Mäklare Linn Warnö

Linn Warnö

Om mig

Att köpa eller sälja sin bostad är en av de största affärerna man gör i sitt liv och jag drivs av att mina kunder ska känna sig trygga och nöjda genom hela processen. Jag är social, målinriktad och presterar alltid mitt yttersta i varje enskild bostadsaffär. Mitt mål är att ha en så hög kundnöjdhet att jag är det självklara valet vid din livs största bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Håvedalen Strutliden 2, Håvedalen, Strömstads kommun
  • Budgivning pågår

Håvedalen Strutliden 2

Villa
Håvedalen, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare

495 000 kr

50 m²

3 rum

5 620 m² tomt

Med ett högt och lantligt läge finner vi Håvedalen Strutliden 2. Vi bjuds här på möjligheternas fastighet. Utvändigt möts vi av stora öppna ytor som övergår i vacker skog. Här finns gott om plats för både avkoppling, lek och även odling för den som önskar. Läget är idylliskt, rogivande och vackert. Huset behöver mycket kärlek och är i ett stort renoveringsbehov. Kanske är det lika bra att börja från grunden där du har möjlighet att bygga upp ditt drömboende!? Runt knuten bjuds vi på vackra strövområden i bär- och svampskog. Ett svalkande dopp tas med fördel i närliggande sjö! Centrala Strömstad nås på ca 20 minuter med bil och Norska gränsen är endast några få minuter bort. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. För ytterligare information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö: +46 (0) 709-755789 Varmt välkomna!

  • Plus
Målaregatan 38, Centrala Strömstad, Strömstads kommun

Målaregatan 38

Lägenhet
Centrala Strömstad, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare

1 200 000 kr

67 m²

2 rum

5 191 kr/mån

17 910 kr/m²

Varmt välkommen till Målaregatan 38 och denna välplanerade lägenhet med generösa sociala ytor såväl inne som ute. Lägenheten genomsyras av kvalitét och gedigna materialval. Steget in tar dig till den ljusa och rymliga hallen, här finns det gott om plats för avhängning. Köket är välplanerat och ger gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter bakom vita blanka skåpsluckor. Kökets maskinella utrustning består av spishäll, inbyggd ugn, inbyggd kyl/frys, diskmaskin, samt köksfläkt. Det renoverade badrummet är helkaklat och utrustat med duschhörna, toalett samt tvättställ med förvaring. Sovrummet är tilltaget och bjuder på gott om plats för dubbelsäng samt god förvaring i klädkammare. Det ljusa vardagsrummet är trivsamt och inbjudande. Här finns gott om plats för hela familjen att samlas på. Från vardagsrummet tar vi oss enkelt till den skyddade balkongen där man kan njuta av kvällssolen i lugnet. Morgonkaffet avnjuts med fördel vid husets entré i sällskap av fåglarnas kvitter. Detta är ett boende att trivas i! Det centrala läget lämnar inget ytterligare att önska. På ett bekvämt gångavstånd finner vi skola, butiker, restauranger, shopping, vackra promenadstråk och salta bad. Ta kontakt med fastighetsmäklare Linn Warnö för vidare information samt bokning av privat visning: +46 (0) 709-755789 Varmt välkomna!

Strandvägen 15, Båleröd, Strömstads kommun
Strandvägen 15, Båleröd, Strömstads kommun, bild 2
Strandvägen 15, Båleröd, Strömstads kommun, bild 3

Strandvägen 15

Villa
Båleröd, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare

8 650 000 kr

155 m²

6 rum

1 212 m² tomt

Drömmer du om ett modernt hus i vackra omgivningar med närhet till salta bad? Då är vi glada att kunna presentera Strandvägen 15 och denna nyrenoverade villa där man inte har tummat på kvalitet! I vacker idyllisk lantlig miljö på natursköna Båleröd finner vi detta fantastiskt fina hus med härliga sociala ytor såväl inne som ute. Här bor man med vacker natur inpå knuten och salta bad på ett stenkasts avstånd. Det totalrenoverade huset är i modern design med panoramafönster från golv till tak som suddar ut gränsen mellan inne och ute samt bjuder på en fantastik utsikt över glittrande hav. Husets entréplan inrymmer en stor och välkomnande hall, toalett, sovrum, tvättstuga samt förråd. Övervåningen inrymmer ett stort och härligt kök med utgång till husets baksidan där vi möts av en väl tilltagen terrass samt den skyddade trädgården. Vidare inrymmer övervåningen ett tilltaget sällskapsrum som bjuder in till många trevliga kvällar i goda vänners lag. Matplatsen placeras med fördel vid de stora panoramafönstren där vi bjuds på en vacker utsikt över havet. Detta är ett rum att trivas i! På övervåningen finner vi även ytterligare ett sovrum samt ett smakfullt badrum. I husets entréplan finns även en separat lägenheten med egen ingång som ger goda intäktsmöjligheter. Lägenhetens kvadratmeter är fördelade på ett sovrum, badrum med tvättmaskin, sällskapsdel samt köksdel. Vid lägenhetens entré finns en tilltagen uteplats för härliga sommarkvällar. Den skyddade trädgården kan bli en dröm för dig med gröna fingrar eller låter sig vara lättskött för dig som inte är lika intresserad av odling. Gräsytorna är perfekt för barn med spring i benen och bjuder in till lekar och spel! Vi bjuds på flera fina uteplatser där du kan följa solen från morgon till kväll. På fastigheten finns även ett förrådsutrymme samt carport. För vidare information samt bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad: +46 (0) 709-755789 Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Skogsmyrsvägen 2, Båleröd, Strömstads kommun

Skogsmyrsvägen 2

Villa
Båleröd, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare

3 650 000 kr

83 m²

4 rum

4 022 m² tomt

Varmt välkomna till Båleröd och Skogsmyrsvägen 2. Vi bjuds här på ett trevligt enplanshus som ligger med högt och fritt läge i natursköna omgivningar där västerhavet med salta bad ligger på ett bekvämt avstånd. Här finner vi en riktig idyll med stor och härlig tomt på hela 4022 kvm. Den unika tomten är en av de största i området och ligger skyddat där fina buskar och träd skapar ett naturligt insynsskydd. Den stora skogsdunge precis bakom huset ger barnen en inbjudande plats att leka på. Huset ramas in av grönskande natur och för dig med gröna fingrar ges här en ypperlig möjlighet att skapa och odla. Huset inrymmer hall, köksdel, badrum, tre sovrum samt ett mysigt sällskapsrum där eldstaden värmer gott under kyligare kvällar. Från Sällskapsrummet tar vi oss ut till altanen som ligger i med ett skyddat läge och bjuder på många soltimmar, en ypperlig plats satt tända grillen på i sommar och njuta av ljumna kvällar i goda vänners lag. Här bor man i lugna omgivningar med direkt närhet till vacker natur, västerhavet och härliga strövområden. På tomten finns även carport samt gäststuga med eget pentry. Båleröd är beläget i natur- och havsnära omgivningar endast 10 minuter från centrala Strömstad med ett rikligt utbud av butiker, restauranger och nöjen. Oslo och Göteborg nås på ca 1.30 med bil. För vidare information samt bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad: +46 (0) 709-755789 Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Karlsgatan 98E, Rödshöjden, Strömstads kommun

Karlsgatan 98E

Lägenhet
Rödshöjden, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare

1 190 000 kr

74,5 m²

2 rum

4 751 kr/mån

15 973 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och inbjudande 2:a om 74,5 kvm på Karlsgatan 98 E i centrala Strömstad. Lägenheten är genomgående inredd med ljusa och trivsamma färger samt fina materialval. Ett vackert parkettgolv pryder golvet i vardagsrum samt sovrum och i hall samt kök ligger ett slitstarkt klinker. Köket är välplanerat och utrustat med alla tänkbara bekvämligheter. Vid lägenhetens entré möts vi av en skyddad uteplats där man kan slå sig till ro morgonkaffet. På husets baksida finner vi en tilltagen uteplats som vetter mot skogsbrynet, här spenderar man med fördel lata dagar eller trevliga kvällar i goda vänners lag. Läget lämnar inget ytterligare att önska - på promenadavstånd finner vi Strömstads stadsliv med butiker och restauranger, salta bad samt vackra promenadstråk. Med egen ingång i markplan är detta även ett boende för dig som ej önskar trappor. Kostnad för uppvärmning ingår i avgiften och gör detta till ett prisvärt boende. Varmt välkomna på visning! För vidare information och bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad: +46 (0) 709-755789

  • Plus
Nyckleby 35, Tjärnö, Strömstads kommun

Nyckleby 35

Villa
Tjärnö, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare

3 950 000 kr

95 m²

5 rum

2 282 m² tomt

Varmt välkomna till Tjärnö och Nyckleby 35! Söker ni en bostad med charm i lugna och havsnära omgivningar som passar såväl för fritids- och permanentboende finns här ett utmärkt tillfälle. Här bor man med vacker natur inpå knuten och salta svalkande bad på ett bekvämt avstånd. Den prunkande naturtomten är som en liten oas och erbjuder flera soliga uteplatser där man njuter av fågelsång och lugnet i en rogivande miljö. Här finns fina möjligheter för så väl den trädgårdsintresserade som för barn med spring i benen. Huset är välplanerat med flera sovrum och härliga sällskapsytor. Regniga dagar eller kyligare kvällar spenderar man med fördel framför en sprakande brasa i det mysiga sällskapsrummet medans varma sommarkvällar avnjuts på den tilltagna terrassen. På fastigheten finns även förråd, gäststuga samt garage. Detta är en fastighet som behöver upplevas på plats! Centrala Strömstad med ett rikligt utbud av butiker, restauranger och nöjen finns ca 15 minuter bort med bil. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda fel följer med till köparen. För vidare information samt bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad: +46 (0) 709755789 Välkommen!

Östra Klevgatan 3, Centrala Strömstad, Strömstads kommun

Östra Klevgatan 3

Lägenhet
Centrala Strömstad, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare

1 595 000 kr

55 m²

3 rum

3 985 kr/mån

29 000 kr/m²

På Östra Klevgatan 3 finner vi denna charmiga bostadsrätt om 55 kvm med tillhörande uteplats på innergården. Huset byggdes i slutet av 1800-talet och bjuder på en härlig känsla från svunna tider. Vi bjuds här på en magnifik bostad i sekelskiftesstil som andas charm och genomsyras av kvalitet. Med vackra spegeldörrar, breda lister, fina fönsterpartier samt en härlig takhöjd är detta ett boende utöver det vanliga. Det stilrena köket ger goda arbetsytor samt bra förvaringsmöjligheter. Planlösningen är öppen och ljus med fönster åt två väderstreck. Ytan är fördelad på hall, kök/sällskapsrum, två sovrum, badrum samt en alkov som passar sig ypperligt till förslagsvis ett hemmakontor. I föreningen finns inte någon boplikt och den låga månadskostnaden gör det även till ett bra fritidsboende. Här finns även möjlighet för andrahandsuthyrning. Läget kan inte bli bättre - på ett stenkasts avstånd finner vi Strömstads stadsliv med butiker och restauranger, salta bad samt vackra promenadstråk. Varmt välkommen hem - detta är ett boende att trivas i!

Östergatan 18, Centrala Strömstad, Strömstads kommun

Östergatan 18

Lägenhet
Centrala Strömstad, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare

1 495 000 kr

52 m²

2 rum

3 820 kr/mån

28 750 kr/m²

Varmt välkomna till Östergatan 18 och denna ljusa och inbjudande bostadsrätt om ca 52 kvm. Lägenheten är genomgående inredd med ett vackert parkettgolv samt ljusa färger och stilrena materialval. Vi bjuds här på ett luftigt vardagsrum, ett rofyllt sovrum, renoverat och fräscht badrum samt ett trivsamt och modernt kök som bjuder in till många trevliga kvällar. Från lägenheten har ni bara några minuters promenadväg till centrala Strömstad med dess stadsliv, fina strövområden, skola, idrottshall, kommunikationer samt salta bad i den vackra skärgården. Vi bjuds här på en ljus och trivsam lägenheten i en mycket välskött och trevlig förening där den låga avgiften inkluderar allt förutom hushållsel samt hemförsäkring. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö för ytterligare information - Vi ses på visning!

  • Plus
Norra Kyrkogatan 13C, Centrala Strömstad, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 13C

Lägenhet
Centrala Strömstad, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare

790 000 kr

31,5 m²

1 rum

3 430 kr/mån

25 079 kr/m²

Varmt välkommen till Norra Kyrkogatan 13C och denna smakfullt renoverade och välplanerade 1:a. Lägenheten är genomgående inredd i ljusa färger med fina materialval. I hallen finns flera rymliga originalgarderober med utmärkt förvaring. Det helkaklade badrummet renoverades i samband med stambyte och lägenheten har under de senaste åren fått nya golv samt målats om. Från vardagsrum samt köksdel bjuds vi på en vacker utsikt över Strömsvattnet. I månadskostnaden ingår uppvärmning, hushållsel. vatten, avlopp, sophämtning samt fiber. Att bo på den här adressen ger dig direkt närhet till såväl centrala Strömstad med sitt stadsliv och fina utbud av restauranger, vackra promenadstråk, grönområden, samt salta bad och kommunikationer. Detta är en adress att trivas på! Vi ses på visning! För vidare information och bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad: +46 (0) 709-755789

  • Plus
Smedjegränd 2G, Centrala Strömstad, Strömstads kommun

Smedjegränd 2G

Lägenhet
Centrala Strömstad, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare

1 600 000 kr

53 m²

1.5 rum

3 892 kr/mån

30 189 kr/m²

Varmt välkomna till Smedjegränd 2G och denna charmiga bostadsrätt mitt i centrala Strömstad! Vi bjuds här på en ljus och trivsam lägenheten i en mycket välskött och trevlig förening där den låga avgiften inkluderar både värme och hushållsel. Lägenhetens kvadratmeter är fördelade på hall, badrum, förråd, sovdel samt vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Den skyddade innergården stänger ute stadens liv och bjuder in till många fina kvällar i goda vänners lag. Här möts vi av såväl fina uteplatser som grillplats och bubbelpool. Läget lämnar inget ytterligare att önska - på ett stenkasts avstånd finner vi Strömstads stadsliv med butiker och restauranger, salta bad samt vackra promenadstråk. Varmt välkommen på visning av Smedjegränd 2G - ett hem att trivas i! För vidare information och bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad: +46 (0) 709-755789

  • Plus
  • Uteplats
Hamnevägen 41, Sydkoster, Strömstads kommun

Hamnevägen 41

Lägenhet
Sydkoster, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare

4 500 000 kr

76 m²

4 rum

7 581 kr/mån

59 211 kr/m²

På vackra Sydkoster erbjuds nu möjligheten att förvärva en inbjudande svit om 76 kvm i BRF Panorama Sydkoster på Ekenäs. Här bjuds vi på ett bekymmersfritt och bekvämt boende med Kosterfjorden som granne. Svitens kvadratmeter är fördelade på hall, tre sovrum, tre badrum med ingång från respektive sovrum, samt ett stort sällskapsrum som ligger i en öppen planlösning med köket. Från sällskapsrummet samt svitens Master Bedroom tar vi oss ut till den skyddade balkongen som bjuder på en magisk utsikt över Kosterfjorden med dess kobbar och skär. Detta är ett boende att trivas i! Ta på morgonrocken och börja dagen med ett uppfriskande morgondopp. Njut sedan av en lång frukost i lugnet som infinner sig på balkongen. Här kan ni avnjuta kaffet i morgonsolen medans dagen gryr i hamnen nedanför, Lyssna till fåglarnas kvitter och måsarnas skriande medans ögonen vilar på det glittrande havet. På natursköna Sydkoster möts vi av en vacker och rogivande miljö. Vi bjuds på vackra promenadstråk och salta bad från såväl sandstrand och klippor! Till sviten hör rätt till båtplats i hamnen på Ekenäs vilket möjliggör fina utflyktsmöjligheter med båt i den närliggande skärgården. Sviten skall finnas tillgänglig för uthyrning två veckor i månaden under högsäsong. Här finns finns goda intäktsmöjligheter. Uthyrningen sker via Pensionat Ekenäs Koster. För vidare information samt bokning av privat visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö eller Jesper Havsberg på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad: +46 (0) 709-755789 eller +46 (0) 709-755788 Varmt välkommen på visning!

Karlsgatan 38, Centrala Strömstad, Strömstads kommun

Karlsgatan 38

Tomt
Centrala Strömstad, Strömstads kommun
Askengren Fastighetsmäklare

1 595 000 kr

443 m² tomt

Välkommen till Karlsgatan 38 och denna trevliga tomt mitt i centrala Strömstad. Vi bjuds här på ett härligt läge med gångavstånd till allt som staden har att erbjuda! Tomten är på ca 443 kvm och den generösa detaljplanen anger att 1/4 av tomtens yta får lov att bebyggas med hus i max två våningar där även 1/3-del av vinden får inredas. Kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgräns. På gångavstånd möts vi av centrum med flertalet butiker, ett fint utbud av restauranger, biograf samt ett pulserande stadsliv. Vi tar oss även till salta svalkande bad samt hamnen där man med fördel kan ta en promenad längst med bryggan och titta på alla båtar. Ett stenkast från tomten finner vi även en vacker park för trevliga promenader eller varför inte ta med en filt för picknick. Följ promenadvägen runt hela Strömsvatten, kanske med ett stopp på kärleksudden där vi finner såväl en fin lekplats för barnen som Strömstads fina utegym, här finns något för både stora och små! Varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare, Linn Warnö 0046 -(0) 709755789, för ytterligare information!

Visar alla 12