Mäklare Lina Roslund

Lina Roslund

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Viggbyholm och har mycket god kännedom om den lokala marknaden i Täby med omnejd. Jag blev registrerad fastighetsmäklare 2005 och har genom åren arbetat med försäljning av nyproduktion samt försäljning av både villor och lägenheter i Täby och Danderyd. Jag är noggrann, lyhörd och presterar alltid mitt yttersta i varje enskild affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjövillegränd 10, Hägernäs Strand, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30
Sjövillegränd 10, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 2
Sjövillegränd 10, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 3

Sjövillegränd 10

Lägenhet
Hägernäs Strand, Täby kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
7 250 000 kr
112 m²
4 rum
6 958 kr/mån
64 732 kr/m²

Välkommen till en fantastisk lägenhet i populära Hägernäs strand, som med sin närhet till vattnet nästan skapar känslan av ett boende med sjötomt. Bostaden präglas också av ett flödande ljusinsläpp från stora fönsterpartier som maximerar vyerna och sjöutsikten mot både söder och väster vilket ger sol från förmiddag till kväll. Med sina 112 kvm är lägenheten en ovanligt luftig och generös fyra där rumsfördelningen är suverän med stora sällskapsytor i öppen planlösning mot köket, tre sovrum avskilt på ena sidan samt två badrum med dusch. Dessutom finns en tillhörande uteplats om 35 kvm med fri vy mot vattnet som på sommaren utgör ett extrarum med plats för sköna utemöbler och avkoppling. Huset som är byggt 2011 är mycket välskött och det finns tillgång till förråd i entréplan, det finns även carport och laddstolpe för elbil. Lägenheten har inte bara exklusiv närhet till vatten – här finns även mysiga restauranger och ett café/stenugnsbageri. Närmaste förskola ligger några minuter bort och det är även nära till skola, fotbollsplaner, tennisbanor med mera. Välskött förening med god ekonomi. Sammantaget ett unikt och helt underbart boende som erbjuder en perfekt kombination av ett praktiskt liv i lägenhet och ett avkopplande fritidsboende i skärgården.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fyndvägen 33, Gribbylund, Täby kommun
  • Budgivning pågår

Fyndvägen 33

Radhus
Gribbylund, Täby kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
6 950 000 kr
123 + 3 m²
5 rum
296 m² tomt

Välkommen till ett perfekt planerat radhus med 5 rum, attraktivt gavelläge och direkt närhet till Rönningesjön! Se fram emot att njuta av ett sjönära hem med badrocksavstånd till Ängsholmsbadet, som ligger endast drygt 200 meter bort. Huset ligger dessutom längst in på gatan och har ett högt, fritt läge med utsikt mot en vidsträckt öppen allmänning och Rönningesjön. Huset är byggt i souterräng och väldigt praktiskt, med hela 4 sovrum placerade i varsin hörna uppe och nere. Boytan om 123 kvm är mycket väl tillvaratagen med genomgående stora rum. Bostaden präglas också av väldigt generöst ljusinsläpp i vardagsrummet, köket och även via trapphusets stora fönster. På den övre baksidan av trädgården finns ett generöst altandäck som har västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Badrum finns på båda våningarna och huset har en separat tvättstuga och en rymlig klädkammare. Utöver det tilltalande läget är detta en bostad i gott skick, med nyrenoverat duschrum, fräscht helkaklad badrum, modernt och stilrent kök samt fina ytskikt och ljusa parkettgolv. Tomten på 296 kvm är sluttande men med en mer plan baksida. Det höga läget ger en privat känsla och trevlig utsikt, förutom den härliga närheten till sjön och strandpromenaden. På framsidan finns en carport och även två förråd. Närhet till förskolor, skolor och bra kommunikationer med Roslagsbanan och bussar. Det är även nära till härliga friluftsområden såsom Skavlöten och Rönninge by. .

  • Plus
Sippvägen 37, Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Sippvägen 37

Villa
Viggbyholm - Sjösidan, Täby kommun
Berggren & Hörle Fastighetsmäklare AB
14 300 000 kr
211 + 22 m²
9 rum
989 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa, med hela 9 rum och en insynsfri skafttomt som gör bostaden helt privat! Med hela 6 möjliga sovrum är det ett drömhem för storfamiljen eller bonusfamiljen, som även kan se fram emot generösa sociala ytor och bekvämligheter som braskamin, bastu, spabad och utedusch. Villans boyta om 211 kvm är suveränt disponerad på två plan, med generösa gemensamhetsytor på entrévåningen där du har två luftiga sällskapsdelar och ett toppmodernt kök, allt med utsikt och utgång till baksidans uteplats. På övervåningen finns ett centralt allrum och totalt fyra sovrum som inkluderar ett extra stort och separat master bedroom med takfönster och takbjälkar. Villan är byggd 1995 och är genomgående mycket smakfullt inredd, bland annat med vackra marmorgolv med golvvärme i kök och hall samt ljusa färger och tapeter och gedigna parkettgolv. I allt från exteriör till materialval och övrig inredning samsas representativ elegans med hög mysfaktor i ett mycket tilltalande hem för både vuxna och barn. Uteplatsen omfattar ett stort trädäck med önskeläge mot söder. Här finns även spabad och utedusch. Husets vinkelform ger uteplatsen ett skyddat läge. Den frikostiga grönskan kring tomten gör också trädgården helt ogenerad och fri från insyn. Trädgården är också ett rum i sig, med fina gräsytor, äppelträd och andra växter på en lättskött tomt om 989 kvm. Fastigheten har både garage och carport samt parkering för flera bilar. Läget på sjösidan i Viggbyholm är mycket attraktivt med närhet till Roslagsbanan, bussar, skolor och idrottsplatser. Även nära till Värtans bad och båthamn. Rönningesjön med flera badplatser och härliga grönområden ligger även det inom kort avstånd.

  • Plus

Visar alla 3