Mäklare Linn Göhlin

Linn Göhlin

Om mig

Linn Göhlin fd. Andersson är specialiserad på försäljningar av bostadsrätter på Norra Älvstranden sedan 2015 och har stor kunskap om området. Linn har sedan 2016 varit mäklaren som säljer mest och har flest rekommendationer i området. Hon erbjuder ett brett kontaktnät, hög ambitionsnivå och ett driv utöver det vanliga vid varje försäljning. Hög kvalitet och ett professionellt genomförande är av största vikt för att skapa en lyckad bostadsaffär för både köpare och säljare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindholmshamnen 34, Lindholmen, Göteborgs kommun
 • Tis 28 mar kl 18:00
Lindholmshamnen 34, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmshamnen 34, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmshamnen 34

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

3 795 000 kr

66 m²

2 rum

3 677 kr/mån

57 500 kr/m²

Välplanerad 2:a möjlig 3:a i expansiva Lindholmen. Bostaden ligger i centralt läge, takhöjd om upp till 4,4 meter och generösa sociala ytor. Med stora fönsterpartier strömmar ljuset in och bostaden har en unik rymd. Med spännande arkitektur erbjuds höga fönster och unika vinklar i två väderstreck, allt för att få ett livfullt boende utöver det vanliga. Bostaden har ett mycket smakfullt inrett kök i vitt. God plats finns för matbord och vardagsrum. Balkongen har utsikt ner mot Lindholmshamnen och här kan du ha en stol och bord för att njuta av soliga dagar. Önskar du ett sovrum till kan det skapas tack vare den flexibla planlösningen. Sovrummet är luftigt med bra förvaring genom skjutdörrsgarderober. Stort badrum med tvättdel som har tvättmaskin och torktumlare. Möjlighet till p-plats finns, separat kö. Föreningen är ett miljöhus med hög energieffektivitet. Lindholmen är ett nytänkande område med bland annat Karlastaden som byggs ett stenkast bort, nära vatten och härliga promenadstråk. Många restauranger, caféer och närbutiker finns inom promenadavstånd. Ett guldkorn finns i föreningens lokaler, Caffè la Torre - enligt mig bästa salladerna i stan. Välkommen att boka in dig på visning via hemsidan!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Barken Storegrunds gata 8, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Barken Storegrunds gata 8, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun, bild 2
Barken Storegrunds gata 8, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun, bild 3

Barken Storegrunds gata 8

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

2 500 000 kr

37 m²

1.5 rum

2 225 kr/mån

67 568 kr/m²

Modern och fräsch bostad i optimal disposition. Här njuter du av ett bekymmersfritt boende intill kajkanten i Sannegården.I ett gemytligt läge finner ni denna trevliga bostad med en stor balkong i ett soldränkt söderläge. Utöver sol hela dagen erbjuds även en vattenglimt ner mot Sannegårdshamnen. Bostaden är i toppskick med nya kökluckor från 2021 samt att all inredning i badrum bytts ut 2021, samtidigt lades nytt golv och ytskikten målades. Ett välplanerat hem med sovdelen praktiskt inbyggd och blir som ett eget litet sovrum med dörr att stänga om sig med. Här bor du i en gemytlig och stabil föreningen. Möjlighet till garageplats (separat kö). Bostaden har ett mycket centralt läge i Sannegården. Närmsta busshållplats nås inom 50 meter som bland annat trafikeras av buss 99, 16 och 58. Till Brunnsparken kommer du på 12 minuter! I närområdet finns servicebutiker, matbutik, tandläkare och flertal restauranger och caféer. Med närhet till 7 olika gym i området och anrika Hagabadet Älvstranden med spa och yoga alldeles runt hörnet från gatan har du allt lättillgängligt. Välkommen att boka in dig på visning via Bjurfors hemsida!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vintergatan 9, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Vintergatan 9, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun, bild 2
Vintergatan 9, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun, bild 3

Vintergatan 9

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

2 195 000 kr

35 m²

1 rum

2 578 kr/mån

62 714 kr/m²

Välkomna till Vintergatan 9 och denna mysiga lägenhet om ett rum och kök med uteplats i söderläge. Den inglasade uteplatsen blir som ett extrarum du kan nyttja stora delar av året och tack vare sitt solläge får du många soltimmar att njuta av. Här erbjuds ni öppna och sociala ytor mellan kök och allrum med plats för dubbelsäng, soffgrupp samt matsalsmöblemang. Badrummet är helkaklat och inrett med bland annat dusch och tvättmaskin. Attraktiv förening med bland annat tvättstuga, gästlägenhet, cykelförråd och barnvagnsförråd. Garaget nås enkelt via hissen. Bostaden har ett mycket centralt läge i Sannegården. Närmsta busshållplats nås inom 50 meter som bland annat trafikeras av buss 99, 16 och 58. Till Brunnsparken kommer du på 10 minuter utan byten. Nära till färjeläget som är ett mysigt resealternativ in till stan. I närområdet finns servicebutiker, matbutik, tandläkare och flertal restauranger och caféer. Med närhet till olika gym i området och anrika Hagabadet Älvstranden med spa och yoga alldeles intill bostaden har du allt lättillgängligt. Välkommen att boka in dig på visning via Bjurfors hemsida.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Götaverksgatan 20, Lindholmen, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Götaverksgatan 20, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Götaverksgatan 20, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Götaverksgatan 20

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

3 695 000 kr

62 m²

2 rum

3 207 kr/mån

59 597 kr/m²

Att bo med fri utsikt utan insyn är något många drömmer om. I denna bostad på våning 9 finns just denna lyx. Detta är en modern lägenhet med påkostade materialval, yteffektiv planlösning, och en stor balkong i fritt läge mot söder. Smakfullt kök med alla vitvaror du kan önska för en enkel vardag. Stort sovrum med god förvaring genom inbyggda garderober där du ser mot östra delar av stan. Ett lyxigt badrum med tvättdel. Detta är helt enkelt ett boende för dig som vill bo och njuta direkt. Garage finns i föreningen med ledig plats per februari 2023. Utanför föreningens fastighet finns en nybyggd park som ger en trevlig plats av grönytor i området precis intill populära Kooperativet. Lindholmen är ett nytänkande område med bland annat Karlastaden som byggs, nära vatten och härliga promenadstråk. Många restauranger, caféer och närbutiker finns inom promenadavstånd. Härifrån kommer du in till Brunnsparken på 10 minuter och en kort promenad bort finns färjan som tar dig till city på ett trevligt sätt. Välkommen att boka in dig på visning via Bjurfors hemsida.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bratteråsgatan 70, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning
Bratteråsgatan 70, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsgatan 70, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsgatan 70

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

2 895 000 kr

47 m²

1.5 rum

3 521 kr/mån

61 596 kr/m²

Nu erbjuds en underbar bostad som har stor potential att passa olika behov. Detta tack vare en sovalkov och ett loft ovan. Lägenheten disponeras med öppna sociala ytor som ger dig möjlighet att möblera efter behov med gott om plats för både soffdel med tv och matbord. Då bostaden ligger på våning 5 har du ett underbart ljusinsläpp och balkong högt upp. Med sitt västerläge får du underbara kvällar i solens strålar. Fönsterpartierna i denna bostad är stora med spröjs som förstärker den unika karaktären som föreningens byggnad har. Helkaklat badrum med kombinerad tvätt- och torkmaskin. Bostaden har under 2019 fått alla ytskikt målade på nytt. Den historiska byggnaden med tegelfasader möter design i modern tappning vilket ger ett unikt boende. Endast en kort promenad från bostaden nås de vackra kajstråken med mysiga caféer och restauranger. Utanför färdigställs en park som ger en härlig utemiljö precis utanför bostaden. Eriksberg är en växande stadsdel som har fått en speciell plats i många människors hjärtan. Hit söker sig både turister och Göteborgarna för att strosa omkring en solig dag, sommar som vinter. Centrala Göteborg ligger endast 10-15 min bort som ni kan ta bussen eller båten till. Hållplats finner du ett stenkast från bostaden och under hösten kommer parken utanför färdigställas och bli en ny del av området att trivas vid. Välkommen att boka in dig på visning via Bjurfors hemsida!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sagolandsvägen 4, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 27 mar kl 17:00

Sagolandsvägen 4

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

3 395 000 kr

64,1 m²

2 rum

4 543 kr/mån

52 964 kr/m²

Välplanerad tvårummare med stor balkong i två delar i västerläge. En del är inglasad och en del är öppen, plats finns för matgrupp, loungemöbler och planteringar utan problem. På denna flexibla balkong utlovas många trevliga stunder. Bostaden är välplanerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgångslägenheten får ljusinsläpp från två väderstreck genom stora fönsterpartier som ligger insynsfritt. Härligt sovrum med plats för dubbelsäng och vackert med fransk balkong. Stor klädkammare och helkaklat badrum gör boendet komplett. Attraktiv HSB-förening som har bland annat tvättstuga och föreningslokal med övernattningsmöjligheter. Parkeringsmöjligheter från endast 350 kr/mån finns ledigt! Här njuter du av centralt läge med närhet till kajkanten, promenadstråk, restauranger runt hela kajen. Kollektivtrafik finns precis utanför och tar dig snabbt och smidigt till olika delar av stan, bland annat trafikeras linjen av buss 16, 58 och 99. För dig som vill ta färjan in till city når du den med en kort promenad på ca 5 min. Välkommen att boka in dig på visning via Bjurfors hemsida.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Astris gata 94, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Astris gata 94

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

3 495 000 kr

66 m²

3 rum

3 191 kr/mån

52 955 kr/m²

Här bor du bekvämt i en modern lägenhet med fint ljusinsläpp. Bostaden har goda sociala ytor, två bra sovrum, kök med matplats, balkong i västerläge och helkaklat badrum med tvättdel. Detta är helt enkelt en bekvämt bostad där varje kvadrat nyttjas på bästa sätt med bra förvaringsytor. Med fönster mot öster och väster så får du fint ljusinsläpp och tack vare läget på gården har du knappt någon insyn. Förening med låg avgift! Här bor ni i ett lugnt och grönskande område uppe på Eriksbergsplatån med närhet till goda kommunikationsmöjligheter, servicebutiker och härliga promenadstråk. På någon minuts promenad når du Eriksbergs kajpromenad med caféer och restauranger vid vattnet. Runt knuten ligger den grönskande Färjenäsparken som har lekplats, fotbollsplaner, hundrastställen och mysiga bänkar att slå sig ner vid. Goda kommunikationsmöjligheter till centrala Göteborg, både via båt och buss. Välkommen att boka in dig på visning via Bjurfors hemsida.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Maj På Malös Gata 34, Eriksberg, Göteborgs kommun

Maj På Malös Gata 34

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen

3 950 000 kr

87,5 m²

3 rum

5 140 kr/mån

45 143 kr/m²

Ateljékänsla med fönster från golv till tak karaktäriserar denna bostad. Mycket trevlig bostad uppe på populära Eriksbergsplatån. Denna bostad har en stor inglasad balkong i västerläge. Fönster från golv till tak ger ett härligt ljusinsläpp och bidrar med hög trivselfaktor. Rymliga sällskapsytor gör det enkelt att möblera utifrån personlig smak och blir den naturliga samlingspunkten vid sociala sammanslutningar. Moderna och smakfulla materialval i såväl kök som badrum är ytterligare trivselfaktorer. Gården inramas av föreningens hus och passar perfekt för barnlek. Bostaden har två välplanerade sovrum och badrum med tvättdel. Perfekt familjeboende med närhet till förskola och skola samt omtalade lekparken vid Färjenäsparken. Här bor du i Brf Eriksbergsterrassen, som är prisbelönt för sin arkitektur, uppe på Eriksbergsplatån. Föreningen har både gym, bastu samt ett orangeri/mötesrum. Föreningen har garage under huset alla med möjlighet till laddning. Här bor ni i ett lugnt och grönskande område uppe på Eriksbergsplatån med närhet till goda kommunikationsmöjligheter med bland annat buss 16, 45 och 99 som går ca 100 meter från bostaden, servicebutiker och härliga promenadstråk. På någon minuts promenad når du Eriksbergs kajpromenad med caféer och restauranger vid vattnet. Runt knuten ligger den grönskande Färjenäsparken som har lekplats, fotbollsplaner, hundrastställen och mysiga bänkar att slå sig ner vid. Välkommen att boka in dig på visning via Bjurfors hemsida.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8