Mäklare Johan Lövgren

Johan Lövgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Telegramvägen Nacka, null, Nacka kommun
 • 3 lediga bostäder

Telegramvägen Nacka

Radhus
Nacka kommun
Alexander White
fr. 3 250 000 kr
50-152 m²
3-5 rum
3 296 kr/mån

Arkitekten har ordet Ett stenkast från utmärkta kommunikationer och med direkt närhet till Stockholms innerstad hittar man Telegramvägen i Saltsjö Boo. På detta idylliska och naturnära läge finns förutsättningar att skapa något utöver det vanliga. Det har varit stimulerande att få bebyggelsen att smälta in i de gemytliga omgivningarna och samtidigt skapa boendemöjligheter för olika typer av familjer. Det har varit viktigt att byggnaderna skall förhålla sig till områdets gestaltning med träpaneler i naturlig färgskala och att skapa förutsättningar för ett socialt och modernt boende. Stor vikt har lagts vid att optimera byggnadernas placering på tomterna för att skapa bästa möjliga solläge samt privata och sociala trädgårdsmiljöer. Byggnaderna har därför placerats på olika höjd och med viss förskjutning till varandra. Stora rum med generösa glaspartier och utgångar till grönskan från flera väderstreck bidrar till att utemiljön flyter samman med bostäderna på ett härligt och modernt vis. Med uteplatser och takterasser får man möjlighet att njuta av solens timmar från tidig morgon till sen kväll. Fokus interiört har legat på att skapa generösa och sociala utrymmen för de moderna familjerna. Vi har valt en linoljebehandlad träpanel som ger fasaderna en unik och naturlig karaktär. De skarpa linjerna med svarta metall och fönsterdetaljer skapar ett stilig och stramt utseende. Vi har dessutom valt att arbeta med unika detaljer som vackert smide, natursten och entrédörrar i helglas för att maximera ljusinsläppet. Här kommer de boende att njuta av harmonisk arkitektur som är anpassad för att smälta väl in i Saltsjö Boos underbara omgivningar. Rickard Castillo, RC&C Architects.

 • Nybyggnadsprojekt
Österskär Arkipelag, null, Österåkers kommun
 • Sön 17 dec kl 13:00
Österskär Arkipelag, null, Österåkers kommun, bild 2
Österskär Arkipelag, null, Österåkers kommun, bild 3

Österskär Arkipelag

Lägenhet
Österåkers kommun
Alexander White
2 900 000 kr
50 m²
3 rum
3 437 kr/mån
58 000 kr/m²

VARMT VÄLKOMMEN PÅ VISNING AV ETT FÄRDIGBYGGT OCH INRETT PARHUS SÖNDAG 17:E DEC MELLAN KL 13:00-14:00! Projektet börjar närma sig sin slutfas - inflyttning sker från april 2024. *Räntegaranti *Tillträdesskydd *Dubbelt boende - Ersättning i 6 månader *Splitter nya bostäder med exklusiva materialval *Låg skuldsättning i Bostadsrättsföreningen *Möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år *Privata och generösa trädgårdar samt uteplatser I den pittoreska villaidyllen Österskär uppför Sethmark Properties nästa generations vackra parhus och minivillor. Med privata trädgårdar, uteplatser, optimalt solläge och exklusiva materialval skapas här trivsamma och karaktäristiska bostäder som både är vackra att se på och hållbara över tid. Husen är arkitektritade och uppförda i lösvirke som gett möjlighet till den moderna, sociala och optimala planlösningen. Minivillorna erbjuder en mycket genomtänkt funktion med två sovrum, badrum, vardagsrum/kök, klädkammare/Walk in closet samt en hall. Till minivillorna disponeras även en privat trädgård och möjlighet till altan. Läget i hörnet mellan Allévägen och Generalsvägen gör Österkär Arkipelag till en idealisk plats för en modern och avslappnad livsstil, mitt i ett lummigt villakvarter. Bostäderna är belägna inom kort promenadavstånd från förskolor, Österåkers bästa grundskola, Roslagsbanan och havet. Fasaderna är noggrant utformade med högkvalitativa material, vilket ger en varm och inbjudande känsla. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus, samtidigt som de ger en fantastisk vy över den omgivande grönskan. Som boende i dessa minivillor kommer du att njuta av en egen privat trädgård där du kan koppla av, umgås med familj och vänner eller odla. Utomhusmiljön har utformats för att skapa en fridfull och privat atmosfär, perfekt för trevliga sommarkvällar eller lekfulla eftermiddagar för barnen. Läget i Österskär har många fördelar. Här får du både lugnet och närheten till bekvämligheter. Med närhet till skolor, förskolor, shopping och naturområden blir vardagen enkel och bekväm för hela familjen. Dessutom är kommunikationerna med bl.a. promenadavstånd till Roslagsbanan utmärkta, vilket ger snabb och smidig tillgång till centrala Stockholm. Den populära restaurangen ”Solbrännan” intill Österskärs havsbad ligger på promenadavstånd.

 • Premium
 • Nyproduktion
Fågelstigen 1F, Nacka, Nacka kommun
 • Sön 17 dec kl 11:00
Fågelstigen 1F, Nacka, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 1F, Nacka, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 1F

Radhus
Nacka, Nacka kommun
Alexander White
7 995 000 kr
152 m²
5 rum
6 999 kr/mån
52 599 kr/m²

VARMT VÄLKOMMEN PÅ VISNING SÖNDAG 17:E DEC KL 11-11:45. Projektet är byggstartat och ett visningshus står klart i april 2024 - inflyttning sker från maj 2024. *Räntegaranti *Tillträdesskydd *Dubbelt boende - Ersättning i 6 månader *Splitter nya bostäder med exklusiva materialval *Låg skuldsättning i Bostadsrättsföreningen *Möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år *Privata och generösa trädgårdar samt uteplatser Med privata trädgårdar, uteplatser, optimalt solläge och exklusiva materialval skapas här trivsamma och karaktäristiska bostäder som både är vackra att se på och hållbara över tid. Husen är arkitektritade och uppförda i lösvirke som gett möjlighet till den moderna, sociala och optimala planlösningen. Parhusen med fyra sovrum och stora sociala ytor erbjuder en mycket genomtänkt funktion med såväl uteplats som takterrass och trädgård. Bostäderna präglas av moderna och hållbara materialval med bl.a. linoljebehandlade fasader samt generösa glaspartier. Utemiljöerna flyter samman med bostädernas inre på ett harmoniskt vis som får bostäderna att upplevas större. Sethmark Properties vill att ni ska kunna känna er helt trygga med ert bostadsköp och erbjuder därför ett omfattande Trygghetspaket som bl.a. inkludera bl.a. en räntegaranti, tillträdesskydd, ersättning för dubbelt boende och möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år. Välkommen till Telegramvägen / Fågelstigen i Nacka!

 • Premium
 • Nyproduktion
Österskär Arkipelag, null, Österåkers kommun
 • 2 lediga bostäder

Österskär Arkipelag

Lägenhet
Österåkers kommun
Alexander White
fr. 2 900 000 kr
50-135 m²
3-6 rum
3 437 kr/mån

Arkitektens ord Ett stenkast från havet med direkt närhet till Stockholms skärgård hittar man idylliska Österskär. Slingriga vägar kring bergknallar, havet och stora romantiska villor karaktäriserar området där jag fick chansen att sätta min prägel. Det har varit utmanande och stimulerande att få bebyggelsen att smälta väl in i de etablerade villakvarteren som omges av havet. Det har varit viktigt att byggnaderna skall förhålla sig till områdets gestaltning med sadeltak och träpaneler i naturlig färgskala. Stor vikt har lagts vid att optimera byggnadernas placering på tomterna för att skapa bästa möjliga solläge samt privata trädgårdsmiljöer. Byggnaderna har därför placerats på olika höjd och med viss förskjutning i förhållande till varandra. Stora rum med generösa glaspartier och utgång till grönskan från flera väderstreck bidrar till att utemiljön flyter samman med bostäderna på ett härligt vis. Med uteplats i två väderstreck får man dessutom möjlighet att njuta av solens timmar från tidig morgon till sen kväll. Inne i bostäderna har fokus legat på att skapa generösa och sociala utrymmen för den moderna familjen. Vi har valt en naturfärgad linoljebehandlad träpanel som ger fasaden en unik och mysig karaktär. De skarpa linjerna med repetitiva fönsterband ger en stilig och stram karaktär. Vi har valt att arbeta med unika detaljer som vackert smide och entrédörrar i helglas för att maximera ljusinsläppet från två väderstreck. Här kommer de boende att njuta av harmonisk arkitektur som är anpassad för att smälta in i Österskärs underbara omgivningar.   Ida Tinning, Nyréns Arkitektkontor

 • Nybyggnadsprojekt
Boplatsringen 134 B, Älta, Nacka kommun

Boplatsringen 134 B

Lägenhet
Älta, Nacka kommun
Alexander White
7 750 000 kr
137 m²
5 rum
1 526 kr/mån
56 569 kr/m²

I omtyckta Älta uppförs nu 15 stadsradhus i skuldfri Brf med extremt låga månadsavgifter. Välrenommerade Borohus utvecklar 15 arkitektritade stadsradhus med takterrass belägna längs ett fint skogsparti i hjärtat av Ältadalen. Bostäderna passar perfekt för den aktiva familjen som vill ha ett bekymmersfritt boende mitt emellan lugn och puls. Inflyttning under juni 2024.

 • Nyproduktion
Fågelstigen 1 A-E, Nacka, Nacka kommun
 • Sön 17 dec kl 11:00
Fågelstigen 1 A-E, Nacka, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 1 A-E, Nacka, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 1 A-E

Radhus
Nacka, Nacka kommun
Alexander White
3 250 000 kr
50 m²
3 rum
3 296 kr/mån
65 000 kr/m²

VARMT VÄLKOMMEN PÅ VISNING SÖNDAG 17:E DEC KL 11-11:45. Projektet är byggstartat och ett visningshus står klart i april 2024 - inflyttning sker från maj 2024. *Räntegaranti *Tillträdesskydd *Dubbelt boende - Ersättning i 6 månader *Splitter nya bostäder med exklusiva materialval *Låg skuldsättning i Bostadsrättsföreningen *Möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år *Privata och generösa trädgårdar samt uteplatser Med privata trädgårdar, uteplatser, optimalt solläge och exklusiva materialval skapas här trivsamma och karaktäristiska bostäder som både är vackra att se på och hållbara över tid. Husen är arkitektritade och uppförda i lösvirke som gett möjlighet till den moderna, sociala och optimala planlösningen. Minivillorna om 50kvm erbjuder en mycket genomtänkt funktion med två sovrum, badrum, vardagsrum/kök, klädkammare/Walk in closet samt en hall. Till minivillorna disponeras även en privat trädgård och möjlighet till altan. Det lummiga men citynära läget mitt i Saltsjö Boo är optimalt med endast 12km till slussen och nära till kommunikationer, naturliv, skolor och mycket mer. Sethmark Properties vill att ni ska kunna känna er helt trygga med ert bostadsköp och erbjuder därför ett omfattande Trygghetspaket som bl.a. inkludera bl.a. en räntegaranti, tillträdesskydd, ersättning för dubbelt boende och möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år. Välkommen till Telegramvägen / Fågelstigen i Nacka!

 • Premium
 • Nyproduktion
Boplatsringen 138 B, Älta, Nacka kommun

Boplatsringen 138 B

Lägenhet
Älta, Nacka kommun
Alexander White
7 950 000 kr
137 m²
5 rum
1 526 kr/mån
58 029 kr/m²

Skuldfri Brf bestående av 15 arkitektritade stadsradhus fördelat i tre längor. Alla hus förses med en egen takterrass vilket gör bostäderna till något utöver det vanliga i området. Etagehusen om 5 rum och kök är fördelade på ca 137 m² på två våningsplan. Utöver den invändiga boendeytan maximeras boendet med en praktfull takterrass. Bostäderna är moderna och funktionella med omsorgsfullt framtagna material i sober färgsättning och stora fönster med fint ljusinsläpp. Tillsammans skapas ett harmoniskt och genomtänkt hem för hela familjen. På entréplanet finns stora sociala ytor där kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning. Inbyggda högtalare från Sonos i dessa rum ger en utmärkt ljudupplevelse på hela våningsplanet. Golven är genomgående av enstavig parkett förutom i våtutrymmen och del av entréhallen där golven istället pryds av granitkeramik. Från den egna uppfarten når man en plattsatt och möbleringsbar förgård där man till exempel kan inta morgonkaffet i morgonsolen. Från entréplanets andra gavel har man ett inbjudande trädäck längs med hela bostaden. Övervåningen följer entréplanets sobra intryck och dess enhetliga känsla binder samman de båda våningsplanen. Husets största sovrum är inrett med en hel garderobsvägg och rymmer dubbelsäng och övrigt sovrumsmöblemang. På övervåningen finns ytterligare tre rum som kan nyttjas som sovrum, allrum eller kontor efter eget önskemål. Vidare från övervåningen leder trappan mot husets fantastiska takterrass. Här kan man inreda med både loungedel, matgrupp och grillplats. Det här är sommarens självklara vardagsrum och nyårsnattens utkiksplats. Ältaterrassen angränsar till Nackareservatet, ett välbesökt utflyktsmål med sina natursköna marker bestående av vackra lummiga skogsområden och idylliska skogssjöar. Året om erbjuds här aktiviteter för alla. Bussen till Gullmarsplan avgår alldeles i närheten och i området finns flera förskolor och skolor. Hela området växer nu fram med nya fina småhusprojekt som tillsammans med nya lekplatser skapar ett attraktivt och barnvänligt område tjugo minuter från Stockholms innerstad

 • Nyproduktion
Generalsvägen 13, null, Österåkers kommun
 • Sön 17 dec kl 13:00

Generalsvägen 13

Radhus
Österåkers kommun
Alexander White
6 950 000 kr
135 m²
6 rum
6 956 kr/mån
51 481 kr/m²

VARMT VÄLKOMMEN PÅ VISNING AV ETT FÄRDIGBYGGT OCH INRETT PARHUS SÖNDAG 17:E DEC MELLAN KL 13:00-14:00! Projektet börjar närma sig sin slutfas - inflyttning sker från april 2024. *Räntegaranti *Tillträdesskydd *Dubbelt boende - Ersättning i 6 månader *Splitter nya bostäder med exklusiva materialval *Låg skuldsättning i Bostadsrättsföreningen *Möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år *Privata och generösa trädgårdar samt uteplatser I den pittoreska villaidyllen Österskär uppför Sethmark Properties nästa generations vackra parhus och minivillor. Med privata trädgårdar, uteplatser, optimalt solläge och exklusiva materialval skapas här trivsamma och karaktäristiska bostäder som både är vackra att se på och hållbara över tid. Husen är arkitektritade och uppförda i lösvirke som gett möjlighet till den moderna, sociala och optimala planlösningen. Parhusbostäderna erbjuder en mycket genomtänkt funktion med totalt 6 rum och kök. Den optimala planlösningen skapar en harmonisk balans mellan öppna sällskapsutrymmen och ett bekvämt privatliv. På övervåningen finns fyra rymliga sovrum samt ett allrum vilket ger gott om utrymme för varje familjemedlem att trivas och växa. Läget i hörnet mellan Allévägen och Generalsvägen gör Österkär Arkipelag till en idealisk plats för en modern och avslappnad livsstil, mitt i ett lummigt villakvarter. Bostäderna är belägna inom kort promenadavstånd från förskolor, Österåkers bästa grundskola, Roslagsbanan och havet. Parhusens design är både tidlös och elegant, utformade för att smälta väl in i det natursköna området i Österskär. Fasaderna är noggrant utformade med högkvalitativa material, vilket ger en varm och inbjudande känsla. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus, samtidigt som de ger en fantastisk vy över den omgivande grönskan. Som boende i dessa parhus kommer du att njuta av en egen privat trädgård där du kan koppla av, umgås med familj och vänner eller odla. Utomhusmiljön har utformats för att skapa en fridfull och privat atmosfär, perfekt för trevliga sommarkvällar eller lekfulla eftermiddagar för barnen. Läget i Österskär har många fördelar. Här får du både lugnet och närheten till bekvämligheter. Med närhet till skolor, förskolor, shopping och naturområden blir vardagen enkel och bekväm för hela familjen. Dessutom är kommunikationerna med bl.a. promenadavstånd till Roslagsbanan utmärkta, vilket ger snabb och smidig tillgång till centrala Stockholm. Den populära restaurangen ”Solbrännan” intill Österskärs havsbad ligger på promenadavstånd.

 • Plus
 • Nyproduktion
Ältaterrassen, null, Nacka kommun

Ältaterrassen

Lägenhet
Nacka kommun
Alexander White
fr. 7 750 000 kr
137 m²
5 rum
1 526 kr/mån

Skuldfri Brf bestående av 15 arkitektritade stadsradhus fördelat i tre längor. Alla hus förses med en egen takterrass vilket gör bostäderna till något utöver det vanliga i området. Etagehusen om 5 rum och kök är fördelade på ca 137 m² på två våningsplan. Utöver den invändiga boendeytan maximeras boendet med en praktfull takterrass. Bostäderna är moderna och funktionella med omsorgsfullt framtagna material i sober färgsättning och stora fönster med fint ljusinsläpp. Tillsammans skapas ett harmoniskt och genomtänkt hem för hela familjen. På entréplanet finns stora sociala ytor där kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning. Golven är genomgående av enstavig parkett förutom i våtutrymmen och del av entréhallen där golven istället pryds av granitkeramik. Från den egna uppfarten når man en plattsatt och möbleringsbar förgård där man till exempel kan inta morgonkaffet i morgonsolen. Från entréplanets andra gavel har man ett inbjudande trädäck längs med hela bostaden. Övervåningen följer entréplanets sobra intryck och dess enhetliga känsla binder samman de båda våningsplanen. Husets största sovrum är inrett med en hel garderobsvägg och rymmer dubbelsäng och övrigt sovrumsmöblemang. På övervåningen finns ytterligare tre rum som kan nyttjas som sovrum, allrum eller kontor efter eget önskemål. Vidare från övervåningen leder trappan mot husets fantastiska takterrass. Här kan man inreda med både loungedel, matgrupp och grillplats. Det här är sommarens självklara vardagsrum och nyårsnattens utkiksplats. Ältaterrassen angränsar till Nackareservatet, ett välbesökt utflyktsmål med sina natursköna marker bestående av vackra lummiga skogsområden och idylliska skogssjöar. Året om erbjuds här aktiviteter för alla. Bussen till Gullmarsplan avgår alldeles i närheten och i området finns flera förskolor och skolor. Hela området växer nu fram med nya fina småhusprojekt som tillsammans med nya lekplatser skapar ett attraktivt och barnvänligt område tjugo minuter från Stockholms innerstad.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9