Mäklare Martin Hasselblad

Martin Hasselblad

Om mig

Jag förmedlar bostäder för Bjurfors i Alingsås kommun. För mig är varje försäljning en stimulerande utmaning i att få så ett bra slutresultat som möjligt. Fastighetsförsäljningar handlar om kvalitet och inte om kvantitet och att som mäklare kunna jobba proaktivt under både den förberedande processen samt under budgivningen. Med mig får du en personlig och engagerad mäklare som kan hjälpa dig oavsett vart du bor i Alingsås, i villa eller lägenhet

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindekullegatan 55A, Ingared, Alingsås kommun

Lindekullegatan 55A

Lägenhet
Ingared, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
1 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
4 273 kr/mån
32 636 kr/m²

Mysig lägenhet med nybyggd känsla, med närhet till fina gångstråk och busshållplats. Bekvämt belägen i det lilla samhället. Denna bostad erbjuder en stilren och bekväm livsmiljö med trevlig trädgård i gavel och stort trädäck delvis under tak. Golvvärme i hela bostaden. Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av visning. Vi ser fram emot att guida dig genom detta fantastiska hem!

  • Uteplats
Söderhöjdsgatan 5, Vårgårda, Vårgårda kommun
Söderhöjdsgatan 5, Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Söderhöjdsgatan 5, Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Söderhöjdsgatan 5

Villa
Vårgårda, Vårgårda kommun
Bjurfors Alingsås
3 800 000 kr
125 + 38 m²
5 rum
749 m² tomt

Välkommen till ett nyproducerat modernt och stiligt hem beläget i utkanten av Vårgårdas stadskärna. En smakfullt planerad villa för den stora familjen på en återvändsgata. Här erbjuds gemensamma och öppna ytor för samvaro. Villan med sina fyra sovrum och två badrum samt tvättstuga ger gott om utrymme för familjen. Här bor du med 15 minuters gångväg till tågstationen och 17 minuter med bil till Alingsås.

  • Premium
  • Nyproduktion
Grangatan 6, Sollebrunn, Alingsås kommun

Grangatan 6

Tomt
Sollebrunn, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
100 000 kr
936 m² tomt

Fem minuter från Sollebrunn med fullt utbud som skola, vårdcentral, bank och livsmedelsbutik hittar vi Stora Mellby och 6 tomter i lantlig charm. Här bygger du ditt drömhus i en gemytlig by med grönskande natur utanför dörren. Bussförbindelse till Alingsås eller Nossebro gör boendet bekvämt, här leker barnen i trygg miljö och livet i St Mellby öppnar upp för spännande aktiviteter och naturupplevelser. VårgårdaHus är behjälpliga att tillsammans med er hitta rätt hus ur deras breda sortiment. Välkomna att kontakta Anders Nilsson på tel. 0706-44 12 91 / [email protected] Generalentreprenad via Team Lyckebacka Hus&Bygg 1 156 000:- Hussats Villa Bovik 1 367 000:. Totalpris 2 523 000:- Huset på bilden är ett förslag och inspiration, priset är exklusive markarbete och övriga byggherrekostnader. Tomten är ej låst till specifik husleverantör. Kommunala anslutningsavgifter tillkommer. Tomterna som säljs är följande: 1. Skogslyckegatan 9, Mellby 4:68 2. Skogslyckegatan 11, Mellby 4:67 3. Skogslyckegatan 13, Mellby 4:66 4. Skogslyckegatan 15, Mellby 4:65 5. Skogslyckegatan 26B, Mellby 4:71 6. Skogslyckegatan 6, Mellby 4:74 Det åligger köparen att på fastigheten uppföra ett för permanent bruk avsett bostadshus. Om köparen inte inom 18 månader från överlåtelsedatum påbörjat de egentliga byggnadsarbetena, äger säljaren rätt att häva köpet. (Med egentliga byggnadsarbetena menas bottenplattan eller motsvarande skall vara färdigställt. Uppvisande av ingånget entreprenadavtal för uppförande av småhus på tomten bedöms som tillräckligt för att upphäva villkoret). Tidsförlängning kan medges av säljaren när skäl därtill föreligger. Utan säljarens skriftliga medgivande får köparna inte överlåta fastigheten innan byggnadsskyldigheten fullgjorts. Den har fullgjorts när slutbesked/slutbevis erhållits.

Visar alla 3