Mäklare Caroline Östman

Caroline Östman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Fyrverkaregatan 10A, Landala Egnahem, Göteborgs kommun
  • Sön 5 feb kl 13:00
Fyrverkaregatan 10A, Landala Egnahem, Göteborgs kommun, bild 2
Fyrverkaregatan 10A, Landala Egnahem, Göteborgs kommun, bild 3

Fyrverkaregatan 10A

Lägenhet
Landala Egnahem, Göteborgs kommun
Bjurfors Bostadsrätter City

3 850 000 kr

73,2 m²

3 rum

4 249 kr/mån

52 596 kr/m²

Bjurfors Century presenterar en ljuvlig trea med alla rätt mitt i landshövdingeidyllen Landala Egnahem. Vackra brädgolv vilar genom bostaden som är smakfullt renoverad i sin helhet. Tidstypiska originaldetaljer sätter en charmig prägel och ger alla förutsättningar att trivas. Köket är hemmets hjärta där gäster enkelt kan socialisera med hemmakocken. Bakom en spegeldörr gömmer sig ett bevarat skafferi. Bostaden erbjuder även två bra sovrum, det ena med en garderobsvägg och fönster mot föreningens lugna innergård och det andra lämpar sig perfekt som barn- eller arbetsrum. Det ljusa brädgolvet löper vidare till det mysiga vardagsrummet som har plats för soffgrupp och bokhyllor. Från hallen nås det helkaklade badrummet med tvättmaskin, badkar och spotlight. Välskött fastighet i en välmående förening med låg belåning. Varmt välkomna på visning! Välskött och lågt belånad HSB-förening med goda gemensamhetsutrymmen och grönskande innergårdar för de boende att njuta av. Lägenheten är omgiven av lummig grönska med endast några få minuters promenadväg till city. Landala Egnahem ligger på en skogsbeklädd höjd med en vacker vy över staden. Intilliggande riktmärken såsom Egnahems pepparkaksbruna villastad eller den populära lilla ankdammen som ligger belägen på samma gata ger området en egen själ. Wavrinskys plats med utmärkta spårvagnskommunikationer ligger alldeles runt knuten, liksom Sahlgrenska och Chalmers. Promenadavstånd till Vasastan och Avenyn med hela dess rika utbud.

  • Premium
Smörslätten 30, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:00

Smörslätten 30

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Bjurfors Bostadsrätter City

3 295 000 kr

77 m²

3 rum

3 758 kr/mån

42 792 kr/m²

Ett stenkast från Härlanda Tjärn och lummiga Delsjöområdet presenteras nu en rymlig trea i gavelläge med generös takhöjd. I bostaden hittar vi alla de bekvämligheter som vardagslivet kräver som exempelvis flertalet skjutdörrsgarderober, egen tvättmöjlighet och moderna vitvaror. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum blir detta den självklara platsen för sociala tillställningar. Härifrån nås även den möblerbara balkongen om ca 8,6 kvm. Tack vare gavelläget och fönster i två väderstreck upplevs lägenheten mycket ljus och hemtrevlig. Huset byggdes 2020 med stort fokus på hållbarhet och sociala ytor, som föreningens omtyckta terrass där både tillgång till grill och planteringsmöjligheter återfinns. Ett mycket härligt boende i lugna och natursköna Björkekärr med närhet till ett gott serviceutbud som matbutiker, restauranger, konditori, vårdcentral och apotek. Från Smörslätten går buss 17 som tar er ner till centrala Göteborg och över gatan nås Östra Sjukhuset där spårvagn 1 och 5 trafikerar. Svart express-bussen tar er även raka vägen till centralstationen på strax över 10 minuter. Gångavstånd till Härlanda Tjärn med natursköna strövområden, motionsspår samt badplats som ger möjlighet till en mängd olika fritidsaktiviteter året om. Förskola och skola alldeles i närheten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Mölndalsvägen 87D, Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun

Mölndalsvägen 87D

Lägenhet
Johanneberg - Almedal, Göteborgs kommun
Bjurfors Bostadsrätter City

2 995 000 kr

55 m²

2 rum

3 587 kr/mån

54 455 kr/m²

Upptäck denna ljusa tvåa i moderna Norra nova! Lägenheten bjuder på en öppen planlösning, härlig uteplats och ett väl tilltaget sovrum med skjutdörrsgarderober. I Brf Nova präglar stil, rymd och elegans materialvalen och disponeringen av bostaden. Detta är ett hem för dig som vill bo med alla bekvämligheter inom räckhåll. Köp med dig morgonkaffet och ta vagnen in till city på endast ett fåtal minuter. Närheten till stadens puls samtidigt som du har möjligheten att slappna av i ett av Almedals sköna gångstråk skapar ett tilltalande boende! Light Factory Göteborg är kvarteret som markerar Göteborgs växande södra centrum på kartan. Detta är elegant uppförda, upplysta byggnader med adresserna Mölndalsvägen samt Falkenbergsgatan. Detta påkostade boendekoncept är namngett Nova, vilket står för ljus och speglar sig i lägenheternas färgsättning såväl som disponering och materialval. Light Factory är ett påkostat framtidsboende med praktiska lägenhetsförråd på samma våningsplan som bostaden är belägen. I kvarteret finns både Maxi och nybyggda Willy:s. För den träningsglada finns Nordic Wellness bara ett par minuters gångväg från bostaden.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3