Mäklare Mikael Bjérnhof

Mikael Bjérnhof

Om mig

Delägare på Ambassadör Fastighetsmäkleri. Med enormt driv, stor passion för yrket, engagemang & kunskap gör jag allt för att överträffa era förväntningar. Hela livet har jag arbetat med människor & försäljning. För mig är kunskap, förtroende, driv & förståelse för säljare & köpare de viktigaste egenskaperna för att skapa framgångsrika bostadsaffärer. Kontakta mig om ni vill boka ett möte. Jag säljer över hela Stockholm & tillsammans tar vi fram den bästa marknad/försäljningsplanen för just er.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Munkholmsvägen 39, Sigtuna / Munkholmen, Sigtuna kommun
Munkholmsvägen 39, Sigtuna / Munkholmen, Sigtuna kommun, bild 2
Munkholmsvägen 39, Sigtuna / Munkholmen, Sigtuna kommun, bild 3

Munkholmsvägen 39

Villa
Sigtuna / Munkholmen, Sigtuna kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
18 000 000 kr
177 + 30 m²
6 rum
1 308 m² tomt

Drömvilla med magisk utsikt mot vattnet och Sigtuna stad på populära Munkholmen med bästa läge. Huvudbyggnaden på två plan omfattar totalyta om 207kvm och tomt om 1308kvm. Vacker fastighet med högt läge på en soldränkt tomt i sydväst med makalös sjöutsikt. Huset är byggt i modern stil med påkostade och genomtänkta materialval samt stora fönsterpartier, altaner och balkonger med utsikt mot vattnet. På fastigheten finns en stor härlig tomt, underbart poolområde och garage. Detta är en fastighet helt i en klass för sig och måste upplevas på plats. Kontakta ansvarig mäklare för privat visning. Ansvarig Fastighetsmäklare Mikael Bjérnhof Ambassadör Fastighetsmäkleri

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Upplandsgatan 23, Vasastan / Tegnérlunden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45
Upplandsgatan 23, Vasastan / Tegnérlunden, Stockholms kommun, bild 2
Upplandsgatan 23, Vasastan / Tegnérlunden, Stockholms kommun, bild 3

Upplandsgatan 23

Lägenhet
Vasastan / Tegnérlunden, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
12 495 000 kr
98 m²
3.5 rum
vån 1/5
2 095 kr/mån
127 500 kr/m²

Sekelskiftesvåning anno 1883 med balkong mot innergården i skuldfri förening med väldigt god ekonomi och låg avgift om 2095 kr. En av Vasastans vackraste och populäraste adresser vid Tegnérlunden och nära Odenplan. På ca fem meter över marken med hiss finns denna våning om 98 välplanerade kvadratmeter som erbjuder genomgående stiliga och bevarade detaljer som har restaurerats och renoverats genom åren med respekt, tanke och omsorg för att bevara tidsenlig charm. Vackra tidstypiska detaljer som två fungerande kakelugnar, stuckaturer, takrosetter, bröstpaneler, speglade fönsternischer och smakfulla pardörrar. Flertalet stora fönsterpartier i två väderstreck ger härligt ljusinsläpp ihop med hela 3,3m i takhöjd. Genomgående och smart planlösning gör det lätt att leva och bo och tack vare den finstämda färgpaletten med ljusa trägolv och väggar skapas fin harmoni. Det tilltalande köket med matplats leder ut till bostadens balkong med utsikt mot innergården. Vardagsrummet är inbjudande med fina ytor för såväl önskad soffgrupp, större matbord med plats för flertalet hungriga gäster samt en av bostadens bedårande kakelugnar. Två stora sovrum varav ena har en härlig kakelugn som skapar mysfaktor och värme, här finns också bra förvaring i rymlig klädkammare. Sen finns det också ett mindre arbetsrum alternativt gästrum med sängloft. Ljusinsläppet här är ljuvligt tack vare de stora fönsterna och det finns ett stilfullt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och badkar. Denna bostad måste upplevas på plats för att uppnå full förälskelse. Varmt välkomna på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ängshöjden 2, Ekerö / Kaggeholms Slott, Ekerö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Ängshöjden 2, Ekerö / Kaggeholms Slott, Ekerö kommun, bild 2
Ängshöjden 2, Ekerö / Kaggeholms Slott, Ekerö kommun, bild 3

Ängshöjden 2

Villa
Ekerö / Kaggeholms Slott, Ekerö kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
6 950 000 kr
140 m²
5 rum
976 m² tomt

Välkommen till etapp 2 på Kaggeholms Slott. Nu erbjuds möjligheten att bo i en nyrenoverad villa på Ängshöjden med fantastiskt strandläge och naturnära idyll på Kaggeholm / Ekerö. Nyrenoverad villa med grund från byggår 1983 kommer färdigställas under 2024. Friköpt hus om 140 kvm med insynsskyddad tomt om 976 kvm. Huset erbjuder fina materialval och genomtänkta detaljer för en modern känsla där villan får ett helt nytt liv i en exklusiv design. Njut av stor härlig tomt med fantastisk kanalutsikt och mot de grönskande ängarna. Här finns allt som man kan önska sig som garage, öppna sociala ytor, generösa glaspartier, stor terrass och en underbar grönskande trädgård. Samt tillval som pool, solceller och elbilsladdare erbjuds. Tänk dig att bo i nära samspel med naturen och Mälarens vatten som inbjuder till morgondopp på sommaren, vinterbad och skridskois på vintern. Stjärnklara nätter och frisk luft. Samtidigt finns staden inom räckhåll. Det finns gott om sportaktiviteter på Kaggeholm för de aktiva. Det finns nybyggda padelbanor som ligger i en vacker slottsmiljö. Kaggeholm har också en nio håls discgolfbana, fotbollsplan, boulebana, och beachvolleybollplan. Är du grillsugen så är du välkommen att nyttja någon av grillplatserna. De ligger alla precis vid vattnet. När Kaggeholms strandbistro har öppet finns det även brädspel och käpphästar att låna. Ett stenkast nedanför finns en perfekt strand att bygga strandslott på och en härlig brygga. Villa Ängshöjden 1 – Kommande Villa Ängshöjden 2 – Till Salu Villa Ängshöjden 3 – Kommande Villa Ängshöjden 4 – Kommande Välkommen till ett underbart boende nära vatten och natur i en vacker Slottsmiljö.

  • Premium
  • Uteplats
Kvarnvägen 18, Saltsjö-Boo / Skurusundet, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 15:00
Kvarnvägen 18, Saltsjö-Boo / Skurusundet, Nacka kommun, bild 2
Kvarnvägen 18, Saltsjö-Boo / Skurusundet, Nacka kommun, bild 3

Kvarnvägen 18

Villa
Saltsjö-Boo / Skurusundet, Nacka kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
32 725 000 kr
217 + 81 m²
8 rum
3 461 m² tomt

Drömboende i världsklass som sällan saluförs. Äkta sjötomt om 3461kvm med vattenområde, brygganläggning och utan strandskydd vid populära Skurusundet i Nacka. Huvudbyggnaden på tre plan omfattar totalyta om 298kvm. Fantastisk vacker fastighet med högt och pampigt läge i etapper på en soldränkt tomt i sydväst, insynsskyddad och privat sjötomt med omedelbar närhet till vatten. Huset byggdes 1920 med en ombyggnad 1987 som är uppfört i klassisk & tidlös stil med stora fönsterpartier och altaner mot vattnet. Denna pärla är behov av renovering och omsorg. Här ges det tillfälle med fantastiska möjligheter att förverkliga ett eget drömboende efter egen smak och tycke. På fastigheten finns brygganläggning för flertal båtar med segelbåtsdjup, sjöbod, fristående gästhus om 60kvm och parkering för flera fordon. Fastigheten är en vattenfastighet, vilket innebär att vattnet utanför huset inom tomtgränsen är eget vatten. Exklusivt boende med livskvalitet i fokus måste upplevas på plats för att uppnå full förälskelse. Kontakta ansvarig mäklare för privat visning. Ansvarig Fastighetsmäklare Mikael Bjérnhof Ambassadör Fastighetsmäkleri

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bondhagsvägen 65, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Bondhagsvägen 65, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 2
Bondhagsvägen 65, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 3

Bondhagsvägen 65

Radhus
Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 900 000 kr
120 m²
5 rum
4 930 kr/mån
32 500 kr/m²

Nytt Accepterat Pris 3.900.000kr Kontakta mäklaren för visning. Mikael Bjérnhof 073 387 46 00 Välkommen till detta nyproducerade 2-plans radhus i Slottsparken. Bo granne med skogen, skolan & Mälarens strand. I Slottsparken bor du mitt emellan blåbärsskogen och de välskötta golfbanorna vid Bro Hof Slott. Skolan ligger tvärs över gatan & förskolan två gator bort. En kort promenad tar dig ner till Mälarens bad & båthamn. Bli den första att flytta in i denna underbara bostad. 120 välplanerade kvadratmeter med gaveltomt om ca 157kvm som erbjuder genomgående praktiska detaljer som egen parkeringsplats förberett för möjlighet till laddning av bil. Fyra rymliga & lättmöblerade sovrum, goda förvaringsmöjligheter och ett underbart ljusinsläpp utan insyn. Här bor du med allt du kan önska dig i form av öppna sociala ytor, tomt, terrass & egen parkeringsplats. Alla tänkbara bekvämligheter såsom två badrum, tvättmaskin & torktumlare samt diskmaskin i köket. Bostaden har ett fint golv & ljusa väggar. En genomtänkt och modern bostad som har allt och lite till.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 5