Mäklare Cassandra Jerneklo

Cassandra Jerneklo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ingebäckslyckan 17, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Ingebäckslyckan 17

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 095 000 kr
46 m²
1 rum
vån 1/2
3 175 kr/mån
23 804 kr/m²

Varmt välkomna till denna genomgångsetta som du nu har möjlighet att sätta din egen prägel på. Här bor du i en välplanerad bostad med genomgående ljusa väggar och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor och sovalkoven skapar en naturlig plats för sängen. Härifrån tar ni er även ut till den trevliga uteplatsen med härlig förmiddagssol. Köket är praktiskt och rymmer gott om förvaring och plats för matbord invid fönstret. Badrummet är rymligt med stora möjligheter. Till bostaden hör ett förråd. I Kärra har du närhet till allt och bostaden ligger inte långt ifrån Kärra centrum med dess stora utbud. Skola och förskola finns i närheten och det är goda bussförbindelser in till City. Ett boende som passar alla med närheten till city men ändå i ett lugnt naturskönt område

  • Uteplats
Ingebäckslyckan 130, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Ingebäckslyckan 130

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
3 972 kr/mån
27 339 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade tvåa på Ingebäckslyckan 130 med stor uteplats mot gården. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum som går att inreda utefter behov och fönster som ger ett härligt ljusinsläpp till hela bostaden. Från hallen finner ni köket som har bra förvaring samt plats för ett matbord, här nås bostadens underbara uteplats i västerläge. I sovrummet har ni gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande möblemang och tre garderober som erbjuder god förvaring. Till sist finner ni ett helkaklat badrum med stilrena och moderna materialval och skön golvvärme. Här bor man i en populär förening med tillgång till bastu och gym samt närhet till kommunikationer och annan service. I Kärra har du närhet till allt och bostaden ligger inte långt ifrån Kärra centrum med dess stora utbud. Skola och förskola finns i närheten och det är goda bussförbindelser in till city. Ett boende som passar alla med närheten till city men ändå i ett lugnt naturskönt område. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Långströmsgatan 26, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45

Långströmsgatan 26

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
1 895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/5
3 303 kr/mån
35 755 kr/m²

Välplanerad tvåa belägen högst upp på våning 5 av 5 erbjuds nu på Långströmgatan 26. Här finner du en kvadratsmart bostad om 53 kvm med genomgående hög standard på materialval. Bostaden präglas av ljusa ytskikt, parkettgolv som löper i samtliga rum och detaljer som fönsterbrädor i sten. Kök och vardagsrum ligger i en halvöppen planlösning vilket ger en rymlig och luftig känsla som förstärks av ljusinsläppet från fönsterpartiet. Köket är modernt i tidlöst utförande med vita fronter och vardagsrummet är enkelt att möblera med matplats, soffgrupp och möblemang. Balkongen nås från vardagsrummet som ligger i österläge med förmiddagssol. Tack vare det höga läget bor du helt utan insyn. Badrummet är helkaklat och har egen tvättavdelning. I hallen bjuds på förvaring genom en tilltagen skjutdörrsgarderob. Ett förråd tillhör även bostaden! Här bor du i ett område som växt fram senaste åren där föreningen satt fokus på livskvaliteten för medlemmarna med många gemensamma utrymmen såsom grillplatser, utegym samt gång- och cykelvägar. Det finns även tillgång till multisportplan, lekplats och förskola i anslutning till området. På promenadavstånd når du service butik för vardagshandel och bussar avgår precis utanför som tar dig snabbt vidare mot Hjalmar Brantingsplatsen och centrala Göteborg. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Brämaregatan 9B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 795 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/4
4 413 kr/mån
41 103 kr/m²

Välkomna till Brämaregatan 9B på våning två av tre. Här kan man njuta av 68 perfekt planerade kvadratmetrar om 3 rum och kök. Stilrent kök i hög standard och med all maskinell utrustning du kan tänkas behöva. Vardagsrummets härliga rymd skapar plats för olika typer av möblemang. Här ryms med enkelhet större soffgrupp och separat matplats. Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i västerläge med många härliga soltimmar. Här finner man även två bra sovrum och ett stilrent badrum. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i stor och rymlig klädkammare. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information! Bostaden är belägen i ett expansivt område nära all tänkbar service och mycket goda kommunikationer. Precis intill finns Kvilletorget med mataffär och restauranger. Tänk dig att slå dig ner på en parkbänk längst med bäcken och bara njuta av livet. Lägenheten ligger centralt med bara 5 min gångväg till alla butiker vid Backaplan. Härifrån tar du dig enkelt med buss och spårvagn. På bara några minuter är du i city eller varför inte ta cykeln. Dessutom har du närhet till det mysiga grönområdet Keillers park och Ramberget med en av stans bästa utsikter.

  • Premium
  • Balkong
Gunnestorpsvägen 113, Tuve, Göteborgs kommun

Gunnestorpsvägen 113

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 995 000 kr
88,8 m²
3 rum
vån 5/5
5 086 kr/mån
33 727 kr/m²

Välkomna till denna stilrena trea högst upp i huset med balkong utan insyn! Bostaden ger en lyxig känsla med en öppen planlösning och flera takfönster som medför ett fantastiskt ljusinsläpp. Här möts du av parkettgolv tillsammans med vitmålade väggar som löper genom hela bostaden med undantag för badrummet där väggarna är helkaklade med klinkergolv. Bostaden är välplanerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - perfekt för sociala tillställningar! Här bor ni med närhet till allt som kan tänkas behöva och allt Tuve Torg har att erbjuda. Dessutom går bussen precis utanför dörren och tar er till de centrala delarna av Göteborg på bara 15 minuter.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 5