Mäklare Nathalie Karlsson

Nathalie Karlsson

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan flera år tillbaka där jag är specialiserad på försäljning av bostäder på Norra Älvstranden. Jag ser många fördelar med att vara lokal mäklare, både sett till mitt kontaktnät och min kunskap om området. Hög kvalitet, förtroende och personligt engagemang är något jag värdesätter högt. Genom att anlita mig får ni en trygg och engagerad mäklare med ett högt driv och strävan mot nöjda kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Monsungatan 34, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Monsungatan 34, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 34, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 34

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
2 495 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 2/8
2 943 kr/mån
67 432 kr/m²

Välkomna till Monsungatan 34 och denna välplanerade bostad där varje kvadratmeter nyttjats väl. Tilltalande planlösning där den sociala och privata sfären separeras. Goda sociala ytor med plats för mingel med vänner samt smart lösning med en privat sovalkov. Balkongen ligger i bästa söderläge där ni kan njuta av solens många timmar. Ytan ger plats för olika typ av möblering såsom loungegrupp, odlingar och grill. Inglasningen gör det möjligt att sitta här även framåt hösten när kylan smyger sig på. Njut av den lugna miljön med vy mot hamnbassängen och dess glittrande vatten. Badrum i tidlöst utförande med kombinerad tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagsbestyren. Ett stenkast från bostaden når du Eriksbergs kajstråk där du kan promenera eller ta en löprunda. Du passerar levande småbåtshamnar, mysiga kaféer och den kreativa blandningen av toppmodern arkitektur och gammal historisk varvskultur. I detta omtyckta område är det promenadavstånd till köpcentrum, matbutiker, cafeér, småbutiker, restauranger och gym. Goda kommunikationsmöjligheter där du kan välja att ta buss eller båt. Busshållplats precis utanför bostaden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindholmsvägen 19, Lindholmen, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Lindholmsvägen 19, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmsvägen 19, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmsvägen 19

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Bjurfors Hisingen
4 295 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
4 601 kr/mån
60 493 kr/m²

Om du drömt om att bo nära centrum i ett expansivt område men ändå med en viss karaktär och charm har du nu chansen, här får det det bästa av två världar. Med ett centralt läge i en gemytlig del av Lindholmen finns denna välplanerade treamed genomgående stilrena färg-, och materialval. Kök och vardagsrum samsas i delvis planlösning och blir den naturliga samlingspunkten för familj och vänner. Här når ni den mysiga balkongen där ni sitter mitt i idyllen omgiven av grönska, nästan fritt från insyn. Lika mysigt dagtid som kvällstid. Härliga fönster ut mot lummiga omgivningar med dess grönska som ger en harmonisk känsla. Två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. En bostad som måste upplevas på plats. Brf Lyftkranen ligger beläget i den äldre delen av grönskande Lindholmen och är ett område med gemytligt grannskap, alldeles runt knuten av expansiva områden. När du svänger upp på gatan slås du av ett lugn som ger dig barnen i Bullerbyn känslan. Ett perfekt boende i harmonisk miljö där man påminns om områdets historia. Goda förbindelser med buss och båt som tar dig snabbt och smidigt in till city med täta avgångar. Här bor du nära livet vid vattnet vid Sannegårdshamnen med sin småbåtshamn och mysiga kajpromenader med flertalet caféer och restauranger.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2