Mäklare Stefan Nilsson

Stefan Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarnabo sjöväg 1, Anten, Alingsås kommun
  • Budgivning pågår
Kvarnabo sjöväg 1, Anten, Alingsås kommun, bild 2
Kvarnabo sjöväg 1, Anten, Alingsås kommun, bild 3

Kvarnabo sjöväg 1

Villa
Anten, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 850 000 kr
60 + 26 m²
3 rum
905 m² tomt

Välkomna till Kvarnabo sjöväg 1 - den perfekta platsen för dig som vill ha absolut sjöläge! Nu närmar sig våren och sommaren och visst längtar man ut?! Här i Kvarnabo finner vi denna pittoreska fastighet som kan bli just din oas! Detta mysiga hus i 1,5 plan erbjuder ett fantastiskt sjöläge, en plats som erbjuder en oas av avkoppling och naturskönhet. Med en vedeldad badtunna på den generöst tilltagna altanen kan du njuta av vacker utsikt och sköna stunder under bar himmel året runt. Altanen bjuder dessutom in till långa sociala sommarkvällar med garanterad njutning för både öga och själ. Vid sjökanten ligger en vedeldad bastu, där kan du varva ned och njuta av en avkopplande stund. Efter bastubadet tar du ett steg ut på bryggan för ett svalkande dopp. Bryggan är väl tilltagen med gott om plats för både båt och kanot. Bostaden är bonad som en åretruntbostad men passar såklart även bra för den som söker ett lyxigt fritidshus att besöka närhelst lusten och behovet finns. I bostaden har det gjorts flera renoveringar som säkerställer din komfort och trivsel. Fönstren har nyligen bytts ut år 2021, köket renoverades år 2015 och badrummet fick en ansiktslyftning samma år. Tomten erbjuder också andra bekvämligheter, såsom ett växthus och odlingsbäddar för trädgårdsentusiasten. I garaget finns ett isolerat gästrum med möjlighet till antingen hobbyverksamhet, kontor eller extra boende för vänner och familj. Bakom fastigheten går den unika museijärnvägen. Här passerar, under sommaren, ett ångtåg som går mellan Anten och Gräfsnäs. Ett trevligt inslag i området som visar att sommaren har kommit. Sjön Anten är en fantastisk fiskesjö så känner du att du vill finansiera ditt köp genom att periodvis hyra ut bostaden så kommer det inte vara några svårigheter att hitta hyresgäster. Missa inte chansen att bli ägare av denna fantastiska plats med absolut bästa läge vid strandkanten. Här kan du skapa minnen för livet och njuta av vad platsen har att erbjuda såväl sommar som vinter. Beläget endast 10-15 minuter från både Alingsås och Sollebrunn samt mindre än en timmes avstånd till Göteborg, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av lantligt lugn och stadens bekvämligheter. Välkommen med din intresseanmälan för Kvarnabo sjöväg 1 - en dröm vid vattnet!

  • Premium
Lindekullegatan 31D, Ingared, Alingsås kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Lindekullegatan 31D

Radhus
Ingared, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 190 000 kr
114,4 m²
5 rum
6 133 kr/mån
27 885 kr/m²

I princip nybyggt bostadsrättsradhus i ett familjevänligt område, perfekt beläget i expansivt område nära skola och sjö. Denna praktiska bostad erbjuder dessutom utmärkta pendlingsmöjligheter till både Göteborg och Alingsås. Här kan du njuta av ett härligt boende med minimalt underhåll, vilket ger dig möjlighet att lägga din tid på annat än tråkiga måsten. Bostaden sträcker sig över två våningar och har en väl genomtänkt planlösning med utrymme för individuella val. På entréplan finner du köket och vardagsrummet som är i en öppen och luftig design. Detta ger dig möjlighet att umgås med familj och vänner samtidigt som du förbereder middagen eller slappar i soffan. Här finns valmöjligheten att ha ett större matbord eller en köksö. På ovanvåningen finns tre sovrum, ett stort badrum samt ett allrum. Allrummet kan enkelt anpassas efter dina behov och göras om till antingen ett kontor eller en extra sovplats. Detta ger bostaden en flexibilitet som passar perfekt för den växande familjen eller för dig som behöver extra utrymme för arbete eller gäster. Baksidans altan består av ett rymligt trädäck, ypperligt för sköna grillkvällar i eftermiddags- och kvällssolen. Här kan du, efter en arbetsdag, med gott samvete slå dig ner i loungemöblerna till ljudet av grannarnas handjagare. Det barnvänliga området erbjuder många fördelar för barnfamiljer, inklusive närhet till skolor och badplatser. Här kan barnen leka fritt och tryggt i den omgivande naturen samtidigt som du har lugnet att veta att de är säkra i ett tryggt område. Dessutom ger de utmärkta pendlingsmöjligheterna till Göteborg och Alingsås dig möjlighet att jobba i storstaden men ändå fritid med familjen i en lugn och lekvänlig miljö. Sammanfattningsvis erbjuder detta bostadsrättsradhus en perfekt kombination av bekvämt boende och en praktisk livsstil. Med minimalt underhåll och närheten till vardagliga nödvändigheter, natur och pendlingsmöjligheter är detta ett idealt val för den moderna aktiva familjen eller någon som söker en bekymmersfri livsstil. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Havregatan 45, Sollebrunn, Alingsås kommun

Havregatan 45

Villa
Sollebrunn, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 190 000 kr
129 m²
5 rum
1 034 m² tomt

Välkommen till Sollebrunn och denna nyproducerade enplansvilla från Eksjöhus. Modellen heter Prio och erbjuder en praktisk planlösning där barn/ungdomar har ett eget allrum utanför sina två sovrum. På andra sidan huset finns master bedroom med ett badrum precis utanför dörren. Kök och vardagsrum har en öppen och social planlösning. Inflyttning i detta hus beräknas till våren 2024. Sollebrunn erbjuder mataffär, service, skola upp till Åk 9, fik, mm. Från Sollebrunn tar du dig enkelt mot både Alingsås och Trollhättan. Känner du att detta kan vara av intresse ska du kontakta ansvarig mäklare!

  • Plus
Havregatan 41, Sollebrunn, Alingsås kommun

Havregatan 41

Villa
Sollebrunn, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 600 000 kr
117 + 10 m²
4 rum
1 214 m² tomt

Välkommen till Sollebrunn och denna nyproducerade och praktiska enplansvilla om 117 kvm. Husmodellen Harmoni kommer från Eksjöhus och är ett modernt gavelställt hus. Entrén ligger under tak och en groventré finns i anslutning till carporten. I husets främre del finns två sovrum och en stor tvättstuga med klädkammare. Genom hallen kommer du fram till ett stort vardagsrum som i kombination med det öppna köket ger dig gott om arbetsyta och plats för samvaro.

  • Plus

Visar alla 4