Mäklare Carl Ljunglöf

Carl Ljunglöf

Om mig

Carl har gjort sig ett känt namn som mäklare i Helsingborg eftersom han har god lokalkännedom tillsammans en stor förkärlek till staden. Med ett hjärta för service kombinerat med ett säljande och affärsmässigt tänk så vet Carl vad som krävs för att både säljare och köpare ska gå nöjda från affären. Hans mål med varje affär är att både köpare och säljare ska känna sig så pass nöjda att det inte finns någon tvekan om att det är Bjurfors och Carl som är det självklara valet igen vid nästa affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bella Vista-Vägen 25, Hittarp, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Bella Vista-Vägen 25, Hittarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Bella Vista-Vägen 25, Hittarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Bella Vista-Vägen 25

Lägenhet
Hittarp, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
3 750 000 kr
136 m²
4 rum
7 964 kr/mån
27 574 kr/m²

Fantastisk möjlighet att skapa din egen drömbostad precis intill havet, i mycket populära Brf Beva. I mysiga Hittarp bor man på bekvämt avstånd från Helsingborgs fartfyllda centrum. Med bil tar det ca 10 minuter och bussen går ofta och precis runt hörnet. Parkering under tak med möjlighet till el-laddare ingår i avgiften. Varmt välkommen att kontakta mäklare Carl Ljunglöf för mer information och visningsbokning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Norra Stenbocksgatan 54, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Norra Stenbocksgatan 54, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Norra Stenbocksgatan 54, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Norra Stenbocksgatan 54

Villa
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
10 500 000 kr
169 + 66 m²
520 m² tomt

På mycket eftertraktad adress saluförs nu denna villadröm från 20-talet. Huset är både charmigt och pampigt, med klassiska attribut som kakelugn, djupa fönsterkarmar och högt i tak bevaras känslan av en svunnen tid. Under 2020-2022 utfördes en grundlig och påkostad renovering av huset som nu är i absolut toppskick, bara att flytta in med andra ord! Huset är inte bara fullt av charm och vackra detaljer utan även mycket praktiskt utformat och perfekt för familjen. Vardagsrum och matsal utgör den naturliga sällskapspelen och via köket nås den väl insynsskyddade trädgården. I entréplan finns även det sovrum som idag används som master bedroom samt toalett och badrum. Andra våningen bjuder på tre stora sovrum, två badrum samt balkong. Ytterligare en våning upp når vi den inredda vinden som bjuder på två rum varav ett sovrum. Källarplan är inredd med hobbyrum, gillestuga med öppen spis, väl tilltagen tvättstuga samt duschrum med bastu. Trädgården är insynsskyddad och lummig, dessutom försedd med pool. Perfekt för såväl barnens spring och lek som grillkvällar och trädgårdsfester. Man har mycket smakfullt delat in trädgården i "rum" och skapat en lugn, privat och harmonisk oas oavsett tid på dygnet. Det mysiga uterummet som är försett med infravärme förlänger såväl sommarkvällar som sommaren i sig, även vår och höstdagar avnjuts gärna här. På Norra Stenbocksgatan 54 så bor man inte bara i ett fantastiskt hus utan även på fantastiskt läge. Med Pålsjö skog runt knuten är rekreation och motion aldrig långt borta. På andra hållet finns livsmedelsbutik och allt annat som vardagen kräver på mycket bekvämt gångavstånd. Bär turen till stadens centrum promenerar man dit på ca 15 minuter, känner man inte för att gå så är kommunikationerna mycket goda. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Carl Ljunglöf för mer information samt intresseanmälan.

  • Premium
Mellersta Stenbocksgatan 3, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Mellersta Stenbocksgatan 3

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
4 695 000 kr
142 m²
4 rum
vån 2/3
7 104 kr/mån
33 063 kr/m²

Drömvåning i vackra villa Stjerneborg med tre balkonger, två badrum och tidsenliga attribut genom hela bostaden. Tre sovrum, vardagsrum med rundat burspråk i anslutning till både ett stort sovrum och kök. Ett av sovrummen ligger väl avskilt via den bevarade serveringsgången och det tredje genom köket. Två av balkongerna är belägna i sovrummen, en i söderläge och en i österläge. Den tredje balkongen ligger i anslutning till entrén och har västlig riktning. Genom det vackra trapphuset välkomnas du en trappa upp och av spegeldörrar i par till en rymlig hall som för blicken in mot ett av bostadens stora och ljusa sovrum. Från hallen når du en av bostadens tre balkonger, ett badrum, ett sovrum genom den bevarade serveringsgången. Genom detta sovrum som en gång i tiden var kök så når du föreningens och fastighetens andra trapphus och med det båda bostadens förråd. Förrådet i källaren är ca 10 kvm stort och vindsförrådet är närmre 40 kvm stort, båda disponeras endast av ägarna av den här bostaden. Utöver detta finns gott om allmänna ytor för förvaring och snickeri bla. Vidare genom de pampiga salongerna ligger tre rum i vinkel med det rundade burspråket i sydöst som mittpunkt. Köket är stilrent, stort och ljust. Gott om plats för den matlagningsintresserade och även för resten av sällskapet. Genom köket via en liten hall med klädkammare nås det sista sovrummet med fönster och balkong i öst, eget badrum försett med tvätt & tork samt gott om förvaring för kläder och skor. Varmt välkommen att kontakta mäklare Carl Ljunglöf för bokning av visningstid.

  • Balkong
Baldersgatan 7, Ringstorp, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår
Baldersgatan 7, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Baldersgatan 7, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Baldersgatan 7

Radhus
Ringstorp, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg Norr
4 595 000 kr
125 + 42 m²
4 rum
453 m² tomt

Välkommen till Baldersgatan 7, en trivsam bostad belägen på naturnära Pålsjö/Hagaplan. Detta friköpta kedjehus erbjuder en fantastisk möjlighet för den som vill skapa sin egen oas. Huset ligger på återvändsgata vilket är perfekt för barnens spring och lek, på andra sidan huset ligger en allmänning som för ytterligare spring! Bostaden har en trevlig stenlagd uteplats med gott om grönska runt om. Här kan du trivsamt njuta av sommarkvällarna till den lummiga trädgården i soligt västerläge. För barnen finns det en stor allmänning precis bakom bostaden där barnen kan springa runt och leka fritt samtidigt som dem har kontakt med hemmet. Huset ligger på återvändsgata vilket är perfekt för barnens spring och lek även på denna sidan huset. När man kliver in i bostaden möts man av ett trivsamt genomgående ljusinsläpp som ger en härlig och öppen atmosfär mot vardagsrum och uteplatsen. Helkaklat badrum med golvvärme, sovrum, matsal och välutrustat kök bjuder entréplan på. En trappa upp finns bostadens största sovrum med god förvaringsmöjlighet. Bilen ställer du antingen i garaget eller på biluppställningsplatsen. Pålsjö/Hagaplan är ett barnvänligt område som ligger endast några kilometer från Helsingborgs centrum. Här bor ni granne med Pålsjö skog som erbjuder motionsslingor, tennis- och padelbanor, fotbollsplaner, våffelservering och annat som gör fritiden attraktiv. Inom gångavstånd finns livsmedelsaffär, apotek, konditori, blomsteraffär, pizzeria och restauranger. En kort och vacker promenad nerför Landborgskanten och ni når Pålsjöbaden, havet och strandpromenaden. Kontakta mäklare Carl Ljunglöf för mer information.

  • Premium

Visar alla 4