Mäklare Anton Lindström

Anton Lindström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lundabacken 4C, Centralt, Kumla kommun

Lundabacken 4C

Lägenhet
Centralt, Kumla kommun
Bjurfors Örebro
995 000 kr
62,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 694 kr/mån
15 920 kr/m²

Vi hälsar varmt välkomna till Lundabacken 4C och en optimalt planerad hörnlägenhet om 3 rum och kök med härlig balkong med eftermiddags-/kvällssol, belägen i lugnt och populärt område! En ljus och trivsam lägenhet med fri utsikt över grönytor. Lägenheten är väldisponerad och har social och öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket med matplats. Här finns också praktisk hall med klädkammare, två bra sovrum, kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Fin förvaring genom flertalet garderober, klädkammare samt förråd med loft på innergården. Stabil förening med god ekonomi där bredband, kabel-tv, bostadsrättstillägg och parkering med el ingår i avgiften! Här bor du i ett lugnt, populärt och insynsskyddat läge. Brf Lundabacken ligger beläget mitt i centrala Kumla med närhet till allt city har att erbjuda. Gångavstånd till stadsparken och Kumla sjöpark med fin promenadmiljö och restauranger. Närhet till central handel och järnvägsstationen, en fin bostad i ett smidigt läge!

  • Balkong
Askersundsvägen 71, Åmmeberg, Askersunds kommun
  • Tis 23 apr kl 17:30
Askersundsvägen 71, Åmmeberg, Askersunds kommun, bild 2
Askersundsvägen 71, Åmmeberg, Askersunds kommun, bild 3

Askersundsvägen 71

Villa
Åmmeberg, Askersunds kommun
Bjurfors Örebro
3 150 000 kr
110 + 5 m²
7 rum
5 204 m² tomt

Välkommen till Askersundsvägen 71 i Åmmeberg! Denna fantastiska bostad erbjuder en harmonisk kombination av bekvämlighet, komfort och naturskön omgivning. Här välkomnas du av en generös sjötomt som sträcker sig ända ner till vattnet där en bastu och brygga väntar, perfekt för avkopplande stunder vid sjön. Den vackra trädgården omger bostaden och erbjuder gott om utrymme för trädgårdssysslor och lek. Bostadshuset, på 110 kvadratmeter, rymmer hela familjen med generöst om sällskapsytor. Vid entrén möts du av en rymlig hall med klinkergolv och generöst med förvaringsmöjligheter i garderober. Intill hallen finns en väl tilltagen matsal med gott om ljusinsläpp och plats för matbord och stolar, här finner du en charmig bergslagskamin samt en effektiv luft/luftvärmepump för en behaglig temperatur året runt. Köket är rymligt med gott om förvaring. Vardagsrum med vackert trägolv och en kamin. Gott om plats för soffgrupp och tv. Entréplan har ett badrum med duschkabin, toalettstol och bastu. En separat matsal med kakelugn och ett mysigt skafferi kompletterar bottenvåningen, här finns även en praktisk tvättstuga. På övervåningen möts du av en luftig hall med möblerbar yta och en balkong med en förtrollande utsikt över sjön. Tre sovrum erbjuder gott om plats för sömn och avkoppling, samt förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. Övervåningen har även en WC. Till bostaden hör även en carport och ett oisolerat garage för förvaring av fordon och verktyg. Dessutom finns två uthus som erbjuder gott om extra förvaringsutrymme för trädgårdsredskap och andra tillbehör. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Anton Lindström för intresseanmälan!

  • Premium
Graningevägen 36, Lillån, Örebro kommun
  • Ons 24 apr kl 17:15
Graningevägen 36, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Graningevägen 36, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Graningevägen 36

Villa
Lillån, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 695 000 kr
125 m²
5 rum
822 m² tomt

Välkommen till Graningevägen 36 – en enplansvilla med tillhörande garage och en fantastisk trädgård, perfekt belägen med närhet till naturen och bekvämligheter. Här erbjuds en trivsam och välplanerad bostad med 5 rum och kök! När du kliver in möts du av en hall med praktisk förvaring för kläder och skor. Vardagsrummet välkomnar till avkoppling och samvaro med tillräckligt med utrymme för en bekväm soffgrupp och TV. Rymligt kök med gott om arbetsyta samt plats för köksbord och stolar. Matsalen erbjuder plats för matbord och stolar och kan även användas som ett extra sovrum om så önskas. De tre sovrummen erbjuder gott om plats för dubbelsäng och garderob. Praktisk tvättstuga med arbetsyta och groventré. Huset har två helkaklade badrum renoverade år 2000. Baksidan av huset erbjuder en trevlig utsikt mot allmänningen med stora gräsytor och en skogsdunge. Tomten är omsorgsfullt utformad med en uppfart och en blomstrande trädgård med äppel- och körsbärsträd, som ger en trivsam utomhusmiljö. På baksidan finns även en takbeklädd uteplats som rymmer stora sällskap. Graningevägen 36 är en kombination av praktisk funktionalitet och en behaglig livsmiljö. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Lindström vid intresse!

  • Premium
Rödfyrsvägen 8, Latorp, Örebro kommun
  • Mån 22 apr kl 17:15
Rödfyrsvägen 8, Latorp, Örebro kommun, bild 2
Rödfyrsvägen 8, Latorp, Örebro kommun, bild 3

Rödfyrsvägen 8

Villa
Latorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 295 000 kr
143 + 61 m²
6 rum
1 405 m² tomt

Välkomna till Rödfyrsvägen 8 och denna fina 1,5-plansvilla! Här erbjuds ett rymligt hus med stora sällskapsytor, perfekt för barnfamiljen. Husets 143 + 61 kvadratmeter fördelas på sex rum och kök, varav ett rymligt vardagsrum, fem sovrum, ett badrum och en toalett. Här finns även en källare med gott om förvaring, samt ett garage och en carport. Huset är beläget på en rymlig tomt om 1405 kvadratmeter med gräsmatta samt mängder av vackra växter och blommor. Här erbjuds ni en bekväm vardag med naturen runt hörnet och närhet till bekvämligheter. Med sitt barnvänliga och lugna läge är denna villa perfekt belägen för familjer som söker en trivsam miljö. I Latorp finns förskola och lågstadieskola. Ett par minuter från bostaden når du Vintrosa där du finner förskola, skola och matbutik. Du finner även Örebro Centrum cirka 20min från bostaden med ett brett utbud av restauranger, butiker och nöjen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Anton Lindström för frågor och intresseanmälan.

  • Premium
Tjädervägen 10A, Älvtomta, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:15
Tjädervägen 10A, Älvtomta, Örebro kommun, bild 2
Tjädervägen 10A, Älvtomta, Örebro kommun, bild 3

Tjädervägen 10A

Villa
Älvtomta, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
4 695 000 kr
103 + 60 m²
5 rum
696 m² tomt

Välkomna till Tjädervägen 10 och ett väl underhållet hus! Här har inget lämnats åt slumpen utan renovering skett med fingertoppskänsla för detaljer, färger, material och kvalitet. Många av de stora renoveringarna är gjorda vilket borgar för flera bekymmersfria år framöver. Bland annat har huset under åren fått nytt tak, nya 3-glasfönster, nyrenoverade ytskikt invändigt och nyrenoverade badrum. Se renoveringsbeskrivningen för mer information om åtgärder och exakta årtal. Här finns 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Invändigt finner vi ett rymligt vardagsrum med gott om öppna ytor och plats för stora sällskap. Halvöppen planlösning med god kontakt mellan kök och vardagsrum, där köket fått en mera skyddad placering. Vardagsrummet leder vidare ut till det inglasade uterummet med plats för soffgrupp och stolar. Huset erbjuder fyra möjliga sovrum där ett befinner sig på entréplan och två på övervåningen. Det fjärde och sista möjliga sovrummet är idag inrett som tv-rum men kan med enkelhet inredas till sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderob. Källaren har även en tvättstuga, två rymliga förråd och ett hobbyrum. Hobbyrummet har tidigare fungerat som garage men idag är igensatt med egen ytterdörr. Huset har två badrum som återfinns på entréplan och källarplan. Båda badrummen har renoverats med klinker på golv och vägg samt golvvärme. Från övervåningens hall nås även en WC. Utvändigt finns bland annat en rymlig uppfart med ett isolerat enbilsgarage med gott om plats för bil samt förvaring. Från uterummet nås baksidan med ett spabad, en takbeklädd uteplats samt ett cykelförråd. På bekvämt avstånd hittar ni allt ni kan tänkas behöva för en bekväm vardag – mataffär, förskola, skola, vårdcentral och pizzeria!

  • Premium
Norströmsgatan 11, Askersund, Askersunds kommun
  • Tor 25 apr kl 18:00
Norströmsgatan 11, Askersund, Askersunds kommun, bild 2
Norströmsgatan 11, Askersund, Askersunds kommun, bild 3

Norströmsgatan 11

Villa
Askersund, Askersunds kommun
Bjurfors Örebro
3 595 000 kr
170 + 40 m²
7 rum
282 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fastighet mitt i centrala Askersund! Här erbjuds två separata boningshus perfekta för generationsboende eller uthyrning. Läget bjuder på närhet till stadens utbud av restauranger, kaféer och butiker samt Askersund hamn. Det första huset har en boarea på 60 kvm fördelat på tre rum och kök. På entréplanen finns praktiska faciliteter såsom garage, tvättstuga och förråd. På övervåningen välkomnar boytan dig till ett trevligt vardagsrum och ett rymligt kök. Dessutom finns ett mysigt sovrum och ett badrum för bekvämlighet. Från sovrummet nås även en balkong. På vinden finns ett extra sovrum och förvaringsmöjligheter. Det andra huset erbjuder 77 kvm boarea med fyra rum och kök. En välkomnande hall leder dig in till ett kök och en rymlig matsal för trevliga middagar och ansluter till ett härligt uterum mot innergården. Vardagsrummet är ljust och inbjudande, ger gott om utrymme för större sällskap. På övervåningen finns en möblerbar hall. Två mysiga sovrum och ett helkaklat badrum kompletterar övervåningen. Ett av sovrummen leder också ut till en balkong. En mysig innergård med gräsmatta ger möjlighet till utomhusaktiviteter och gemenskap. Norströmsgatan 11 är det perfekta valet för dig som söker en centralt belägen bostad med flexibla boendealternativ och bekväma faciliteter för en trivsam vardag. Kontakta gärna ansvarig mäklare Anton Lindström för intresseanmälan!

  • Premium
Viktoriagatan 39, null, Örebro kommun
Viktoriagatan 39, null, Örebro kommun, bild 2
Viktoriagatan 39, null, Örebro kommun, bild 3

Viktoriagatan 39

Villa
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
4 550 000 kr
120 + 51 m²
4 rum
769 m² tomt

Välkommen till Viktoriagatan 39 på Holmen - Här erbjuds du både ett centralt läge och en insynsskyddad trädgård med en boarea om 120 kvm och en biarea om 51 kvm. Invändigt möts du av en välkomnande entré med stilrent klinkergolv och gott om plats för att organisera kläder och skor i den generösa garderoben. Entréplanet har en öppen planlösning där kök och matplats avgränsas med en halvö. Köket, renoverat 2009, ger gott om arbetsyta och är välplanerat med det sociala i fokus. Intill köket finns en matplats, perfekt för middagar med gott om plats för stora sällskap. Stora skjutdörrar ut mot baksidan och en härlig veranda som leder ner till baksidan och uteplatsen i västläge. Vardagsrummet på entréplan har gott om utrymme för en bekväm soffgrupp och en tv-bänk. En vacker furutrapp leder dig upp till övervåningen där du finner ett allrum/sovrum med plats för tv och soffgrupp alternativt en dubbelsäng. Två rymliga sovrum erbjuder komfort och privatlivmed möjlighet till fler sovrum om behov finns. Badrummet är renoverat 2014, här finns dusch, toalettstol och dubbla handfat. Källarvåningen bjuder på ett allrum där du kan skapa en mysig tv-hörna. Ett extra sovrum med klinkergolv och målad betongvägg ger utrymme för enkelsäng och skrivbord. Tvättstugan är praktiskt inredd med klinkergolv, tvättbänk, tvättmaskin och torktumlare. Ett ytterligare badrum i kakel och klinker med dusch, toalett och handfat. Till källaren finns en egen separat ingång ut till trädgården. Källaren har förutom badrum med toalett och dusch finns här också bastu och ett badkar. Utvändigt finns en vacker baksida med kvällssol. Här finns två uteplatser för sena sommarkvällar med stora sällskap. Framsida med ett dubbelgarage, med laddbox samt en rymlig uppfart för två bilar. Sammanfattningsvis erbjuder Viktoriagatan 39 en välplanerad och trivsam bostad med moderna faciliteter och charmiga detaljer. Med generösa sällskapsytor och praktiska utrymmen är detta hem perfekt för den kräsna familjen som söker det lilla extra. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
Kungsgatan 16, Nora, Nora kommun
Kungsgatan 16, Nora, Nora kommun, bild 2
Kungsgatan 16, Nora, Nora kommun, bild 3

Kungsgatan 16

Villa
Nora, Nora kommun
Bjurfors Örebro
9 000 000 kr
751 m² tomt

Med ett bra och attraktivt läge i centrala Nora finns nu ett lättförvaltat hyreshus. Långvariga hyresgäster, ägaren har inte haft några vakanser under sitt ägande. Fastigheten innefattar totalt åtta separata lägenheter varav en i separat byggnad på innergården. Innergården har flertalet uteplatser samt en lummig trädgård som enkelt nyttjas av samtliga hyresgäster. I den separata byggnaden på gården finns en lägenhet, förråd till samtliga hyresgäster, pannrum samt tvättstuga. Sidobyggnad med miljörum, cykelrum och 3 p-platser i carport. Fastigheten är rotrenoverad 1992. Lägenhetsfördelning och hyresintäkter enligt följande: Hyresintäkter 2023: totalt 787,536 kr. Se mer info om driftinfo i prospektet. - 3.a 62 m2. Nyproducerad 2020, ombyggd från salong. Ingång från Kungsgatan. Intäkt: 8443 kr / månad. - 1:a 49m2. Intäkt: 4,909 kr / månad. - 3.a etage 89m2 Intäkt: 9,596 kr / månad. - 4.a 87m2 Intäkt 9,450 kr / månad. - 3.a 74m2. Nytt badrum 2013 med plastmatta på golv och vägg. Intäkt: 8,295 kr / månad. - 4,5:a 96m2. entréplan och källarplan. Intäkt: 8,990 kr / månad. - 5.a etage 119m2 Intäkt: 11,345 kr / månad. - 1.a m kokvrå 37m2. Belägen i gårdshuset på innergården, möjlighet att bygga om till 2a. Intäkt: 4,900 kr / månad. Totala intäkter per månad: 65,628 kr. Kostnader: - Värme : BioSolar 101.178 kr/ år. - El :Eon 84.529 kr/ år. - Renhållning, sopor, avfall 9.200 k/ år. - Vatten&Avlopp 54.581 kr/ år. - Försäkring 14.138 kr/ år. Totala kostnader år 2022: 263.626 kr / år.

  • Premium
Ringstorpsvägen 47, Ringstorp, Örebro kommun

Ringstorpsvägen 47

Villa
Ringstorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
5 150 000 kr
140 + 82 m²
6 rum
906 m² tomt

Välkommen till Ringstorpsvägen 47! Här erbjuds du ett attraktivt läge och ett välvårdat hus om 140 + 80 kvm. Huset ger gott om utrymme för en växande familj som önskar närhet till både natur och centrum. Invändigt möts du av en rymlig hall med praktisk klädförvaring. Köket bjuder på gott om arbetsyta samt plats för matbord och stolar. Här finns generöst med sällskapsytor i bland annat vardagsrummet med matsal och ett inglasat uterum intill. Uterummet har västerläge, i direkt anslutning finns även en trall och pool. Ytterligare sällskapsytor finns på övervåningen med allrum som ger plats för soffgrupp och tv-bänk, Även källaren har sällskapsyta i form av gillestuga med bastu. Huset har upp emot fyra sovrum varav tre är belägna på övervåningen där ett större och två något mindre med plats för enkelsäng och skrivbord eller garderob. Det fjärde sovrummet återfinns i källaren med plats för dubbelsäng och garderob. Badrummen är utspridda på varsitt våningsplan där entréplan har ett stort helkaklat badrum med bubbelbadkar, dubbla handfat och toalettstol. Övervåningens badrum har kaklade väggar och plastmatta på golv med dusch, handfat och toalettstol. Källarplan har även en toalett samt tvättstuga. Från källaren når du garaget. Exteriört finns en härlig trädgård och uteplats där du kan njuta av soliga dagar och trevliga stunder utomhus, möjlighet till parkering på framsidan med uppfart och garage. Ringstorpsvägen 47 är belägen i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till både natur och stadsliv. Här finns goda kommunikationer, närliggande skolor, och bekväma promenadstråk för den som uppskattar naturen. Med sin rymliga planlösning, generösa biyta och närhet till bekvämligheter är Ringstorpsvägen 47 det perfekta valet för den som söker ett trivsamt och praktiskt hem att bo i. Kom och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Energieffektiv
Moholmsvägen 20, Marieberg, Örebro kommun
  • Mån 22 apr kl 18:45

Moholmsvägen 20

Villa
Marieberg, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
6 195 000 kr
158 m²
5 rum
933 m² tomt

Välkomna till Moholmsvägen 20 i Marieberg på återvändsgata! Nu erbjuds välbyggd familjevilla med bra läge mitt i Mariebergs villaområde! Äntligen kan ni få chansen att förvärva detta imponerande och otroligt välbyggda hem som bjuder in till fantastiska dagar för hela familjen såväl inomhus som utomhus. Tomt med ett optimalt solläge. Låt sommarkvällarna och middagarna få ta vid trädäcket i västerläge – här finns alla förutsättningar för ett underbart villaliv! Hela huset genomsyras av känsla, finess och kvalité i allt från stilsäkra materialval till en noga genomtänkt planlösning. Hela huset har vattenburen golvvärme. Invändigt möts vi av rymliga, sociala ytor i ett vackert vardagsrum med ryggåstak som sammanflätas med matsal samt det påkostade köket i en öppen planlösning där ljuset möts från flera håll. Här finner vi otrolig rymd tack vare den mycket generösa takhöjden! En separat WC intill hallen, ett rymligt helkaklat badrum samt master bedroom med en egen en suite Vidare finner vi ytterligare tre sovrum i bra storlek samt en tvättstuga med groventré. Huset är bra placerat på den lättskötta trädgårdstomten så att ni kan njuta av solen från morgon till kväll. Kontakta mäklare Anton Lindström för mer info kring försäljningsprocessen.

  • Plus
Kärsta 921, null, Örebro kommun

Kärsta 921

Tomt
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
795 000 kr
3 364 m² tomt

Välkomna till Kärsta 921! Här erbjuds ett lugnt och barnvänligt läge med väl tilltagen tomt! En fastighet perfekt för den som önskar att bygga eget med närhet till naturen. Härifrån når du Örebro resecentrum på ca 20 minuter med bil. Tomten har en generös yta på 3364 kvm, vilket ger dig gott om plats för både hus och trädgård. Fastigheten har idag ett godkänt bygglov för ett enplanshus i 160 kvm samt ett dubbelgarage med förrådsdel. Tomten är inte knuten till någon husleverantör vilket ger möjlighet att välja fritt bland olika leverantörer och husmodeller. Närhet till buss med bra förbindelse in till centrala Örebro. En kort bilresa tar dig till Glanshammar, där erbjuds skola 1-9 samt matbutik. 3 km från tomten finns även en fin badplats vid Hjälmaren. I området finns bland annat förskola och en väl fungerande ungdomsidrottsverksamhet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, på vintern spolas bandyplan för skridskobana. V/A saknas. Fiber finns i tomtgräns. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Lindström vid intresse.

Fåsjöhyttan 133, Nora, Nora kommun

Fåsjöhyttan 133

Tomt
Nora, Nora kommun
Bjurfors Örebro
995 000 kr
3 087 m² tomt

Nu saluförs äntligen sjönära tomter precis intill Fåsjön med idylliskt läge! 6 av 11 tomter redan sålda! Tomterna är belägna i ett detaljplanerat område som erbjuder byggklara tomter med el, fiber samt VA vid tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer. Totalt 11 st tomter med Sjönära läge precis intill Fåsjön om ca 2500-3000 kvadratmeter per tomt. Här kan du forma ditt egna drömhem alternativt sommarstuga med allt det bekväma du vill ha med närhet till Nora city samt enkel kommunikation in till Örebro. Fåsjön är en sjö i Lindesbergs kommun och Nora kommun i Västmanland och ingår i Norrströms huvudavrinningsområde. Sjön är 20 meter djup, har en yta på 10,6 kvadratkilometer och är belägen 87 meter över havet. Vid provfiske har bland annat Abborre, Brax, Gärs och Gädda fångats i sjön. Kontakta ansvarig mäklare Anton Lindström för mer info kring försäljningen!

  • Plus
Glimmervägen 27, Lundby, Örebro kommun

Glimmervägen 27

Villa
Lundby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 695 000 kr
90 + 90 m²
6 rum
281 m² tomt

Nu saluförs Glimmervägen 27 i barnvänliga Lundby! Husets har en mycket trevlig planlösning som fördelar sig över ett entréplan och källarvåning. Entréplanet erbjuder fina sociala ytor genom husets rymliga vardagsrum med stora fönsterpartier och i ett kök med gott om plats för köksbord. På detta plan ryms även tre sovrum i bra storlek, ett badrum med dusch samt en extra gäst-wc. På källarvåningen finner ni en stor gillestuga med gott om extra sällskapsytor, ett hobbyrum, rejäl tvättstuga och helkaklad relax med bastu (renoverad 2017) samt ett förråd. Här har du även goda förvaringsmöjligheter för den som behöver gott om plats. Glimmervägen 27 innehar en total golvyta om ca 180 kvm vilket gör detta lättskötta hem till ett perfekt boende även för den stora familjen. Mycket lättskött trädgård med massor av soltimmar som ger trädgården en härlig känsla! Huset värms upp via bergvärme som installerades 2021 vilket ger förutsättningar för en lägre uppvärmningskostnad. Praktisk förrådsbyggnad med bra förvaringsmöjligheter på husets framsida. Garageplats i länga samt en extra parkeringsplats finns som tillhör huset. Här får ni närheten till allt man kan tänkas behöva så som mataffärer, butiker och restauranger. Även förskola och skola F-6 finns på gångavstånd! Kontakta ansvarig mäklare Anton Lindström för intresseanmälan!

Rökstensvägen 23, Lundby, Örebro kommun

Rökstensvägen 23

Villa
Lundby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 295 000 kr
133 m²
6 rum
354 m² tomt

Välkommen till Rökstensvägen 23 i Lundby - en rymlig bostad med 6 rum och kök perfekt för barnfamiljen! Här finns gott om plats för hela familjen med 4 rymliga sovrum. Bostaden har uppdaterats med bland annat ett nytt tak och nya fönster som gör den både energieffektiv och modern. Här finns också fina ytskikt och genomtänkta detaljer som skapar en trivsam och inbjudande atmosfär. På bottenvåningen finns ett generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och tv-bänk. Här finns också ett välutrustat kök med gott om förvaring och plats för matbord och stolar. Vidare finns två sovrum på bottenplan och ett badrum. På övre plan finns två väl tilltagna sovrum, ett allrum med gott om plats för soffgrupp och tv samt en toalett. Bostaden ligger i ett område med närhet till både skolor och förskolor, samt goda kommunikationer in till Örebros citykärna. Här finns också fina grönområden och naturstigar att utforska. Precis utanför huset finns en fin lekpark för barnfamiljen att gå till.

Skyrstavägen 1, null, Askersunds kommun

Skyrstavägen 1

Villa
Askersunds kommun
Bjurfors Örebro
1 500 000 kr
212 m²
2 221 m² tomt

Välkomna till Skyrstavägen 1! Här erbjuds ett parhus om totalt 212 kvm fördelat på tre lägenheter och ett pannrum. Från hallen kommer man direkt in i köket med plats för matbord och stolar. Rymligt vardagsrum med stengolv och golvvärme. Härifrån nås de två sovrummen som även dom har stengolv och golvvärme. Badrum med plastmatta på golv och vägg. Mellan lägenheterna finns ett pannrum med bergvärmepumpen som installerades 2014. Idag är de tre lägenheterna uthyrda, med en total intäkt om 220 200 kr per år och kostnad om 102 340 kr /år vilket ger ett driftnetto om 117 860 kr. Den stora lägenheten finns tillgänglig för köparen att bo i då den blir ledig 1 maj. Läget bjuder på närhet till naturen och Vättern. En kort promenad tar dig till Vättern och Stora Hammarsund med bad- och fiskemöjligheter. In till Örebro centrum tar det ca 45 minuter med bil och Askersund centrum nås på ca 10 minuter där matbutik och restaurang finns. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Lindström för intresseanmälning!

Skyrstavägen 2, null, Askersunds kommun

Skyrstavägen 2

Villa
Askersunds kommun
Bjurfors Örebro
Pris saknas
360 m²
13 rum
3 946 m² tomt

Nu saluförs Skystavägen 2 med ett fantastiskt fint trähus uppfört 1860 med herrgårdskaraktär. Idag drivs verksamhet på fastigheten i form av vandrarhem. Byggnaden rymmer 360 kvm som fördelas mellan 13 rum varav 11 sovrum med totalt 22 bäddar. Här finns totalt tre fullt utrustade kök samt fem badrum. På tomten finns även en stor uppfart med parkeringsplats samt en sidobyggnad med två garageportar samt gott om förrådsutrymme. Fastigheten säljs med inventarier och bokningar sker idag i huvudsak via internet, därför har du som köpare möjlighet att på ett snabbt och smidigt sätt komma in i verksamheten och driva vandrarhemmet vidare. Läget bjuder på närhet till naturen och Vättern. En kort promenad tar dig till Vättern och Stora Hammarsund med bad- och fiskemöjligheter. In till Örebro centrum tar det ca 45 minuter med bil och Askersund centrum nås på ca 10 minuter där matbutik och restaurang finns. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Lindström för intresseanmälning!

Visar alla 16