Mäklare Ebba  Persson

Ebba Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Majgatan 17, Sofieberg, Helsingborgs kommun

Majgatan 17

Villa
Sofieberg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City

4 250 000 kr

160 m²

6 rum

880 m² tomt

Välkomna till Majgatan 17 och denna välskötta enplansvilla på lugn gata med grönskande omgivningar på populära och barnvänliga Sofieberg! En sann familjedröm med rymliga sovrum, sociala ytor och en stor tomt med uteplats och uterum belägen mot ett grönområde. Tomten är helt insynsskyddad och vackert inramad av grönska. Här erbjuds flertalet njutbara uteplatser i både ett inglasat uterum och under bar himmel där ni kan njuta av solens strålar från tidig morgon till kväll. Trädgårdens varierande flora och trevliga anläggning gör den lätt att hålla efter men samtidigt finns oändligt med möjligheter för trädgårdsälskaren med gröna fingrar - här växer såväl barn som blommor upp under optimala förhållanden. I carporten kan ni med enkelhet parkera bilen i direkt anslutningen till entrén. Den har även en isolerad förrådsdel med indragen el. På baksidan finns ytterligare ett praktiskt förråd perfekt för förvaring av trädgårdsredskap och dylikt. Den idealiska planlösningen är optimal i många hänseenden och kan förädlas utefter behov. Villan erbjuder ett härligt vardagsrum med utgång till uterummet, ett praktiskt kök med en intilliggande matplats i ett ljust burspråk, en groventré i direkt anslutning till den praktiska tvättstugan samt ett stort badrum och en gäst WC. Utöver detta finns fyra sovrum och ett allrum av god storlek. Här finns rum för hela familjen. Läs mer om materialval i interiörsbeskrivningen. Detta attraktiva läge är det sällan någon som flyttar ifrån - vilket tyder på att områdets fina attraktionsvärde är stabilt och svårslaget. På Sofieberg bor ni nära grönområden såsom Filborna skogspark och Jordbodalen samt har goda kommunikationer in till centrum på bara några minuter. På kort avstånd finns en stor lekplats, skolor, livsmedelsbutiker, vårdcentral och apotek. Med enbart några få minuters promenad finner ni även Filborna Arena där bland annat gym och simbassänger finns. Helsingborgs centrum når ni på några minuter med bil alternativt på cykelavstånd.

Handelsmansgatan 2B, Eneborg, Helsingborgs kommun

Handelsmansgatan 2B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City

695 000 kr

31,5 m²

1 rum

2 775 kr/mån

22 063 kr/m²

Varmt välkomna till Handelsmansgatan 2B och denna ljusa och luftiga etta med sovalkov och stor balkong i västerläge. Lägenheten är optimalt planerat och upplevs trots sina 31,5 kvm som rymlig och otroligt ljus tack vare alla fönster där ljuset flödar in hela dagarna. Här erbjuds ett praktiskt kök i separat rum, ett rymligt vardagsrum med sovalkov och utgång till den magiska balkongen i solsäkert västerläge, ett rymligt helkaklat badrum (stambytt 2007) samt en stor garderob som löser alla förvaringsproblem. Lägenheten har en genomgående ombonad känsla i neutral färgskala och är belägen nära Viskängen, en grönskande oas mitt på Eneborg. I närområdet finns också matbutik, pizzeria samt goda busskommunikationer in till centrum någon minuts promenad från porten. Som ägare till lägenheten är man medlem i en hemtrevlig och välskött förening och man får tillgång till ett källarförråd och ett vindsförråd, även tvättstuga finns i källaren. Varmt välkomna att kontakta mäklare Ebba Persson för mer info och bokning av visning!

  • Balkong
Norra Vramsvägen 41, null, Bjuvs kommun

Norra Vramsvägen 41

Villa
Bjuvs kommun
Bjurfors Helsingborg City

1 250 000 kr

121 m²

6 rum

1 220 m² tomt

Välkomna till Norra Vramsvägen och detta charmiga hus på lantligt läge mellan Bjuv och Billesholm. Här inne har tiden stått stilla och vi slås av flertalet charmiga detaljer från husets byggår. Här erbjuds alla möjligheter att skapa ert drömboende! På entréplan finns ett rymligt kök, två härliga rum i fil som utgör optimala ytor för matsal och vardagsrum samt ett sovrum. Den eleganta trappan leder oss vidare till övre plan där planlösningen erbjuder ett allrum och tre sovrum av god storlek. I källaren finns bland annat husets badrum, pannrum, tvättutrymme, hobbyrum och förråd. Genomgående präglas huset av ett trevligt ljusinsläpp genom de stora fönstrena och en väl tilltagen takhöjd. Den väl tilltagna tomten erbjuder gott om möjligheter att parkera flertalet bilar och är i övrig lättskött och belägen i soligt läge. Här finns ett fristående förråd för extra förvaringsmöjligheter. Norra Vramsvägen 41 ligger i den lilla kyrkbyn Norra Vram som är belägen mellan Bjuv och Billesholm. I båda byarna finns bra kommunikationer med både buss och Pågatåg men också en mataffär, pizzeria, bibliotek, simhall, grundskolor och förskolor samt vårdcentral. Söderåsens nationalpark nås på bara några minuters bilfärd och där finns vackra naturområden, fantastisk natur och flertalet vandringsleder. Huset säljs med en friskrivningsklausul. Välkommen att kontakta mäklare Ebba Persson vid frågor eller för att göra en intresseanmälan.

Fyrhögagatan 3, Bårslöv, Helsingborgs kommun

Fyrhögagatan 3

Lägenhet
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City

1 195 000 kr

77 m²

3 rum

6 602 kr/mån

15 519 kr/m²

Varmt välkomna till Fyrhögagatan 3 och detta välplanerade enplansradhus med underbar uteplats i soligt västerläge! Bostaden är belägen på bilfri gata i ett lugnt område med grönskande omgivningar. Den väldisponerade boytan om 77 kvm erbjuder bland annat ett stilrent kök med plats för stort matbord, ett rymligt och ljust vardagsrum, två sovrum av bra storlek samt en praktisk tvättstuga. Utöver detta finns flertalet smarta förvaringsmöjligheter som en stor skjutdörrsgarderob samt en walk-in-closet som löser alla förvaringsproblem. Från det ljusa vardagsrummet nås det inglasade uterummet som förlänger säsongen avsevärt och rymmer ett stort matmöblemang. Trädgården är insynsskyddad och vackert inramad i grönska och staket i trä. På både fram- och baksidan finns ett förråd, perfekt för förvaring av trädgårdsredskap och dyligt. I familjevänliga Bårslöv bor ni i ett lugnt område med bekvämligheter som en liten affär, pizzeria, omtyckta förskolor, en skola upp till årskurs 6 samt många härliga grönområden och lekplatser. Trots det lantliga och naturnära läget nås Helsingborgs centrum på endast 10-15 minuter med bil eller genom de goda busskommunikationerna. Närheten till E6 gör även pendling åt alla riktningar i landet otroligt smidig. Sammantaget är detta ett lättskött, ljust och ljuvligt boende för dig som vill bo i ett lugnt område. Varmt välkommen att kontakta mäklare Ebba Persson för mer info och tidsbokning!

  • Plus
  • Uteplats
Trädgårdsgatan 21, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun

Trädgårdsgatan 21

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City

2 595 000 kr

72 m²

2 rum

4 109 kr/mån

36 042 kr/m²

Väl innanför porten tar ni bekvämt trappen eller hissen upp till andra våningen för att sedan stiga in i denna ljusa och genomgående våning som andas sekelskifte med bevarad charm! Den socialt formidabla planlösningen fördelar sig över 72 kvm och lämnar inget åt slumpen. Bostadens rymliga vardagsrum erbjuder flertalet möbleringsmöjligheter samt ovärderliga originaldetaljer som stuckaturer, vackra fönsterpartier, fiskbensparkett och en underbar takhöjd. Härifrån nås balkongen där ni kan avnjuta solens strålar under större delar av dagen samt skåda alla årstiders vackra färgskiftningar i stadsparken. Köket är går i ljusa toner och här finns plats för ett mindre matbord. Sovrummet är rofyllt och trivsamt med inbyggd förvaring runt sängen som löser alla förvaringsproblem. Utöver detta erbjuder bostaden ett helt nyrenoverat, helkaklat badrum i med exklusiva materialval samt tvättmaskin, en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt flertalet smarta förvaringsmöjligheter. Här bor du mitt i Helsingborgs centrum i ett otroligt trevligt kvarter med Maria kyrkan och stadsparken som närmsta granne. Här finner ni både mysiga restauranger och trevliga butiker. Till Norra hamnen och Gröningen samt både teater och konserthus är det endast några minuters promenad. Varmt välkomna att kontakta mäklare Ebba Persson för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Lilla strandgatan 5, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun

Lilla strandgatan 5

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City

495 000 kr

11 m²

1 rum

2 585 kr/mån

45 000 kr/m²

I hjärtat av Helsingborg, bland kullerstensgator och mysiga gränder finner ni Lilla Strandgatan 5 och Hotell H5. En charmig sekelskiftesfastighetet från 1898 med en pittoresk innergård. Idag pågår hotellverksamhet och nu har du möjlighet att köpa ett eget hotellrum i bostadsrättsform, som du använder för eget bruk eller hyr ut genom föreningens gemensamma drifttjänst. Juridisk person accepteras och rummet genererar bra avkastning. Inom en radie på 200 meter finner ni allt från Centralstationen till Helsingborgs nya restaurangområde och vackra stränder. Ni når kontinenten genom snabbtåg via Köpenhamn och från knutpunkten går färjorna till Helsingör.

  • Hiss
Lilla strandgatan 5, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun

Lilla strandgatan 5

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City

525 000 kr

16,4 m²

1 rum

3 550 kr/mån

32 012 kr/m²

I det här konceptet investerar du i en bostadsrätt där du kan hyra ut den hur mycket du vill och på så sätt tjäna pengar! Hanteringen av bokningar, städning, utbetalning av pengar etc. sköts av ett av föreningen bestämt driftbolag. Juridisk person får äga! För 2021 har ägaren fått 46 044 kr utbetalt i uthyrningsintäkter. För april-december 2020 var intäkterna 30 221 kr. Detta efter avgifter till föreningen, men innan månadsavgiften. Januari-mars är inte med då driftsbolaget hade gått i konkurs. Under april-december 2019 (rummet förvärvades i april 2019) var intäkterna 57 875 kr efter avgift till föreningen. I hjärtat av Helsingborg, bland kullerstensgator och mysiga gränder finner ni Lilla Strandgatan 5 och Hotell H5. En charmig sekelskiftesfastighet från 1898 med en pittoresk innergård. Idag pågår hotellverksamhet och nu har du möjlighet att köpa ett eget hotellrum i bostadsrättsform, som du använder för eget bruk eller hyr ut genom föreningens gemensamma drifttjänst. Juridisk person accepteras. Huset är renoverat över tiden med ambition att bevara dess karaktär. Fastigheten är fördelad på tre plan, mansardplan och källare där bottenvåningen är putsad och ovanplan i dekormurat tegel. Inom en radie på 200 meter finner ni allt från Centralstationen till Helsingborgs nya restaurangområde och vackra stränder. Ni når kontinenten genom snabbtåg via Köpenhamn och från Knutpunkten går färjorna till Helsingör.

  • Hiss
Lilla strandgatan 5, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun

Lilla strandgatan 5

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City

425 000 kr

10,6 m²

1 rum

2 544 kr/mån

40 094 kr/m²

Här erbjuds du ett koncept där du investerar i en bostadsrätt och kan hyra ut den hur mycket du vill och tjäna pengar på investeringen! Allt sköts via ett driftbolag som tar hand om bokningar, städning och utbetalning av pengar etc.. Juridisk person är OK! För 2021 har ägaren fått 46 985 kr utbetalt i uthyrningsintäkter. För april-december 2020 var intäkterna 28 676 kr. Detta efter avgifter till föreningen, men innan månadsavgiften. Januari-mars är inte med då driftsbolaget hade gått i konkurs. Under april-december 2019 (rummet förvärvades i april 2019) var intäkterna 53 229 kr efter avgift till föreningen. Läs annons och bilagor för mer info! I hjärtat av Helsingborg, bland kullerstensgator och mysiga gränder finner ni Lilla Strandgatan 5 och Hotell H5. En charmig sekelskiftesfastighet från 1898 med en pittoresk innergård. Idag pågår hotellverksamhet och nu har du möjlighet att köpa ett eget hotellrum i bostadsrättsform, som du använder för eget bruk eller hyr ut genom föreningens gemensamma drifttjänst. Juridisk person accepteras. Huset är renoverat över tiden med ambition att bevara dess karaktär. Fastigheten är fördelad på tre plan, mansardplan och källare där bottenvåningen är putsad och ovanplan i dekormurat tegel. Inom en radie på 200 meter finner ni allt från Centralstationen till Helsingborgs nya restaurangområde och vackra stränder. Ni når kontinenten genom snabbtåg via Köpenhamn och från Knutpunkten går färjorna till Helsingör.

  • Hiss

Visar alla 8