Mäklare Linn Löfwendahl

Linn Löfwendahl

Om mig

Omtanke, trygghet och handlingskraft. Tre ord som präglar Linns arbete som fastighetsmäklare för att ge dig som kund de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Med erfarenhet av mäklarbranschen och fördelen av att vara född och uppvuxen i närområdet har Linn ett mycket gott kontaktnät och lokalkännedom. Med dessa kvalifikationer i kombination med Bjurfors starka varumärke går Linn in helhjärtat i varje bostadsaffär med en övertygelse om att överträffa kundens förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Katrineforsliden 8A, Härryda - Stora Bugärde, Härryda kommun

Katrineforsliden 8A

Tomt
Härryda - Stora Bugärde, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
1 495 000 kr
1 824 m² tomt

Nu erbjuds denna trivsamma tomt om 1824 kvm i attraktiva Härryda! Ta chansen att bygga ditt drömhem. Med generösa proportioner och omgiven av vacker natur, grönområden samt en närliggande sjö, skapar tomten en perfekt grund för att skapa ett hem där familj och vänner kan trivas och njuta av livet. En av de mest attraktiva aspekterna med denna tomt är dess frihet från husleverantörsbegränsningar, vilket innebär att du kan välja det hus som bäst passar dina behov och önskemål. Detta ger dig möjlighet att anpassa hemmet efter din egen smak och stil, samtidigt som du får den flexibilitet som behövs för att skapa det perfekta boendet för dig och din familj. Förhandsbeskedet avser nybyggnad av ett enbostadshus på cirka 130 kvm, med möjlighet till en våning med inredd vind eller två våningar samt komplementbyggnad. Fastigheten är nyligen avstyckad där arbetet med gallring är igång. Tillfartsvägen till fastigheten sker via Katrineforsliden. Fastigheten är belägen utanför planlagt område och omfattas av översiktsplan ÖP 2012, som vann laga kraft 2012-07-20. Området är klassificerat som övrigt markområde och ligger utanför utvecklingsområdet enligt översiktsplanen. Detta ger möjlighet att skapa ett unikt boende i en attraktiv miljö. I Härryda-området trivs grannar och samsas i en god samvaro, vilket bidrar till en stark gemenskap och en känsla av trygghet. Här finns alla förutsättningar för att skapa ett trivsamt liv med närhet till både natur och service. Området är känt för sina vackra omgivningar och erbjuder många möjligheter till rekreation och friluftsaktiviteter, vilket gör det till en idealisk plats för dem som vill ha en aktiv livsstil. Närheten till sjön ger dig möjlighet att njuta av långa promenader längs vattnet eller ta del av vattensporter såsom simning, fiske eller paddling. Den omgivande naturen bjuder även in till avkopplande stunder i skogen, där du kan samla kraft och energi från det gröna landskapet. Trots den naturnära miljön är Härryda också väl anslutet till större städer och erbjuder goda kommunikationer med bil och kollektivtrafik. Detta gör att du enkelt kan pendla till jobb och andra aktiviteter utan att behöva kompromissa med din livliga val. Sammanfattningsvis är denna tomt i Härryda en fantastisk möjlighet för dig som vill bygga ditt drömhem på en plats där du kan njuta av både naturen och en stark gemenskap. Med frihet att välja husleverantör och närheten till sjön, grönområden samt goda kommunikationer, erbjuds alla förutsättningar för ett rikt och trivsamt liv.

Spjälvägen 3, null, Bollebygds kommun
  • Budgivning pågår
Spjälvägen 3, null, Bollebygds kommun, bild 2
Spjälvägen 3, null, Bollebygds kommun, bild 3

Spjälvägen 3

Villa
Bollebygds kommun
Bjurfors Härryda
4 250 000 kr
128 + 45 m²
5 rum
882 m² tomt

I denna väl omhändertagna enplansvilla, som präglas av öppna och sociala ytor med ett genomgående fint ljusinsläpp, erbjuds ett bekvämt och högkvalitativt boende. Med en ypperlig planlösning på 128 kvadratmeter, finns det gott om plats för familjen att trivas och bo. Här finns fyra sovrum, två badrum, en tvättstuga samt ett generöst sällskapsrum som delar utrymme med matsalsdel och kök. Interiören är stilren och tidlös med genomgående ljusa ytskikt. De öppna ytorna badar i ljus tack vare det generösa fönsterpartiet i vardagsrumsdelen. Dessa fönster suddar ut gränsen mellan inne och ute och skapar en känsla av att vara nära naturen även inomhus. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till trädäcket där du kan njuta av soliga dagar under sommarhalvåret. På de öppna ytorna finner vi den strategiskt placerade kaminen - perfekt för att sprida mysfaktor och värme på kyliga dagar. Här kan du koppla av efter en lång dag med en god bok eller ett glas vin. Trädgården är delvis inhägnad och lättskött med fina planteringar och en plan gräsmatta - idealisk för lek eller avkoppling på lata dagar. Villan inkluderar också ett vidbyggt garage på cirka 45 kvadratmeter, som även kan nås från tvättstugan. Ett praktiskt plus för den som värdesätter extra förvaringsutrymme och bekvämlighet. Huset är beläget i populära Erikstorp i Bollebygd - ett område som har mycket att erbjuda i en lugn och trygg omgivning. Området präglas av ett harmoniskt samspel mellan natur och bebyggelse, vilket ger en känsla av hemtrevnad. I närområdet finner du allt från mindre butiker, mysiga restauranger, apotek och mataffärer vilket underlättar vardagens ärenden. För den naturintresserade finns det flera promenad- och cykelvägar att upptäcka, samt grönområden att utforska. Skolor och förskolor finns inom gångavstånd, vilket gör området attraktivt för barnfamiljer. Omgivningen bjuder också på lekplatser där barnen kan springa av sig och umgås med sina vänner. Här finns även ett rikt utbud av fritidsaktiviteter med idrottsplatser och föreningsliv. Med bra kommunikationer når man enkelt både centrala Bollebygd, Borås och Göteborg. Här erbjuds ett trivsamt boende i en välplanerad miljö där alla kan finna sin plats att kalla hemma.

  • Premium
Bäckängsvägen 23B, Sätila, Marks kommun
Bäckängsvägen 23B, Sätila, Marks kommun, bild 2
Bäckängsvägen 23B, Sätila, Marks kommun, bild 3

Bäckängsvägen 23B

Lägenhet
Sätila, Marks kommun
Bjurfors Härryda
2 595 000 kr
121 m²
5 rum
vån 2
6 525 kr/mån
21 446 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma bostadsrättsradhus som sträcker ut sina 121 kvadratmeter över fem rum och kök. Hemmet erbjuder hela familjen utrymme att växa och trivas, med en noggrant genomtänkt balans mellan gemensamma ytor och privatliv. Det finns två badrum som är elegant designade med ett tidlöst val av kakel och klinker. Ett av badrummen är utrustat med dusch, perfekt för snabba morgonrutiner, medan det andra har ett badkar för avkopplande stunder. En rymlig tvättstuga underlättar vardagens sysslor och gör vardagens bestyr enklare. Köket, fint designat med ljus inredning, flyter samman med vardagsrummet i en öppen planlösning som främjar gemenskap och umgänge. Stora fönster släpper in rikligt med ljus vilket ger hemmet en välkomnande atmosfär. Bostadsrätten färdigställdes 2017 vilket innebär att ni kan njuta av ett lättskött hem många år framöver. Denna bostad erbjuder allt man kan önska sig i form av komfort, funktionalitet och modern interiör. Området är familjevänligt och lugnt, vilket gör det till en idealisk plats för både barnfamiljer och de som söker ett tyst tillflyktsort. En härlig lekplats finns i området där barnen kan hålla sig sysselsatta. Här finns även två attraktiva badstränder i nära anslutning till bostadsområdet, vilket ger möjlighet att njuta av soliga dagar vid vattnet. Den närmaste stranden, Flohult, ligger bara några minuters promenad från huset. Denna mindre sandstrand erbjuder en intim och avkopplande atmosfär. Den större stranden, Sätila Sand, är en omtyckt destination med sin generösa yta av fin sand. I närheten finns alla nödvändiga bekvämligheter för ett bekvämt vardagsliv. Här hittar du matbutik för dagens inköp, vårdcentral och apotek för eventuella medicinska behov samt restaurang för de dagar då du vill låta någon annan ta hand om matlagningen. Det finns även skola och förskola i närheten vilket gör läget ypperligt för barnfamiljer. Området består av bostadsrättsradhus samt fristående villor vilket bidrar till en varierad och ytterst trivsam boendemiljö. Detta idylliska område erbjuder charmiga hem och lugna gator där man kan känna sig trygg och välkommen. Här har du allt du behöver inom räckhåll samtidigt som du bor nära naturen med dess skönhet och fridfullhet! Varmt välkomna att höra av er om intresse finns! Bokad visning. Kontakta mäklaren för anmälan.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ankares Väg 5, Mölnlycke - Båtsmanstorpet, Härryda kommun
  • Budgivning pågår
Ankares Väg 5, Mölnlycke - Båtsmanstorpet, Härryda kommun, bild 2
Ankares Väg 5, Mölnlycke - Båtsmanstorpet, Härryda kommun, bild 3

Ankares Väg 5

Lägenhet
Mölnlycke - Båtsmanstorpet, Härryda kommun
Bjurfors Härryda
3 795 000 kr
102,1 m²
4 rum
7 758 kr/mån
37 169 kr/m²

I den nedre delen av Båtmanstorpet hittar du detta charmiga radhus med ett attraktivt gavelläge, vilket erbjuder utmärkta solmöjligheter. Här finns en generös trätrall där grillkvällar kan avnjutas i goda vänners lag, och läget är unikt tack vare den stora trädgårdsdelen på husets sida. Radhuset rymmer tre ljusa sovrum med behaglig färgsättning, fördelade på två plan med sociala sällskapsytor. Köket är fräscht och ligger i direkt anslutning till det generösa vardagsrummet, som har utgång till uteplatsen. Bostaden kännetecknas av moderna ytskikt genom båda planen, vilket ger en samtida känsla. Detta är ett bekvämt och trivsamt boende i ett familjärt område, med närhet till både skolor och kommunikationer. Föreningen erbjuder en generös tvättstuga i området samt övernattningslägenhet och bastu, vilket ligger i direkt anslutning till bostaden. Bara en kort promenad bort ligger Fridaskolan som även har grundskola och gymnasieskola, Båtmansskolan som gränsar till området är en 6-9-skola. Området är grönskande och erbjuder gångavstånd till naturen, samtidigt som det ligger nära Mölnlyckes knutpunkt. Här finns all service som man kan förvänta sig av ett levande centrum, inklusive livsmedelsbutiker, restauranger och gym bland mycket annat. Välkommen till ett hem där komfort möter bekvämlighet i en harmonisk kombination!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 4