Mäklare Fredrik Johansson

Fredrik Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindholmshamnen 40, Lindholmen, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 17:00
Lindholmshamnen 40, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmshamnen 40, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmshamnen 40

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
3 450 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/6
4 176 kr/mån
65 094 kr/m²

På kajkanten med skön balkong och fin vy mot vattnet Bara några meter från kajkanten på Lindholmen ligger denna mysiga bostad med ypperligt läge. Från balkongen kan du koppla av och njuta av folklivet och blicka ner mot vattnet. SNABBT TILLTRÄDE MÖJLIGT - Bostaden är ledig för inflytt. VISNING: Boka visning till höger eller ring mäklaren för att boka en personlig visningstid. Mycket trevlig och mysig bostad i Lindholmen. Här är det lätt att trivas. Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning med köksdelen. Rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob och badrum med tvättdel för kläder. Stilrent och sobert moderna materialval samt vitlaserat ekgolv med golvvärme höjer mysfaktorn Lugnt och rogivande läge vid vattnet. Inom kort anläggs träkajer längst vattnet, som man kan slås sig ner och njuta av livet och solen. Här bor du i ett område som är på väg att bli ett av de hetaste i Göteborg. Nya stadsdelen Karlastaden med Karltornet växer fram runt hörnet och mängder av populära caféer och restauranger i området. Området ligger mycket centralt med bara några minuters resa in till city med exvis buss 16 eller gratisfärjan över älven.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östra Eriksbergsgatan 87, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Mån 11 dec kl 17:00
Östra Eriksbergsgatan 87, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Östra Eriksbergsgatan 87, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Östra Eriksbergsgatan 87

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/8
3 096 kr/mån
50 763 kr/m²

Med sin slående takhöjd och läckra planlösning skapas en bostad med unik karaktär. Vill du ha ett modernt boende i hjärtat av Eriksberg så är det här du ska bo. Sobra toner är genomgående och förstärker ljusinsläppet från generösa fönster. Inglasad balkong i soligt västerläge. Läcker och spännande utformning där vardagsrum och kök förenas i öppen planlösning. Gavelläget med fönster åt flera håll skapar ett fint ljus i bostaden. Rymligt sovrum med hela två skjutdörrsgarderober. Dessutom finns en extra skjutdörrsgarderob vid entrén. Stor härlig balkong i soligt västerläge där du kan samla hela kompisgänget. Balkongen är dessutom inglasad, så du kan nyttja den stora delar av året. Ett boende nära Eriksbergs kajstråk, som är en av Göteborgs pärlor med sina caféer och rofyllda läge. Strosa längs kajerna eller varför inte slå dig ner och ta en fika eller njuta vid någon av de olika restaurangerna. Nära till kommunikationer genom både buss och båt, som tar dig in till city på 15-20 min. I detta omtyckta område är det promenadavstånd till köpcentrum, matbutiker, caféer, småbutiker, restauranger och gym.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Styrfarten 2A, Eriksberg, Göteborgs kommun

Styrfarten 2A

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/13
4 454 kr/mån
45 820 kr/m²

Denna gavelbostad har en stor balkong med kvällssol som är delvis inglasad. Exklusivt påkostat boende för dig som är 55+ med fritt gym och bastu samt gemensam takterrass på våning 13. Gavelläget gör bostaden fri från insyn och blir din egna oas en bit ovan mark. <B>VISNING - ring mäklaren för privat visning</B> Vardagsrummet är rymligt och är lättmöblerat. Rymmer både soffgrupp och matsalsmöbel. Bra sovrum och badrum med duschhörna och förberett för tvättmaskin. En välutrustad tvättstuga finns i huset. Vill du njuta av solen hela långa dagen åker du upp till takterrassen och slår dig ner i sofforna där. Från terrassen har du vidsträckt och magnifik utsikt över Älvstranden och älven. Här upp finns även en trevlig lounge med stora fönsterpartier. Perfekt att ta med vännerna upp på ett glas vin och njuta av utsikten. Ett harmoniskt boende med lyxkant i form av gemensam takterrass, fritt gym och bastu. En trevlig loungedel med bibliotek. Här anordnar föreningen sammankomster ibland med intressanta föreläsare och pubkvällar. Helt exklusivt för dig som boende. Aktiv förening som hittar på många sociala aktiviteter såsom midsommarfirande, sommarfester, boulekvällar och höstpubar. Mycket uppskattat av de boende och du väljer själv hur mycket du vill delta och träffa dina grannar.

 • Balkong
 • Hiss
Miraallén 21, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun

Miraallén 21

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 395 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/4
3 080 kr/mån
54 432 kr/m²

Här erbjuds man en mycket trevlig gavelbostad nära vattnet. Stort vardagsrum med utgång till en inglasad balkong. En studiolägenhet på ett rum som man med en smart avdelare skapat ett sovrum. Rymligt kök med köksö öppet mot vardagsrummet. <b>VISNING</b> Visning planera i januari. Vill du kika på den redan i decemberm ring mäklaren för personlig visning. Med bekvämt avstånd från allt ni kan tänkas behöva finner ni en väldisponerad bostad på Miraallén 21. Ytorna är rymliga och ger plats för soffgrupp, mediamöbel och matbord. Mysig balkong där ni kan njuta från tidig vår till sen höst tack vare inglasningen. Missa inte denna trevliga bostad med den glittrande småbåtshamnen runt hörnet. I Sannegården kan du njuta av en promenad längs den ljuvliga kajkanten eller ta en picknick på Slottsberget med utsikt över Göta Älv och Göteborgs stadskärna. I detta omtyckta område är det promenadavstånd till köpcentrum, matbutiker, cafeér, småbutiker, restauranger, friskis&svettis och Hagabadet. Goda kommunikationsmöjligheter, både via buss och båt.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Barken beatrices gata 12, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun

Barken beatrices gata 12

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
4 395 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/4
5 078 kr/mån
51 706 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna ljusa och trevliga bostad. Öppen och social planlösning samt en stor härlig takterrass. De stora fönsterpartierna och den öppna planlösning skapar ett fint ljusflöde i bostaden. Ett hem med privat läge och att verkligen trivas i. Köket är separerat från vardagsrummet men ändå öppet och har gott om förvaring. Här ryms även en trevlig matplats vid ett av fönstren ut mot terrassen. Två bra sovrum mot den lugna gården och badrum med duschhörna och tvättdel för kläder. Detta boende har en stor privat takterrass. Perfekt söderläge gör att du kan njuta av solen hela dagen. Slå dig ner och koppla av och blicka ner mot vattnet i Sannegårdshamnen. Här bor du nära all tänkbar service och goda förbindelser inte till city med buss eller färja. Går du upp på närliggande Sörhallsberget har du utsikt över hela hamninloppet och Göteborgs skyline. Området präglas av närheten till vattnet och Sannegårdshamnen med sina kajpromenader skapar livsglädje. Möjlighet till båtplats finns via båtföreningen i området. Helt enkelt ett bekvämt och trevligt boende i ett av Göteborgs mysigaste områden.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5