Mäklare Mikael Bjérnhof

Mikael Bjérnhof

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fatburstrappan 18, vån 9, Södermalm, Stockholms kommun
Fatburstrappan 18, vån 9, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Fatburstrappan 18, vån 9, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Fatburstrappan 18, vån 9

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB

9 950 000 kr

93,5 m²

4 rum

5 760 kr/mån

106 417 kr/m²

Välkommen till denna magnifika bostad nio våningar upp med New York-känsla och oslagbar panoramavy över Stockholm. Stora fönster & franska balkonger släpper in gott om ljus och härifrån kan ni beskåda underbar utsikt mot vackra Fatbursparken med omnejd. Lägenheten är totalt insynsskyddad. Denna fyra disponerar 93,5 välplanerade kvadratmeter som erbjuder genomgående moderna inslag med lyx. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och gör det till ett nöje att bjuda hem gäster på middag. Det splitternya köket från Ballingslöv är påkostat och väldigt exklusivt. Alla tänkbara bekvämligheter såsom tre sovrum, två badrum, tvättmaskin & torktumlare samt diskmaskin i köket och en underbar walk in closet och gott om förvaring i flera garderober. Vill man ha ännu mera New York feeling finns tillgång till föreningens fantastiska taklokal högst upp i byggnaden samt inomhuspool för den badsugna och garage längs ner i huset. Exklusivt boende med livskvalitet i fokus.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlsuddsvägen 35A, Karlsudd / Vaxholm, Vaxholms kommun
  • Budgivning pågår
Karlsuddsvägen 35A, Karlsudd / Vaxholm, Vaxholms kommun, bild 2
Karlsuddsvägen 35A, Karlsudd / Vaxholm, Vaxholms kommun, bild 3

Karlsuddsvägen 35A

Villa
Karlsudd / Vaxholm, Vaxholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB

12 995 000 kr

130 m²

6 rum

3 632 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva detta sjöställe med egen brygga på underbara Karlsudd i Vaxholm. Spektakulär boende som sällan saluförs. Här finns möjlighet att skapa ditt eget drömboende se bifogad planbeskrivning enligt detaljplan. Fastigheten är en stor och härlig sjötomt om 3632kvm med ett högt & lugnt läge med magisk utsikt mot vattnet. Egen brygga med plats för flera båtar, härlig natur och grönskande trädgård. Villa i tre plan med sociala ytor såväl interiört som utomhus på det väl tilltagna trädäcket. Garage med plats för två bilar. Till Vaxholms stadskärna kommer ni på 15min där det finns affärer, restauranger, skolor och förskolor. Till Stockholm tar det ca 45min. Måste upplevas på plats.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
John Bergs Plan 8, Kungsholmen, Stockholms kommun

John Bergs Plan 8

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB

6 175 000 kr

56 m²

3 rum

3 319 kr/mån

110 268 kr/m²

Accepterat pris 6.175.000kr. Välkommen till Kungsholmens högsta punkt! Exklusiv och välplanerad trea på toppen av berget mitt emellan Fridhemsplans, Lindhagens och Hornsbergs myllrande storstadsliv. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp genom stora fönster och en härlig solig balkong med magisk utsikt över Stockholm. Här bor du i en lägenhet i absolut toppskick med genomgående stilrena materialval och parkettgolv. Detaljerna är noga utvalda och lägenheten präglas av bekvämlighet och elegans. Underbart vardagsrum och matplats för det större sällskapet. Master bedroom med plats för större säng och dylikt. Härifrån har du utgång till bostadens underbara balkong med en utsikt som måste upplevas på plats med vy över Stockholm. Ytterligare två rum/kontor. Lägenheten har ett fint badrum renoverat 2020. Välkomnande hall med bra förvaring i garderober. Välkommen till en bostad som har allt och lite till.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3