Mäklare Carolina Dejus

Carolina Dejus

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
De Geersgatan 18, Lunden, Göteborgs kommun
  • Sön 5 feb kl 11:30
De Geersgatan 18, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
De Geersgatan 18, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

De Geersgatan 18

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Bjurfors Bostadsrätter City

2 980 000 kr

54 m²

2 rum

4 100 kr/mån

55 185 kr/m²

Välkomna att stiga in i denna ljusa, insynsskyddade och välrenoverade bostad. Denna trivsamma tvårummare är belägen i ett härligt läge där ena sidan vetter med utsikt över uppvuxet grönområde. Man kan njuta av en stor balkong i söder med sol större delen av dagen. Lägenheten bjuder på ett stort kök som renoverades 2010 i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är rymligt och här får ett köksbord för flera middagsgäster plats. Det är ett väl tilltaget vardagsrum med fiskbensparkett och ljuset flödar in från det stora fönsterpartiet. Härifrån når man också utgången till den härliga balkongen. Badrummet totalrenoverades i samband med föreningens stambyte 2015 med genomtänkta val för allt man kan tänkas behöva. Sovrummet är i bra storlek och erbjuder plats för dubbelsäng. En ljus och luftig bostad med högt i tak, vackra fönsterbänkar i marmor, stor klädkammare samt två tillhörande förråd. Brf De Geersgatan är placerad på en lugn återvändsgata och är en ytterst stabil förening med låga avgifter och generöst om gemensamhetsutrymmen såsom biltvätt, hobbyrum, övernattningslägenhet, bastu och gym. I avgiften ingår både kabel-TV och bredband! Här bor man med närhet till kommunikationer, bara några minuter bort stannar buss 60 och buss 62 som enkelt tar dig till stadens alla hörn. En liten promenad bort ligger Redbergsplatsen med knutpunkt för kommunikationer samt Olskrokstorget med sitt rikliga utbud och stor marknad en gång i månaden. Cykelavstånd till friluftsområdena vid Skatås och Delsjöarna samt Härlanda tjärn med badplats om sommaren. På Danska Vägen finner man caféer, restauranger, fruktaffär, servicebutik och inredningsbutiker.

  • Premium
  • Balkong
Birkagatan 16C, Örgryte, Göteborgs kommun
  • Sön 5 feb kl 13:45
Birkagatan 16C, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Birkagatan 16C, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Birkagatan 16C

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Bjurfors Bostadsrätter City

3 150 000 kr

57 m²

2 rum

4 521 kr/mån

55 263 kr/m²

Bjurfors Century presenterar en ljus och välrenoverad bostad som är belägen i ett härligt gavelläge. Här kan man njuta av en balkong i väster med sol från lunch fram till småtimmarna. Lägenheten bjuder på ett stort kök som renoverades hösten 2020. Köket har även ett vackert burspråk där ett köksbord för flera middagsgäster får plats, med utsikt mot föreningens stora gräsmatta. Det är ett väl tilltaget vardagsrum med originalparkett och ljuset flödar in från fönster i två väderstreck. Härifrån når man också utgången till den härliga balkongen. Badrummet totalrenoverades med omsorg så sent som 2020 med genomtänkta val för allt man kan tänkas behöva. Sovrummet är i bra storlek och erbjuder även två enkelgarderober. En ljus och luftig bostad med högt i tak, välrenoverat in i minsta detalj och två tillhörande förråd. På Birkagatan bor man i ett lugnt och populärt område utan direkt insyn och närhet till naturen såväl som stadens puls. Närbutiken Tempo på Delsjövägen ligger endast ett stenkast från Birkagatan, porten till Skatås motionscentrum och grönområdena runt Härlanda Tjärn och Delsjön ligger strax intill. Bara någon minut bort ligger en spårvagnshållplats, trafikerad av linje 5, som snabbt tar dig till Korsvägen och vidare in till city. Man tar även cykeln till avenyn på 10 minuter. Vill du hellre stanna i området finns de välrenommerade restaurangerna Intill och Oizo en kort promenad bort.

  • Premium
  • Balkong
Råstensgatan 35A, Kålltorp, Göteborgs kommun

Råstensgatan 35A

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Bjurfors Bostadsrätter City

2 590 000 kr

45 m²

2 rum

4 089 kr/mån

57 556 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade och smakfullt renoverade 2:a med fantastisk uteplats i söderläge. Här bor man nära vacker natur och har goda kommunikationer till centrum. Smakfullt renoverat kök, helkaklat badrum, lugnt beläget sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Från vardagsrummet nås bostadens härliga uteplats där man har gott om plats för utemöbler och planteringar. Här kan man njuta av solen under större delen av dagen. Mycket bra kommunikationer, både via buss och spårvagn in till Göteborgs innerstad med bara ca 10-15 minuters resväg! Området började byggas ut på 1930-talet och har en gemytlig småstadskänsla. I närområdet finns både mataffärer, restauranger och mysiga butiker. Vid närliggande Munkebäckstorg finns vårdmottagningar, apotek, och bibliotek. Delsjöreservatet är en stor tillgång. Här finner man vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. I området kring Skatås motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Kålltorp erbjuder ett lugnt och behagligt boende i en av Göteborgs lummigaste stadsdelar.

  • Uteplats

Visar alla 3