Mäklare Emelie Kronberg

Emelie Kronberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Hamngatan 5B, Kungshöjd, Göteborgs kommun

Södra Hamngatan 5B

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
3 125 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 2/4
1 743 kr/mån
89 286 kr/m²

En närmast dramatisk arkitektur dominerar intrycket i denna toppmoderna bostad som trots sina kvadratmeter präglas av rymd, yta och genomgående exklusiva material. Via väl tilltagna fönster kan dagsljuset färdas fritt över vackra plankgolv och högresta väggar på 3,6 meter. Här bor ni med en spektakulär livskvalité i en toppmodern lägenhet, ombyggd 2012 med påkostade speciellt utvalda materialval. Stå och laga goda middagar med vänner i det smakfulla Kvänumköket som är smart planerad längst ena väggen i vardagsrummet. De vita träluckorna bryts smakfullt av med en mörkare bänksskiva/stänkskydd i kalksten, givetvis är köket utrustat med diskmaskin för att underlätta vardagens bestyr. Ljuset flödar in genom två höga fönster, de djupa fönsterbänkarna i Kolmårdsmarmor ger möjlighet för inredning & dekor. Intill vardagsrummet återfinns sovalkoven som gömmer undan sängen på ett bra vis. I dagsläget är alkoven inred med 160 cm säng, här återfinns även garderober med optimerade förvaringsytor. Vidare erbjuds förvaring även i hallen, från hallen nås det stilfulla badrummet som är utrustat med tvättmaskin. I Brf Lilla Torget bor ni i en mycket familjär och välskött förening med god ekonomi vilket bidrar till låga avgifter. Fastigheten ligger i direkt anslutning till Fiskekrogen som är en av Sveriges bästa restauranger. På föreningens mysiga gård med charmfull gatstensbeläggning kan ni njuta av rofyllda sommarkvällar. Föreningens besitter en anrik historia och består av tre byggnader, Otterhällehuset som stod klart 1895, Wijkska huset, uppfört 1853, och Atlanticahuset från 1807. Kvarteren har en rik historia med eko från den gamla sjöfartsstaden. I det närliggande Landshövdingehuset hystes både riksdag och kungligheter från mitten av 1600-talet och framåt. I våra dagar är gatorna mest kända för sina många butiker, trivsamma caféer och välbesökta stjärnkrogar. Läget intill Södra Älvstranden, folklivet och platsens starka historiska atmosfär skapar en skön kontrast med lugnet inne i denna internationella citydröm.

  • Hiss
Hvitfeldtsgatan 7B, Kungshöjd, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Hvitfeldtsgatan 7B, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Hvitfeldtsgatan 7B, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Hvitfeldtsgatan 7B

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
2 850 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1
2 356 kr/mån
91 935 kr/m²

(31 kvm boarea & 7 kvm ”ej mätvärd area" enligt mätning 20210415) På Hvitfeldtsgatan 7B i ett vackert hus från 1913 återfinns ett perfekt cityboende på ca 31 kvadratmeter plus ett stort och möblerbart entresolplan om ytterligare ca 7 kvm samt möblerbar yta undertill. Detta är en unik och praktisk enrumslägenhet fullproppad med charm. Bostaden som tidigare varit en verkstad är verkligen en lägenhet som sticker ut. Lägenheten har ett stort allrum med stora och vackra fönsterpartier från golv till tak som ger en härlig känsla av rymd. Den smarta planlösningen inkluderar ett stort allrum med unikt sovloft, goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober som sträcker sig från golv till tak och yta till möblemang för både soffa, matgrupp samt skrivbordshörna. Från allrummet finns även en dörr som tar er ut till föreningens fantastiska innergård. Njut av soliga middagar i goda vänners lag och detta blir en lägenhet utöver det vanliga! Köket är smakfullt renoverat i klassiska toner av vitt och erbjuder bra förvaring. Badrummet är helkaklat i sobra färger och återfinns längst in i lägenheten. Brf Hvitfeldtsgatan 7-9 är en välskött förening med stabil ekonomi. De fina gårdarna tas väl om hand och här finns uteplatser på trall som får nyttjas av samtliga medlemmar. På Kungshöjd är det mestadels de boende i området som ni möter på gatan och Hvitfeldtsgatan är en enkelriktad gata med ytterst lite trafik. Nedanför backen lockar Kungsgatan med ett rikt restaurangutbud där ni kan njuta mat från jordens alla hörn och på kort promenadavstånd når ni hamnstråket, casinot, mysiga Haga, Vasa och Linné. Nybyggda Stenpiren och dess enkla access till Lindholmen lockar många dagspendlare och båtresenärer som vill ta en promenad längs kajen på andra sidan hamninloppet. Varmt välkommen med intresse!

  • Premium
  • Hiss
Nordhemsgatan 18A, Linné, Göteborgs kommun
Nordhemsgatan 18A, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Nordhemsgatan 18A, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Nordhemsgatan 18A

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
4 500 000 kr
72 m²
2 rum
vån 4/4
3 974 kr/mån
62 500 kr/m²

Bjurfors Century välkomnar er till en vacker 1800-talstvåa på högsta våningsplan på omtyckta Nordhemsgatan. Det är en speciell känsla att kliva in i ett hem med anor från 1800-talets slut, där de historiska detaljerna och attributen flätas samman med de nya på ett harmoniskt vis. Ni som inte vill ge avkall på brädgolv, stuckaturer, kakelugnar, gedigen takhöjd och djupa fönsternischer, se hit! Här bor ni högst upp i huset och med härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Bostadens 72 kvadratmeter är väl nyttjade, charmen är bevarad och som kronan på verket erbjuds ni en generös balkong i söderläge mot gården. Lägenheten ligger privat på högsta våningen med takåsarna som närmsta granne. Atmosfären är sagolik! Stora fria ytor och rumsvolymer. Bostadens hjärta är definitivt köket som binder samman hemmets alla rum, köksön bjuder in till mingel i goda vänners lag. Köket pryds av en pampig kakelugn, få av sitt slag! Vidare in i vardagsrummet som badar i ljus erbjuds gott om plats för möblemang efter önskemål, även här stoltserar en dekorativ kakelugn i ena hörnet. Vidare erbjuder bostaden ett rymligt sovrum med klädkammare, kaklat badrum, en välkomnande hall samt en generös balkong belägen i husets hörn. Här har ingenting lämnats åt slumpen... Några minuters promenad tar dig antingen till parkernas fågelsång eller ett brusande folkliv. Linnéstaden är en av Göteborgs populäraste stadsdelar. I kvarteret finns ett rikt utbud av trendiga restauranger och caféer samt trevliga små butiker. På Tredje Långgatan, som delvis är gågata under sommarmånaderna, ligger populära Olssons vin, Tacos &Tequila och Taverna Averna med sina härliga uteserveringar samt café, vinbar och kulturarena. I närområdet finns både Hemköp, Coop och Willys samt mysiga Saluhallen Briggen. För natursköna upplevelser finns Slottsskogen, Botaniska trädgården samt Änggården på promenadavstånd. Goda kommunikationer med både buss och spårvagn från närliggande hållplatser. Varmt välkomna att trivas!

  • Premium
  • Balkong
Tredje Långgatan 30A, Linnéstaden, Göteborgs kommun

Tredje Långgatan 30A

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 950 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/5
3 149 kr/mån
65 000 kr/m²

Vi presenterar en trivsam etta med ytterst väldisponerade kvadratmeter. Genom ett centralt och fint läge på Tredje Långgatan bor man med närhet till allt man önskar. Lägenheten erbjuder två stora och höga fönster som tillsammans med den tidstypiska takhöjden på närmre 3 meter skänker ljus och rymd. Lägenheten erbjuder flertalet tidstypiska detaljer som sätter sin charm och prägel i hela bostaden, så som de djupa fönsternischerna, takhöjd och listverk. Det u-formade köket erbjuder både god förvaring och bra arbetsyta. Ovanför köket återfinns ett praktiskt sovloft med plats för 160 cm madrass. Sällskapsdelen invid de höga fönstren öppnar upp till yta för både soffa och matbord. Önskas ytterligare förvaring kan man platsbygga garderober/bokhylla eller vitrinskåp. Lägenheten har nyligen målats om där tak och väggar går i en ljus snäckskalsfärgad ton vilket gör det enkelt att inreda efter tycke och smak. På årets varmare månader kan ni njuta av föreningens pittoreska innergård med vänner eller era grannar i huset. Här finns utegruppsmöblemang och grill som brukar vara väldigt uppskattat av föreningens medlemmar. En trappa ner i huset återfinns den närliggande tvättstugan och lägenhetens förråd. Att du bor med stadspulsen alldeles utanför porten är svårt att förstå. Några minuters promenad tar dig till antingen parkernas fågelsång eller brusande folkliv. Linné är en av Göteborgs populäraste stadsdelar. I området finns ett rikt utbud av trendiga restauranger och caféer samt trevliga små butiker. På Tredje Långgatan intill, som delvis är gågata under sommarmånaderna, ligger populära Olssons vin, Tacos &Tequila och Taverna Averna med sina härliga uteserveringar samt café, vinbar och kulturarena. I närområdet finns både Hemköp, Coop och Willys samt mysiga Saluhallen Briggen. För natursköna upplevelser finns Slottsskogen, Botaniska trädgården samt Änggården på promenadavstånd. Goda kommunikationer med både buss och spårvagn från närliggande hållplatser som Masthuggstorget samt Järntorget. Välkommen att trivas!

  • Plus
  • Hiss
Hvitfeldtsgatan 7C, Kungshöjd, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 29 apr kl 18:10
Hvitfeldtsgatan 7C, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Hvitfeldtsgatan 7C, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Hvitfeldtsgatan 7C

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Bjurfors Göteborg City
1 975 000 kr
21 m²
1 rum
vån 1
1 560 kr/mån
94 048 kr/m²

Bjurfors Century välkomnar dig till denna charmiga och sällsynt smart planerade etta. Lägenheten med en yta på ca 21 kvm återfinns i en klassisk sekelskiftesfastighet och erbjuder en unik och välplanerad boendemiljö mot föreningens gemytliga innergård. Lägenheten har en genomtänkt planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på ett optimalt sätt. Du möts av en ljus och öppen yta med en rymlig kombinerad vardagsrum, kök och sovrum. Här finns gott om plats för både soffa, säng och annat möblemang. Lägenheten har stort fönster i original som släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en inbjudande atmosfär. Köket är ljust och praktiskt byggt, materialvalen är stilrena och klassiska i ljusa toner i kombination med en mörkare bänkskiva. Man har dessutom tagit tillvara på lägenhetens takhöjd för att maximera förvaringsmöjligheterna. Längst ena väggen löper en platsbyggd förvaringslösning med utrymme för kläder samt en praktiskt uppfällbar säng. Det helkaklade badrummet är stilrent och modernt, utrustat med dusch, handfat och toalett. En av lägenhetens stora fördelar är dess placering mot innergården. Här möts du av en rogivande miljö med grönska och lugn, vilket skapar en oas mitt i stadens puls. Innergården erbjuder utrymme för avkoppling och gemenskap, perfekt för att njuta av en kopp kaffe eller läsa en bok under soliga dagar. Lägenheten på Hvitfeldtsgatan 7C är idealisk för den som söker en välplanerad och funktionell etta med närhet till både stadens bekvämligheter och naturens gröna oaser. Brf Hvitfeldtsgatan 7-9 är en välskött förening med stabil ekonomi. De fina gårdarna tas väl om hand och här finns uteplatser på trall som får nyttjas av samtliga medlemmar. På Kungshöjd är det mestadels de boende i området som ni möter på gatan och Hvitfeldtsgatan är en enkelriktad gata med ytterst lite trafik. Nedanför backen lockar Kungsgatan med ett rikt restaurangutbud där ni kan njuta mat från jordens alla hörn och på kort promenadavstånd når ni hamnstråket, casinot, mysiga Haga, Vasa och Linné. Nybyggda Stenpiren och dess enkla access till Lindholmen lockar många dagspendlare och båtresenärer som vill ta en promenad längs kajen på andra sidan hamninloppet. Varmt välkommen med intresse!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 5