Mäklare Carl Ljunglöf

Carl Ljunglöf

Om mig

Carl har gjort sig ett känt namn som mäklare i Helsingborg eftersom han har god lokalkännedom tillsammans en stor förkärlek till staden. Med ett hjärta för service kombinerat med ett säljande och affärsmässigt tänk så vet Carl vad som krävs för att både säljare och köpare ska gå nöjda från affären. Hans mål med varje affär är att både köpare och säljare ska känna sig så pass nöjda att det inte finns någon tvekan om att det är Bjurfors och Carl som är det självklara valet igen vid nästa affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tullaregatan 16, Norra Hamnen, Helsingborgs kommun
 • Tor 28 sep kl 17:00
Tullaregatan 16, Norra Hamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Tullaregatan 16, Norra Hamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Tullaregatan 16

Lägenhet
Norra Hamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
5 695 000 kr
87,5 m²
4 rum
vån 2
7 081 kr/mån
65 086 kr/m²

Mitt bland vågornas rytmer, där havet möter staden ligger denna fläckfritt renoverade lägenhetsdröm. Med modern stil, smakfull design och exklusiva material sätter den en ny standard för boende vid havets linje. Det vitpigmenterade parkettgolvet är genomgående. Köket från Nordarno med stenskiva av modellen Dekton utgör hjärtat och bostadens sociala mittpunkt. Med havsutsikt från såväl kök och matplats som balkong känner man en ständig anknytning till havet, oavsett om du är kock eller gäst. Badrummen är exklusivt renoverade med stora plattor och exklusiv inredning, det ena försett med dusch och det andra med tvätt/tork samt badkar, spa-känslan är påtaglig. Lägenheten innehar tre sovrum varav det största med utgång till bostadens andra balkong. Som köpare av en bostadsrätt i HSB Brf Treudden får mer än bara en lägenhet. Medlemmarna förfogar bl.a. över en gästlägenhet med separat kök och badrum som kan fungera som ett andra sovrum för dina övernattande gäster. Man har även tillgång till stort förråd om ca 7 kvm, dubbla tvättstugor och fyra cykelförråd. Som bosatt på denna adress är det alltid nära till hela stadens utbud av konst och kultur, shopping i både stora och små butiker på gågatan finns runt knuten och en mängd restauranger pryder promenaden längs hamnen direkt utanför porten. Fria bad och Gröningen ligger ett stenkast från porten och lockar med allt från salta havsdopp till kulinariska upplevelser. För rekreation och motion styrs stegen mot landborgspromenaden alldeles bakom .Här i hjärtat av Helsingborg har du dessutom endast fem minuters promenad till Knutpunktens buss-/tåg och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Varmt välkommen att kontakta mäklare Carl Ljunglöf eller Bob Kjellsson för frågor samt bokning av visningstid.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vågbrytargränd 11, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
 • Idag
Vågbrytargränd 11, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Vågbrytargränd 11, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Vågbrytargränd 11

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
3 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4
3 734 kr/mån
65 364 kr/m²

Välkommen till Vågbrytaregränd 11! Med havet som närmsta granne erbjuds nu denna ljusa, stilrena och nyproducerade bostad om två rum och kök på bästa läge i trivsamma Oceanhamnen. Vackra vitpigmenterade trägolv, vita väggar och en genomgående rofull känsla beskriver bostaden i stora drag. Vardagsrum och kök ligger med öppen planlösning och härifrån når ni den fantastiska balkongen med hänförande utsikt över havet. Materialvalen är av hög kvalitet och noga utvalda, bostaden har en modern och stilfull röd linje. Vardagsrummet med gott om plats för både matplats och soffgrupp är luftigt och ljust. I hela bostaden kan ni avnjuta vyn över havet, till och med sittandes i soffan. Köket går i sobra färger och erbjuder gott om plats för såväl kocken som gästerna. Badrummet är lyxigt helkaklat med stora grå plattor och försett med samtliga bekvämligheter som förväntas av ett modernt badrum. Lägenheten erbjuder otroligt goda förvaringsmöjligheter, till skillnad från många nybyggda lägenheter, med skjutdörrsgarderober i såväl hall som sovrum. Här finns en mysig gemensam innergård som inspirerats av det havsnära läget och därutöver en gemensam takterrass med ljuvlig utsikt! Det finns också en gästlägenhet att hyra när familj och vänner vill kunna övernatta. Under högsäsong kan man hyra den tre dagar i taget och under lågsäsong en vecka. Varmt välkommen att boka visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Drottninggatan 35, Norr, Helsingborgs kommun
Drottninggatan 35, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 35, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 35

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
3 995 000 kr
96 m²
3 rum
vån 2
5 493 kr/mån
41 615 kr/m²

När du öppnar dörren till denna citydröm möts du av en känsla av elegans och historia. De höga taken och de stora fönstren ger rikligt med ljus och rymd till de tre rymliga rummen som samtliga vetter mot Helsingborgs paradgata. Varje rum är försett med omsorgsfullt bevarade detaljer från sekelskiftet, stora vackra fönster, högt i tak och fönsterbänkar i sten. Köket är en perfekt blandning av gammalt och nytt med marmorskiva och moderna vitvaror, samtidigt har de gamla detaljerna bevarats och ger en härlig kontrast. Badrummet är rymligt och stilrent renoverat. Kakel och klinker i sobra färger tillsammans med smakfull inredning bidrar till en lyxig och trivsam känsla varje dag. Lägenhetens gamla och vackra detaljer, såsom de höga fotpanelerna och dörrkarmarna, har varsamt bevarats och bidrar till att ge varje rum en unik atmosfär. De stora fönstren släpper in mycket ljus och ger lägenheten en rymd och ett ljus att trivas i. Sammanfattningsvis kombinerar denna bostad perfekt den gamla världens charm med moderna faciliteter och materialval. Här kan du njuta av sekelskiftets elegans och komfort samtidigt som du har tillgång till allt som Helsingborgs stadskärna har att erbjuda. Som bosatt på denna adress är det alltid nära till hela stadens utbud av konst och kultur. Statsteatern och konserthuset ligger ett stenkast ner för gatan. Shopping i både stora och små butiker på gågatan finns runt knuten och en fika på kaféer i både traditionell och modern anda är alltid nära. Norra hamnen, Fria bad och Gröningen ligger ett stenkast från porten och lockar med allt från salta havsdopp till kulinariska upplevelser. För rekreation och motion styrs stegen mot landborgspromenaden eller Pålsjö skog som båda ligger på bekvämt gångavstånd från porten. Varmt välkommen att kontakta mäklare Carl Ljunglöf för mer information samt bokning av visningstid.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 3