Mäklare Erik Kihlman

Erik Kihlman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsgatan 32, Centrum, Luleå kommun
  • Ons 7 jun kl 16:30
Kungsgatan 32, Centrum, Luleå kommun, bild 2
Kungsgatan 32, Centrum, Luleå kommun, bild 3

Kungsgatan 32

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

3 995 000 kr

86 m²

4 rum

5 090 kr/mån

46 453 kr/m²

Varmt välkomna till en av Luleås finaste 3:or (tidigare 4:a). Lägenheten är på ca 86 kvm och håller en genomgående mycket hög standard. Välplanerad, modern planlösning med renoverat, öppet kök med goda arbets- och förvaringsytor. Fin maskinell utrustning med bla. vinkyl och snygga spotlights i tak. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Skön golvvärme under fötterna i badrummet. Goda förvaringsmöjligheter tack vare skjutdörrsgarderober. Större inglasad balkong i fint solläge och med mycket härliga sällskapsytor. Stabil och solid HSB-förening med låga månadsavgifter där även bredband ingår. Möjlighet till garageplats finns i källarplan. Närhet till affärer, nöjen, shopping och goda bussförbindelser. Inom föreningen finns det en fin samlingslokal, bastu med relaxavdelning samt en övernattningslägenhet och ett övernattningsrum. I källaren finns även ett varmgarage med laddstolpar, cykelförråd, soprum, tvättstuga och hobbyrum. En lägenhet man inte vill missa!

  • Premium
Erikslundsgatan 33, Erikslund, Bodens kommun

Erikslundsgatan 33

Villa
Erikslund, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

2 095 000 kr

91 m²

5 rum

1 116 m² tomt

Möjlighet att bli ägare till en mycket trivsam och renoverad enplansvilla med källare om ca 91 + 91 kvm på barnvänliga Erikslund. Villan håller en genomgående hög standard där många av de tyngre renoveringar är gjorda såsom nytt plåttak (2019), installerat fjärrvärme (2019), fiber (2019), renoverat kök (2021) och renoverat badrum på entréplan (2022). Vattenburen golvvärme på hela entréplan. Fristående garage om ca 56 kvm med utrymme för bil och förvaring. Stor uteplats på baksidan med härliga sällskapsytor. Trivsam och barnvänligt område med en stor och härlig trädgårdstomt om ca 1 116 kvm med fina lekytor för barn. Villan har närhet till matvaruaffär, centrum, förskola, skola, kommunikation och fin natur. Villan är besiktigad via VibroAkustik Sverige AB.

Abraham Ruths gränd 7, Mjölkudden/Notviken, Luleå kommun

Abraham Ruths gränd 7

Villa
Mjölkudden/Notviken, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

4 645 000 kr

136 m²

5 rum

915 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade, moderna enplansvilla som har genomgått en omfattande renovering och utbyggnad mellan ca 2015-2020 och erbjuder nu en modern och bekväm livsstil. Två renoverade badrum med smakliga materialval. Villan har en bastu för avkoppling och en vattenburen golvvärme som skapar en behaglig och varm känsla under fötterna. Villan har flertalet stora fönsterpartier som släpper in naturligt ljus och ger en öppen och luftig känsla. Generös takhöjd i det utbyggda allrummet/vardagsrummet samt braskamin som ger både värme och en mysig atmosfär under kyliga kvällar. Stensatt uppfart och en praktisk carport med goda avställningsytor. Villan har ett fördelaktigt läge vid en fotbollsplan, vilket ger en trevlig utsikt och möjlighet att titta på aktiviteter. Barnvänlig trädgårdstomt om ca 915 kvm med fina lekytor för barn samt goda odlingsmöjligheter. Fiber och fjärrvärme finns i fastigheten. Villan är förbesiktigad via Anticimex!

Valnötsvägen 15, Sävast, Bodens kommun
  • Budgivning pågår

Valnötsvägen 15

Villa
Sävast, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

2 095 000 kr

136 m²

6 rum

794 m² tomt

Trivsam 1 1/2-plansvilla i attraktiva Sävast med genomgående god standard. Villan har en storlek på ca 136 + 13 kvm fördelat på 2 plan. Vardagsrum med mysig braskamin. Två renoverade badrum med våtmatta på golv och väggar varav det ena från 2020. Flertalet sovrum i bra storlekar. Rymligt kök med utrymme för gäster. Fin uteplats på framsidan med härliga umgängesytor. Uppvuxen trädgårdstomt om ca 794 kvm med fina lekytor för barn. 3-glasfönster (ca 2010) och fjärrvärme som ger låga driftkostnader. Friliggande garage om ca 40 kvm med plats för bil och förvaring. Närhet till cykelväg och skog med ett rikt fågelliv. I Sävast finns gym (Hermelinen), skola mellan 1-9, nybyggd förskola, pizzerior, matvaruaffär, elljusspår, restaurang och ett rikt föreningsliv. Ett växande område som har det mesta. Det byggs även för fullt en ny Coop-butik, samt en hälsocentral. I närheten av fastigheten har man även möjlighet att spela golf på en 18-hålsbana som är väldigt uppskattad.

  • Uteplats
Yrkesgatan 57, Skurholmen, Luleå kommun

Yrkesgatan 57

Villa
Skurholmen, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

5 495 000 kr

220 m²

8 rum

1 185 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en mycket fin villa om ca 220 + 117 kvm med goda möjligheter till fina hyresintäkter. Villan är nybyggd från ca 2013 (källare är äldre), p ga tidigare brand. Fastigheten inrymmer två stycken lägenheter (3:or) i mycket gott skick om ca 110 kvm vardera. Genomgående hög standard i båda lägenheterna, varav en av lägenheterna har braskamin och större altan. Fiber finns indraget i fastigheten. Uppvärmningen är fjärrvärme. I källarplan finns uthyrningsmöjligheter också, samt förrådsmöjligheter. Kontakta mäklare för mer information. På fastigheten finns nybyggd förrådsboda med goda förvaringsmöjligheter. Vidare finns även carport. Fastigheten är belägen på ett centrum-nära läge med promenad- och cykelavstånd till Luleå C. Närhet till skolor, förskola, livsmedelsaffärer och nöjen.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Övre Buddbyn 4, Övre Buddbyn, Bodens kommun

Övre Buddbyn 4

Villa
Övre Buddbyn, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

1 795 000 kr

241 m²

7 rum

1 653 m² tomt

Varmt välkomna till en mycket charmig villa om ca 241 kvm fördelat på två plan i natursköna Övre Buddbyn. Villan har möjlighet till fem stycken sovrum och är utbyggd under -00 där man byggde ut åt ena hållet samt inredde del av övre plan. Den utbyggda delen har skön vattenburen golvvärme i entréplan. Nytt plåttak på "äldre" delen från 2020. Man har sedan tidigare bytt fönster och tilläggsisolerat på den äldre delen. Villan har generös takhöjd, vilket ger en luftig och öppen känsla. Charmiga och fina trägolv i stora delar av huset. Villan värms upp via pelletspanna och vattenburen värme. Fiber är indraget i huset. Denna fastighet är på ca 1.653 kvm vilket gör det perfekt för trädgårdsentusiaster och barnfamiljer. På fastigheten finns större förrådslänga med goda förvaringsmöjligheter och pannrum. Villan är förbesiktigad via VibroAkustik Sverige AB och säljaren kommer att teckna en dolda-fel försäkring. Välkomna hem!

Övre Svartlå 16, Övre Svartlå, Bodens kommun

Övre Svartlå 16

Villa
Övre Svartlå, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB

550 000 kr

183 m²

7 rum

926 m² tomt

Trivsam och utbyggd 1 1/2-plansvilla om ca 183 + 39 kvm i Övre Svartlå. Kök med skafferi och goda sällskapsytor. 5 stycken sovrum i bra storlekar. Garage med plats för bil & förvaring. Friköpt trädgårdstomt om ca 926 kvm mot skog & natur. Närhet till förskola, skola upp till årskurs 6 (ca 650 m ifrån fastigheten), fin natur och det expansiva Storklinten där man kan vistas både sommar- och vintertid mm. Fastigheten är besiktigad av Anticimex och säljaren kommer att teckna en doldafel-försäkring. Besiktningsprotokoll kan fås av mäklare.

  • Plus

Visar alla 7