Mäklare Rebecca Ljungdahl

Rebecca Ljungdahl

Om mig

Med en gedigen erfarenhet inom försäljning och starka ledaregenskaper, har Rebecca den unika förmågan att skapa starka relationer med sina kunder. För henne handlar bostadsaffären inte bara om att uppnå framgångsrika resultat, utan även om att bygga förtroende och trygghet genom kommunikation och flexibilitet. Med fokus på personlig service och att förstå unika behov, strävar Rebecca alltid efter att överträffa förväntningarna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hänninge Ry 547, Ormanäs, Höörs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Hänninge Ry 547

Villa
Ormanäs, Höörs kommun
Bjurfors Höör
1 095 000 kr
154 + 55 m²
3 rum
1 339 m² tomt

Slingrande landsbygdsvägar leder oss fram till Hänninge Ry 547 där ett charmigt skogsomgärdat hus pryder den natursköna trädgårdstomten. Den röda huskroppen, med sina vita knutar, smälter vackert in i den grönskande omgivningen. Oavsett om du ser det som ditt permanenta hem eller som en fristad för avkoppling, erbjuds en optimal plats att bo eller att tillbringa din fritid på. För dig som drömmer om att leva med naturen nära är detta hur som helst ett perfekt boende! Är trädgård och odling ett intresse erbjuder dessutom den stora tomten gott om utrymme och möjligheter att låta egna idéer växa fram. Husets ursprungliga del uppfördes 1943 och byggdes om och utökades mellan 2006 och 2012. Genom entrén leds man in i den ursprungliga huskroppen. I denna delen finns kök, matplats och ett sällskapsrum med en mysig öppen spis som rummets mitt. Den äldre delen länkas ihop med tillbyggnaden genom en passage som leder vidare till ett stort och öppet vardagsrum. Husets sovrum finns även i denna delen tillsammans med ett helkaklat badrum. Den omgivande skogskantade trädgården inkluderar också ett mindre hus, som med lite omsorg kan förvandlas till en perfekt gäststuga, en separat bod med tvättstuga samt ett mindre och enklare garage. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Bondevägen 12, Veterinärsområdet, Höörs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Bondevägen 12

Radhus
Veterinärsområdet, Höörs kommun
Bjurfors Höör
2 150 000 kr
145 + 11 m²
4 rum
391 m² tomt

Välkommen till ett familjevänligt område, där grannskapet är lugnt och grönområdena ligger runt hörnet. Här finns lekplats bara ett stenkast bort och vackra promenadstråk väntar på att utforskas. Från Bondevägen har du nära till allt! Förskola finns i kvarteret och grundskola och högstadieskola en kort promenad bort. I området finns finns även utomhusanläggningen Jeppavallen med omkringliggande belyst motionsslinga, utegym och en enklare parkourbana. Här förenklas vardagspusslet tack vare bekvämligheten av att ha allt nära och samtidigt är det enkelt att hitta både naturnära aktiviteter och avkoppling för lediga stunder. I det här hemmet får trädgårdsintresset ta främsta rummet och syns både på insida och utsida. Inomhus pryds väggarna av vackra tapeter med blomstermotiv, medan baksidan av huset öppnar upp sig till en prunkande trädgård som blommar från tidig vår till sen höst. På en insynsskyddad hörntomt kan du njuta av grönskan medan du blickar ut över landskapet. För att förlänga utomhusupplevelsen har det dessutom investerats i ett uterum mot trädgården, perfekt för att njuta av solen under hela dagen. I nuvarande skepnad erbjuder bostaden fyra rum med stora möjligheter till anpassning. Den smidiga planlösningen ger flexibilitet för fler rum både på entréplan och ovanvåning. Entréplanet inkluderar kök med plats för både matplats och sällskapsutrymme och från köket har ni utgång till trädäcket och oasen utanför. På denna våning finns också vardagsrummet som ansluter till uterummet, en plats att dra sig undan när sommarkvällen blir sval. Även de mer praktiska delarna av bostaden finns på entréplan. I en avskild del hittas husets tvättstuga och duschrum, med separat groventré. En genomtänkt och praktisk lösning som underlättar efter en dag i trädgården. På övervåningen finns två sovrum, ett generöst sällskapsrum med inglasad balkong, en stilren walk-in closet och ett fräscht helkaklat badrum. Förhandsbesiktning har utförts inför försäljningen och besiktningsprotokoll lämnas ut på begäran efter deltagande på visning. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 2