för köksredskapen i kökets flertal över- och underskåp. Inredningen går i vitt med bänkskiva i rostfritt. Vitvarorna består av spis, köksfläkt, diskmaskin och en kyl med frys. För den som önskar går det bra att möblera med ett mindre matbord för två intill fönsterpartiet. Vardagsrummet är en underbar plats för umgänge i goda vänners lag. Här finns olika möbleringsalternativ som inkluderar en soffa med bord, Tv-möbel samt ett matbord för minst fyra gäster. Stora fönsterpartier bjuder på ett härligt ljusinsläpp som reflekteras fint i de vitmålade väggarna och på golvet ligger ekparkett i vackert klassiskt fiskbensmönster. Från detta rum når man även bostadens härliga balkong i fritt läge med fin utsikt över grönskan. Möblerna gärna med bord och stolar för att sitta ned och njuta av morgonkaffet under årets härliga månader. Intill vardagsrummet finns det rofyllda sovrummet som ger utrymme för en större dubbelsäng tillsammans med avlastningsmöbel och den platsbyggda garderoben som tar hand om förvaringen. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett i fiskbensmönster. Ni når även balkongen från detta rum. Badrummet har vitt kakel på vägg tillsammans med en ljusblå bård som bryter av. Inredningen består av WC, handfat med ovansittande spegelskåp och duschmöjligheter med badkar. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skånegatan 37 B, Lorensberg, Göteborgs kommun
  • Idag kl 15:00
Skånegatan 37 B, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Skånegatan 37 B, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Skånegatan 37 B

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
6 790 000 kr
102 m²
3.5 rum
vån 5/5
4 793 kr/mån
66 569 kr/m²

Enastående vacker och unik vindsvåning, belägen i en ståtlig sekelskiftesfastighet Anno 1913. Läget är oslagbart; ljust, lugnt och rofyllt med utsikt över takåsarna. Våningen är i två plan och med två in - och utgångar. Nedtill finner vi kök, badrum, sovrum, balkong, vardagsrum/matsal och på övre plan finner vi sovrum, vardagsrum och gästwc med tvättavdelning. Hiss finns från A- uppgången en trappa upp över vinden om man behöver. Välskött förening med låg belåningsgrad (2005 kr/kvm enligt ÅR 2022). Varmt välkomna till våning 5. Vi möts redan här av känslan av en fantastisk våning! Genom en gedigen säkerhetsdörr in i en inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor i vackert platsbyggd hallmöbel. Beskåda hantverket genomgående i våningen! Vackra stuckaturer, takrosetter, höga fotlister, hårdvaxoljat brädgolv, bredspacklade väggar. En perfektion! Vidare in i våningen genom en pompös inre hall med en synnerligen tilltagen takhöjd når vi det totalrenoverade köket i smakfullt utförande som inbjuder till matlagning och trevliga samkväm. Exklusivt och påkostat med bänkskivor i carraramarmor och spis från SMEG. Integrerad kyl/frys och diskmaskin. Och oemotståndligt charmerande med det vackra gamla spröjsade fönstret mot den öppna disposition till matsalen/vardagsrummet. Vardagsrummet inrymmer såväl en soffgrupp som matsal invid fönstret. Ett synnerligen vackert sällskapsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp och en fri vy mot himlen. På nedre planet har vi även ett badrum med dusch. Mycket smakfullt med stilrent kakel samt klinker. Golvvärme ger extra komfort. Samt ett tilltaget sovrum med utgång till en stor balkong i fritt söderläge med utsikt över takåsarna. Här kan man avnjuta solen från tidig förmiddag till solnedgång. Gasolgrill är tillåtet. Vi välkomnas vidare till det övre planet. En egen privat avdelning. Separat entrédörr finns. Och dörr finns även till trappan ned. Här uppe har vi en gästwc med tvättavdelning (tvättmaskin och torktumlare). Mycket smakfullt med stilrent kakel samt klinker. Golvvärme även här. Idag används rummen upptill som vardagsrum och sovrum samt klädkammare. Mycket charm finns även här att beskåda. Brädgolvet, de gamla vackra spröjsade fönstren, bedårande linneskåp. Ljuvligt! Allt detta i en av Göteborgs trevligaste stadsdelar med närheten till allt som staden har att erbjuda inklusive knytpunkten för all kommunikation. Bra tvättstuga mot gården. En fantastisk stad utanför porten. En välskött och stabil samt lågt belånad förening. Hiss finns ej i uppgången. Hiss finns från A-uppgången, en trappa upp och via vinden. Till våningen disponeras ett vindsförråd. Varmt välkomna att uppleva denna fantastiska och unika etagevåning om 102 kvm och 3,5 rok där allt är ett fantastiskt hantverk. En drömlik perfektion att bara flytta in i. Välkommen till Skånegatan 37 B, välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
Aschebergsgatan 37, Vasastaden, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Aschebergsgatan 37, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Aschebergsgatan 37, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Aschebergsgatan 37

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Ahre Villor & Våningar
3 890 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/7
1 858 kr/mån
81 042 kr/m²

En privat och lugn samt charmerande sekelskiftespärla i en stabil och välskött förening med mycket låg belåningsgrad och låga avgifter! Denna mycket harmoniska och hemtrevliga pärla om 48 kvm, imponerar med sekelskiftescharm. Beskåda de vackra välvda spröjsade fönstren! Hela bostaden är ljus och i stilren design med högt ställda krav på komfort. Bostaden är förtecknad som 2 rok enligt förvaltaren men disponeras som 1,5 rok. Köket inrymmer med lätthet såväl matbord som soffgrupp i öppen planlösning om önskvärt. Bostaden har en härlig sällskaplig disposition, bra sovalkov samt tilltaget badrum och goda förvaringsmöjligheter. Utanför bostaden njuter ni av fågelkvittren och morgonsol (nyttjanderätt dvs ej äganderätt). Det är ett underbart litet hem i exklusiv och kulturhistoriskt bevarad miljö med unika kvaliteter mitt i centrala Göteborg; närhet till shopping, restauranger och goda kommunikationer. Här kan ni verkligen njuta av det bästa av stadsliv, bekvämlighet och harmoni. Bo i en stabil bostadsrättsförening med låg belåning och låga avgifter. En pärla som måste upplevas! Genom den vackra entrén, med en känsla att ta sig hem till ett litet hus, tar vi oss direkt in i bostaden. Det omedelbara intrycket är sekelskiftescharm, ljus och rymd samt harmoni. Entrén med plats för avhängning i inbyggd garderob. Väggarna är ljusa. Vidare har vi ett vackert golv som sträcker ut sig i hela bostaden och skapar öppna varma ytor. Detta är en social bostad där kök och vardagsrum samsas i en öppen disposition och inbjuder till sociala tillställningar med nära och kära. Det vackra burspråket avgränsar köket från matplatsen på ett naturligt sätt - miljön känns lika tidlös som formren. Här finns gott om plats för alla vänner i den djupa fönsternischen. Hela bostaden andas harmoni och erbjuder en lika öppen som ombonad atmosfär. Ett bra sovrum alt. en alkov med plats för dubbelsäng samt ett fullutrustat badrum med dusch. Våningen har säkerhetsdörr. Till våningen disponerar vidare ett varmförråd på markplan. Tvättstuga i föreningen finns. Föreningen är synnerligen ekonomiskt stabil med sina 1448 kr per kvm i belåningsgrad (enligt ÅR 2022). Varmt välkomna att uppleva detta vackra och underbara hem!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 5