Mäklare Jacob Iwarsson

Jacob Iwarsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sällbacken 40, Duved, Åre kommun
  • Tor 2 maj kl 15:00

Sällbacken 40

Fritidshus
Duved, Åre kommun
Bjurfors Åre
2 950 000 kr
66 m²
3 rum
1 178 m² tomt

Med ett alldeles strålande läge, högt upp i området med en privat och fjällnära känsla finns denna mysiga fjällstuga. Varmt välkommen till Sällbacken 40. Huset har en väldisponerad planlösning med två sovrum, badrum med bastu för sköna eftermiddagar efter en heldag på fjället samt en härlig och social storstuga att avnjuta trevliga middagar tillsammans i gott sällskap med vänner och familj. Till huset finns även en generös altan i söder, perfekt att anordna egna afterskis på med grillen i högsta hugg. Förutom huvudbyggnaden finns också en gäststuga med extra sängplatser och en friggebod att förvara utrustning i. På cirka 15 min i bilen når man Åre Torg och allt vad som erbjuds här och bara med några få minuter från huset så nås golfbanan och fina fiskeområden. Från området Sällbacken finns det också ett förbindelsespår till Duveds längdspår med smidig access från vändplanen beläget precis utanför huset.

  • Plus
Granlidsvägen 1, lgh 1503, Åre By, Åre kommun
  • Fre 3 maj kl 14:30
Granlidsvägen 1, lgh 1503, Åre By, Åre kommun, bild 2
Granlidsvägen 1, lgh 1503, Åre By, Åre kommun, bild 3

Granlidsvägen 1, lgh 1503

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
3 500 000 kr
70 m²
2 rum
vån 6/9
4 550 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade och renoverade lägenhet beläget högt upp i huset med makalös utsikt över sjö och fjäll. Redan direkt när vi kommer in i hallen slås vi av den otroliga utsikten över fjället och sjön, köket är totalrenoverat med smakfulla materialval och påkostade vitvaror samt socialt disponerat med en köksö strategiskt placerat mitt i rummet. Som upplagt för att bjuda in till trevliga tillställningar tillsammans med familj och vänner. Från köket kan vi ta oss ut till balkongen, varför inte med något gott i glaset och samtidigt njuta av den vackra utsikten över Åresjön, renfjället och den upplysta levande byn. I lägenheten finns också ett rymligt sovrum, stor hall med bra förvaringsmöjligheter, ett invändigt förråd/kontor och ett badrum. Till lägenheten hör också ett eget stort förråd smidigt beläget på samma våningsplan, det tillsammans med gemensamma utrymmena gör boendet perfekt för Årebon med mycket prylar. Här och i området bor många av Åres permanentboende vilket gör Åretorpet till ett trevligt och levande område året runt med bland annat lekpark och grönytor utanför huset. I direkt närhet finns också gym (STC) och Åre Hälsocentral, Totthummeln med fina promenadleder och det bästa av allt är att du även har gångavstånd till Åre torg. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Frönäsudden 2, 1103, Åre By, Åre kommun
  • Fre 3 maj kl 12:00
Frönäsudden 2, 1103, Åre By, Åre kommun, bild 2
Frönäsudden 2, 1103, Åre By, Åre kommun, bild 3

Frönäsudden 2, 1103

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
3 100 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/6
5 867 kr/mån
37 349 kr/m²

Drömmer du om att bosätta dig i Åre och vill bo i ett levande område både vinter som sommar? Då kan denna bostad passa alldeles strålande för dig. Lägenheten är smakfullt renoverad med fin känsla för detaljer och här kan man njuta av den vackra utsikten över Åresjön och Renfjället från ditt fönster eller från balkongen. Bostaden är rymlig, ljus och välplanerad med ett stort vardagsrum, två stora sovrum, ett fräscht helkaklat badrum och ett smakfullt kök som med sin planering är som upplagt för att bjuda in till trevliga bjudningar i gott sällskap. Det finns också gott om förvaringsutrymmen i lägenheten och i huset vilket rimmar bra för Årefamiljen med mycket prylar. Frönäsudden är en trevlig förening där de allra flesta bor permanent vilket gör det till ett levande område, full av liv och rörelse året om. Från fastigheten så är det ca 15 minuters promenad in till byn där det bland annat finns restauranger av hög klass och fina förbindelser via buss som finns i direkt närhet från lägenheten. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Droletvägen 5, Åre By, Åre kommun
Droletvägen 5, Åre By, Åre kommun, bild 2
Droletvägen 5, Åre By, Åre kommun, bild 3

Droletvägen 5

Villa
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
8 500 000 kr
121 m²
4 rum
944 m² tomt

Vill du bo i Åre by med nära till allt? Då kan den här familjevillan passa perfekt för dig. Här finns gym, hälsocentral och skolbuss i direkt närhet från huset vilket förenklar vardagen en hel del. Det går också fint att promenera ner till Åretorg som bland annat erbjuder restauranger av hög klass, flertalet butiker och ett rikt uteliv. Villan har tre sovrum, ett stort vardagsrum med öppen spis, ett modernt kök och ett badrum med bastu. Från den soliga altanen kan man luta sig bakåt och njuta av utsikten över både Åresjön och Renfjället. Utbyggnadsmöjligheter finns för dig som önskar få till ett ännu större hus då säljaren har ett beviljat bygglov som godkänner att bygga på en våning till på huset, välkommen att kontakta mäklaren för mer information. Huset lämpar sig väl både som åretruntboende och som fritidshus. Området Solbringen är ett mycket populärt område i Åre med många barnfamiljer boendes både här och i närliggande kvarter. Välkommen hem!

  • Premium
Tottvägen 113, Åre By, Åre kommun

Tottvägen 113

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
1 350 000 kr
17 m²
1 rum
vån 1/4
1 737 kr/mån
79 412 kr/m²

Perfekt belägen skidåkarlya som med sitt höga läge ger en strålande utsikt över Åresjön och fjällen. Yteffektivt boende med dubbelsäng, ett rymligt badrum, en kokvrå med en mindre matplats med en magnifik utsikt där man både ser skidbacken och Åresjön. Bostaden har ett magnifikt läge i Åre by med skidåkning beläget utanför dörren under vinterhalvåret, populära vandringsleder runt husknuten under sommarhalvåret samt nära till cykling via VM6an och pulsen på Åre torg nås enbart med en kort promenad. Bostaden säljs fullt möblerad och utrustad. Uthyrningsavtal finns med Guestit med möjlighet till fina intäkter, avtalet kan sägas upp med en månads uppsägningstid och slutar då att gälla.

  • Hiss
Björnen Ekorren 7, Åre Björnen, Åre kommun

Björnen Ekorren 7

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
Bjurfors Åre
1 695 000 kr
19 m²
1 rum
vån 2/4
2 115 kr/mån
89 211 kr/m²

Välkommen in till en mycket yteffektiv lägenhet med platsbyggda möbler och skidåkning samt service beläget precis utanför dörren. Lägenheten ligger bekvämt på entréplan vilket ger en smidig access och utöver det är takhöjden även högre än övriga våningar i föreningen vilket ger en rymligare känsla. Bostaden ligger mitt i Björnen Centrum vilket innebär att vintertid finns alpinåkningen och Björnens barnområde inom bara några meter och längdåkningen nås också enkelt via en kort promenad från lägenheten. Här finns också restauranger och Skistars reception för bland annat skiduthyrning och övrig service som underlättar din fjällsemester. Området är trevligt även sommartid då man ställer om skidområdet till en trevlig cykelbana och här finns också för de lite mer adrenalinfyllda även en häftig höghöjdsbana. Enkelt ägande i stabil förening där värme, vatten, kabel TV, bredband och hushållsel ingår i månadsavgiften. Med andra ord är lägenheten ett litet men charmigt boende som passar perfekt för dig som vill ha det enkelt och bekvämt i fjällen.

  • Hiss
Fröåvägen 23F, Åre Björnen, Åre kommun

Fröåvägen 23F

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
Bjurfors Åre
4 500 000 kr
80 m²
4 rum
vån 2/3
4 074 kr/mån
56 250 kr/m²

Ett toppenläge för dig som älskar skidåkning och uppskattar ett bekvämt läge med nära till allt i Björnen Centrum. Här har vi en trevlig och väldisponerad lägenhet som rymmer bland annat tre sovrum, ett stort badrum med bastu, en gästtoalett, vardagsrum och kök i öppen planlösning samt en trevlig och rymlig balkong. I anslutning till entrén finns också ett skidförråd och en parkeringsplats med laddstolpe tillhör lägenheten. Skidåkarläget är alldeles strålande då skidtrantrasporten passerar precis intill huset som leder er ned till Björnenliften där du sedan når Sadeln- och hela Åres liftsystem. Utöver skidåkarläget är det även bekvämt promenadavstånd till Carins Krog, livsmedelsbutik, skiduthyrning och Skistar reception. Lägenheten ligger på uthyrningsavtal via AGO med möjlighet till goda hyresintäkter. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Sadelvägen 92C, Åre Sadeln, Åre kommun

Sadelvägen 92C

Lägenhet
Åre Sadeln, Åre kommun
Bjurfors Åre
7 500 000 kr
97 m²
5 rum
vån 2/2
4 048 kr/mån
77 320 kr/m²

På Sadelvägen 92C finner vi detta moderna parhus med löjligt bra ski in/ski out-läge i Åre Sadeln. Här kan man njuta av ett rymligt och välplanerat boende fördelat på två våningar med plats för hela familjen eller kompisgänget. På nedre plan finns tre sovrum med 6 bäddar, ett badrum, ski-room och en rymlig terrass som upplagt för att bjuda in till en egen trevlig afterski i vårsolen. På övre plan har vi ett stort allrum som präglas av högt i tak och fint ljusinsläpp med en mysig kamin, ett modernt kök och matplats. Här finns också ett till sovrum samt badrum med bastu och även en balkong med utsikt över Renfjället. Åre Sadeln är ett omtyckt område som passar både sommar- och vinterälskare. På vintern tar du dig enkelt direkt till Sadelexpressen som tar dig upp till hela skidsystemet. På sommaren kan man utforska de många vandringslederna eller hoppa på cykeln och ta sig ut på crosscountrybanorna i närområdet. Bostaden säljs möblerad och klar för inflyttning, förutom några personliga saker som säljarna tar med sig. Här finns alla möjligheter att skapa och uppleva oförglömliga semesterminnen med dina nära och kära.

  • Balkong
  • Uteplats
Huså 1:271, Kall, Åre kommun

Huså 1:271

Tomt
Kall, Åre kommun
Bjurfors Åre
490 000 kr
1 233 m² tomt

Ett fint tillfälle för dig som drömmer om att bygga ett eget fritidshus. Här erbjuds en skogsnära tomt med lugnt läge i genuina Huså. Tomten har ett högt läge med vyer över Kallsjön och Kall. Här har du ett bra utgångsläge vare sig du vill stå på skidor, vandra i naturen eller åka på områdets oändliga skoterleder. Området är relativt nytt med några bebyggda tomter. Är man intresserad av att åka skidor i Åres hela liftsystem så är det bara att hoppa in i bilen och köra ca 20 minuter så kommer man till Björnen Centrum. Detaljplan finns och tillåter ett bostadshus om högsta byggnadsarea 150 m² samt ett uthus och garage om en sammanlagd byggnadsarea av högst 50 m². Elanslutning och VA finns framdraget till tomtgräns och är betald. För mer info se gällande detaljplan under fliken dokument. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Ottsjö 1:349, Ottsjö, Åre kommun
Ottsjö 1:349, Ottsjö, Åre kommun, bild 2
Ottsjö 1:349, Ottsjö, Åre kommun, bild 3

Ottsjö 1:349

Tomt
Ottsjö, Åre kommun
Bjurfors Åre
1 500 000 kr
1 058 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en tomt i vackra och omtyckta Ottsjö. Tomten ligger högt och vackert beläget på lugn återvändsgata på Rävstigen. Härifrån har man vackra vyer över fjällvärlden och Ottsjön. I närheten ligger milslånga skoterspår samt längd/turspår. Kort och gott, en optimal plats för dig som vill njuta av ett lugnt fjällboende med naturen inpå husknuten och dessutom nära till Vålådalen, Trillevallen och Åre. Enligt detaljplanen så är största tillåtna byggnadsarea är 110m2 exklusive yta för balkong, altan, skärmtak mm. Vid hus med sluttningsvåning är största tillåtna byggnadsarea per fastighet 80m2. Utöver angivna byggnadsareor får ett uthus uppföras med maximal byggnadsarea 30m2. Uthus får ej inredas som bostadsändamål. Välkommen att ta chansen att bygga ditt drömboende i harmonisk fjällmiljö i Ottsjö.

  • Premium
Lillfjällsvägen 13F, Åre Sadeln, Åre kommun

Lillfjällsvägen 13F

Lägenhet
Åre Sadeln, Åre kommun
Bjurfors Åre
4 500 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 656 kr/mån
59 211 kr/m²

Perfekt lägenhet för den skidtokiga med backen passerandes utanför dörren som leder er ner till Sadelexpressen som sedan tar er vidare i hela Åres fina liftsystem. Planlösningen är tilltalande och väl genomtänkt med två sovrum om totalt sex bäddar, ett badrum med bastu, samt en rymlig yta med kök och allrum i social öppen planlösning, här i rummet finns också en kamin strategiskt placerad i rummet som hjälper till höja mysfaktorn i lägenheten. Läget är fint med närhet till det mesta i Sadeln. Mängder med aktiviteter finns utanför dörren både sommar och vinter, på vintern åker man skidor enkelt hela vägen fram till dörren likaså ut från lägenheten. Under sommaren finns möjligheten att njuta av adrenalinfylld cykling i Åre bike park trail i direkt närhet till bostaden. Eller varför inte bara helt enkelt vara ute och vandra bland vackra miljöer, känna lugnet och gå ner i varv. Lägenheten säljes möblerad, exklusive vit skänk, litet bord intill fåtölj samt några personliga tillhörigheter/accessoarer.

  • Uteplats
Björnen Örnen 17:1C, Åre Björnen, Åre kommun

Björnen Örnen 17:1C

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
Bjurfors Åre
5 850 000 kr
96,5 m²
6 rum
vån 2/3
4 270 kr/mån
60 622 kr/m²

Etagelägenhet om sex rum och kök med dubbla balkonger i Björnen som med sitt höga läge ger en fantastisk utsikt över Åredalen. Våningen är trevlig och väldisponerad med totalt fyra sovrum, allrum och kök i fil med varandra, ett extra allrum samt dubbla badrum med dusch varav ett med bastu. Funktionen och fördelningen på lägenheten gör att man bekvämt och enkelt kan semestra två familjer tillsammans om man så önskar. Läget är alldeles perfekt för dig som älskar att åka skidor. Direkt från lägenheten är det bara att gå ner för trappen, sätta på sig skidorna, ta skidtransporten som passerar precis intill huset och åka ner till Björnen centrum som sedan tar dig till hela Åres skidsystem. På hemvägen kan man enkelt stanna till på en middag på hotell Copperhill eller varför inte besöka restaurang Tyrolens afterski och sedan utan problem ta sig hem hela vägen fram till dörren på skidor. På sommaren kan man utforska fjället till fots eller på cykel. Det finns massor av fina leder och spår i närheten från bostaden. Om man vill ha lite mer service och aktiviteter kan man promenera upp till Copperhill för att njuta av trevlig relaxavdelning och hotellets alla bekvämligheter eller ner till Björnen centrum, där det bland annat finns restauranger, butiker och längdspår. Uthyrningsavtal med Skistar finns över vintersäsongen 23/24 med undantagna ägarveckor vecka 51, 6, 7, 9 & 11. Som ägare av denna bostadsrätt är du en del av Brf Årebjörnen Ski-in, ski-out som är en mycket stabil och välskött bostadsrättsförening. Bostaden överlåts fullt möblerad och utrustad med reservation för personliga tillhörigheter så med andra ord är det bara flytta in! Kort och gott är våningen en riktig pärla som har allt man kan önska sig för en skön och avkopplande semester i Åre.

  • Balkong

Visar alla 12