Mäklare Richard Wall

Richard Wall

Om mig

Richard är specialiserad på att förmedla bostäder i Stockholms innerstad och han har 8 års erfarenhet av mäklarbranschen och 20 års erfarenhet av sälj. Richard är alltid påläst, noggrann och lojal. Detta har gjort att han idag är en av Stockholms mest rekommenderade fastighetsmäklare. Han älskar sitt jobb och arbetar alltid för att överträffa sina kunders förväntningar. Med Richard kan du alltid räkna med högsta kvalitét i varje moment för att nå ett högt slutpris och kundnöjdhet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fatburs Kvarngata 11, 4 tr, Södermalm, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Fatburs Kvarngata 11, 4 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
3 995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 4/7
4 575 kr/mån
59 627 kr/m²

Välkommen till en ljus och luftig tvåa (möjlig trea) högt upp i huset på 67 fina och välplanerade kvadratmeter. Bostadens genomsyras av vitmålade väggar och stora fönsterpartier som bidrar till rikligt ljusinsläpp och trevlig atmosfär. Här är det enkelt att bo och trivas på egen hand liksom finns alla rätta förutsättningar för sällskapliga stunder med tilltaget kök och vardagsrum som är lättmöblerade och inrymmer mycket. Den rymliga balkongen är en naturlig förlängning av matplatsen och blir som ett extra rum sommartid. Här finns gott om plats för önskat möblemang och odlingar om så önskas. På tal om matplatsen finns här möjlighet ett skapa sig ett extra rum om så önskas. Vidare fins ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord samt övriga förvaringsmöbler och önskad inredning. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar. I den välkomnande hallen som sammanfogar bostadens samtliga rum finns gott om plats för önskad inredning. Förvaringen är mycket god tack vare flertalet platsbyggda garderober, den rymliga klädkammaren samt nyttjanderätten till källarförrådet med möjlighet att hyra ett extra om så önskas. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Parmmätargatan 22, 1,5 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Parmmätargatan 22, 1,5 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
2 295 000 kr
20 m²
1 rum
vån 1,5/4
1 581 kr/mån
114 750 kr/m²

Ytterst välplanerad etta med absolut toppläge på Kungsholmen. Fungerande kakelugn som skapar charm i lägenheten och håller värmekostnaderna nere samt 3,4 m högt i tak och vackra trägolv. I allrummet finns det plats för soffgrupp, arbetsplats, läshörna, säng och matbord eller annan önskvärd möblering. Generöst med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Stabil och välskött förening som äger marken. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Boulevarden 46, 1 tr, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden 46, 1 tr

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
4 250 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/5
4 444 kr/mån
53 125 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning. Ytterst välplanerad fyra med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor balkong. Gott om förvaring i lägenheten med ett stort förråd samt flertalet garderober. I lägenheten finns det två badrum med dusch och det ena badrummet är utrustat med torktumlare samt tvättmaskin. Rymligt kök med gott om förvaring, utrustat med diskmaskin, hel kyl och frys, ugn och micro. I lägenheten finns det tre separata sovrum var av ett master bedroom. Lägenheten är genomgående, med ljusinsläpp från två olika väderstreck. Detta är Täby Parks bästa projekt men även ett av Täbys mest populära område. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Välkomna på visning av ert blivande hem!

 • Balkong
 • Hiss
Zinkens Väg 69, Södermalm / Tanto, Stockholms kommun

Zinkens Väg 69

Lägenhet
Södermalm / Tanto, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
7 600 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/3
3 675 kr/mån
88 372 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklaren för visning. I ett barnfamiljsparadis mitt på Södermalm finns denna ljusa och optimalt planerade lägenhet! Med social och öppen planlösning, balkong i sydvästläge, tre sovrum och en kontorsdel erbjuder denna pärla ett trivsamt boende för hela familjen. Här finns ett stilfullt, välutrustat och rymligt kök, som öppnar sig mot vardagsrummet, och ett ljust helkaklat badrum med fönster. Goda förvaringsmöjligheter, både i klädkammaren, den generösa hallen och sovrummen. Föreningen är mycket populär, stabil och välskött och äger marken. Läget är optimalt för den urbana familjen. Barnen kan springa rätt ut till lekplatsen på innergården, och vidare ut i Tantolunden bland kolonilotter, lekplatser och fotbollsplaner, utan att behöva komma i närheten av någon bilväg. Där finns också en badstrand, Årstavikens naturpromenad, utegym och minigolf. Samtidigt finns stadslivet vid Mariatorget och Hornstull på bekvämt gångavstånd. Välkomna på visning av ert blivande hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Krukmakarbacken 4 A, 4 tr, Södermalm, Stockholms kommun

Krukmakarbacken 4 A, 4 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Ambassadör Fastighetsmäkleri AB
5 725 000 kr
63 m²
3 rum
vån 4/6
2 750 kr/mån
90 873 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklaren för visning. Ljus och ytterst välplanerad lägenhet med stor balkong med plats för utemöbler och växter. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet, balkongen ligger i anslutning till vardagsrummet. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Stilfullt vitt kök med gott om förvaring och arbetsyta i form av bänkskiva i trä, utrustat med integrerad diskmaskin. Helkaklat badrum med mörkt klinker och vitt kakel, vägghängd wc, kommod och dusch. Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter. I ligger i anslutning till hallen som ligger klädkammaren som skapar bra med förvaring. Beläget i ett attraktivt område på Södermalm med närhet till grönska, shopping och restauranger. Stabil och välskött förening som äger marken. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5