Mäklare Richard Wall

Richard Wall

Om mig

Richard är specialiserad på att förmedla bostäder i Stockholms innerstad och han har 8 års erfarenhet av mäklarbranschen och 20 års erfarenhet av sälj. Richard är alltid påläst, noggrann och lojal. Detta har gjort att han idag är en av Stockholms mest rekommenderade fastighetsmäklare. Han älskar sitt jobb och arbetar alltid för att överträffa sina kunders förväntningar. Med Richard kan du alltid räkna med högsta kvalitét i varje moment för att nå ett högt slutpris och kundnöjdhet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlbergsvägen 29 B, BV, Vasastan, Stockholms kommun

Karlbergsvägen 29 B, BV

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
5 750 000 kr
72 m²
3 rum
3 725 kr/mån
79 861 kr/m²

Med två separata ingångar via 29 A och 29 B finns det goda möjligheter för den som önskar disponera bostadens ytor efter sina behov. Här kan du skapa en separat uthyrningsdel för att generera en extra inkomst eller inrätta ett eget hemmakontor. Ursprungligen var bostaden två separata 1:or vilket innebär att avloppsstammar för en till WC/dusch och köksstammar för ett till kök redan finns tillgängligt. Bostaden är i behov av genomgående renovering och detta gör det möjligt att återställa bostaden till dess ursprungliga format om så önskas. Bostaden har en generös takhöjd på ca 3,2 meter vilket skapar en luftig och rymlig känsla belägen i en stilfull sekelskiftesfastighet från 1898. Brf Rosen 12 är en solid och välskött förening med en låg belåning om 2 330 kr/kvm. Medlemmarna har tillgång till en takterass. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett vindsförråd med nyttjanderätt. Flexibelt tillträdet efter köparens önskemål.

Riksbyvägen 12, Bromma - Riksby, Stockholms kommun

Riksbyvägen 12

Lägenhet
Bromma - Riksby, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 450 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
4 483 kr/mån
50 735 kr/m²

Ytterst välplanerad trea med absolut toppläge i Bromma. Lägenheten är genomgående och har rikligt med ljusinsläpp från tre olika väderstreck samt har högt i tak. Solig balkong i västerläge med plats för växter och utemöbler. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaring. Belägen med fritt och insynsskyddat läge. Stilfullt och välutrustat kök med gott om förvaring och arbetsyta samt utrustat med diskmaskin. I anslutning till köket finns det plats för ett större matbord, social och trevlig planlösning. Från vardagsrummet nås den soliga balkongen i västerläge med utsikt mot grönska. I vardagsrummet finns det plats för större soffgrupp, matbord eller annat önskvärd möblemang. Lägenheten har gott om förvaring med en väl tilltagen garderob med skjutdörrar samt en rymlig klädkammare. Välkommen på visning!

  • Balkong
Ringvägen 155 A, 5 tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30

Ringvägen 155 A, 5 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 900 000 kr
40 m²
1 rum
vån 5/5
2 450 kr/mån
97 500 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Ytterst välplanerad 1:a (möjlig 2:a) med en fantastisk utsikt över Lilla Blecktornsparken och mot Hammarbybacken. Belägen högst upp i huset i ett insynsskyddat läge samt rikligt med ljusinsläpp i attraktivt område med närhet till grönska och natur. Vackert trägolv med väggar i ljus nyans och fönster i söderläge. Vardagsrummet är rymligt med gott om plats för soffgrupp och övrig önskvärd möblering samt en sovalkov. Stilfullt kök med gott om förvaring och arbetsyta samt plats för matbord. Helkaklat, stilrent badrum med svart klinker och vitt kakel. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Fruängstorget 3, 3 tr, Fruängen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Fruängstorget 3, 3 tr

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
2 250 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/7
3 762 kr/mån
50 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Ytterst välplanerad lägenhet med social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt väggar målade i vitt. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord, platsbyggd garderob med spegelskjutdörrar som inrymmer generöst med förvaring. Stilfullt kök med gott om arbetsyta och förvaring i form av över och underskåp. Helkaklat badrum som är utrustat med tvättmaskin, kommod och dusch. Lägenheten erbjuder allt du önskar samt belägen i ett attraktivt område med närhet till grönska, butiker och kommunikation.

  • Hiss
Boulevarden 46, 1 tr, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden 46, 1 tr

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
4 250 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/5
4 444 kr/mån
53 125 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Ytterst välplanerad fyra med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor balkong. Gott om förvaring i lägenheten med ett stort förråd samt flertalet garderober. I lägenheten finns det två badrum med dusch och det ena badrummet är utrustat med torktumlare samt tvättmaskin. Rymligt kök med gott om förvaring, utrustat med diskmaskin, hel kyl och frys, ugn och micro. I lägenheten finns det tre separata sovrum var av ett master bedroom. Lägenheten är genomgående, med ljusinsläpp från två olika väderstreck. Detta är Täby Parks bästa projekt men även ett av Täbys mest populära område. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Välkomna på visning av ert blivande hem!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5